eitaa logo
بصیر
340 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.2هزار ویدیو
399 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔ وقتی اصلاح‌طلبان ناجی ترامپ می‌شوند❗ آمریکا بزرگترین صادرکننده سویا است، در جنگ اقتصادی چین و آمریکا، چین باعث شد واردات سویا از آمریکا به این کشور به صفر برسه، اما یک عده در کشور ما ناجی ترامپ شدند و در اوج تحریم های ترامپ علیه کشورمون بیش از ۳۰۰ هزار تن سویا از آمریکا وارد کردن❗ در حالی که قبلا ۶۰ هزار تن سویا وارد می‌کردن...
hedayat 01-03-98.doc
264.2K
نسخه word نشریه الکترونیکی هدایت/شماره4 هادیان و مسئولان سیاسی بصیرتی شهید کمالی
🔴 جُرم ایران چیست..؟!! 🔻 «نوام چامسکی» نظریه‌پرداز و اندیشمند مطرح آمریکایی: 🔹فشار به ایران یکی از عناصر برنامه‌ بین‌المللی برای به رخ کشیدن قدرت آمریکا برای پایان دادن به «مقاومت موفقیت‌آمیز» در مقابل ارباب جهان می‌باشد. 🔹از انقلاب ۱۳۵۷ تاکنون، جرم ایران مقاومت موفقیت‌آمیز در مقابل آمریکا بوده است. 🔹قابل توجه است که در زمان حکومت شاه در ایران، نگرانی اندکی درباره قصد ایران برای توسعه سلاح‌های هسته‌ای داشت. 🔹شاه ایران به وضوح به خبرنگاران خارجی گفته بود که ایران «قطعاً و زودتر از آنچه که گمان می‌شود»، سلاح‌های هسته‌ای تولید می‌کند. 🔹اشتباه است که بخواهیم به دنبال یک تفکر بزرگ ژئوپولتیکی در پشت عملکردهای ترامپ باشیم. 🔹ترامپ دارای مرض خودبزرگ‌بینی است که دکترین وی حفظ قدرت شخصی است.
🔻 عارف ؛ رئیس فراکسیون امید: 🔹 فراکسیون امید تا جایی مطالبات مردم را پیگیری می‌کند که موجب تضعیف دولت نشود! 🔸من باورم این است که رییس‌جمهور اختیارات خوبی دارد و امکانات و تصمیمات اساسی در دستگاه اجرایی است .
🔴 سخنگوی دولت می آید.... 🔺واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور: 🔹هیأتی را که عراق بفرستد به دلیل ارتباط خوبی که داریم می پذیریم و حرفشان را می شنویم و متناسب با پیشنهاد آنها تصمیم می گیریم 🔹سخنگوی دولت از نظر ما تعیین شده و قرار شده که برنامه خود را تا آخر هفته بدهند و ملاقاتی با رئیس جمهور داشته باشند و ان شاء الله که مورد تأیید رئیس جمهور قرار بگیرد 🔹وزیر خارجه عمان برای طرح میانجیگری به ایران نیامده بود.
