🇬🇧 سیاست همیشگی استعمار انگلیس «تفرقه بینداز، حکومت کن» بوده است، خوب دقت کنید:
*🔹اهل سنت هستید⁉️
*برای شما شبکه وهابی وصال و کلمه و... راه می اندازد و به مقدسات شیعه توهین میکند.*
*🔹شیعه هستید⁉️
*برای شما شبکه اهل البیت راه می اندازد و به مقدسات اهل سنت توهین می کند.*
🔹می خواهید مرجع تقلید داشته باشید⁉️
*برای شما مرجع تعیین می کند و شبکه المرجعیه را برای شما راه می اندازد و درس خارج فقه و اصول سید صادق شیرازی را برای شما پخش می کند.*
🔹امام حسین را دوست دارید⁉️
*برای شما سه شبکه به نام امام حسین راه اندازی می کند و پخش زنده حرم امام حسین می گذارد.*
*🔹حضرت زهرا را دوست دارید و معتقدید فدک غصب شد⁉️
*برای شما در لندن شبکه فدک راه اندازی می کند و ملکه انگلیس را از نوادگان حضرت زهرا معرفی می کند و نسبت ناپسند به همسر پیغمبر میدهند.*
*به مباهله پیغمبر با مسیحیان معتقدید؟*
*آقای یاسرالحبیب با وهابی ها برایتان مباهله میکند.*
🔹هر نیاز فقهی و معرفتی و دینی دارید مرجعیت لندنی برای شما یک شبکه راه اندازی کرده است⁉️
🔹تا کنون 45 شبکه ناقابل با میلیاردها هزینه برای ارتقای معلومات دلخواه مسلمانان راه اندازی شده که تمام هزینه کانال ها از سوی لندن حمایت و هزینه میگردد.
*🔹در این دنیایی که لندنی ها حاضر نیستند یک پوند خرج کسی کنند، برای هر علاقه مسلمانان ده ها شبکه "رایگان" راه اندازی کردهاند تا سیر تکامل دانش مسلمانان از جهان حتی لحظهای متوقف نشود⁉️⁉️⁉️
🔹برای مراسم حرام و خشن قمه زنی پلیس لندن محافظ می گذارد و آمبولانس آماده می کند، فیلم برداری کرده و به اسم شیعه در دنیا پخش میکند.⁉️
🔹قمه زنی در انگلستان برای مسلمانان آزاد بوده و به همراه محافظ، انجام میشود ولی بریدن سر یک مرغ در خیابان ممنوع است.*
🔹و بعضی چقدر راحت و سریع فریب میخوریم ❗️
🔻و مبارزه بین حق و باطل بین انواع فرقه های مسلمان همواره تا ابد ادامه دارد.*
🔹اسلام ناب استکبار ستیز و استبداد ستیز است که با تمام امتیازات استعماری مبارزه می کند، نهضت تنباکو، مشروطه، نفت، انقلاب ۵۷ و...
▪️و تنها راه مبارزه با اسلام ناب انحراف آن از مسیر واقعی اش می باشد.
✅چهار نکته پنهان در یک خط پیام آمریکا
🔹وزیر خارجه آمریکا می گوید: "به ترکیه و چین و عربستان گفتیم که به ایران بگویند تشدید تنش ها به نفع هیچکس نیست و این کشورها باید از پس از تهدیدهای تهران علیه اسرائیل، از ایران بخواهند که درگیریها را در خاورمیانه تشدید نکند». این اظهار نظر، از چند جهت قابل تامل است.
🔻نخست این که بر خلاف فضا سازی شبکه عمایات روانی غرب، طبق ارزیابی آمریکا، ایران در مجازات پشیمان کننده اسرائیل جدی است.
🔻دوم؛ آمریکا (دایه اسرائیل) از اثرگذاری تهدید مستقیم و یا پیام برخی مقامات اروپایی، ناامید، و دست به دامن شرکای ایران شده است.
