eitaa logo
بصیر
340 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.2هزار ویدیو
399 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 واقعیت ایران امروز 🔶 حجم گلخانه های کشور به 13 هزار و 559 هکتار رسید. 🔸توسعه گلخانه ها از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی برای انتقال مکان کشت از فضای باز به فضای مدیریت شده به منظور افزایش بهره وری تولید و کاهش مصرف آب است تا ضمن مدیریت آفات و بیماری ها، مصرف آب در مقایسه با فضای باز تا 90 درصد کاهش و میزان تولید تا 10 برابر افزایش یابد. 🔸طبق آمارها در سال 1392 سطح گلخانه های کشور هشت هزار و 800 هکتار بود که این میزان اکنون به 13 هزار و 559 هکتار رسیده و ساخت گلخانه در سطح 2 هزار و 763 هکتار برای امسال پیش بینی شده است. 🔸در سه ماهه نخست امسال 736 هکتار گلخانه در کشور ساختته شده است که با احداث هر هکتار گلخانه 10 اشتغال مستقیم به ویژه برای متخصصان رشته های کشاورزی ایجاد می شود. 🔸بنابراین با چهار هزار و 759 هکتار گلخانه ساخته شده در پنج سال گذشته در واقع برای بیش از 47 هزار نفر اشتغالزایی شده است. 🌀منبع: http://yon.ir/XcC2A
«نیکلاس کریستوف» ستون‌نویس روزنامه «نیویورک‌تایمز» که به تازگی به عربستان سعودی سفر کرده است، طی یادداشتی می‌نویسد: «تجربه سختی است که در یک حکومت پلیسی با مردم درباره شهوت رئیس کشورشان برای گرسنگی دادن به کودکان یمن، شکنجه زنان یا مثله کردن منتقدان مصاحبه کنیم. نتیجه چنین مصاحبه‌هایی اغلب خنده‌های عصبی یا وقفه‌های طولانی‌مدت در گفت‌وگوها است.» تحلیلگر نیویورک‌تایمز در بخش دیگری از یادداشتش تصریح می‌کند: «من از منتقدان سرسخت ولی‌عهد مجنون عربستان سعودی بوده‌ام، بنابراین قدری شگفت‌زده شدم که به من ویزای سعودی داده شد، شاید هم دلیلش این بود که یکی از اعضای هیئت سازمان ملل بودم که از یمن برمی‌گشت.» در ادامه این مطلب آمده است: «دوستانم در آمریکا وقتی که در یمن بودم نگرانی کمتری درباره سلامتی‌ام داشتند تا وقتی که در ریاض بودم.» کریستوف با اذعان به اینکه سنجش افکار عمومی در یک حکومت پلیسی کار دشواری است، نوشته است: «مردم در ریاض از بن‌سلمان بابت برخی «پیشرفت‌های اجتماعی»[احتمالاً از ترس] اظهار رضایت می‌کنند.» او نوشته است: «[مقامات] ارشد سعودی در محافل خصوصی می‌پذیرند که محمدبن‌سلمان دستور قتل خاشقجی را صادر کرده است، اما آنها تأکید می‌کنند که رابطه میان آمریکا و عربستان سعودی مهم‌تر از زندگی یک انسان است. آنها می‌گویند آمریکا به‌ دلیل حفظ ثبات در منطقه باید کنار عربستان سعودی بایستد.»
♦درس‌آموزی عملی بخش قابل توجهی از اظهارات محمدجواد ظریف در حاشیه نشست بین‌المللی دوحه به ماجرای تقابل ایران و آمریکا و پرسش‌هایی درباره احتمال مذاکره مجدد در وضعیت فعلی اختصاص داشت. وی که پیشتر گفته بود: «آمریکا مرکز جهان نیست و نیازی به مذاکره با آمریکا نداریم.» در قطر نیز گفت: «ما هرگز با کشوری که برای ما 12 شرط تعیین کرده، آن هم پس از نقض قطعنامه شورای امنیت که خودش هم آن را تأیید کرده بود، وارد مذاکره نخواهیم شد. اگر قرار بر عمل به یک سری شروط باشد، این ما نیستیم که باید شروطی را رعایت کنیم؛ بلکه خود آنها (آمریکایی‌ها) هستند که باید به یک سری شروط پایبند باشند، آن هم با کمتر بی‌قانون بودن. هیچ دلیلی برای مذاکره بیشتر وجود ندارد آن هم در شرایطی که نتایج یک دوره نسبتاً طولانی و مذاکرات سخت که در گذشته انجام گرفته، روی هواست. آمریکا به طور فعال در تلاش است تا این نتایج را تضعیف کند، اقدامی که تمام جامعه بین‌المللی به جز انگشت‌شماری که به خاطر گرفتن منافع بیشتر از آمریکا، با آن مخالفت کرده‌اند.» سخنان و مواضع منطقی و دقیق وزیر امور خارجه کشورمان در این روزها این پرسش را به وجود آورده است که چرا آقای ظریف و... واو به واو این کلمات و تعاریف و تعابیری از این دست را که امروز آقای ظریف به زبان می‌آورند، هنگام مذاکرات از منتقدان نمی‌پذیرفتند؟! آیا اساساً آمریکا پیش و پس از مذاکره تفاوتی کرده است؟! آیا سیاست‌های کلان آمریکا تغییر کرده است یا در میزان دشمنی کاخ سفید با انقلاب اسلامی تفاوتی حاصل شده است؟! البته عجیب‌تر اینکه چرا با وجود تجربه برجام در بی‌حاصل بودن امتیاز دادن به غرب امروز همان روش و اصول درباره موضوعاتی، چون FATF در حال تکرار است و حامیان رسانه‌ای و جریانی آقای ظریف حتی درباره ضرورت گفت‌وگو و مذاکره در زمینه برنامه دفاع موشکی کشورمان در رسانه‌های‌شان می‌نویسند؟! واقعیت این است که فراتر از کلام، تجربه برجام باید در عمل دستگاه دیپلماسی و سیاست‌گذاری‌ها و راهبردهای وزارت خارجه نمایان شود.
