eitaa logo
بصیر
369 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
6.6هزار ویدیو
449 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هنوز چند ساعتی از هشتگ زوری و دستوری نگذشته که همان وحدت نصفه و نیمه براندازها هم به فحاشی علیه همدیگر تبدیل شده 🔺انحصارگرایی، قدرت‌طلبی، سودای حکومت، روشهای غیردموکراتیک و... بخشی از صفت‌هایی است که در برنامه بی‌بی‌سی روانه رضا پهلوی شد.
میزان اموالی که پهلوی‌ها از ایران بردند 🔹انصاری از اعضای سابق دربار می‌گوید: «وقتی شاه مُرد و اموالش بین وارثان تقسیم شد، او در خارج از کشور حدود ۵۰ میلیون دلار پول نقد داشت. مستغلاتی همچون ویلا سورتا در سنت‌موریس سوئیس و زمین‌های اسپانیا نیز داشت. جواهراتی هم با خود از ایران برد.» 🔹او همچنین می‌گوید: «پولی در تراستی موجود است که این پول به فردی از خاندان پهلوی می‌رسد که به پادشاهی ایران برسد یا خاندان پهلوی تصمیم بگیرند دیگر ادعایی به بازگشت به سلطنت در ایران ندارند و در آن صورت پول میان آنها تقسیم خواهد شد. اشرف پهلوی هم اموال قابل ملاحظه‌ای در خارج از ایران داشت.» 🔹طبق اسناد و گفته پژوهشگران تاریخ نیز پهلوی‌ها ۱۱ میلیارد دلار در آمریکا پول داشتند که بخشی از آن را آمریکایی‌ها تصاحب کردند. حبیب ثابت و برخی افراد دیگر به عنوان شکایت از این پول برداشت کردند. بخش دیگری از این اموال هم در اختیار فرح و رضا پهلوی قرار گرفت. 🔹همچنین شاه و دربار عمدتاً در بانک‌های خارجی از جمله سوئیس حساب داشتند که پس از پیروزی انقلاب، سفیر سوئیس با آیت‌الله طالقانی دیدار کرد و به او گفته شد: آن کشور مرکز دزدان جهان شده است. اموال مردم که در بانک‌های سوئیس است، چه می‌شود؟ سفیر هم پاسخ داد نظر شما را به دولتم اعلام می‌کنم. 🔹بانک مرکزی در سال ۵۷ اعلام کرد که حدود سی نفر از جمله حبیب لاجوردی، شریف امامی و... از کشور پول خارج کردند. این‌ها علاوه بر پول، اشیا قیمتی نیز داشتند. در اسناد آمده است که قاسم مسعودی یک سالن بزرگ پر از اشیا قیمتی داشت. همه را با خودش برد. اردشیر زاهدی هم علاوه بر آن کاخی که پدرش داشت، یک هتل بزرگ در سوئیس داشت. 🔹این در حالی است که رضاخان پهلوی در ابتدای سلطنتش اموال خاصی نداشت و ثروتی هم به ارث او نرسید؛ اما او ثروت بسیار زیادی برای پسرش محمدرضا پهلوی بر جای گذاشت.
#⃣ چرایی افت و کمبود گاز در کشور 1⃣ عدم ذخیره سازی در هشت سال دولت حسن روحانی: دولت روحانی، شرکت ذخیره سازی گاز طبیعی را به بهانه غیر اقتصادی بودن آن منحل کرد. تصمیم نابخردانه ای که سرمای سرد زمستان را به خانه مردم آورد. 2⃣ عدم اجرای قراداد گازی بین ایران و ترکمنستان: این قرارداد در دولت احمدی نژاد صورت گرفت ولی دولت روحانی آنرا اجرا نکرد که فرصت زیادی از ایران گرفته شد از جمله: ✅ زیرساخت‌های بسیاری با هزینه‌های گزاف برای واردات گاز از ترکمنستان ایجاد شد که در ۸ سال گذشته در دولت روحانی بلا استفاده ماند. ✅ دولت ترکمنستان محتاج معامله با ایران بود. ✅ ایران فرصت تبدیل شدن به کریدور واسطه ای گازی بین ایران و ترکمنستان را از دست داد. ✅ ایران فرصت نقش‌آفرینی در بازار گاز ترکیه را از دست داده و پیشنهاد ایجاد خط انتقال گاز ایران به ترکیه و بعد اروپا را که شرکت مجوز دولت متبوعش را هم گرفته بود، از سوی فردی که روحانی، او را ژنرال نفتی می‌دانست رد شده و به این ترتیب سرمایه‌گذاری و فاینانس ۴ میلیارد دلاری این کشور هم از دست رفته است. ✍ محمدعلی برزگر
💬 رییس سابق و فراری فدراسیون بوکس، چگونه به دنبال اختلاف شیعه و سنی در ورزش بود؟!