🔴 جوری وعده بدهید که شرمنده نشوید ‼️ ✍ (کارشناس زمانه) 🔻با رصد عملکرد دولت محترم، ۴ گام زیر در سیر حرکتی دولت مشهود است: 1⃣ دادن وعده های هیجانی در مناظرات با استفاده از ظرفیت های موجود 2⃣ توجیه عدم تحقق وعده ها در چهار سال اول با حربه ی " میراث دولت قبل! " 3⃣ اصرار بر تحقق وعده ها در صورت انتخاب مجدد و دادن وعده های فراقانونی در شروع دور دوم 4⃣ فرار از پاسخگویی و توجیه ضعف عملکردی و درخواست اختیارات فراقانونی با حربه " اختیارات مان محدود است! " برخی از موارد فوق با شدت کمتر یا بیشتر در برخی دولت های قبلی شاهد بودیم که بنظر میرسد سوگند خوردن به اجرای قانون هم کارساز نیست!! و در راستای عدم تکرار سناریوی سریالی نخ نما و تکراری فوق میباست از یکسو با روشنگری رسانه ای، ظرفیت فکری ملت بالا برد و از سوی دیگر نخبگان و قانونگذاران چاره ای جدی بیاندیشند تا شهوت جذب آراء خاکستری و سیاه منجر به ضربه زدن به سرمایه اجتماعی نظام و قانون اساسی نشود. 🔸 بازخوانی رهنمود رهبر حکیم انقلاب سال ۱۳۹۲ در مرقد خمینی کبیر و در حضور مردم و کاندیداهای انتخاباتی ریاست جمهوری این روزها اهمیت و ضرورت بیشتری داشته و برای اهل اشارت نکته های بسیار فراوان دارد: « من به نامزدهای گوناگون عرض میکنم جوری حرف بزنید که اگر در خرداد سال آینده نوار امروز شما را جلوی خودتان گذاشتند یا پخش کردند، نشوید؛ جوری وعده بدهید که اگر چنانچه آن وعده را بعداً به رخ شما کشیدند، مجبور نباشید را گردن این و آن بگذارید که ، نشد!. کاری را که میتوانید انجام دهید،وعده بدهید. رییس جمهور طبق قانون اساسی ما، امکانات در اختیار دارد. رییس جمهور بودجه کشور را در اختیار دارد، ارکان اجرایی کشور را در اختیار دارد، توانایی استفاده از همه افراد صاحب نظر را دارد. تنها محدودیتی که برای او در کشور ما وجود دارد، محدودیت قانون است، که این هم محدودیت نیست »
🔴 تحرکات نظامی آمریکا؛ کنش یا واکنش؟ 🔻طی روزها و هفته‌های اخیر، این گزاره که «بزودی آمریکا به ایران حمله می‌کند»، در فضاهای کارشناسی محدود و البته به طور جدی‌تر در سطح روزنامه‌نگاری زرد، طرح شد. بیشتر استنادها در چنین تحلیلی، به تحرکات و جابجایی‌های نظامی آمریکا در منطقه بود. انتقال ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به خلیج فارس در حالی که به گفته برخی مقامات آمریکایی، این انتقال، پیرو یک برنامه‌ی از قبل تعیین شده بود، یکی از مهم‌ترین ارجاعات کسانی بود که در پی تقویت گزینه جنگ نظامی علیه ایران بودند. اما منطق این اقدامات آمریکا چیست؟ 🔸 تحرکات نظامی آمریکا در منطقه را نمی‌توان فارغ از پیام‌ مشخصی که واشنگتن با واسطه‌ی قطر، عراق و سوئیس برای ایران فرستاده است، تحلیل کرد. محتوای این سه پیام، یک محور اصلی داشته است: ایران نباید امنیت نیروهای آمریکایی در منطقه را به خطر اندازد. 🔸مشخصاً آمریکا نگران کنش‌های نظامی ایران و بازوان منطقه‌ای‌اش علیه خود است. نوع و شدت واکنش آمریکا به حوادث فجیره و حمله پهپادی انصارالله به یک مرکز نفتی در عربستان هم نشان داد که ظاهراً امنیت نیروهای آمریکایی، در تقابل با ایران طی هفته‌های اخیر، نگرانی اصلی آمریکاست. 🔸در چنین شرایطی و با احتساب اظهارات مقامات آمریکایی اعم از رئیس جمهور، وزیر خارجه و برخی نمایندگان کنگره، به نظر می‌رسد آمریکا بیشتر از این‌که در پی کنش نظامی باشد، زمینه را برای واکنش نظامی به ایران فراهم می‌‌سازد. به بیان دیگر، آمریکا با تشدید تدابیر نظامی، در پی طراحی یک بازدارندگی در خلیج فارس است تا ایران را از هرگونه عملیاتی علیه نیروهایش برحذر دارد. به نظر‌ می‌رسد این، اصلی‌ترین بخش از منطق تحرکات اخیر آمریکاست که مشخصاً پس از تروریستی نامیدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آغاز شد. البته اجرای عملیات روانی با چنین تحرکاتی برای القاء تهدید به مردم ایران، کارکرد ظاهری این رویکرد است.