♦مشکل از داماد است یا پدر زن؟! ✍دو روز است شایعه اسعفای داماد جوان (و فاقد سابقه اجرایی) آقای روحانی از سمت "معاونت وزیر صنعت و ریاست سازمان زمین شناسی" تایید و تکذیب می شود. امروز بالاخره وی مجبور به استعفا شد. ♻ اما آیا واقعا مشکل، داماد رئیس جمهور است؟ پس ماجرای حسین فریدون دستیار روحانی را کجای دلمان بگذاریم؟ رئیس سازمان بازرسی کل کشور سال گذشته خبر داد؛ " علی صدقی (مدیر نجومی بگیر بانک رفاه کارگران با حقوق پاداش 730 میلیون تومانی) با اصرار فریدون رئیس بانک رفاه شد. او با وجود پرونده در مرجع قضایی، منصوب شد". 🔹آقای سراج افزوده بود "زمانی که صدقی بانک رئیس بانک ملی بود، پرونده سنگینی داشت و پرونده وی هنوز هم در دادسرا مطرح است. همان زمان آقای حسین فریدون اصرار کرد که ایشان بیاید و رئیس بانک رفاه شود حتی بنده مخالفت کردم و گفتم که وی پرونده سنگینی دارد، ولی متاسفانه با اصرار و لابی مستقیم ایشان، وی رئیس بانک رفاه شد". ♦ آیا خسارت معرفی عباس آخوندی و پنج سال مدیریت وی در حوزه راه و شهرسازی کمتر از خسارت داماد جوان روحانی است؟ وزیری که با سوء مدیریت و لجاجت وی، 60 درصد از تولید مسکن کاسته و فقط در یک سال، 91 درصد بر تورم مسکن افزوده شد. 🔹همین طور است وزرای سابق و فعلی "صمت" که صنعت و تجارت را به کام رکود تورمی برده اند و خودروسازان زیر دست آنها، نقش خط شکن را در تولید تورم و حفظ آن (پس از کاهش قیمت دلار) ایفا می کنند و بهانه و سند بخش خصوصی برای ممانعت از کاهش قیمت ها هستند. ♦ به فرض محال اگر روحانی هزار داماد داشت و همه خسارت تولید می کردند، احتمالا یک دهم خسارتی که آقای ظریف با تحمیل برجام و FATF و توافق پاریس برجا گذاشته ، نمی شد. به این فهرست، می توانید زنگنه و نعمت زاده و ابتکار و عیسی کلاتنری و ده ها نام دیگر اضافه کنید. 🔹مشکل از نوع مدیریت آقای روحانی است و افرادی که در تیم خود جمع می کند؛ نه داماد او. براستی چند درصد انتصاب ها در مجموعه های مدیریتی دولت و شرکت های تابعه، از سر شایسته سالاری و چند درصد با نگاه شرکت سهامی قدرت و تقسیم غنیمت است؟ « محمد ایمانی »
⭕️ نفوذ در حوزه یعنی چی؟ ⁉️ آیا میدونستید مسعود بهنود یکی از کارشناسان اصلی شبکه BBC فارسی در جوانی طلبه بوده و در فیضیه قم حضور داشته ؟
✅ رویترز: "ریال" ایران روی ریل تقویت قرار گرفته است خبرگزاری رویترز در گزارشی به تقویت ارزش ریال طی هفته‌های اخیر در ایران پرداخته است. به گزارش عصرایران و بر اساس این گزارش، بانک مرکزی ایران دخالت خود در بازار را برای تقویت ارزش پول ملی این کشور آغاز کرده و در هفته‌های گذشته ارزش ریال ایران در برابر ارزهای خارجی به میزان قابل توجهی تقویت شده است. به گزارش رویترز اگر دولت ایران موفق شود ارزش ریال را در ماه‌های آینده نیز تقویت کند با این کار خواهد توانست تورم را مهار کرده، استانداردهای زندگی شهروندان خود را بهبود بخشیده و از فرار سرمایه از کشور جلوگیری کند. یک کارشناس اقتصادی در تهران به رویترز گفته است: با تقویت ارزش ریال طی هفته‌های گذشته از نگرانی مردم از تاثیر تحریم‌های یکجانبه آمریکا بر اقتصاد کشور کاسته شده و انگیزه خرید دلار و دیگر ارزهای خارجی در میان مردم کاهش یافته است." بنا به گزارش رویترز ارزش ریال در برابر دلار که در اواخر اکتبر سال جاری میلادی بیش از 15 هزار تومان در برابر هر دلار آمریکا بود در روزهای گذشته با مداخلات و سیاست‌های جدید بانک مرکزی ایران به حدود 10 هزار و 500 تومان افزایش یافته است. گروهی از تاجران و اقتصاددان‌های ایرانی به رویترز گفته‌اند بانک مرکزی ایران طی روزها و هفته‌های گذشته از منابع ارزی خود به بازار تزریق کرده و نه تنها در داخل ایران بلکه در کشورهایی چون عراق و امارات (دوبی) هم این کار را انجام داده است. در ماه مارس سال جاری میلادی صندوق بین‌المللی پول در گزارشی میزان ذخائر ارزی ایران را حدود 100 میلیارد دلار ارزیابی کرده است، این رقم بدان معناست که دولت ایران دست بازی برای مدیریت نرخ ارز و مدیریت بازار در جهت حفظ ارزش ریال ایرانی را دارد. به نوشته رویترز، افزایش ارزش ریال ایران و رساندن نرخ برابری آن از 19 هزار تومان در ماه سپتامبر گذشته به حدود 10 هزار تومان در ماه دسامبر – در عرض کمتر از 3 ماه – خبر و اتفاق خوبی برای دولت و اقتصاد ایران است که در صدد مقاومت در برابر آثار تحریم‌های مالی و بانکی آمریکاست.
