18.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پروژه نا آرام سازی
🔹صهيونيستها، عامل اين فلاکت و فروپاشي را هدايت مقاومت از تهران ميدانند! سر مار ایران است و تا آن هوشیار و قدرتمند است، ضربات بر پیکر اشرائیل ادامه خواهد داشت! برای مقابله، تهديدات نظامي عليه ايران جوابگو نخواهد بود! اسرائیلیها هنوز از خفت و خواري وعده صادق 1 و 2 رهايي نيافته اند! تنها راه، به راه اندازي مجدد فتنه از درون است! بايد ايادي داخلي رژیم صهیونیستی در ایران بار ديگر فعال شوند و ، خيايان ها ناآرام گردد، تا فتنه مهساي ديگري کليد زده شود!
عقبگرد به مفسده حق مأموریت ارزی!
🔸«علی بهادری جهرمی» عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس در یادداشتی نوشت:
🔹برخلاف انتظار، عادلانهسازی، شفافیت و نظاممند کردن پرداختهای دولتی، یک گام به عقب بازگشت! لغو یکی از مصوبههای مترقی پیرامون قاعدهمندسازی حق ماموریتهای ارزی که شهید رئیسی شخصا پیگیر آن بود، بر نگرانیهایی دامن میزند.
🔹پساز پیگیریهای شخصی شهید رئیسی که مبتنی بر تجارب چندین ساله ایشان راجعبه آفات گسترده بیقیدوبند بودن سفرهای خارجی کارمندان و وابستگان به دولت بود، هیئت وزیران در جلسه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲ حق ماموریتها را نظاممند کرد.
🔹بهطور خلاصه، آن آییننامه هر نهادی را که بهنحوی از منابع عمومی بهرهبرداری میکند، حتی شرکتهایی که بهظاهر غیردولتی هستند اما هزینههای آنها از محل اموال مردم تأمین میشود، ملزم کرده بود حق مأموریتهای خود را بهصورت ریالی پرداخت کنند. اخیرا مصوبهای منتشر شد که در کمتر از یکسال مصوبه پیشین را لغو میکند. در این باره گفتنیهایی است.
🔹۱- رعایت سقف پرداختی به مدیران دولتی، شفافیت در پرداختیهایی که از بیتالمال صورت میگیرد، عادلانهتر کردن پرداختیها، نظارتپذیری بر پرداختیها، اِعمال مؤثر قوانین ناظر به حقوق و مزایا، جلوگیری از سوق دادن دستگاهها به عقد قراردادهای خارجیِ غیرضرور یا خرید اجناس خارجیِ دارای مشابه داخلی که از گلایههای همیشگی تولیدکنندگان و دانشبنیانها بود و اجتناب از تهییج مدیران دولتی به سفرهای خارجی غیرلازم، از جمله فوایدی بود که میتوان برای آن آییننامه ذکر کرد که میتوانست در صورت اجرا به حاصل شدن این نتایج امیدوار بود. حالا همه این فوایدی که میتوانست حاصل شود با لغو آن مصوبه، عملا از دست رفته مینماید!
🔹۲- با تصمیم جدید دولت، عملا اجرای قوانین و اسناد بالادستی متعددی که رعایت سقف، عدالت و شفافیت را در پرداختیها الزام میکند، مبهم باقی خواهد ماند. حق مأموریت ارزی، یکی از موارد قابل اعتنایی است که نظام عادلانه پرداختها را تحتالشعاع قرار داده بود. از اینرو، لغو تصویبنامه ۱۴۰۲، چنین مشکلات حقوقیای هم در پی خواهد داشت.
🔹۳- بدعت ناصواب لغو یک مصوبه پیشاز اجرای کامل آن، بهجای اصلاح آن، نتایج غیرقابل دفاعی خواهد داشت. ممکن است اقتضائات روز و پیشآمدهای جدید، یک مصوبه را نیازمند اصلاح کند و طبیعتاً اصلاح در چنین مواردی منطقی خواهد بود. اما لغو یک مصوبه، که ضرورتهای عقلی، قانونی و عرفی آن، آنگونه که در بند اول اشاره شد، کماکان پابرجاست، علاوه بر اینکه شائبهبرانگیز است، در نگاه کلی میتواند باعث پسرفت حکمرانی هم بشود.
🔹اکنون میتوان این سوال را مطرح کرد که عقبگرد پرداخت حق مأموریت به شیوه ارزی و دستی که شفافیتگریز است، آنگونه که در تصویبنامه بیشاز ربع قرن پیش پیشبینی شده بود، چه فوایدی دارد؟
🔹موفقیت در وصول به اهداف خرد و کلان، در گرو ثبات در سیاستگذاری و پرهیز از اقدامات دفعی – حذفی است. عوارض اقدامات دفعی – حذفی وقتی بیشتر خواهد شد که پشتوانه این اقدامات، برآوردن مطالبات گروهی باشد که از منابع عمومی بهرههای زیادی میبرند و به مصادر قانونگذاری و آیین¬نامه¬گذاری هم دسترسی دارند.
🔹اکنون و با مصوبه جدید که تصویبنامه قبلی را لغو کرده است، هر کسی که یک هفته به مأموریت خارجی میرود، با احتساب معادل ریالی یورو که بیشاز ۷۰ هزار تومان است، بین ۲۵ میلیون تا ۱۰۲ میلیون تومان حق ماموریت دریافت خواهد کرد، علاوه بر هزینه بلیط و اقامتگاه و سایر هزینههای متداول! به بیانی دیگر، اکنون کسی که یک هفته به مأموریت خارجی میرود، علاوه بر حقوق و پاداشهای مندرج در حکم، بیشاز سقف حقوق پایه یک کارمند دولتی، حق ماموریت هم دریافت خواهد کرد.
