🔰اقتصادی که همیشه تب می کند!
🔶بدیهی است که اقتصاد، در میان علوم انسانی بیشترین همبستگی و همگرایی را با حوزه سیاست دارد. اما به نظر می رسد این شدت از وابستگی و همگرایی در اقتصاد ایران غیر طبیعی باشد. چرا که اقتصاد ایران و نظام ارزی و نرخ دلار در آن با امواج روابط بین المللی، تلاطم های بیشتری را متحمل می شود و با کوچک ترین تحولات خارجی، اثر منفی می پذیرد. چرا؟
🔺اقتصاد در ایران همچون نوزاد کوچکی است که با کوچک ترین ویروس ها، تب می کند. منظور این است که اقتصاد ایران علیرغم، ظرفیت ها و توانمندی های بالقوه، کوچک و ضعیف است و رشد لازم را نداشته که بتواند در برابر چالش ها، "مقاوم" باشد.
🔺اقتصاد ایران همچنان تک محصولی و وابسته به نفت و مشتقات آن می باشد. هرچند در رفع وابستگی به نفت، اقدامات زیاد و خوبی انجام شده، اما به هرحال نتوانسته ایم در تجارت خارجی خود، تنوع لازم را ایجاد کنیم. نظام ارزی و ساختار تسویه کشور به شدت متاثر از نفت و مسائل پیرامون آن است.
🔺 تجارت خارجه ایران نه تنها متنوع و متکثر نیست، بلکه درجه باز بودن تجاری در ایران پایین است. یعنی عمده تجارت خارجی ما محدود به چند کشور خاص می باشد. اهمیت تنوع تجارت از این جهت است که ما قادر به تامین باثبات و پایدار ارز و نهاده های اولیه تولید کشور نیستیم.
🔺نکته بعدی فوران انتظارات سیاسی است. از ابتدای دهه هفتاد شمسی، محیط اقتصادی و سیاسی کشور با مذاکرات هسته ای و تحریم ها، به شدت در هم تنیده گردیده و ریسک های اقتصادی فزونی یافته اند و در نتیجه فضای ورود سرمایه به کشور مناسب نیست و همزمان حکمرانی اقتصادی نیز نتوانسته آرامش نسبی را با اهرم هایی مثل بیمه و مواضع صحیح ، وارد اقتصاد کند.
🔺بخش دیگر موضوع، دلاریزه بودن اقتصاد در ایران و عدم تنوع در ساختار پرداخت رسمی کشور است. ما ظرفیت پیمان های پولی و ساختار پرداخت های مشابه را در دو دهه اخیر جدی نگرفتیم. درحالی که وابستگی محض با تسویه درهمی، جلوی چشمان ما بوده، اما برای رهایی از آن فکر نکردیم.
#علی_محمدی
💢راز چرخش اسماعیل زهی چیست؟
🔹«عبدالحمید اسماعیل زهی» درباره بیسابقهترین عملیات مقاومت فلسطین علیه رژیم غاصب صهیونیستی و هلاکت 1000 صهیونیست پس از سکوت طولانی، از جامعه جهانی خواست برای توقف درگیری تلاش کنند.
🔸این در حالی است که امام جمعه مسجد مکی زاهدان همراه رژیم صهیونیستی، جایزه نوبل را به نرگس محمدی، مجرم امنیتی بلافاصله تبریک گفته بود.
🔹گفتنی است، عبدالحمید اسماعیل زهی پیشتر یکی از مدافعان سرسخت جهاد و مبارزه با صهیونیستها بود، اما حالا نسبت به عملیات مقاومت فلسطین علیه ارتش اشغالگر صهیونیستی واکنشی خنثی و بیطرفانه دارد.
🔸واضح است که دلایل این چرخش را باید در هماهنگیهای او با پروژه آمریکاییـ صهیونیستی اغتشاشات در ایران جستوجو کرد، تا جایی که در بهمنماه سال گذشته او با طرح ادعایی عجیب گفت: «مردم ایران در فلسطین هم خواهان صلح هستند و معتقدند حکومت اسرائیل و مردم فلسطین باید صلح کنند و فلسطینیها به یک حکومت مستقل برسند.»
💢جهاد تبیین در رسانهها ضروری است!
🔹با ادامه پیکار نظامی فلسطینیان با رژیم صهیونیستی مهمترین نکته آن است که در رسانهها جهاد تبیین به شکل درستی انجام شود و روایت اول، روایت دروغ و تحریف و فریبکاری دشمنان نباشد.