شکاف «اصلاحات بر حاکمیت» با «اصلاحات در حاکمیت» 🔹 عبدالله گنجی مرور مصاحبه ها، نوشته‌ها و سخنان اخیر افرادی همچون حجاریان، تاج‌زاده، باقی و تشکیک برخی روحانیون جریان اصلاحات در ماهیت آنچه امام (ره) آورد، نشان می‌دهد از عبارات معروف امام در سال ۱۳۶۷ مبنی بر اینکه «اختلافات موجود سیاسی است ولو اینکه رنگ عقیدتی به آن داده شود» و یا «اختلاف سلیقه موجب رشد خواهد شد، اما اگر اختلاف اصول و زیربنایی شد موجب سستی نظام می‌شود» عبور کرده‌ایم و اختلافات بنیانی و معرفتی شده است. در نقطه مقابل، سخنان امثال مهندس بهزاد نبوی، دکتر عارف و پزشکیان و طیف کارگزاران سازندگی نشان می‌دهد که علاقه به استمرار حیات سیاسی در چارچوب نظام جمهوری اسلامی به‌رغم همه انتقادات به وضع موجود کاملاً مشهود است؛ بنابراین می‌توانیم جریان اصلاحات را نه در تاکتیک که در بنیان‌ها به دو طیف «اصلاح در نظام» و «اصلاح بر نظام» تقسیم نماییم. به تعبیر دیگر می‌توان دوگانه «جریان قدرت»، «جریان دور از قدرت» یا «جریان سیاسی» و «جریان اجتماعی» را مشاهده نمود. طیفی که دور از قدرت است تلاش می‌کند با هل دادن خود در میان مردم و سوار شدن بر مشکلات، اذهان را به بیرون از نظام هدایت نماید. تند کردن مجدد فضا توسط طیف روشنفکر یا تجدیدنظرطلب یا اجتماعی نشان از عصبیت ناشی از انزوای بیشتر است، زیرا طیف درون قدرت در عین همسویی نسبی با دولت سیگنال‌هایی نیز برای پیوند سیاسی و موسمی با «راست سنتی» از خود نشان می‌دهد و اینگونه جریان دور از قدرت به صورت طبیعی رو به انزوای سیاسی خواهد رفت. در این صورت هل دادن خود در میان مردم به «سیاست‌ورزی عقیم» منجر خواهد شد. وقتی یک اصلاح‌طلب ناب رسماً مصاحبه ویدئویی می‌کند و می‌گوید «دوستان ما به این نتیجه رسیده‌اند که انقلاب اشتباه بود و تشکیل نظام دینی هم اشتباه، اما می‌گوید نباید این نظر را به مردم بگوییم، زیرا عقبه اجتماعی ما ریزش می‌کند، مردم سؤال خواهند کرد: از کجا معلوم که نظرات فعلی‌تان نیز دوباره عوض نشود» یا وقتی سخن از تغییر قانون اساسی تا ۱۴۰۰ یا نقشه راه نافرمانی مدنی و... می‌شود، نشان از عصبیتی است که پرداخت هزینه ۲۰ ساله در تقابل با نظام را پوچ و هوا شده می‌بیند. در نقطه مقابل برخی از اصلاح‌طلبان که اصلاح‌طلبی را در حاکمیت قبول دارند و دنبال دموکراسی غربی و تجدیدنظر بنیادین در نظام نیستند، می‌بینند که چطور اقلیتی واگرا سوءظن حاکمیت به جریان خود را از سال ۱۳۷۶ احیا کردند و کنش این جماعت و واکنش حاکمیت به انسداد مسیر قدرت‌خواهی بخشی از دوستان‌شان منجر شد و می‌دانند که دموکراسی آرمانی و مدینه فاضله مدنظر دوستان‌شان نه تنها در ایران که در هیچ جای جهان یافت نمی‌شود. اگر بپذیریم که بخشی از اصلاح‌طلبان – که معمولاً همکاران سابق حلقه کیان هستند – به گزاره عبور از نظام رسمیت بخشیده‌اند به پالایش خواهیم رسید که بین جریان روشنفکری و جریان سیاسی در جبهه اصلاحات فاصله جدی خواهد افتاد و صف تجدیدنظرخواهان از صف اصلاح‌طلبان جدا خواهد شد و اهل قدرت و اهل «پوزیشن اجتماعی» در بهترین حالت به دو خط موازی تبدیل خواهند شد که یک طیف به روشنفکران و نهضت آزادی و دیگری به اعتدال و راست سنتی پیوند خواهد خورد و پدرسالاران به انزوا خواهند رفت.