🔻سوم؛ نوبت قبلی که آمریکا دست به دامن چین شد، سه ماه قبل بود؛ هنگامی که مقاومت یمن، هدف گیری کشتی ها از مبدا یا به مقصد رژیم صهیونیستی (به علاوه کشتی های آمریکا و انگلیس) را آغاز کرد.
🔹شمار کشتی های هدف گیری شده در این مدت، بالای هفتاد فروند بوده و بخش مهمی از تجارت اسرائیل و حامیانش از مسیر دریای سرخ و کانال سوئز را به تعطیلی کشانده است.
🔹کشتی های مذکور ناچارند قاره آفریقا را دور بزنند و همین، موجب افزایش چند ده روزه سفر و افزایش نرخ بیمه شده است. اینها غیر از هزینه هنگفت تعطیلی بندر ایلات برای رژیم صهیونیستی است.
🔹رسانه های غربی سه ماه قبل، ادعا کردند رایزنی آمریکا با چین برای فشار بر ایران و توقف حملات مقاومت یمن در دریای سرخ، موثر بوده (!) اما دروغ بودن این ادعا به سرعت آشکار شد و رسانه هایی غربی اذعان کردند که اتفاقا چین، از کاهش تردد کشتی های غرب استقبال می کند. در این باره رادیو فردا نوشت:
🔻"گزارشهای مختلفی در مورد درخواست آمریکا از چین منتشر شده بود. رویترز به نقل از منابعی در حکومت ایران خبر داده بود که چینی ها از آنها خواستهاند به مهار حملات حوثیها کمک کنند. اما تغییری ایجاد نشده؛
🔻آیا چین از تنش ها در دریای سرخ سود میبرد؟ سیانان استدلال کرده که چین علاقهای به ائتلاف نظامی آمریکا ندارد. فایننشال تایمز هم خبر داده که چین، چندین خط کشتیرانی جدید را برای فعالیت در دریای سرخ مستقر کرده تا از مصونیت اعطا شده از سوی یمن بهرهمند شود. چین در دوران کرونا هم تلاش کرد با استفاده غیبت دیگران، به سود قابلتوجهی دست یابد.
🔻در شرایطی که تنشهای چین و آمریکا روند صعودی داشته، چینی ها ترجیح نمیدهند در ابتکار نظامی آمریکا شرکت کنند. چین میتواند خرسند باشد که رقیبش در یک بحران دیگر که مسیر خروج چندان روشنی ندارد، درگیر شده. برخی هم می گویند ظرفیتهای محدود چین آن قدر نیست که بتواند به ایران فشار بیاورد".
🔹نکته چهارم در تحلیل سخن بلینکن، اعتراف به درماندگی آمریکا در مقابل اقتدار فزاینده ایران است. آمریکا اگر قادر به مهار یا تغییر محاسبات و برنامه های ایران از جمله درباره مجازات پشیمان کننده اسرائیل بود، از موضع ضعف، دست به دامن دیگران نمی شد.
🔹اقتدار ایران و ضعف آمریکا، در تحلیل روزانه محافل و رسانه های غربی قابل رصد است؛ از جمله:
🔻هیل: ایران و متحدانش بسیار قدرتمند شدهاند. ایران در حال انجام بازی طولانی در منطقه است، در حالی که دولت بایدن یکی از کوتاهترین بازیها را انجام میدهد. ایران به جای درگیر شدن در استراتژی های کوتاه مدت، رویکرد صبورانهای را اتخاذ کرده و بر اهداف چند دهه دورتر تمرکز میکند.
🔻دنی سیتیرینوویچ، مقام سابق اطلاعات دفاعی اسرائیل، شورای آتلانتیک: توانمندی نظامی ایران، رشد چشمگیری یافته و این کشور به یکی از بزرگترین صادرکنندگان تسلیحات در دنیا تبدیل شده است.
🔻زویهاوسر، رئیس سابق کمیته نظامی کنست: ضربات اسرائیل، تاکتیکی است؛ اما ایران به شکل راهبردی ضربه میزند. اسرائیل در حلقه محاصره ایران افتاده و این حلقه، هر سال تنگتر شده است.