🔴نزول جمعیت در ایران: علل و پیامدها ✔️پرده اول:کاهش ۳۰%ازدواج در ایران رئیس اداره سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت :"در یک بازه زمانی ۸ ساله از سال ۸۹ تا سال ۹۶ ازدواج در کشور ۳۰% کم شده است. بررسی‌های ما در سال ۹۵ نشان داد که میانگین سن مناسب ازدواج دختران ۲۴ سال و پسران ۲۷.۵سال بوده که شاهد افزایش این عدد در سال‌های گذشته هستیم." پرده دوم: کاهش تولدها در سال‌های اخیر معاون وزارت بهداشت:"در حوزه جایگزینی و رشد جمعیت ابتدا یک روند صعودی داشتیم و سپس روندی نزولی را طی کرده‌ایم؛ به طوریکه تعداد تولدهایمان در دو سال ۹۵و ۹۶نسبت به سال‌های پیش از آن، سالی۴۰هزار مورد کمتر شده است.
🔴وزیر علوم: آمریکا برای اساتید ایرانی تله گذاشته است ✔️اساتید محقق در زمینه‌های خاص را شناسایی می‌کنند ♦️آنها برای اساتید ایرانی ویزا صادر می‌کنند و بعد از آنکه اساتید ایرانی به آن کشور سفر می‌کنند، دستگیرشان می‌کنند.
🔴 دوپینگ مجلسی ها! ✔️ عبدالله گنجی مدیر مسئول روزنامه جوان در توییت نوشت: در بودجه استانی سال ۱۳۹۸ برای هر نماینده مجلس ده میلیارد تومان پیش‌بینی‌شده که با نگاه و تشخیص او هزینه شود (غیرشخصی) این به معنی دوپینگ نماینده فعلی نسبت به رقبا در انتخابات امسال نیست؟ این مجلس می‌تواند پرسشگر باشد؟ سازمان مدیریت گزارشی دراین‌باره به ملت ارائه دهد.
🔴سرلشکر موسوی: عربستان در خرابکاری‌های اخیر بغداد نقش داشت ♦️فرمانده کل ارتش:دشمنان در ظاهر با هم هستند اما در باطن به دنبال دوشیدن و هدف قرار دادن هم هستند ♦️اگر روزی مستندات منتشر شود، مشخص می‌شود که سعودی‌ها به اماراتی‌ها چون خوب سواری ندادند، گوشمالی دادند. ♦️همچنین در خرابکاری‌های اخیر بغداد، سعودی ها نقش داشتند. ♦️امیدواریم که سران منطقه ایران را الگو قرار دهند و نوکری را کنار بگذارند و همچون ایران راه عزت را پیش بگیرند.
🔴 پاسخ رهبر انقلاب به دانشجویی که را به رهبری نسبت داد چه بود؟ 🔻 رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی: 🔹️ در صحبتها بود که تصویب را به رهبری نسبت داده‌اند؛ خب شما چشم و گوش دارید و همه‌چیز را می‌بینید. 📩 نامه‌ای که درباره‌ی برجام نوشته شد و شرایطی که ذکر شده که در این صورت تصویب میشود را ببینید. منتها اگر این شرایط اجرا نشده، وظیفه‌ی رهبری این نیست که وارد بشود. 👈 نظر ما این است که وارد نشود، مگر جایی که به حرکت کل انقلاب ضربه میزند. 🔺️ اما آن‌طور که برجام عمل شد، من خیلی اعتقادی نداشتم و بارها هم به و گفتیم و تذکر دادیم. ۹۸/۳/۱
🔴فرمان ویژه ولایت به سربازان انقلاب ◀️امام خامنه ای: زمینه را برای روی کارآمدن دولت جوان و حزب‌اللهی فراهم کنید 🔻رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی: 🔹️ آن چیزی که ما از شما بچه‌های دانشجو انتظار داریم این است که خودجوش و خودکار باشید؛ مثل دوران طاغوت که ما هم واقعاً خودجوش کار میکردیم، منتظر این نباشید که شما را وارد کار کنند. 🔸️ آن روز کسی بالاسر ما نبود؛ گاهی اعلامیه‌ای از امام می‌آمد و خونی در رگهای ما جاری میشد. موانع هم زیاد بود؛ کتک بود، زندان بود، گرسنگی بود و موانع پولی بود. 👈 جوانان هم امروز این‌جوری باید حرکت کنند. اگر شما امروز این‌جور عمل کنید، توطئه‌های نرم دشمن که مهم‌ترینش فلج کردن نسل جوان است، خنثی میشود. 🔺️ اگر شما جوانان این‌جوری پیش بروید و زمینه را برای روی کار آمدن و فراهم کنید، غصه‌های شما تمام میشود و این غصه‌ها فقط مخصوص شما نیست. ۹۸/۳/۱