🌀نظر علما درباره آیت الله العظمی امام خامنه ای🌀 ✅آیت الله فاضل لنکرانی: حمایت از مقام رهبری امروز واجبتر از زمان امام (ره) است ایشان ستون خیمه مرجعیت است اگر ایشان نبود ما هم نبودیم ⬅آیت الله گلپایگانی:چه کسی را بهتر از ایشان داریم که با تمام وجود مقابل دنیای زورگو و بی منطق ایستاده و دنیا هم از ایشان حساب میبرد و ما باید او را کمک کنیم. ✅آیت الله مکارم:اگر مقام معظم رهبری حرمت نداشته باشد امروز هیچکدام از ما ایرانیها حرمت نخواهیم داشت. تبعیت از حکم حکومتی ولی فقیه بر مراجع تقلید هم واجب است. ✅آیت الله نوری:خامنه ای کوثر است دشمن او ابتر است. ✅علامه حسن زاده آملی: روزی علامه جلوی حضرت آقا دو زانو نشسته و ایشان را مولا خطاب میکنند، آقا ناراحت شده و به علامه میفرمایند این کار را نکنید علامه میفرمایند اگر یک مکروه از شما سراغ داشتم این کار را نمیکردم و در جای دیگر میفرمایند: گوشتان به دهان رهبر باشد چون ایشان گوششان به دهان حضرت حجت است. ✅آیت الله بهاالدینی:(در زمان عیادت حضرت آقا از آیت الله بهاالدینی) ، آیت الله از این دیدار بسیار به وجد آمدند و مقام معظم رهبری را با عنوان ((السلام علیک یا ودیعه الله)) سلام دادند .این در حالی است که رهبری از نظر سنی جای پسر آیت الله بهاالدینی است. ✅آیت الله وحید خراسانی:من به آیت الله خامنه ای ارادت کامل دارم. ✅آیت الله گلپایگانی:تضعیف شما (رهبری) را حرام می دانم عمده عظمت شماست. ✅آیت الله سیستانی:امروز آبروی اسلام وابسته به آبروی ایران است و آبروی جمهوری اسلامی وابسته به آبروی آیت الله خامنه ای است. ✅آیت الله صدیقی:آقای بهجت به خود بنده فرمودند که در دیداری که با امام زمان داشتم از ایشان راجع به آقای خامنه ای پرسیدم و حضرت پاسخ دادند آقای خامنه ای از ماست. . در زمان سفر آقای خامنه ای به قم، آیت الله بهجت هم جزء جمعیت استقبال کنندگان آمده بودند یکی به آقای بهجت گفت آقا شما چرا با این سن وسال آمدید وسط این جمعیت؟ آقا فرمودند اگر مردم ميدانستند که استقبال این سید چقدر ثواب دارد هیچ کس در خانه نمیماند. ✅شهید آوینی:خون دادن برای امام خمینی زیباست اما خون دل خوردن برای امام خامنه ای زیباتر است. ✅آیت الله فاطمی نیا:هرکس کوچکترین حرفی در تضعیف مقام رهبری بزند خدا او را نخواهد بخشید این مرد بزرگ عز اسلام است. ✅آیت الله جوادی آملی: رهبری نه پست است نه مقام بلکه امام جامعه است، هر لفظی غیر از امام خامنه ای جفاست به ایشان.