🔹نانوشته پیداست عموم کارمندان دولتی به ماموریتهای خارجی دسترسی ندارند؛ اصحاب کارتلهای اقتصادی و شرکتهای خاص و برخی از افرادی که امکان ماموریت خارجی را دارند، میتوانند از مواهب سفر خارجی بهرهمند شوند.
🔹عجیب نیست این عده برای لغو مصوبهای که منافع آنها را به خطر انداخته است بکوشند؛ عجیب لغو مصوبهای است که منافع عمومی را منطبق بر قانون و اخلاق بر منافع گروهی خاص ترجیح داده بود!
🔰تلخ و شیرینهای شهید رئیسی در صد روز اول ریاستجمهوری
🔸شهید رئیسی در ۱۰۰ روز اول، ۱۱ سفر به استانها رفت. تعاطف با مردم و شنیدن سخنان آنها شیرینترین لحظات رییسجمهور شهید و دیدن پروژههای نیمهتمام اما افتتاح شده صوری در استانها از کنجانچم ایلام تا فرودگاه سقز از لحظات تلخ این سفرها بود. شور کار جهادی به بدنه مدیریتی دولت تزریق شد.
🔸هم مطالبات مردم هم مطلوبات و نیازهای کشور احصا شد. اتمام پروژههای نیمهتمام عمرانی-که به اندازه ۳۰ سال بودجه عمرانی کل کشور تلنبار شده است- در اولویت قرار گرفت. از جهاد آبرسانی به هزاران روستا تا احیای حدود ۱۰ هزار کارگاه تولیدی از دستاوردهای این سفرهای پربرکت بود.
🔸سیستان و بلوچستان مقصد ایشان پس از آن سفر بیبازگشت بود. سفری سه روزه و پردستاورد برای افتتاح چند بیمارستان، تحویل مسکنهای ساخته شده، بهرهبرداری از بزرگترین آبشیرینکن خشکی جهان و بزرگترین توربین بادی شرق کشور و دستور تکیمل راهآهن خاش-زاهدان و آبرسانی از دریا به زاهدان تا پایان سال.
🔸تداوم این سنت حسنه مدیریتی که خود مقام معظم رهبری طلایهدار آن هستند، فارغ از شکل و نحوه اجرا، در دولت فعلی هم منشأ خیرات و برکات فراوانی خواهد بود انشاالله.
✍ مهدی مجاهد
حکم بازداشت نتانياهو و وزیر دفاعش توسط دادگاه کیفری لاهه صادر شد.شاید در عمل محقق نشود.
اما صدور این حکم نشان می دهد، غرب تحت فشار افکار عمومی، زمینه ای برای پیشگیری از آن ندید و این یک گام به جلو محسوب می شود.
ان شاالله عملی هم بشود.
مسؤل سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کردم حکم بازداشت نتانياهو و وزیر دفاع اسرائیل الزام آور است.
هلند و بلژیک نیز برای دستگیری و بازداشت نتانياهو و گالانت اعلام آمادگی کردند.
از خرابه صدای نفس انسان زنده میاد
@dr_a_ganji
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علی لاریجانی: اگر حزبالله از تجهیزات مهم خود استفاده کند، صحنه خیلی تغییر خواهد کرد
🔹با روحیهای که در رزمندگان حزبالله دیدم، مطمئناً پیروز میشوند.
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«امام خامنه ای، از طرف بسیج حیفا و تل آویو»
تصاویر اختصاصی شبکه افق از شعارنویسی در سرزمین های اشغالی در هفته بسیج
با وجود ادعای دروغ اطرافیان .... ، قالیباف به ظریف رای منفی داده و حالا مشخص شده ابوالفضل ظهره وند چهره نزدیک به دکتر جلیلی و عضو جبهه صبح ایران به ظریف رای مثبت داده است...
چند روزی است که بحث بر سر اینکه ظریف در دولت باشد یا نباشد در مجلس داغ شده و رای گیری هم در این خصوص انجام شده است.
برخی میگویند : تابعیت نزدیکان افراد ، یا سفر خارجی اطرافیان مسئولان نباید مانع حضور آنها در دولت باشد چون در این صورت، شهید چمران بابت همسرش و حاج قاسم بابت دامادش که ایرانی نبوده اند باید از سمت های مختلف کنار گذاشته میشدند.
گروهی دیگر نیز میگویند : نوادر چندان مهم نیست، در فضای کلی حضور چنین افرادی در دولت خطرناک است...
در واقع این یک بحث کاملا اختلافی است که باید با بحث کارشناسی و البته احترام به قانون که فعلا حضور افراد را ممنوع کرده حل شود.
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فرزندان شهدای لبنانی همه را حیرتزده کردند / سرود فوق العاده احساسی فرزندان شهدای لبنانی در محفل قرآنی زینبیه دمشق
در جریان برگزاری برنامه محفل در زینبیه دمشق، یادگاران شهدای لبنانی یک سرود فوق العاده اجرا کردند که گریه حضار را به همراه داشت.
این سروده درخشان و احساسی واکنشهای بسیار زیادی را در بین جریانهای عربزبان به همراه داشته است.