🔴 فرایند ورود جوانان به حرکت عمومی کشور: : 🔻 یک حرکت عمومی اگر بخواهد معقول و منضبط و عقلائی و به دور از غوغاسالاری و بلبشو باشد، به چند چیز نیاز دارد: 1⃣ شناخت از صحنه داشته باشند. بدانند جمهوری اسلامی با چه کسی روبه‌رو است و فرصت و تهدید و دوست و دشمن را بشناسند. 2⃣ حرکتشان جهت‌گیری مشخصی داشته باشد؛ به سمت جامعه‌ی اسلامی و تمدن اسلامی باشد. 3⃣ عنصر سوم، امیدبخشی است. اگر یک نقطه‌ی امیدبخش نباشد، حرکت پیش نمیرود. این امید کاملاً برای مردم ما در دسترس است و ملت نشان داده که از عهده‌ی کارهای بزرگ برمی‌آید. 4⃣ عنصر چهارم این است که «راهکار عملی» در هر برهه‌ای از زمان برای کارها وجود دارد.
🔺 پاسخ تصویری : چرا جنگ ایران و عراق بعد از فتح خرمشهر ادامه یافت؟
98- پرسمان(4).doc
105.5K
نسخه word پرسمان سیاسی(4) 1- چرا اقدامات مقابله‌ای جمهوری اسلامی ایران در قبال نقض عهدهای برجام توسط آمریکا با یک سال تأخیر آغاز شد؟ 2- آیا جنگ می‌شود؟ 3- به نظر شما چه سهمی از نابسامانی‌های اقتصادی امروز جامعه متوجه مجلس شورای اسلامی می‌شود؟
👆👆👆👆👆👆👆👆 ▪️آقا زیباکلام هستن، با بهترین تحلیل‌ها!‌ شما فقط تحلیل کن ما صفا کنیم! 😅 بزرگوار پیش‌بینی‌ش این بوده که ترامپ نه تنها برجام رو پاره نمی‌کنه بلکه اون رو در جایی امن در کاخ سفید قرار میده که کسی نیاد پاره‌ کنه!
⚪️🔴 راهبرد یعنی راهبرد ستم پذیران نیز در جرم شریک اند و لا ترکنوا الی الذین ظلموا فتمسکم النار ... در برابر ستمگران کرنش نکنید تا شما را عذاب الهی فرانگیرد باید در برابر ستمگران و سلطه جهانی کرد نه !
🔴 چیست؟ موافقان و مخالفان آن چه دلایلی دارند؟ ▪️نظام پارلمانی چیست؟ ▫️در نظام پارلمانی رئیس حکومت از طرف پارلمان انتخاب می‌شود و پارلمان قادر است کنترل زیادی را بر کابینه از طریق رأی اعتماد، استیضاح و سؤال از وزیران اعمال کند. در این شرایط پارلمان مهمترین منبع قدرت در این حکومت محسوب می‌شود. 🔻 موافقان نظام پارلمانی 🔹 انتخاب رئیس جمهور به وسیله نخبگان منتخب مردم به این معنا نیست که مجلس کاملا رئیس جمهور را تحت نظر می گیرد و از او بازخواست می کند بلکه این حرکت به معنای مسئولیت پذیرتر کردن بیشتر رئیس جمهور است. 🔹 موافقان نماد اصلی دموکراسی را در پارلمان می‌دانند و معتقدند که این نماد اصلی در نظام پارلمانی، رئیس قوه مجریه را انتخاب و از او بازخواست می کند بنابراین رئیس جمهور باید در همه امور در مقابل مجلس پاسخگو باشد. 🔹موافقان همچنین با رد این ادعا که در نظام پارلمانی نقش مردم کمرنگ می شود، تاکید دارند که اتفاقا با سیستم پارلمانی، حوزه نظارتی مردم بر قوه مجریه قوی تر می شود. 🔻مخالفان نظام پارلمانی: 🔸عمده دلیل خود را از یک سو بر نبود تحزب واقعی در کشور به عنوان علت تامه حاکم شدن «نظام پارلمانی» می دانند و از سویی دیگر ارزش قائل شدن برای رای مستقیم مردم را امری مهم و ضروری در نظام مردمسالاری می دانند که با طرح نظام پارلمانی از میان خواهد رفت. 🔸نظام پارلمانی را تضعیف «جمهوریت» می دانند و بر این نظرند که سیستم ریاست جمهوری کنونی به دموکراسی که امام در قانون اساسی به آن اشاره کرده بسیار نزدیک است. 🔸در نظام ریاستی هم امکان استیضاح وزرا و هم رییس جمهور وجود دارد اگرچه استیضاح رییس‌جمهور به دلیل وضعیت خاص باید دو سوم آرای مجلس را داشته باشد. 🔸 در بحث نظام پارلمانی شرط اولیه آن است که نظام حزبی به موازات آن مستقر باشد؛ این درحالی است که احزاب در کشور ما برای انتخابات ایجاد می‌شوند و اینکه کادر بسازند اصلا وجود ندارد.