🌹شناختی كوتاه پيرامون حضرت معصومه سلام الله عليها ♦️ حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ یكی از بانوان با فضیلت و با شخصیت خاندان اهل بیت ـ علیهم السّلام ـ میباشد. پدر بزرگوار او حضرت «موسی بن جعفر» امام هفتم شیعیان میباشد. مادر گرامی حضرت معصومه «نجمه» مادر بزرگوار امام رضا ـ علیه السّلام ـ میباشد. نجمه از بانوان با فضیلت و از اسوههای تقوا و شرافت و از مخدرات كم نظیر تاریخ بشریت است. ♦️ درباره زمان تولد و شهادت فاطمه معصومه ـ سلام الله علیها ـ آن چه مسلم است این است كه زمان تولد آن حضرت پیش از سال یكصد و هفتاد و نه هجری بوده است زیرا بنابر نقل شیخ كلینی در شوال 179 هارون الرشید امام موسی بن جعفر ـ علیه السّلام ـ پدر حضرت معصومه ـ علیه السّلام ـ را از مدینه به بغداد برد و در آن جا در ماه رجب 183 از دنیا رحلت فرمود. ♦️ و بنابر مدت عمر حضرت معصومه كه از 23 سال كمتر است، نمیتواند بعد از سال 179 باشد چون در آن سالها پدرش در زندان بود. پس تاریخ ولادت آن حضرت به طور دقیق مشخص نیست ولی طبق اسناد به دست آمده ولادت آن حضرت را در مدینه در سال 173 نقل میكنند. ♦️ درباره تعداد فرزندان حضرت موسی بن جعفر ـ علیه السّلام ـ و این كه چند تن از آنها فاطمه نام داشتهاند اختلاف است. شیخ مفید تعداد آنان را سی و هفت تن ذكر كرده است؛ نوزده پسر و هجده دختر كه دو تن از دختران، فاطمه نام داشتند. فاطمة‌الكبری و فاطمة الصغری. ♦ حضرت فاطمه معصومه بعد از امام رضا ـ علیه السّلام ـ از دیگر فرزندان حضرت موسی بن جعفر ـ علیه السّلام ـ فاضلتر و دارای مقامی شامخ تر میباشد. ♦با گذشت ایام، حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ هم دوران خردسالی را پشت سر گذاشت. و در این سالها محل رشد آن حضرت خاندانی بود كه او را با دریایی از علم و معرفت رو به رو ساخت. ولی بیش از ده بهار از عمر شریفش نگذشته بود كه پدر بزرگوارش با زهر جفا در زندان هارون به شهادت رسید و دریایی از غم و اندوه بر قلب شریفش فرو ریخت كه در این ایام غم و تنهایی، تنها مایه تسلی او، برادرش امام رضا ـ علیه السّلام ـ بود كه ناگهان «مأمون» وجود اقدس امام هشتم را از كانون خانواده جدا نمود و به اجبار به خراسان جلب كرد و به اقامت اجباری در خراسان وادار نموده. حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ دوری یك ساله فراق برادر را تحمل كرد. 📚 پی نوشت ها: 1️⃣ صدوق، عیون الاخبار، ج 1، ص 14؛ طبرسی، اعلام الوری، ص 302؛ طبری، امامی، دلائل الامامت، ص 309؛ اثباة الهداة، ج 3، ص 233؛ مناقب آل ابی طالب، ج 4، ص 396. 2️⃣ اصول كافی، محمد بن یعقوب كلینی، ج 2، كتاب الحجة. 3️⃣ مستدرك سفینه، شیخ علی نمازی، ج 8، ص 257. 4️⃣ الاِرشاد، محمد بن نعمان (مفید)، ج 2، ص 242.
⭕️از افتخارات پهلوی تا افتخارات انقلابی ☝️حتما شما هم تا کنون شنیده اید که گاهی خبر ساخته شدن یک پروژه خاص فنی مهندسی، در خبرگزاری ها منتشر می شود تا بدین وسیله توانایی های سازندگان آن به رخ شنوندگان کشیده شود. 🔹مثلا خبر ساخته شدن یک مجتمع تجاری با ویژگی های خاص در کشور دبی، یا ساخت یک برج چند طبقه در یک نقطه دیگر از دنیا... ⁉️آیا میدانستید ✳️ بزرگترین پل قوسی خاورمیانه، در جمهوری اسلامی ایران، بدست مهندسین ایرانی طراحی و ساخته شده و با موفقیت به بهره برداری رسیده است؟ ◽️این سازه ی تمام فولادی که از جنس فولاد ضد زنگ ساخته شده، بر روی سد کارون ۳ قرار گرفته و ارتباط بین استانهای چهار محال بختیاری و خوزستان را ۳۰ کیلومتر کوتاه تر می کند. ☀️این پروژه پیچیده، علاوه بر اینکه یک پل عظیم است، یک تابلوی درخشان از توانایی فنی مهندسی متخصصان ایرانی است که در دانشگاه های ایران تحصیل کرده و فارغ‌التحصیل شده اند. ✅این سطح از توانایی و اعتماد بنفس طی همین چهل سال اخیر و در دوران تحریم در کشور ایجاد شده و تا قبل از انقلاب، هیچ پروژه ی مهندسی مهمی بدست متخصصان ایرانی ساخته نشده بود! ❗️ حتی پل ورسک که طرفدارن پهلوی به آن افتخار می کنند، نیز با وجودی که طول آن یک چهارم پل کارون ۳ است، بدست یک شرکت دانمارکی طراحی و ساخته شده است. ⚠️جالب است که بدانید، اکثر مواردی را که طرفدارن پهلوی به عنوان افتخارات دوران پهلوی مطرح می کنند، ساخت کشورهای خارجی و مستقیما وابسته به آنها بوده و در آن زمان ملت ایران هیچ گاه فرصتی برای اثبات توانایی های خودشان نداشته اند. 📚منابع: ▫️http://yon.ir/MQJbU ▫️http://yon.ir/TaCEy ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
