دلایل عدم حضور قالیباف در تجمع مصلی
✍ جواد آقایی، فعال رسانه در رشته توئیتی نوشت:
امروز میتینگ حمایتی جلیلی در پایتخت برگزار میشود و به چند دلیل قالیباف نباید به این برنامه در مصلی برود:
۱- پزشکیان در مناظره دیشب گفت کل دولت(منظورش حاکمیت بود) دنبال جلیلی است و نباید بهانه بیش از این به بازنده احتمالی انتخابات داد.
۲- قالیباف الان فقط رییس مجلس نیست، یکی از اعضاء سران قواست که در نبود رییس جمهور، کشور را اداره میکنند.
۳- قالیباف بیانیه حمایتی خود از جلیلی را هم قبل از تائید شورای نگهبان داد که رسما از صحنه انتخابات خارج نشده بود و اگر بعد از تایید، آن بیانیه حمایتی را میداد، خطا بود.
۴- قالیباف رییس مجلس است ، چه جلیلی رئیس جمهور شود چه پزشکیان، باید از هفته آینده بر دولت نظارت کند، رفتن به تجمع انتخاباتی یکی از این دو شخصیت، اعتبار ریاست مجلس را در جامعه و مجلس به خطر می اندازد.
۵- با فعالیتهای مهدی محمدی، سعید احدیان، و سید محمود رضوی(سه مشاور رئیس مجلس) در حمایت از جلیلی و فعالان اصلی ستاد قالیباف برای همه روشن است که رای قالیباف و نزدیکان او به جلیلی است، چسبندگی بیش از این به مصلحت قوه مقننه نیست.
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت عالی این جوان رو ببینید که چجوری توی تریبون آزاد وعده دروغ رفع فیلتر تیم آقای پزشکیان را به چالش می کشد!
چرا دروغ می گید به مردم؟
🔻 اگر تحت هیچ عنوان تمایلی به رای دادن به سعید جلیلی ندارید و اگر نظر شما در خصوصی مسعود پزشکیان قطعی است یک بار این متن را بخوانید
🔹 سخنی با آنها که رایشان مسعود پزشکیان است و نظر قطعیشان نه به جلیلی است.
یک بار از زاویه ی نگاه من ببینید.
🔻 دوستان عزیز نه میخواهم بگویم پزشکیان تجزیه طلب است. نه میخواهم بگویم دولت سوم روحانی ست و نه میخواهم بگویم بنزین را ۲۵ هزار تومان میکند و نه میخواهم بگویم اطرافیان بدی دارد. مسئله مهمتر از این حرف هاست.
حقیقتی که در ۴ روز اخیر عیان شده است.
وقتی از 4 سال آینده صحبت میکنیم از روزهایی حرف میزنیم که در آن هرکسی رئیس جمهور شود (جلیلی یا پزشکیان) قطعا باید در آن برنامه هفتم توسعه را اجرا کند.
فرقی نیست که اطرافیان روحانی دورش باشند و یا افرادی چون رسایی و ثابتی با او وارد پاستور شوند. بنابراین هرکس رای بیاورد باید این برنامه را اجرا کند.
🔻 برای اجرای این برنامه تا اینجای کار چند نکته در خصوص مسعود پزشکیان وجود دارد؛
1️⃣ مسعود پزشکیان در مناظره اول با کسالت حاضر شد و گفت که پزشک ۲ روز استراحت اجباری برایش تجویز کرده است. او بعد از سفر به چند شهر این چنین دچار کسالت شده در حالی که رقیبش ۱۰ سال جوان تر است و کل کشور را در این چند روز گشته و همچنان سفرهای استانی اش ادامه دارد...
2️⃣ پزشکیان در مناظره بارها اسم ها (از جمله عبدالحمید اسماعیل زهی) را فراموش کرده و دیگران کمک کردهاند به یاد بیاورد.
دو مورد فوق اگر نشان از کسالت پزشکیان نباشد حداقل نشان از کهولت سن فردی ست که تا کنون تجربه کار سنگین ریاست جمهوری نداشته و قطعا در بلند مدت برای خودش مردم و کشور چالش هایی پدید خواهد آورد.
3️⃣ مسعود پزشکیان در خصوص سوال مجری برنامه گفته بود: نکته ای که تو گفتی را در جمع دانشجوها گفتم و حکومت داری فرق دارد و کاری دیگر خواهم کرد.
این مسئله با ادعای آقای پزشکیان که میگفت با شما صادق خواهم بود، در تناقض است. چرا که او صراحتا دارد میگوید ممکن است قولی دهم اما در نهایت کار دیگری بکنم...
4️⃣ مسعود پزشکیان چندین بار مواردی را که مجری از صحبت های گذشته ی او گفت انکار کرد و این یعنی یا او نمیداند در گذشته چه گفته (حافظه اش یاری نمیکند) یا به نفعش نیست که به یاد بیاورد.
مورد فوق یعنی صداقت یا سلامت ایشان محل بحث است.