🔰پس از گذشت چند روز از حملات حماس به سرزمینهای اشغالی و ادامه درگیریهای بین دو طرف ضروری است تا به منظور مقابله با ابعاد روانی و رسانهای این پیکار به چند نکته توجه شود:
🔸۱ ـ تأکید بر روی استفاده رژیم منفور صهیونیستی از بمبهای فسفری علیه شهروندان بی گناه و غیر نظامیان ساکن در غزه و اشاره به اینکه استفاده از این بمبها حتی علیه نظامیان در صحنه جنگ نیز در قوانین بینالمللی ممنوع اعلام شده است. بستن آب، قطع برق و گاز و انرژی به داخل غزه و محاصره چندین ساله این منطقه با وجود بالغ بر یک میلیون کودک فلسطینی دقیقاً از مصداقهای بارز رعایت نکردن حقوق بشر است. بنابراین، مظلومیت فلسطینیان و ظلم و وحشیگری صهیونیستها باید بیش از پیش مشخص و عیان شود. هر چند معیارهای دوگانه و استانداردهای رفتاری دوگانه از سوی غرب در بحث قانونمداری و حقوق بشر شهره عام و خاص است؛ اما ضروری است محکوم نکردن تجاوزات و وحشیگریهای رژیم کودککش صهیونیستی از سوی این کشورها بیش از پیش برجسته شود.
🔹۲ ـ برجسته کردن خوش رفتاری حماس با زنان و کودکان و میانسالان غیر نظامی اسیر شده و در مقابل قساوت و شدت عمل و خشونت نژادیـ دینی و به شهادت رساندن زنان و کودکان فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی.
🔸۳ ـ بازتاب و تأکید بر افول رژیم صهیونیستی و نابودی آن در آیندهای نزدیک به دلیل وعده قطعی الهی مبنی بر پیروزی حق بر باطل و نصرت الهی برای حزبالله و به ارث رسیدن زمین برای مستضعفان.
🔹۴ ـ انتشار رسانهای ناموفق بودن حمایتهای غرب و آمریکا با دادن تجهیزات و تسلیحات نظامی به رژیم صهیونیستی در این پیکار با توجه به عدم موفقیت واقعی در نمونه مشابه در جنگ روسیه و اوکراین.
🔸۵ ـ نمایش شریک بودن آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در جنایات صهیونیستی به دلیل حمایتهای سیاسی و دیپلماتیک آنها از رژیم صهیونیستی و تأکید بر مشروعیت نداشتن وجودی چنین رژیمی که به دنبال آپارتاید و نژادپرستی و شوونیسم جعلی است.
🔹۶ ـ برجستهسازی موفقیتهای جوانان فلسطینی در این عملیات و کشته شدن فرماندهان ارشد نظامی صهیونیست و به اسارت درآمدن تعداد زیادی از نظامیان صهیونیستی به دست جنبش حماس و پوشالی بودن قدرت و ارتش و تجهیزات نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی.
نکته نهایی این است که ضرورت دارد تا همگام با پیروزیهای میدانی جبهه مقاومت، در عرصه رسانه نیز جهاد تبیین و روایتسازی صحیح از موضوع انجام شود.
✍🏻موسی راجی
💢طوفانی بر تار عنکبوت
🔹در میان تعجب و شوکه شدن دنیا از عملیات طوفانالاقصی و بازار داغ سناریوسازی و حدس و گمانهای برخی صاحبان تریبون، یک تحلیل و سناریوی کاملاً شفاف، صریح و صادقانه از سوی فرمانده معظم کل قوا در مراسم دانش آموختگی افسران نیروهای مسلح سبب شد تا سرخط تحلیلی صحیح و منسجمی برای تحلیلگران این عرصه و همچنین محاسبات درستی از وقایع در ذهن سیاستمداران شکل بگیرد.
🔸نکته اصلی آن است که اگر کسی دنبال مسبب اوضاع فعلی فلسطین است، باید به سراغ آمریکا و انگلیس و خود غاصبان سرزمین فلسطین برود. این طوفان که امروز تارهای درهمتنیده عنکبوت منطقه را در هم شکسته، به دلیل ظلم و جور و تجاوزاتی است که طی چندین دهه بر ملت مظلوم فلسطین روا داشتهاند. بنابراین، این بلا را خود صهیونیستها بر سر خود آوردهاند.
🔹از سوی دیگر، حال که در برابر جبهه مقاومت و جوانان فلسطینی به مفتضحترین شکل ممکن شکست خوردهاند، به دنبال آن هستند که نقش قربانی را بازی کنند و در بین اذهان بینالمللی خود را محق نشان دهند و مشروعیتی جعلی برای این ظلم و دسیسه چندین ساله خود دست و پا کنند. غافل از اینکه ساختن چهره مظلوم از یک هیولای دیوسیرت سخت است؛ چرا که همگان رفتار رژیم کودککش صهیونیستی را در این سالها دیدهاند و هم اکنون نیز واکنششان در برابر طوفانالاقصی و استفاده کردنشان از سلاحهای ممنوعه، همانند بمبهای فسفری نیز مهر تأییدی بر ظالم بودن و ستیزهخو بودن آنان است. رژیم صهیونیستی باید بداند که هر چقدر در این منجلابی که افتاده است، بیشتر دست و پا بزند و مردم مظلوم فلسطین را به شهادت برساند، با پاسخهای کوبنده و سختتری از سوی جبهه مقاومت روبهرو خواهد شد.
🔸اساسیترین نکته در این عملیات به فرموده رهبر معظم انقلاب، آن است که «شکست اسرائیل غیر قابلترمیم و غیر قابل جبران» است. هشتاد سال است که زیرساخت میسازد، اسرائیل را چون بهشت گمشده قوم یهود نشان میدهد، مسلمانان و فلسطینیان را تروریست و خود را حافظ صلح و امنیت معرفی میکند، ارتش خود را قویترین ارتش غرب آسیا جا میزند، جمهوری اسلامی ایران را همواره متهم و تهدید میکند؛ در حالی که با شکست در این نبرد نابرابر یاوهگوییها و «کالعهن بودن خانه عنکبوتی اسقاطیل» برای همگان عیان شد. بدون تردید، این شکستی نیست که به این راحتیها قابلترمیم و جبران باشد؛ لذا انتظار میرود که پیروزیهای متمادی و مستمر برای جبهه مقاومت در آینده رقم بخورد.
✍🏻علی حیدری
15.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 پاسخ به تمام #شایعات و دروغهایی که در مورد #فلسطین به ما گفتند
🍃🌹🍃
🗣 دروغهایی مثل:
1️⃣ فلسطینیها در کنار داعش با ما میجنگند!!
2️⃣ فلسطینیا خون اهدایی هلال احمر ایران رو پس دادن!!
3️⃣ فلسطینیها برای مرگ صدام عزا گرفتن!!
4️⃣ حماس اسرائیل رو به رسمیت شناخت!!
5️⃣ چراغی که به خونه رواست به مسجد حرام است! مگه خودمون فقیر نداریم که به اونا کمک کنیم!
6️⃣ فلسطینیها خودشون خونههاشونو به صهیونیستها فروختن!!!
7️⃣ تیم فوتبال فلسطین با تیم فوتبال ما بازی نکرد!!
8️⃣ فلسطینیها سنی و ناصبی و مخالف شیعیان هستند!!
9️⃣ فلسطینیها هدایای ایرانیا رو آتش زدند!!
🔟 رقص و شادی فلسطینیها اونوقت ما برای اینها گریه میکنیم!!!
1️⃣1️⃣ ازدواج نیروهای حماس با دختران ۹ساله!!
2️⃣1️⃣ مردم اسرائیل از دولت اسراییل جدا هستند!!
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🇮🇷
📝 #پاسخ_به_شبهه | سالها با انتشار این شایعه که فلسطینیها خود زمینهایشان را به صهیونیستها فروختند، سعی شد تا مسلمانان انگیزهای برای حمایت از آرمان فلسطین نداشته باشند. با بررسی اسناد تاریخی معتبر، درباره این شایعه نتایج جالبی به دست میآید.
🍃🌹🍃
🔻صهیونیستها از ۴ طریق توانستند یک درصد از کل اراضی فلسطین را خریداری کنند؛
1⃣ زمینهایی که متعلق به اقلیت یهودی ساکن در فلسطین بود. (۶۵ هزار هکتار)
2⃣ آن زمان دولت انگلستان قیّم فلسطین بود و حاکم فلسطین انگلیسی بود. این دولت زمینهایی در اختیار صهیونیستها قرار داد. (۶۶.۵ هزار هکتار)
3⃣ خرید زمین از طریق لبنانی و سوریهای ساکن فلسطین. (۶۰.۶ هزار هکتار)
4⃣ خود فلسطینیها هم فریب رفتار دوستانه آن زمان طرف مقابل را خورده و مقداری کمی زمین فروختند. (۳۰ هزار هکتار)
🔸کل اراضی خریداری شده حدود ۲۲۰ هزار هکتار را شامل میشد. مجموع اراضی فلسطین ۲.۷ میلیون هکتار است، یعنی فلسطینیها ۱.۸ درصد از زمینهایشان را فروختند!
🔺و اما هماکنون ۸۵ درصد فلسطین با زور در اختیار صهیونیستهاست!! (لطفا به تصویر بالا توجه فرمایید)
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
۱.علل حمایت از فلسطین❓
۲.چراغی کهبه خانه رواست به مسجد حرومه❓❗️
۳.رد ادعای حق تاریخی یهود بر فلسطین❓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این زامبی هایی که میان دوستان و فامیل میبینیم دستاورد دو دهه پروژه شستشوی مغزی بی وقفه و همه جانبه اند
سال ۲۰۰۲