چهارتا دانش آموز در آتش سوختند اما مجلس ما جلسه غیر علنی گرفته که چرا "به اسب شاه گفته اند یابو" ؟
کل کشور(ارشاد،صدا وسیما،حوزه و موسسات فرهنگی مغضوب و...)2/2 درصد بودجه عمومی کشور می باشد(8هزار میلیارد) و از بودجه کل کشورکمتر از یک درصد(7دهم درصد) لطف کنید فقط بودجه را منتشر کنید تا مردم مقایسه کنند حقوق نجومی چگونه از بیرون می زند
‼️‼️ توییت پرنیش و کنایه رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات خطاب به واعظی: همه افتخارات دولت و رئیسش مال خودتان، قبول؟
🔴برجام و دیپلماسی معاصر در" تراز و عیار" تاریخ سیاسی ایران ✍ (پژوهشگر و مورخ) 🔻 یکی از موضوعات حساس و اختلاف انگیز در جامعه ما و بخصوص در بین جناح های سیاسی بحث تقابل و رقابت "دیپلماسی مقاومتی " و "دیپلماسی تعاملی" می باشد۰ در تاریخ تحولات سیاسی ایران در ارتباط با قدرت های فرامنطقه ای سه سیاست مختلف قابل تحقیق است ۰ امروز با نگاهی به آینه تاریخ میخواهیم به ارزیابی وضع موجود با عیار نوعی فرهنگ سیاسی در تاریخ تحولات ایران بنشینیم ۰ ابتدا با این سه مفهوم آشنا شویم : 1⃣ سیاست که سیاست نهضت ها و حرکت های بزرگ اسلامی و ملی اصیل است و ماحصل آن این است که به هیچ قدرت بزرگ بین المللی نباید متکی بود ؛ این سیاست را می‌توان در رجالی مثل و و و در تاریخ ایران مشاهده نمود و تکامل و تداوم آن را در نظریه امام خمینی و شعار" نه شرقی و نه غربی" در جمهوری اسلامی شاهد بود۰ 2⃣ سیاست " " است که دقیقا عکس نظریه قبلی است و ماحصل آن امتیازدهی و یا باج دهی مساوی یا به نوبت به یکی از قدرت های جهانی است ۰ البته در نهایت این نظریه خفت‌بار به وابستگی و اتکا به یکی از قدرت های بزرگ جهانی منجر می گردیده است۰ در تاریخ ایران در مقطعی این قدرت ، روسیه تزاری و یا روسیه کمونیست و در زمانی انگلستان بوده اند؛ به پیروان عملی سیاست طرفدار روسیه به اصطلاح " روس و فیل" و به طرفداران انگلیس ، انگلوفیل می گویند و از وابستگان تا طیف طرفداران به اجانب در آن قرار می گیرند. تفاوت سیاست موازنه منفی با سیاست موازنه مثبت تفاوت "خدمت با خیانت " میتواند ارزیابی شود؛ البته ادامه این سیاست به سلطه و نفوذ آمریکا در ایران منجر گردید و رجال عصر پهلوی عمدتا در این رده قرار می گیرند۰ 3⃣سیاست " " است که معتقد است بایستی برای کم کردن نفوذ قدرتهای بزرگ از یک و یا چند قدرت بزرگ دیگر که مطمئن و منصف تر هستند استفاده نمود ۰ البته سیاست نیروی سوم گاهی در ترکیب با دو سیاست قبلی هم می تواند دیده شود۰ ارزیابی و عیار میزان موفق بودن تاریخی این سیاست به عوامل فرهنگی و اجتماعی و سیاسی مختلف و کاردانی و زیرکی سیاستمداران پخته و تیزهوش و دیپلمات‌های فرهیخته و غیرتمند بستگی دارد۰ در تاریخ ایران زمانی آلمان و فرانسه و در دوره ای امریکای قبل از جنگ بین الملل و زمانی چین و یا برخی دولتهای بیطرف اروپایی به عنوان نیروی سوم مطرح بوده اند ؛ و به نظر می رسد از دوره دکتر مصدق تاکنون این سیاست که نوعی استقلال نظر ولی بدون مقاومت خواهی دارد همواره مدنظر سیاستمداران بوده و هست. ✅با این سطوح و ملاکهای سه گانه گفته شده میتوان به نتایج و آینده و ارزیابی دقیق تر برجام و یا هر قرارداد و معاهده بین المللی دیگر با نوعی شاخص داخلی و ملی پرداخت. در یک جمع بندی می توان اذعان نمود واقعیت و ذات انقلاب اسلامی نظریه "سیاست موازنه منفی" را تایید میکند همچنانکه شعار نه شرقی و نه غربی موید این نکته است ؛ ولی به نظر می رسد در صحنه سیاست خارجی برخی مواقع در پاره ای مواضع بین المللی و دیپلماتیک نوعی سیاست ترکیبی از سه سیاست مذکور به منصه ظهور رسیده است ! و لذا نوعی نقد جدی با شاخص های تاریخی و نظری بر دستگاه سیاست خارجی معاصر ایران وارد است ۰
«قطب‌نماها به سوی دمشق بازگشته است» 🌐 بشیر در آغوش بشار 🔺عمرالبشیر رئیس‌جمهور سودان اواخر یک شنبه با استقبال همتای سوری خود وارد دمشق شد تا اولین رهبر عربی و البته اولین رئیس یک کشور در ۸ سال گذشته باشد که برای احیای روابط با سوریه پیشگام شود. دیداری که برخی کارشناسان از آن با عنوان " " تعبیر میکنند ؛ در این خصوص عبدالباری عطوان، نویسنده مشهور فلسطینی یادداشت کوتاهش درباره سفر ناگهانی عمر‌البشیر به سوریه با این جمله آغاز میکند: «قطب‌نماها به سوی دمشق بازگشته است» اقدامی که با استقبال مسکو مواجه شد و وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد بازگشت سریع سوریه به خانواده عربی به حل هرچه سریع‌تر بحران این کشور کمک خواهدکرد.