5️⃣ پزشکیان در سه هفته اخیر بارها گفت برنامه ندارم چون باید همان برنامه هفتم را اجرا کنم اما در مناظره ی اخر در پاسخ به اینکه بخش مسکن سازی که در برنامه آمده را اجرا میکنی یا نه، واضح و صریح گفت که توان اجرایش را نخواهد داشت.
مسئله ای که با صداقت ایشان در تناقض است و نشان میدهد که او در نهایت بعید نیست کشور را با نتوانستم، قول نداده بودم، نگذاشتند، رو به رو کند.....
6️⃣ مسعود پزشکیان هنگام حضور در جمع فعالان به اطرافیانش میگوید: کاش متنی مینوشتید، نمی دانم آنجا چه بگویم.
این حرف نشان میدهد ایشان باید منتظر بماند تا کسی برای پیشبرد فعالیت ها به او چیزی بگوید و از خود چیزی ندارد و ترجمه ی دیگر این مهم این است که او ممکن است بدون آنکه بداند، توسط اطرافیان کنترل شود....
پزشکیان بارها گفته نمی دانم، برنامه ندارم و برنامه هفتم را (حداقل در حوزه مسکن) هرگز اجرا نمی کنم.
🔻 دوره ی ریاست جمهوری با در نظر گرفتن موارد فوق (اگر کهولت سن آقای پزشکیان را اذیت نکند) بیشتر شبیه به یک دوره ی کارآموزی خواهد بود تا یک دوره ی خدمت.
در ۴ روز اخیر پزشکیان بیشتر چیزی شبیه به همتی-مهرعلیزاده بوده تا پزشکیان !
ما در نهایت قرار است کسی را انتخاب کنیم که برنامه هفتم را اجرا کند.
اگر میخواهید برای جمعه تصمیم بگیرید یک بار به موارد فوق فکر کنید....
#آقای_تحلیلگر
🔻 نظرسنجی ها درباره انتخابات چه میگویند؟
ایسپا در نظرسنجی اخیر خود فاصله دو کاندیدا را 49 و 43 درصد نشان داده است.
مسعود پزشکیان 49 و سعید جلیلی 43 درصد
آیا این نتیجه قطعی است؟
در پاسخ باید گفت: این انتخابات تا اینجا بی حد شگفتی ساز بوده است.
پس هیچ بعید نیست این نتیجه در ساعات پیش رو و چه بسا روز انتخابات تغییر کند.
و این فقط به تلاش های ساعات پیش روی هواداران کاندیداها بستگی دارد....
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
نتیجه آرای ایرانیان خارج از کشور در دور اول انتخابات
🔹بیش از ۹۷هزار نفر از مردم ایران در سایر کشورهای دنیا در جمعه گذشته در انتخابات شرکت کردند.
🔹ایرانیان در برخی از کشورها مورد آزار افراد ضدمیهنی قرار گرفتند که بهطور ویژه در فضای مجازی بازتاب داشت.
#انتخابات_۱۴۰۳
فضایی که اصلاح طلبان از روز شانزده تیر ترسیم می کنند ورود ایران به دروازه بهشت یا جهنم است
ماشالله چقدر رئیس جمهور در ایران اختیارات دارد
چقدر فرق می کند کی باشد.
اصلاح طلبان عبارات:"تدارکاتچی"، هیچ کاره"،"",دستهای پنهان"، دولت موازی"، یکه سالاری علیه مردم سالاری"'قدرت بخش انتصابی"...همه را یکشبه فراموش کردند،؟ هرچی امثال تاجزاده، حجاریان و علویتبار بافتند، پنبه شد؟
#اصالت_قدرت چه ها نمی کند
اشتباه اصولگرایان در بسیج اجتماعی برای رای این است که گمان می کنند اگر فلان آیت الله خوش نام یا مداح یا واعظ فراخوان بزنند، رشد دهنده رای است.نمی دانند مردمی که این جنس افرادی را قبول دارند، کلا رای دهنده هستند و فراخوان لازم ندارند.
اشتباه اصلاح طلبان توهم از تأثیر گذاری اسطوره های تصنعی است که برای برخی آدمهای خود ساخته اند.گمان می کنند ملت ایران سراپا مشغول دیدن قامت این افراد هستند. دور اول متوجه شدند خبری نیست.
🔰منطق یا احساسات؛ کدام پیروز است؟!
✍ محسن صیاد قنبری
▫️#انتخابات در هر زمانی همیشه شور و هیجان خودش را به همراه داشته و دارد. اما باید توجه داشت، یکی از نکات مهم در انتخاب یک نامزد به عنوان اصلح، داشتن دیدگاه منطقی و عقلانی به آن فرد است.
▫️منکر هیجانات و احساسات در #انتخابات نیستیم و این یک امر بدیهی و طبیعی است و باید هم اینطور باشد چراکه ایام انتخابات ایام شادی و نشاط است و آن را مذموم نمیدانیم اما به شرط آنکه همراه با دیدگاه عقل و منطق باشد. #انتخابات هر چهار سال یکبار برگزار می شود و اگر بعد از انتخاب #رئیس_جمهور، بخاطر عملکردش ناراضی و پشیمان بشویم دیگر اعتراض، محلی از اعراب ندارد و نمیتوان شرایط را تغییر داد. ▫️از سوی دیگر به گفتهها و وعدههای نامزدهای انتخاباتی نیز باید توجه داشت و همچنین نوع صحبت کردن و برخورد اخلاقی آنها با رقبایشان، که اگر این موارد، غیر منطقی و از روی احساسات باشد طبیعتاً نمیتواند ملاک درستی برای #انتخاب باشد.
