eitaa logo
بصیر
364 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
412 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
━━━🔹🍃🌺🍃🔹━━━ مجموعه چرا روسها به سراغ های ایرانی آمدند 💯 روســیه مشتـــری پهــپاد ایــرانی
📮 ⭕️ عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه همشهری با اشاره تصویر بالا: 🔹عبارت " حجاب اجباری و اختیاری"هر دو جعل است.حجاب یعنی حجب و حیا و پوشش ابزار آن است."حجاب شرعی"و "پوشش غربی"درست است.مریم(ع)را در سه تصویر ببینید.همزمان با زن غربی در این صد سال عرفی شد.پس فقط مساله لذت نیست سراغ اساس خواهند آمد صد سال بعد تصویر خدیجه یا زهرا(س)چگونه خواهد بود؟
⛔️ناجی بحران‌زده / هدف بایدن از سفر به منطقه چیست؟ ✍فرزانه شهیدی 🔹درباره اهداف سفر بایدن به منطقه شش نکته قابل ذکر است: 👈مقابله با تهدید ایران: مشاور امنیت ملی کاخ سفید هدف از سفر بایدن به منطقه را یکپارچگی و همکاری عمیق‌تر میان کشورهای منطقه در برابر تهدید ایران، از جمله تهدید موشکی و پهپادی این کشور عنوان کرده است. 👈 پیگیری توافق ابراهیم: هدف دیگر بررسی امکان پیوستن عربستان به توافق ابراهیم (پروژه امضای صلح بین امارات متحده عربی و بحرین با رژیم صهیونیستی در کاخ سفید در اوت 2020) است. 👈 تشکیل ناتوی عربی: هر چند برخی ها امکان ناتوی عربی را منتفی می دانند ولی این موضوع ممکن است در این سفر مطرح گردد. 👈 کمک به وضعیت حاد رژیم صهیونیستی: برخی ناظران معتقدند تل‌آویو به دلیل تشدید اختلاف‌های داخلی و نزاع بر سر تشکیل دولت، در مسیر فروپاشی قرار دارد و بایدن برای جلوگیری از این فروپاشی تلاش خواهد کرد. 👈 مسئله انرژی: بایدن امیدوار است در این سفر از ظرفیت تولید نفت عربستان استفاده کند و عرضه و تولید نفت را افزایش دهد تا شاید بتواند تا حدودی قیمت‌ها را مدیریت کند. 👈 مذکرات هسته‌ای: هر چند سفر ربطی به مذاکرات ندارد ولی پیش بینی می شود بایدن سعی کند در ملاقات خود با سران ریاض به آنان اطمینان دهد که مذاکرات هسته‌ای به هر نتیجه‌ای برسد برای متحدانش، به ویژه عربستان و سرزمین‌های اشغالی خطری در برندارد و به اصطلاح اوضاع تحت کنترل است.
🔰 اقتصاد حجاب⁉️ ✍🏻 سید امین فروغی‌نیک 🔻 در روزهای اخیر، مباحث پیرامون حجاب به دلیل برخی اتفاقات، دوباره نقل محافل خاص و عام شده است. در این میان، یکی از مسائلی که کمتر بدان پرداخته می‌شود، نگاه به مقوله حجاب از منظر اقتصادی است. یکی از وظایف اساسی حکومت اسلامی در قبال مومنین و مسلمین، آن است که بستر دینداری و فروعات آن از جمله حجاب را فراهم سازد. پرسش اصلی این است که آیا در سالیان اخیر، دولت‌های مستقر و سایر متولیان امر توانسته‌اند در بعد اقتصادی، زمینه حفظ و ترویج حجاب را فراهم سازند؟ ⏪ در گام اول باید دید چادر و سایر ملزومات حجاب در بازار ارزانتر و سهل الوصول‌تر است یا لباس‌های نامناسب، بدن نما و ضد حجاب؟ به جرات می‌توان گفت در حال حاضر یک زن محجبه برای خرید چادر یا مانتوی مناسب، حداقل باید دو تا سه برابر یک مانتوی کوتاه، بدن نما و نامناسب هزینه کند! به عبارت دیگر، هزینه‌های مالی حجاب داشتن به مراتب بیشتر از شُل‌حجابی یا بی‌حجابی است! همچنین، از حیث سهولت دسترسی و خرید باید گفت که دسترسی به لباس‌های‌ پوشیده سخت‌تر و تنوع آنها کمتر است چرا که تعداد فروشگاه‌های‌ عرضه‌کننده محصولات حجاب بسیار کمتر از فروشگاه‌هایی است که لباس‌های نامناسب می‌فروشند. بر این اساس، اگر کسی در مقام نهی از منکر، فردی را از پوشیدن لباس نامناسبی نهی کند و مخاطب بگوید «بجای این لباس، چه لباسی را پیشنهاد می‌دهید؟» قطعا در مقام امر به معروف و پیشنهاد لباس جایگزین، با مشکل مواجه می‌شود. ⏪ از سوی دیگر، تولید‌کنندگان محصولات حجاب نیز همواره برای بقا می‌جنگند و روز به روز از تعدادشان کاسته می‌شود و کمتر دیده شده مورد حمایت یکی از ٢۶ نهاد متولی حجاب و عفاف قرار گیرند. در حالی که کشور ما از نظر سرانه مصرف پارچه چادر مشکی، رتبه اول دنیا را داراست، اما همچنان بخش عمده چادر مصرفی خود را از کشورهای شرق آسیا وارد می‌کند. جالب آنکه با استناد به سخنان فعالان این صنعت، واردات چادر مشکی در انحصار چند نفر بوده و همین مافیای واردات است که مانع از افزایش تولید چادر در داخل کشور می‌شود!!! ⏪ واقعیت آن است که علیرغم تاکیدات مقامات و دلسوزان نظام و تبلیغ و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف توسط نهادهای متعدد، آنچه در عمل می‌بینیم آن است که تولید محصولات حجاب توسط تولیدکنندگان پارچه و پوشاک و رعایت حجاب توسط بانوان ایرانی، روز به روز گران‌تر و سخت‌تر شده است. آن هم در روزگاری که بسیاری از خانواده‌ها به لحاظ اقتصادی و معیشتی، در تنگنا قرار دارند. خلاصه آنکه نهادهای حاکمیتی وظیفه دارند در کنار تبلیغ، فرهنگ‌سازی و حمایت قانونی، بستری فراهم سازند تا رعایت حجاب برای خانواده‌ها ارزان و آسان باشد.