🔴چالش های عبور از روحانی... 🔻جریان اصلاحات براوردهای لازم برای عبور از اعتدال را ترسیم، و فرمان جداسازی آرام را به نخبگانش مخابره کرده است؛ و اکنون نیز در حال انتقال این پیام به بدنه اجتماعی خودش است. نقطه ثقل این براورد بر وعده های اجرا نشده ای است که روحانی قادر به تحقق آن نبوده است. البته روحانی نیز که دست انها را خوانده ، اجرایی نشدن وعده هایش را برگردن حاکمیت و نبودن بودجه می اندازد. 🔰با این وجود جریان اصلاحات در یک برزخ سه وجهی گیر افتاده است: 🔺یکی وجه اینکه کلیات عملکرد دولت اعتدال به پای جریان اصلاحات نوشته شده است. زیرا آنها بودند که روحانی را به پاستور رساندند. حالا اعلام برائت از او به معنای نوعی خودانتقادی است که در نهایت ممکن است تبدیل به خودانتحاری شود‌. 🔺وجه دیگر آنکه جدا شدن از روحانی یعنی رقیبِ او شدن در انتخابات. و این موضوع منجر به تحریک وی شده و به نوعی باعث می شود تا آتش توپخانه اعتدالیون بر اصلاحات نیز بریزد؛ مثلا اقای واعظی با ناشکری تمام می گوید:"طبیعی است که در هر انتخاباتی گروهی از فردی حمایت کنند...با هیچ گروهی ائتلاف نکردیم نه در سال ۱۳۹۲ و نه در سال ۹۶..با اصلاح‌طلبان تندرو روابط خوبی نداریم". و ثمره این چیزی نیست جز ایجاد دوگانگی و انشقاق در بدنه اجتماعی. 🔺وجه سوم اینکه اصلاحات گزینه ای در قامت شهردار تهران ندارد که آبرو ریزی نکند، چه برسد برای ریاست جمهوری که باید از فیلتر شورای نگهبان هم بگذرد. لذا در هر دوره ای ناچارند که با تابلویی دیگر ورود نمایند. 🔹اصلاح طلبان برای خروج از این برزخ ناگزیرند یکی به نعل بزنند یکی به میخ؛ گاهی از روحانی حمایت کنند و گاهی بر طبل عبور از او بکوبند. ✍ _ تحلیل راهبردی
🔺واکنش "آیت الله مکارم شیرازی" به اظهارات " استاد رحیم پور ازغدی" علیه حوزه علمیه 🔹هفته گذشته در سخنرانی قبل از خطبه های نمازجمعه تهران، ضد حوزه های علمیه صحبت کردند، عجیب است نمازجمعه ای که ائمه جمعه فرزندان حوزه هستند پایگاهی برضد حوزه شود 🔹چطور می شود به فردی اجازه دهید درنماز جمعه ضد حوزه حرف بزند و دروغ بگوید 🔹شما می دانید که در دروس حوزه، مرتب حرف های تازه و مطابق نیازهای روز زده می شود،اما این فرد عنوان می کند 40 سال است حرف های تازه در حوزه زده نشده است.
✅ نقدی بر مستند بی‌بی‌سی/ بهتان برای حفظ نظام؟! 🔹بعد از کلی جارو جنجال تبلیغاتی، مستند بی بی سی درباره «بهتان برای حفظ نظام» پخش شد. آقای حسین باستانی در این مستند تلاش کرده است نشان دهد جمهوری اسلامی برای برخورد با مخالفان خود، یک مبنای دینی دارد و آنهم بهتان به مخالفین است. 🔹فارغ از بخش‌های خبری که آغشته به حق و باطلست و البته تکراری است، نسبت دادن این اتهامات به مبانی انقلاب و از همه مهم‌تر نظام اندیشه حضرت امام مهم است. 🔹مستند بی بی سی تلاش دارد نشان دهد، جمهوری اسلامی بجهت مبنایی، معتقد است برای حذف دشمن می توان به هرکاری متوسل شد از جمله بهتان و غیره. برای اثبات این بخش به ۳ مورد استناد کرده است. 🔸یکم. تفسیری از روایت پیامبردرباره مواجهه با اهل بدعت 🔸دوم. سخنان حماسی امام خمینی در برخورد با آخوند فاسد 🔸سوم. جمله امام درباره رفع حرمت دروغ و شرب خمر و غیره در دفاع از جان انسان و جمله تاریخی حفظ نظام اوجب واجبات است. این سه بخش توضیح داده شود تکلیف بقیه نیز روشن است. 📝ادامه متن را در لینک زیر بخوانید: 👉 fna.ir/bqac7m
✅ بدعت خطرناک! یادداشت: این روزها فیلم کوتاه درگیری یک نماینده مجلس با یک کارمند دولتی و یک شهروند عادی که گفته می‌شود در گمرک رخ داده، در فضای مجازی سروصدای زیادی به پا کرده است! فارغ از محتوای فیلم و اینکه کدام یک از روایت‌ها درباره پس و پیش از آن درگیری صحت دارد، بدون آنکه در این یادداشت کوتاه بخواهیم به موضع‌گیری‌هایی بپردازیم که در این روزها صورت گرفته، مانند تصمیمات گروهی 40 نفره از نمایندگان مجلس برای برخورد با کارمند، شهروند عادی حاضر در فیلم منتشر شده و مدیر گمرک یا اظهارات «سهیلا جلودارزاده» در حمایت از نماینده مورد اشاره و طرح این ادعا که «برخی از نهادها‌ـ که اگر لازم باشد بعداً نام آنها را خواهم گفت‌ـ احساس خصومت با نماینده را در میان کارکنان‌شان ایجاد کرده‌اند» یا گفته یکی از اعضای هیئت‌رئیسه مجلس برای برخورد با منتشرکننده فیلم و... که هر یک از این مباحث به بررسی ابعاد دقیق ماجرا نیاز دارد؛ قصد داریم به موضوعی نگران‌کننده اشاره کنیم که می‌شود با قاطعیت درباره آن سخن گفت و آن دفاعیه این نماینده است! وی برای آنکه فضای رسانه‌ای شکل گرفته پس از انتشار فیلم را تغییر دهد، دست به دامن تفاوت‌های قومی و مذهبی شده و می‌گوید چون اهل سنت و بلوچ بوده، با وی چنین برخوردی شده است! راه فراری خطرناک! اینکه یک فرد خواه در هر جایگاه و پستی برای جلوگیری از انتقادات از خود، تفاوت‌های قومی و مذهبی را پررنگ کند و مردم را در مقابل مردم قرار دهد و زمینه اختلافات را فراهم کند، بسیار آسیب‌زا است و به هیچ عنوان مبالغه‌آمیز نیست اگر بگوییم می‌توان سخنان این چنینی را اقدام علیه امنیت ملی دانست و واجب است شورای نظارت بر رفتار نمایندگان به طور ویژه به مسئله قومی و مذهبی کردن این ماجرا ورود کند و مانع از تبدیل این بدعت خطرناک به رویه‌ای از سوی افراد دیگر شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم لو رفته از در جلسه غیرعلنی ! میگه کی تو فیلم گرفته و وزیر اقتصاد باهاشون برخورد کنه! دقت کنید بجای و پاک کردن مجلس از وجود یاغی ها، تلاش میکنند را سرکوب کنند. باعث تاسف
🔴نماینده سراوان برای ضمانت وارد کننده خودرو به گمرک رفته بود/ درازهی به خاطر انتظار 10 دقیقه ای فحش داد 🔹نماینده سراوان ابتدا با یک خودروی لکسوس و با عنوان تضمین ضمانت کالای یک وارد کننده و گره گشایی از کار مردم به پارکینگ گمرک مراجعه می‌کند. انتظامات به وی متذکرمی شود که ورود به پارکینگ نیاز به هماهنگی داشته و جهت انجام امور باید منتظر بماند در نتیجه آقای درازهی از این انتظار ۱۰ دقیقه‌ای عصبانی شده و به کارمند گمرک توهین و فحاشی میکند. 🔹لازم به ذکر است که محمد باسط درازهی روز گذشته در جلسه غیرعلنی مجلس پس از تذکر نمایندگان درخصوص مراجعه وی به گمرک با خودروی لکسوس، گفته مالک دو دستگاه خودروی لکسوس است اما پس از رسانه ای شدن ماجرا وی از اساس موضوع را تکذیب کرده و اظهار داشته که خودرو متعلق به فردی به نام حاجب، واردکننده خودرو بوده است. 🔹این منبع آگاه با اشاره به حضور نماینده سراوان به همراه حاجب، واردکننده خودرو در گمرک تصریح کرد: مشخص شد که درازهی برای تضمین ضمانت کالای حاجب (که البته خودور نبوده) به گمرک مراجعه کرده و پس از اتمام کار با خودروی پرشیای مجلس به محل کار خود مراجعت کرده است./ خبرگزاری دانشجو
🔴 از ماست که بر ماست... 1⃣ - محمد خاتمی آذر 83 خطاب به اعتراضات دانشجویان تحکیم وحدت که تا چند سال قبل حامی خود او بودند: آدم باشید وگرنه میگویم از سالن بیرونتان کنند! 2⃣ - محمد خاتمی اسفند 94 خطاب به مردم: آنان که به اصلاح امور و به رفع تهدیدها و تنگناها می اندیشند بکوشند تا با رأی دادن به تمامی افراد هر دو فهرست لیست امید (مجلس و خبرگان)، تکرار می کنم به تمامی افراد هر دو فهرست گامی در جهت سربلندی کشور بردارند. 3⃣ - علی مطهری عضو فراکسیون امید و نماینده تهران، شهریور 97 خطاب به یک جوان منتقد و عضو ستاد روحانی در گلپایگان: خیلی احمقی، خیلی نادانی! 4⃣ - باسط درازهی عضو فراکسیون امید و نماینده سراوان ، آذر97 خطاب به کارمند گمرک: تو ...میخوری از من دستور نمی گیری! تو غلط میکنی از من دستور نمی گیری! مردک عوضی! 5⃣ - از ماست که بر ماست...
🔻خروج امریکا از سوریه 🔹ترامپ اخبار مربوط به خروج نیروهای آمریکایی از سوریه را در توییتر خود تایید کرد 🔹 رییس‌جمهوری آمریکا نوشته است: داعش را شکست دادیم و تنها دلیل برای بقای ما در سوریه هم از بین رفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سخنرانی پروفسور اسرائیلی موشیه شارون در دانشگاه بن گوریو در اسراییل همه را غافلگیر کرد! ♦️وی گفت :دین درست وصحیح اسلام است. ♦️اسلام آخرین دین است وهرکس آن را پذیرفت خوش شانس است، چراکه اسلام حق است و....