🌹🌹🌺مصاحبه بسیار جالب دکتر احمد طیب رئیس الازهر درباره شیعه و سنی در شبکه نیل مصر: خبرنگار: آیا به نظر شما عقاید شیعه مشکل ندارد؟ شیخ طیب: نه! چه مشکلی دارند! پنجاه سال پیش شیخ شلتوت فتوا داده است که شیعه مذهب پنجم اسلام و مانند مذاهب دیگر است! خبرنگار: فرزندان ما در حال شیعه شدن هستند چه باید بکنیم؟ شیخ: خوب بشوند مگر کسی از مذهب حنفی یا مالکی برود ما اشکالی به او می گیریم؟! خوب اینها هم از مذهب چهارم به مذهب پنجم رفته اند! خبرنگار: شیعیان با ما در حال قوم و خویشی هستند و با فرزندان ما ازدواج می کنند! @ahlebait512 شیخ: چه اشکالی دارد! بین مذاهب ازدواج آزاد است! خبرنگار: می گویند شیعیان قرآن شان فرق می کند! شیخ: این حرف ها خرافه پیرزن ها است! قرآن شیعیان با ما هیچ فرقی ندارد و حتی رسم الخطشان نیز مانند قرآن ما است! خبرنگار: ۲۳ روحانی از یک کشور (عربستان) فتوا داده اند که شیعیان کافرند، رافضی هستند! شیخ: برای مسلمین جهان فقط الازهر می تواند فتوا دهد و فتوای آنها اعتباری ندارد! @ahlebait512 خبرنگار: پس این اختلافاتی که بین شیعه و سنی مطرح می کنند چیست؟ شیخ: این اختلافات سیاست خارجی است و می خواهد بین شیعه و سنی اختلاف بیاندازد! خبرنگار: من یک سؤال جدی دارم: شیعیان که ابوبکر و عمر را قبول ندارند، چگونه می گویید اینها مسلمان هستند؟! شیخ: بله قبول ندارند، اما مگر اعتقاد به ابوبکر و عمر جزو اصول دین اسلام است؟! قصه ابوبکر و عمر یک قصه تاریخی است و تاریخ به اصول اعتقادات ربطی ندارد! @ahlebait512 خبرنگار: شیعیان یک ایراد دارند، می گویند: امام زمانشان از هزار سال پیش هنوز زنده است! شیخ: خوب ممکن است! چرا ممکن نباشد؟! ولی دلیلی ندارد ما اعتقاد آنان را داشته باشیم! خبرنگار: آیا ممکن است کودک هشت ساله امام باشد؟! شیعیان معتقدند کودک هشت ساله امام شده است! شیخ: وقتی یک طفل (حضرت عیسى) در گهواره پیغمبر بشود اینکه یک کودک هشت ساله هم امام باشد عجیب نیست! هر چند ممکن است ما به عنوان اهل تسنن این اعتقاد را قبول نداشته باشیم! اما این موضوع به اسلام آنها صدمه ای نمی زند و آنها مسلمانند! —————————— (دکتر شجاعی فرد استاد مکانیک دانشگاه علم و صنعتبعد از بیان گزارش بالا گفت: این مناظره برای من بسیار جالب بود و تلاش کردم تا با شیخ طیب تماس برقرار کرده و از او تشکر کنم! در تماس تلفنی به او گفتم: شما بهترین دفاع را از شیعیان کردید و اگر یک روحانی شیعه آنجا بود شاید این گونه دفاع نمی کرد و حداقل ملاحظه هایی می کرد، اما شما حتی اعتقاد به ابوبکر و عمر را هم از اسلام جدا کردید!) @ahlebait512 شیخ طیب گفت: وقتی  که آیت الله خامنه ای این طور محکم جلوی آمریکا ایستادگی کرد