⭕️ ابتکار عمل دولت در حل معضلات محیط زیستی
12.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜️⭕️ سرهنگ آمریکایی‌: 🔻روس‌ها در فناوری پهپادی از قافله عقب مانده‌اند/پهپادهای ایرانی دقت بالایی داشته و می‌توانند سرنوشت جنگ را دگرگون کنند/اوکراین از پهپادهای ترکیه استفاده می‌کند اما این پهپادها چندان رادارگریز نیستند و سرنگون می‌شوند... کاوش مدیا
💠 دلایل خرید پهپادهای ایرانی از سوی روسیه علیرضا تقوی نیا در گفتگو با روزنامه فرهیختگان : 🔸️به‌ اعتقاد بنده جمهوری اسلامی ایران جزء قدرت‌های اول پهپادی دنیاست و قدرتش در این زمینه پیشرفته‌تر از روس‌هاست، به همین دلیل کشور تاجیکستان که خود روزگاری یکی از اقمار اتحاد جماهیر شوروی بوده، به‌جای آنکه از کشور روسیه پهپاد خریداری کند به سراغ ایران می‌آید. این اقدام تاجیکستانی‌ها نشان می‌دهد ایران به لحاظ قدرت پهپادی جزء دو یا سه کشور اول دنیاست. روس‌ها نیز در جنگ اوکراین به‌دلیل عدم بهره‌گیری مناسب از قدرت پهپادی هم به لحاظ کمی هم به لحاظ کیفی، آسیبی جدی دیدند و به‌دنبال جبران این آسیب رفتند و به سراغ ایران آمدند. 🔸️ آمریکا به‌دنبال این است چهره یک متجاوز از روس‌ها بسازد تا از این طریق کشورهای دنیا را علیه روس‌ها بشوراند و در این مسیر نیز آمریکا می‌خواهد در دنیا ایران را کمک‌کننده به روسیه متجاوز معرفی کند. 🔸️من فکر می‌کنم آمریکایی‌ها به‌دنبال تحقیر روس‌ها نیز هستند و آنها در تلاشند با برجسته‌سازی ماجرای خرید پهپاد از ایران بگویند، روسیه که ادعای ابرقدرت نظامی در جهان دارد مجبور شده است از جمهوری اسلامی ایران تسلیحات نظامی بخرد. همچنین یکی‌ دیگر از اهداف برجسته‌سازی خرید پهپادی روس‌ها از ایران برمی‌گردد به سفر بایدن به منطقه و طرح یکپارچه‌سازی سیستم موشکی که آمریکایی‌ها به‌دنبال پیاده‌سازی آن در خاورمیانه هستند، آمریکایی‌ها در تلاشند با بزرگ‌نمایی خطر پهپادی ایران در منطقه، منویات خود در رابطه با این طرح را به سران کشورهای عربی منطقه تحمیل کنند. 🔸️براساس کدام قطعنامه شورای امنیت فروش تسلیحات به روسیه ممنوع است؟ براساس حقوق بین‌الملل نیز اگر ایران بخواهد به روسیه سلاح بفروشد، این اقدام ایران قانونی است. 🔸️خرید سلاح مساله‌ای عادی است، در دنیا هر کشوری که دارای ضعف است سعی می‌کند با خرید سلاح ضعف‌هایش را جبران کند، نکته‌ای که لازم است به آن توجه شود این است که روس‌ها معمولا چون خودشان ابرقدرت حوزه نظامی هستند، تسلیحات از کشورهای دیگر خریداری نمی‌‌کنند و در این زمینه کاملا خودکفا هستند، من به یاد ندارم روس‌ها سلاح خاصی از کشوری خریداری کرده باشند ولی چون قدرت جمهوری اسلامی ایران از روس‌ها در زمینه پهپادی بالاتر است آنها در عرصه پهپادی احساس نیاز کرده و به سراغ ایران آمدند. 🔸️پیش از این نیز ما به کشور ونزوئلا سلاح فروخته‌ایم و همان‌طور که گفتم مساله فروش سلاح امری عادی‌ است، نکته‌ حائز اهمیت این است، ما قبلا به کشورهایی سلاح می‌فروختیم که به لحاظ نظامی از ایران ضعیف‌تر بودند، اما الان به کشوری سلاح فروخته‌ایم که ابرقدرت جهانی است و وارث اتحاد جماهیر شوروی است، درواقع قدرت پهپادی ایران به اندازه‌ای بالا بوده است که روس‌ها در عرصه نظامی را قانع کرده تا برای جبران ضعف نظامی‌شان در جنگ اوکراین، از ایران پهپاد بخرند.
حجابش کامل نبود، اما دلش با حاج قاسم بود! دوقطبی باحجاب انقلابی و بدحجاب ضدانقلاب فتنه این‌روزهاست که دشمن برای آن برنامه‌ریزی کرده!