▫️وعده هایی مانند #حجاب، #فیلترینگ، #مذاکره با آمریکا و ... که #رییس_جمهور خود نمی تواند تنها تصمیم گیرنده باشد و اعمال سلیقه نماید بلکه سازوکار قانونی برای این موارد پیش بینی و تعریف شده است.
▫️پس بیاییم به دور از هرگونه احساسات و هیجانات کاذب و با مطالعه دقیق سوابق اجرایی نامزدهای انتخاباتی و نیز برنامه هایی را که برای اداره نمودن کشور و حل مشکلات جامعه با توجه به اختیارات قانونی یک #رئیس_جمهور دارند ، اصلح را تعیین و انتخاب نماییم.
▫️عرصه انتخابات پیش رو، تقابل منطق و احساسات است. پس حقایق را ببینیم و درست انتخاب نماییم.
مهم / این رشته توئیت سید محمود رضوی(چهره نزدیک به قالیباف) را یک بار حامیان قالیباف بخوانند
از من میپرسند چرا به #سعيد_جلیلی رای میدهی؟
فرق خودتان و اطرافیان ایشان را متوجه نمیشوی؟!
نمیدانی بیش از ۸۰ درصد تخریب آقای #قاليباف توسط طرفداران ایشان انجام شد؟
میگویم؛
همه اینها را میدانم، بیشتر هم میدانم، حتی میدانم سبد رای آقای قالیباف برای ستاد ایشان عار است!
اما چیزهای مهمتری هم هست؛
مهم نیست به بیانیه وحدت آقای قالیباف بی محلی کردند، مهم است که دکتر قالیباف، بیانیه محکمی در حمایت از دکتر جلیلی داده است.
مهم نیست که برخی از اطرافیان ایشان ما را #انقلابی نمیدانند، مهم است ما،خود و آنها را در کشتی جبهه انقلاب میدانیم و مشترکات داریم.
مهم نیست اطرافیان آنها بعد از انتخابات با ما چه خواهند کرد، مهم است که کشور به عقب بازنگردد و کسی سفرهی مردم را گروگان نگیرد
مهم نیست برخی در ستاد ایشان گفتند رای تقلیدی نیست،مهم است که ما مرجعیت سیاسی برای بزرگانی همچون آیت الله جاودان، آیت الله میرباقری و آقای پناهیان قائلیم
حتما بین حقیر،مهدی محمدی،سید جواد شوشتری،سعید احدیان،سعید آجرلو با محسن منصوری،امیرحسین ثابتی،حسن روزی طلب،علی نادری و … تفاوت های فاحش در انقلابیگری وجود دارد، اما اشتراکات ما در انقلاب، راه امام و شهدا و تبعیت از رهبری آنقدر زیاد است که پشت هم باشیم تا مجدد به عقب بازنگردیم
این حرفها را قبول ندارید؟
فکر کنید؛
امروز در ۲گزینه موجود
آیا امام انقلاب به گزینه ای غیر از تنها گزینه جبهه انقلاب رای میدهند؟!
محال است که آن بزرگوار رای سفید دهند، پس تعلل چرا؟!
جبهه انقلاب تا ادامه راه #شهید_جمهور یک قدم فاصله دارد.
تعلل جایز نیست،
#سعيد_جلیلی رای فردای ماست
🗳 نظرسنجی و افکارسنجی دور دوم انتخابات
📅۱۴تیرماه۱۴۰۳
✍محسن فینی زاده
🔎این پیش بینی حاصل حوزه #بیگ_دیتا و #نظرسنجی_حضوری و میدانی در سراسر کشور است که با الگوی جدید، چند وجهی و با بهره گیری از هوش مصنوعی و سرمایه انسانی نخبه توسط تیم های شرکت های خصوصی و تخصصی انجامگرفته است.
📖شیب تغییر نمودار و اختلاف کم سبد رای نامزد ها به صورتی است که در زمان کوتاه باقی مانده، نتیجه می تواند تغییر کند.
📖شایعات، موجهای رسانه ای و اجتماعی میتواند بر نتیجه انتخابات اثر جدی داشته باشد.
📖موضوعات مانند #بنزین۲۵هزارتومانی یا #دامادپزشکیان درکاهش سهم پزشکیان نقش جدی داشته اما فراگیر نشده است.
📖 از آرای قالیباف در دور اول حدود نیمی به سبد جلیلی، ۳۰درصد به رای سفید و۲۰درصد به پزشکیان رسیده است.
📖احتمال افزایش مشارکت در انتخابات وجود دارد اما به احتمال زیاد میزان درصد افزایش تک رقمی خواهد بود.
📖افزایش مشارکت و همچنین آرای سفید دور قبل که به سبد هر کدام کاندیدا اضافه شود، می تواند اثرگذار باشد.
جهادگران تبیین