📌ایران چگونه آمریکا را شکست داد؟!
🔹روزنامه فرامنطقهای "رای الیوم" طی مقالهای در بخش سخن سردبیر نوشت: نمیدانیم "دونالد ترامپ" رئیسجمهوری آمریکا، که اخبار ورود نخستین نفتکش ایرانی به یکی از بنادر ونزوئلا را دنبال میکند، چه حسی دارد. ورود این نفتکش چالشی شدید علیه تهدیدات ترامپ و نیز شکستن محاصره ظالمانه و گرسنه نگهداشتن ونزوئلا محسوب میشود. ولی ما به خوبی میدانیم که ورود نفتکش به ترامپ حس شکست و تحقیرآمیزی دست داده است؛ چرا که تهدیدهای او از جمله توقیف این کشتی، ترساندن ایران و مانع شدن در برابر همبستگی این کشور با ملت دوست ونزوئلا و نیز ایستادن ایران در کنار ونزوئلا و رئیسجمهور شجاع و منتخب این کشور و نیز شکستن محاصره آمریکا و فراهم کردن نیازهای سوختی ونزوئلا، شکست خورده است. 4 نفتکش ایرانی دیگر نیز در راه است.
🔹تفاوت اساسی میان ایران و ایالات متحده این است که ایران فرآوردههای نفتی را به ملت محاصره شدهای میفرستد که رهبرشان "نه" بزرگ به تلاشهای آمریکا برای زانو درآوردن این ملت گفت، ولی آمریکا نیروهای مزدورش را در تلاشی ناامیدانه برای ساقط کردن "نیکلاس مادورو" رئیسجمهور منتخب میفرستاد تا یکی از مزدورانش را به جای او بر مسند قدرت بنشاند.
🔹هنگامی که نیروی دریایی انگلیس سال گذشته این جسارت را کرد که یک نفتکش ایرانی که در حال حرکت به سمت سوریه جهت شکستن محاصره آمریکایی بود را در تنگه "جبل الطارق" توقیف کند، قایقهای ایرانی بعد از گذشت کمتر از یک هفته، یک نفتکش انگلیسی را جلوی چشم و گوش کشتیهای جنگی آمریکایی در آبهای خلیجفارس توقیف کردند به گونهای که این کشتیهای آمریکایی جرات مداخله برای جلوگیری از این توقیف را نداشتند و ترامپ نیز در آن موقع نمک روی زخم انگلیس پاشید و گفت: "ناوگان آمریکایی فقط از کشتیهای آمریکایی حفاظت میکند." او با چنین اظهاراتی سیلی دردناک و قویای به همپیمانان انگلیسیاش زد که نفتکش ایرانی را بنا به توصیههای دولت ترامپ توقیف کرده بودند.
🔹سیاست تحریم آمریکا علیه ونزوئلا، ایران و سوریه با شکست مواجه شده است و به زودی این شکست را درخصوص تحریمهای علیه چین و روسیه شاهد خواهیم شد؛ چرا که این سیاستی است که قلدری و زورگویی این استکبار را نشان میدهد ولی در حال حاضر کارآیی خود را از دست داده و جهانیان یکصدا علیه آن شدهاند که در سایه چنین وضعیتی، ضربههایی قوی و دردناک به هیبت و اعتبار آمریکا وارد میشود و نفرت بیشتر ملتهای جهان از آن عمیقتر شده است؛ زیرا تحریمها غیرقانونی و نقض قوانین بینالمللی قلمداد میشوند.
🔹این ابراز حمایت و همبستگی ایرانِ شجاع با دوست و همپیمان ونزوئلاییاش موید این واقعیت است که برخی کشورها هستند که از تهدیدهای آمریکایی نمیهراسند و برای دفاع از دوستان، همپیمانان و کرامتشان آماده رویارویی نظامی نیز هستند.
🔹ورود این نفتکشهای ایرانی به بنادر ونزوئلا بزرگترین شسکت برای استکبار آمریکایی است و مسلم است که اگر آمریکا جرات و تلاش کند تا ایران را تحریک کند همانطور که ترامپ تهدید میکند، با شکستهای مشابه دیگری بهویژه در آبهای خلیجفارس و دریای عمان مواجه میشود. این مقوله این امر را به ما یادآوری میکند که چگونه پهپاد غولپیکر "گلوبال هاوک" آمریکایی که جرات کرد حریم هوایی ایران را نقض کند در آسمان تنگه هرمز از ارتفاع 20 کیلومتری با موشک ایرانی ساقط شد. شاید ما این صحنه را بار دیگر در آیندهای نزدیک و در سایه تنشهای فعلی آمریکا ببینیم. این لحظهای تاریخی از همبستگی است که بینی ترامپ و دولتش را به خاک مالید و به ملتهای محاصره شده از سوی آمریکا تأکید کرد که کسانی هستند که به تحریمها "نه" میگویند و شجاعانه و مردانه در مقابل آن میایستند.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
✅ حرف روز (سهشنبه 6 خرداد)
🔴 پیروزی در یک دوئل راهبردی
ورود نفتکشهای ایران به ونزوئلا به یک موج رسانهای پرمخاطب در جهان تبدیل شده است، این حرکت مقتدرانه جمهوری اسلامی دارای ابعاد متعددی است که بیان آن میتواند ما را به شناخت بیشتر قدرت جمهوری اسلامی در ابعاد فراسرزمینی متوجه سازد.