و توانست در بحث انرژی هسته ای آمریکا را به زانو درآورد، از آن طرف هم سید حسن نصرالله و حزب الله هم جلوی رژیم صهیونیستی ایستادند و کمر اسرائیل را در جنگ ۳۳ روزه شکستند، من دیدم اینها افتخار اسلام است؛ و آمریکا و دوستانش می خواهند اینها را کار شیعه تندرو معرفی کنند و بگویند: شیعه مسلمان نیست و رافضی است و این افتخار را از جهان اسلام دور کنند! برای اینکه جوانان ما احساس غرور بکنند که این افتخارات متعلق به اسلام است، هشت برنامه در تلویزیون برگزار کردم تا بگویم: شیعه مسلمان است و شیعه با ما هیچ فرقی ندارد و یکی از مذاهب اسلام است!
🔻پاسخ به یک سوال: 🔴 چرا برجام را آتش نزدیم؟ پس از فرمایشات دیشب رهبر انقلاب درباره رعایت نشدن شروط ایشان در برجام، کسانی دور افتاده‌اند که چرا ایشان که گفته بودند اگر آمریکا برجام را پاره کند، ما آن را آتش خواهیم زد، این کار را نکردند؟ پاسخ این مسئله کاملا روشن است. به قول حضرت آقا، اگر چشم و گوش باز کنیم خواهیم دید که با وجود خروج آمریکا، رئیس جمهور ما همچنان برجام را سخت در آغوش کشیده، همه هستی‌اش را به برجام گره زده و اداره کشور را بدون برجام ناممکن توصیف می‌کند. در چنین شرایطی، اگر برجام آتش زده می‌شد، باید نظام فکر سوختن رئیس جمهور را هم می‌کرد و این، به هیچ وجه به صلاح کشور نبوده و نیست. به عبارت دیگر، وقتی خروج ایران از برجام با تداوم دولت آقای روحانی جمع شدنی نیست، چاره‌ای جز تحمل این هر دو وجود ندارد.
🔴حال صدام ملعون ۲۴ ساعت پس از آزادی خرمشهر... وقتی خرمشهر آزاد شد، ما باور کردیم می‌توانیم از خاکمان دفاع کنیم. آن‌ها اراده کرده بودند را برای همیشه از خاک ایران جدا کنند. روی دیوارهای خرمشهر جمله معروف «جئنا لنبقی» را نوشته بودند؛ یعنی «آمده‌ایم تا بمانیم». در این جمله یک ارادهٔ همراه با کینه است. در ۱۹ ماهی که خرمشهر در اشغال بود در آنجا خط اتوبوسرانی و تاکسیرانی بصره- خرمشهر برقرار کرده بودند. مغازه صرافی باز کرده بودند تا ریال ایرانی را به دینار عراقی تبدیل کنند. آب و هوای خرمشهر در رادیو بغداد به عنوان یکی از شهر‌های عراق گفته می‌شد. در اعلامیه‌های توجیه سیاسی بعثی‌ها هست که می‌گوید: خرمشهر مانند بالشی است که بصره روی آن آرمیده است. صدام در سخنانش خرمشهر را نامید. در میان افسران عراقی مشهور است که می‌گویند، کار‌شناسان نظامی خارجی به خرمشهر می‌آمدند. وقتی استحکامات ما را می‌دیدند، می‌گفتند: خرمشهر برای همیشه از آن شما خواهد بود. ایرانی‌ها برای پس گرفتن آن به یک ارتش کاملاً مدرن و مجهز نیاز دارند. ایرانی‌ها چنین ارتشی ندارند بنابراین شما نگران نباشید. برای همین است وقتی خرمشهر آزاد شد... حسین کامل، داماد صدام گفت: آنقدر فشار روحی روی او بود که در ۲۴ ساعت اول یک پزشک همواره بالای سر صدام بود... ✍ محقق و نویسنده جنگ