✅️ ۵۰ درصد پزشکان کارتخوان ندارند مدیرکل بازرسی سازمان مالیاتی: 🔹‌براساس گزارش‌های مردمی در سامانه سوت‌زنی از ابتدای سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۵ هزار گزارش مردمی به سازمان امور مالیاتی واصل شده و سهم گزارشات موضوع پزشکان فاقد کارتخوان بیش از ۵۰ درصد گزارشات می‌باشد. 🔹تاکنون اسامی ۱۷۸۶ نفر از پزشکان به سازمان نظام پزشکی ارسال گردیده و اسامی ۳۹۰۰ نفر دیگر در حال ارسال است. 🔹پزشکانی که به هر بهانه ای از دستگاه‌های کارتخوان برای دریافت وجوه بیماران استفاده نمی‌نمایند، از تسهیلات موضوع تبصره ماده ۱۰۰ در زمان تسلیم اظهارنامه محروم خواهند شد.
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سلام فاطمه 🔹نسخه عربی سرود سلام فاطمه (س) با نوای محمد غلوم در بحرین تولید و منتشر شد. 🔹روایت اول در ایام فاطمیه با صدای پویانفر براساس شعری از سید جواد پرئی منتشر شده بود.
▪️علی کریمی کسی رو وکیل خودش کرده که تو زمان حکومت پدرش، ۸۰٪ مردم گرسنه بودن!🤦
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ائتلافی که اختلافات چندین ساله در بین اپوزیسیون را نمایان کرد! «هیمن سیدی» اپوزیسیون ضد ایرانی با انتقاد تند از ائتلاف سلطنت‌طلب‌ها گفت: 🔹سه سال پیش خواستار اتحاد تمام اپوزیسیون بودم اما اکنون پیشنهادم را تصحیح می‌کنم؛ رضا پهلوی و طرفدارانش قابل ائتلاف نیستند! 🔹رضا پهلوی باید تعهد بدهد که مانند پدرش به تمامیت ارضی ایران خیانت نکند. 🔹آمریکا و اروپا می‌داند که ما چند دسته‌ایم و هر اقدامی برای جمع کردن اپوزیسیون در کنار هم، دروغی بیش نیست!
📸 صدور پروانه ساختمانی در ایران بدتر از ۱۳۷ کشور 🔹بروکراسی پیچیده و چندلایه صدور پروانه‌های ساختمانی که خود منشا فساد نیز شده، منجر به افزایش زمان انتظار برای دریافت پروانه‌های ساختمانی نیز شده است. طبق آمارهای داخلی، زمان صدور پروانه در کشورمان به‌طور میانگین حدود ۷ ماه (۲۱۰ روز) طول می‌کشد. 🔹این درحالی است که در کشور کره‌جنوبی زمان صدور پروانه ساختمانی تنها ۲۸ روز (۴ هفته) است. این مدت زمان در سنگاپور ۳۶ روز، در امارات ۴۸ روز، در مالزی ۵۳ روز، در مراکش ۵۸ روز، در فرانسه ۶۲ روز، در گرجستان و آمریکا ۶۳ روز، در دانمارک ۶۴ ، در فنلاند ۶۵ و در اردن ۶۶ روز است. 🔹همچنین مقایسه مدت زمان صدور پروانه ساختمانی در ایران با ۱۶۴ کشور جهان نشان می‌دهد با ۲۱۰ روز (۷ ماه) انتظاری که در کشورمان برای صدور پروانه ساختمانی وجود دارد، این پروسه طولانی ایران را در رتبه ۱۳۷ جهان در بین ۱۶۴ کشور جای داده است. به عبارتی، فرآیند صدور پروانه ساختمانی در ایران بدتر و طولانی از ۱۳۶ کشور جهان است.
🔴ماجرای عکس لو رفته کنکور تجربی 🔹رئیس سازمان سنجش: یک نفر امروز در یکی از شهرستان‌های آذربایجان‌شرقی از ۳ صفحه دفترچه آزمون خود عکس گرفته و خارج از محل آزمون به پشتیبان خود ارسال کرده بود که دستگیر شد. با توجه به زمان کوتاه این اقدام و جمع‌آوری پاسخنامه‌ها، هیچ خدشه و مشکلی در این زمینه به وجود نیامد. 🔹ادعاهایی که در برخی کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی در این‌باره مطرح می‌شود به‌هیچ وجه صحت ندارد و قابل اعتنا نیست. 🔹دیروز هم توانستیم یک فرد حرفه‌ای را که اصطلاحا کلیدزن است، شناسایی و تحت رصد قرار دهیم. او طی سال‌های متمادی در آزمون ورود به دانشگاه‌ها شرکت کرده و توانایی قبولی در رشته پزشکی را دارد.
🔺سردار یه چیز می‌گم قول بده نخندی! نوه‌های هیتلر به ما می‌گن 😂 🔰اروپایی که در مجموع دو جنگ جهانی حدود ۸۰میلیون آدم را کشت، به سپاه می‌گوید تروریست! 🔸️ همانطور که جرج بوش از صلح حرف می‌زد!
نیگا ابهت مرد رو...