🔻روزنامه گاردین: The US isn’t the biggest power in the Middle East any more. Iran is.
آمریکا دیگر، بزرگترین قدرت در خاورمیانه نیست، ایران است. جایگاه قدرت برتر در منطقه، اکنون در اختیار ایران است. نظم جهانی مبتنی بر قوانین آمریکا نیز، برای فروپاشی و جایگزینی آماده است.
✍ محمد ایمانی
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 شبکه العربی قطر بررسی میکند:
🔹ایران چگونه و با استفاده از کدامیک از جنگافزارهای خود میتواند اسرائیل را هدف قرار دهد؟
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
💢تغییر نام یا بازگشت به عرصه سیاسی
📚 یادداشت اختصاصی «نقشه راه» با موضوع تحولات عراق
🔻برخی از رسانه های وابسته به جریان صدر همزمان با نخستین روز از تعطیلات عید فطر از برند جدید سیاسی خود التیار الوطنی الشیعی یعنی جریان ملی شیعی رونمایی کردند.نام قبلی این جریان سیاسی التیار الصدر بود، این تغییر نام همزمان با زمزمه بازگشت این جریان سیاسی عراقی به عرصه سیاست در این کشور همراه است، نامگذاری جریان صدر به جریان ملی شیعی در واقع یک نوع آماده سازی برای بازگشت به صحنه سیاسی و مشارکت در انتخابات آینده پارلمانی عراق است.
🔻این جریان در آخرین انتخابات پارلمان عراق ۷۳ نماینده خود را از این نهاد خارج کرد و انتخابات شوراهای استانی عراق را نیز تحریم کرد، حالا شاید این جریان بخواهد با تغییرنام برای انتخابات آینده به عرصه سیاسی عراق بازگشت کند.
🔻نام جدید التیار الوطنی الشیعی دو مفهوم را در همان ابتدا می خواهد به خواننده و مخاطب القاء کند یک اینکه این جریان ملی گرا می باشد و با این برچسب خود را حافظ منافع ملی عراق می داند و دو اینکه حافظ منافع شیعیان است در واقع این ژست سیاسی جریان مذکور با تغییر نام می خواهد پشتیبانی های طوایف مختلف مذهبی و ملی را با خود همراه کند.
🔻این تغییر نام زمانی بازگشت صدری ها را به عرصه سیاست قوت می بخشد که در تاریخ ۲۸ مارس سال جاری مقتدی صدر دستور تشکیل کمیته هایی را صادر کرد و تعداد کمیته های تشکیل یافته ۵ کمیته بود اما از میان این کمیته ها ۲ کمیته توجه تحلیل گران سیاسی را به خود بیشتر جلب کرد ۱- کمیته بنیان المرصوص به ریاست محمد العبودی ۲- کمیته فراکسیون مستعفی صدری های پارلمان به ریاست حسن العذاری
🔻فعالیت و تشکیل این کمیته ها در واقع دستور مقتدی صدر مبنی بر فرآیند پایان توقف و کناره گیری از عرصه سیاست و شروع فعالیت های سیاسی می باشد به تعبیری دیگر این پوسته اندازی و نام گذاری جدید احتمالاً مقابله ی جریان صدر با دیگر جریان های سیاسی عراق به ویژه چارچوپ هماهنگی شیعیان عراق و شروع فعالیت های جدید سیاسی است هرچند شخصیت های صدری سعی دارند و مدعی اند این پروژه جدید ارتباطی به انتخابات ندارد.
✍محمد مهدی جعفری
📸کدام عکس و کدام حضور؟
🔹️حضور آیت الله کاظم صدیقی در نمازجمعه امروز تهران با واکنشهای بسیاری روبرو شد.
🔹️امروز دو رسانه دو تصویر متفاوت از نمازجمعه تهران منتشر کردند. سایت عصر ایران و رسانه های اصلاح طلب تصاویری منتشر کردند که حاکی از آن بود نمازگزاران از حضور صدیقی در امامت جمعه تهران استقبال نکردهاند.