🔴 فتح‌الفتوح، نه که بصیرت علی است 🔹 توافقی که حتی دیپلمات‌های دولت اعتدال هم اخیرا آن را کاملا بی‌سود برای ایران می‌خوانند، خیلی هم تهی از دستاورد نبود؛ ثابت کرد که: ▪️ اولا آمریکا حقیقتا شیطان بزرگ و مظهر خلف وعده و حقا لایق شعار دقیق و عمیق است! ▪️ثانیا راه گشایش اقتصادی هرگز سازش سیاسی نیست که ذلت، باش تا دنیایت را آباد کند و گندم ری در پی داشته باشد! ▪️ثالثا تصور جریان غربزده از نتایج پربار(!) مذاکره و رابطه با کاخ سفید فقط و فقط یک توهم بزرگ است! ▪️رابعا علمای دین ما و مراجع معزز ما هم‌چون آیات؛ مصباح و جوادی که در نقد مذاکرات، سخن‌ها گفتند، سخن‌شان کاملا متین بود! ▪️خامسا اصحاب نقد اقلا از آقای روحانی، باسوادتر، باشناسنامه‌تر و آشناتر به زبان دنیا هستند! ▪️سادسا سعید جلیلی حتما دیپلماسی را بسی بهتر و بیشتر از ظریف می‌فهمد که نگرفتن در ازای ندادن، صد شرف دارد به دادن در قبال نگرفتن! ▪️سابعا و از همه مهم‌تر آنکه نصایح، تذکرات و هشدارهای رهبر حکیم انقلاب، نه بر مبنای شعار، که اتفاقا ناظر بر واقعیت، حقیقت و شناخت درست از ایراد شده بود! آری! برجام نشان داد که هزاران مثل حسن و محمود و محمد و اکبر، لنگ باید بیندازند پیش بصیرت نافذ سیدعلی! ⁉️ اما سئوال: چرا حضرت آقا که از قبل فرجام برجام را می‌دانستند، مانع توافق نشدند؟! ▪️جواب اول: مانع نشدند لیکن رهنمود که دادند! ▪️جواب دوم: در جامعه‌ی اسلامی بنای رهبر بر هدایت است، نه دیکتاتوری! لذا افزایش فهم و شعور و تجربه‌ی مردم، از کارویژه‌های یک رهبر انسانی و اخلاقی است! ▪️جواب سوم: البته بعد از رسیدن به این مهم، یعنی از یک جا به بعد، حتما مانع هم می‌شوند، چه اینکه ایشان، اگر چه تصلب دیکتاتورها را ندارند ولی پاپ هم نیستند که فقط ژله‌ای از نور باشند! 🔻الغرض! الحمدلله یا حالا هر چی، هنوز حسن روحانی نمرده که امام‌زاده‌ی برجام، بی‌متولی باشد! واقعا حیف نیست آن فتح‌الفتوح را که حتی از فتح خرمشهر هم بالاتر بود(!) و توانست همه‌ی تحریم‌ها را بالمره لغو کند(!) بزنیم پای خامنه‌ای؟! اذن بدهید این برجام مقدس(!) همان بیخ ریش شیخ باقی بماند! ابرمردی(!) که زبان ابرقدرت‌ها را می‌داند و یا وزیرخاجه‌اش که امضای کری را تضمین می‌خواند! 💢 نه! این یک یادداشت نیست! آب و صابونی است برای شستن صورت حسن و شرکا! عده‌ای تصور نکنند حزب‌الله، بی‌زبان است! زبان حزب‌الله به‌وقتش از شمشیر، برنده‌تر است! بعله! فتح‌الفتوح، بصیرت خامنه‌ای بود و هست، نه برجام زپرتی! پس ثامنا برجام، جام زهری مستدام در کام دریوزگان غرب است! 📝 📡