نکات تحلیلی: ۱- چند ماه قبل از حرکت این نفتکشها، مقام معظم رهبری در دیدار با فرماندهان سپاه (۱۰مهر ۹۸) خواهان توسعه جغرافیای مقاومت شدند و فرمودند: «نگاه وسیع جغرافیای مقاومت را از دست ندهید؛ این نگاه فرامرزی را از دست ندهید. قناعت نکنیم به منطقهی خودمان. این حدیث از معصوم (ع) است که آن کسانی که در خانه نشستند تا به آنها حمله بشود دچار ذلّت شدند. این جوری نباشد که یک چهاردیواری را انتخاب کنیم و دیگر کارمان به این نباشد که پشت این دیوار چه کسی است، چه تهدیدی وجود دارد. این نگاه وسیع فرامرزی، این امتداد عمق راهبردی گاهی اوقات از واجبترین واجبات کشور هم لازمتر است.» ۲ - اعتبار یک قدرت زمانی معنا مییابد که بتواند از همپیمانان خود در شرایط دشوار حمایت کند. سابقه جمهوری اسلامی نشان داده است که چتر حمایتی خود را همواره در حمایت از جبهه مقاومت گشوده است و در سختترین شرایط که حیات سیاسی آن کشورها هم آنها را تنها نگذاشته است، نگاهی به مشکلات امنیتی کشورهای عراق، سوریه، یمن، فلسطین حاکی از این است که در ۸۰ درصد از موارد، تنها ایران حامی حاکمیت آن کشورها بوده و در این مسیر با تکلیف وارد شده است ولی با امید و توکل به خدا همین حمایتها نتایج شیرینی را تاکنون به دنبال داشته است. 3- برخی از رسانههای بینالمللی این حرکت ایران با آمریکا را یک دوئل استراتژیک برای مشخص شدن یک ابرقدرت نامیدهاند و با توجه به شکستهای آمریکا از ایران در ماههای گذشته این پیشبینی را هم کرده بودند که جمهوری اسلامی نفتکشهای خود را به مقصد میرساند و آمریکا علیرغم تهدیدات نمیتواند کمترین تحرکی علیه ایران داشته باشد. این نگاه مثبت به قدرت جمهوری اسلامی ایران ناشی از واقعیتهایی است که قبلاً در روی زمین به اثبات رسیده است.
نکته راهبردی: در کنار این عملیات پیروزمندانه، جای خالی روایتگری مستند و حرفهای با استفاده از رسانههای جدید احساس میشود. اگر ما در کنار کارکنان خدوم این نفتکشها، گروههای مستندسازی داشتیم که هر روز تصاویر زنده از این پیروزیها را به افکار عمومی نشان میدادند، ابعاد شیرین این موضوع و شکست دشمنان بیشتر عیان میشد.
فرا غرب؛ کلید عبور از تحریم غرب
🔹کل عرض و طول اروپا با برجام چه قدر به درد ما خورد؟ و ونزوئلا به تنهایی و بدون برجام چه قدر به کارمان آمد.
♦️با برجام، هواپیمای ظریف در آلمان بدون بنزین ماند و به قول خود او، ایران نتوانست حتی یک حساب بانکی در لندن باز کند؛ اما بدون برجام، بنزین به ونزوئلا فروختیم و پیشاپیش 9 تن طلا گرفتیم.
🔹به هنگام تحریم غرب و نیاز ما به بنزین هم، این ونزوئلا بود که به عنوان متحد استراتژیک، بخشی از نیاز ما را تامین کرد.
♦️"ونزوئلا" ها در آمریکای لاتین، آفریقا، شرق و غرب آسیا -و حتی اروپا- کم نیستند؛ مشروط بر اینکه از توهم قرن نوزدهمی و قرن بیستمی رها شویم. توهمی که خیال می کند انگلیس و فرانسه یا آلمان و آمریکا بر همه جهان کدخدایی می کنند.
🔹همین حالا تجارت ما فقط با عراق، چند برابر تجارت با کل اروپاست؛ در برخی مقاطع هم، تا ده برابر بوده و سقف 13 میلیارد دلار بوده است.
♦️نکته مهم این مدل تجارت ها بر خلاف معامله با اروپایی ها، این است که امکان رونق تولیدات غیر نفتی را به ما می دهد و به صرف واردات مصرفی در ازای فروش نفت خام محدود نمی شود.