🔺 از آن سو خبرگزاری فارس و ایرنا، تصاویری منتشر کردند که نشاندهنده جمعیت قابل قبولی برای نمازجمعه تهران بود.
🔹️ضمن اینکه آیت الله صدیقی همراهی رئیس دفتر رئیس جمهور و وزیر ارشاد و رئیس شورای شهر را نیز با خود داشت.
🔹️حال سوال این است که کدامیک از این تصاویر حقیقت ماجرای امروز را نمایان میکنند؟ پاسخ به این سوال بستگی به آن دارد که شما کجا ایستاده باشید! از کدام رسانه حرف شنوی داشته باشید! اخبار کدام رسانه را دنبال کنید!
🔺آنچه که مهم است این است که دشمن حتی برای شرکت کردن یا نکردن در نماز جمعه هم برای ایجاد اختلاف استفاده می کند، اما بعضی ها مثل آدم های جاهل در دام شیاطین رسانه ای می افتند!
#خطای_ادراکی
#جنگ_شناختی
#سواد_رسانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما هستهای نداریم ولی کلاهکهای ما به اندازهای هست که اونجا🇮🇱 رو چند بار شخم بزنه :)
نکته مهم درباره پاسخ ایران
بازی رسانه های غربی درباره حمله تلافیجویانه ایران به اسرائیل و پیش بینی کم و کیف و زمان و پیامدهای منطقه ای و بین المللی آن من را یاد سناریوی رسانه ای آن ها قبل از حمله روسیه به اوکراین انداخت.
بازی رسانه ای می تواند معادله شناختی اطراف نزاع را تغییر دهد اما نباید مانع پاسخ نظامی مستقیم و سخت ایران به عنوان انتخاب ضروری برای موازنه قدرت و اصل بازدارندگی و بازیابی ذهنیت جامعه بین الملل و برخی کشورها نسبت به ایران ارزیابی می شود.
دالان ترور صهیونیست ها به صورت آگاهانه به کنسولگری رسید،
فرضیه تله به عنوان اینکه صهیونیست ها بدنبال شعله ور شدن تنش در منطقه اند قابل تامل است اما اینکه به عنوان تحلیل راهبردی ارزیابی شود و بر اساس آن فرضه پاسخ نظامی مستقیم را منتفی بدانیم خطای محاسباتی بود که الحمدلله فرضیه پاسخ نظامی مستقیم به قوت خود باقی ماند.
نخ تسبیح فرضیه تله ،حمله به کنسولگری را به زیرساخت های اقتصادی و بنادر درون کشور می رساند.
بعد از عملیات ۷ اکتبر و جنگ نیابتی محور مقاومت با اسرائیل، ایران نقش خود را خارج از معادله نظامی مستقیم با اسرائیل تعریف کرد.
از هفت اکتبر تا الان این برای اولین بار است که ایران از کارت خود به عنوان بازیگر مهم منطقه ای استفاده خواهد کرد .
✍ابوقاسم
🔥چرا خیال نتانیاهو راحت بود؟
#سئوال_ممنوعه
🔻برخی تحلیل گران، علت حملات مکرر رژیم صهیونیستی به مستشاران نظامی و در نهایت به کنسولگری جمهوری اسلامی را تله تنش برای کشاندن ایران به تقابل نظامی می دانند.
🔻اما بررسی تحولات نشان میدهد، گویا علت اصلی این موضوع، راحت بودن نسبی خیال نتانیاهو از پاسخ ندادن جمهوری اسلامی بود!
🔻علت این راحتی خیال، وجود جریانهای سیاسی_اجتماعی_اقتصادی #غربگرا به عنوان #سرمایههای_اسرائیل در داخل ایران است که دقیقا در مواقع مورد نیاز دشمن، با کمک ابزار قدرتمند شبکه رسانهای، نظام را از درون با بحران مواجه می کنند.
🔻مطمئن باشید الان این جریانات داخلی، با کمک سرویسها، در حال طراحی ایجاد یک چالش برای نظام پس از گوشمالی اسرائیل هستند.
🔻بنابراین ضمن مراقبت و برخورد محکم قانونی، نباید در برابر این جریانات همکار با دولت های متخاصم، ذرهای مماشات انجام شود.
⛔️سئوال ممنوعه: نتانیاهو چند سال پیش رسماً چه کسانی را سرمایههای اسرائیل در ایران نامیده بود؟
#پاسخ_پشیمان_کننده
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ تحرک خطرناک سعید حجاریان در قبال انتقام ایران از اسراییل
🔺سعید حجاریان، تئوریسین تحریم انتخابات و از فعالان فتنه 88 در یک توییت نوشته است:
"راهبرد اصلاح طلبان، صلح طلبی در بیرون و دموکراسی و حاکمیت قانون در داخل است. صلح مسلح منفعتی برای ایران ندارد زیرا بنیه ی دفاع، مادی و معنوی کشور را تحلیل می برد و ما بدل ما یتحلّل نداریم. بالعکس، اسرائیل مستظهر به حمایت آمریکاست و می تواند کسری های خود را جبران کند.
*منظور حجاریان از این توییت این است که ایران نباید انتقام حمله به مراکز دیپلماتیک خود که جزئی از خاک کشور هستند را از اسرائیل بگیرد و اجازه دهد این سگ هار به فعالیت های سوء خود ادامه دهد!
جدای از اینکه همین منظور ساده و معنی آن اثبات می کند که حجاریان تا چه حد در مدار بی منطقی و بی اصولی قرار دارد لکن باید در اشاره به توییت حجاریان، موارد دیگری را نیز ذکر کرد.
از جمله اینکه حجاریان در حالی بر حاکمیت قانون در داخل کشور تأکید می کند که سابقه او چیز دیگری می گوید...
آیا کسی که بر حاکمیت قانون تأکید دارد دست به تحریم انتخابات که بارزترین منصه قانون است، می زند؟
آیا یک فرد قانون مدار می تواند علیه نتیجه یک انتخابات شمشیر بکشد؟ و همینطور اینکه حجاریان از کدام قانون حرف می زند در حالی که سمت اشاره های او همواره به سمت خیابان است نه قانون!
پس از این نمایش مضحک البته می رسیم به ضعیف نمایی حجاریان از قدرت هژمونی ایران اسلامی.
قدرت بی مثالی که طی 45 سال گذشته در تمام جنگ های مستقیم و نیابتی با ابرقدرتهای جهان؛ پیروز بلامنازع میدان بوده و در عین حال توانسته با زیر چتر بردن همپیمانان خود در اقصی نقاط جهان با انواع حمایت های اقتصادی، دیپلماتیک، نظامی و... گامهای هژمونی ایران را نیز تثبیت کند.
جالب است که حجاریان نتوانسته در درون و بیرون این سابقه آشکار و بیّن به بدل ما یتحلل برسد و درک کند که اگر این بدل به مدد امداد الهی، ولایت فقیه، پشتیبانی اکثریت مردم و امکانات داخلی وجود نداشت؛ تنها یکی از رخدادهای صدر انقلاب (کودتای نوژه، ترورها، حمله عراق و...) می توانست نظام جمهوری اسلامی ایران را از پای در بیاورد. پس بدل وجود دارد و به حد وفور و بی همتا هم وجود دارد.
در عین این ضعیف نمایی از ایران اما بزرگنمایی حجاریان نسبت به قدرت پوشالی اسرائیل و آمریکا نیز به شدت قابل تأمل است.
دقت شود که تحلیل بالا در قبال سخنان حجاریان در منتهای خوشبینی نوشته شده است وگرنه اینکه حجاریان در توییت فوق هیچ اعتراضی به آمریکا و اسرائیل ندارد، تقلا کرده است پالس ضعف به آمریکا بفرستد و ما به ازایی هم برای شهادت سرداران ایرانی ارائه نداده است؛ معانی به شدت خطرناکی را در ارزیابی های امنیتی ایجاد می کند.
#نفوذی
📌پ ن👇
نتانیاهو : اصلاح طلبان بزرگترین سرمایه های ما در ایران هستند.