🔹این عایدی، غیر از عایدات امنیتی و راهبردی تعامل با کشورهای مستقل و فرا غرب است که ما را در شکستن تحریم غرب یاری کرده اند.
♦️روابط با جهان فرا غرب، در عین حال پایدار تر و متوازن تر است؛ مشروط بر این که برخی مدیریت های ما، حمایت موظف خود را از تولید کنندگان داخلی دریغ نکنند و آنها را پای منافع کارتل های غربی قربانی ننمایند.
#محمدایمانی
🔴 خبر انتقال طلا از ونزوئلا به ایران دروغ است
🔻حجت الله سلطانی (سفیر ایران در کاراکاس):
🔹تحریم های یک جانبه آمریکا علیه ونزوئلا و ایران و چندین کشور دیگر کارایی خود را از دست داده.
🔹اگر آمریکا بحرانی به وجود بیاورد امنیت دریانوری بینالمللی را متزلزل خواهد کرد.
🔹خبر انتقال ۹ تن طلا از ونزوئلا در برابر سوخت به ایران ۱۰۰ درصد دروغ است زیرا راه های دیگری مانند معامله پایاپای با صادرات نفت در برابر کالا و مواد غذایی، قهوه و کاکائو و کالاهای زیادی وجود دارد که می توان معامله کرد اما رسانه های مغرض اخبار دروغینی درباره تبادل طلای ونزوئلا در برابر سوخت ایران منتشر کردند.
🔹 رسانه های غربی در صدد فضاسازی منفی علیه ایران و ونزوئلا برای پوشاندن شکستشان دربرابر افکار عمومی محافل بین المللی هستند.
🔴 کمک به تروریسم دولتی در جلسه غیرعلنی‼️
🔻 کمیته روابط خارجی سنای آمریکا طرح قانونی کمک ۳۸ میلیارد دلاری به اسراییل (S.3176) را که بزرگترین طرح کمک به یک کشور (رژیم) خارجی در تاریخ آمریکا محسوب میشود، به شکل چراغ خاموش، غیرعلنی و بدون پوشش رسانهای مرسوم به تصویب رساند و طرح را برای رأیگیری نهایی به صحن سنا فرستاد؛ این طرح در مجلس نمایندگان نیز به تصویب رسیده و پس از تائید سنا نیازمند امضای ترامپ است...
🔹 نکته مهم آنکه این کمک در شرایط نامطلوب اقتصادی آمریکا به رژیم صهیونیستی انجام میشود؛ در ماههای اخیر بهواسطه کرونا، سی میلیون آمریکایی کار خود را از دست دادهاند و صد هزار بنگاه کوچک اقتصادی به شکل کامل تعطیل شدند....
🔹در این شرایط دموکراتها نیز مخالفتی با طرح مذکور نداشته و صرفاً از عدم پخش زنده جلسه انتقاد کردند؛ این طرح دقیقهای هفت هزار دلار برای مالیات دهندگان آمریکایی هزینه در بردارد...
✅ طراحان اصلی-مارکو روبیو- موردحمایت لابی آیپک هستند و پولهای هنگفتی از این نهاد دریافت میکنند!
🖌 #گوهری
🔴پیام رهبرمعظم انقلاب به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی:
🌹بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمدلله ربّ العالمین و صلّی الله علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین.
♦️امروز به هدایت و توفیق الهی یازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی آغاز میشود و پیشانیِ باشکوه و درخشان مردمسالاری اسلامی بار دیگر در برابر چشم جهانیان رخ مینماید. خداوند حکیم و قدیر را بر کمک به ملّت ایران در حرکت بیوقفهی تشکیل مجلس قانونگذاری سپاس میگویم و از همّت و انگیزهی ملّت عزیز تشکّر میکنم و به منتخبان ملّت که توانستهاند امید و اعتماد رأیدهندگان را جلب کنند تبریک میگویم.
♦️امام راحل عظیمالشّأن، مجلس را در رأس امور دانستند؛ این را میتوان جامعترین تعبیری دانست که شأن مجلس و نیز وظیفهی آن را در یک جملهی کوتاه اعلام میکند. اگر قانون را راه و مسیر کشور به سمت قلّهها و مقصدهایی بدانیم که در قانون اساسی معیّن شده است، مجلس، متعهّد این ریلگذاری و رهگشاییِ حیاتی است. همهی دستگاههای حکومتی و مردمی و همهی آحاد، وظیفه دارند از این مسیر حرکت کنند. ضمانت اجرای این وظیفه نیز ــ علاوه بر قوهی قضائیه که مسئولیتش تضمین اجرای قانون است ــ در خود مجلس پیشبینی شده است که حقّ تحقیق و تفحّص، حقّ ردّ و قبول مدیران ارشد قوّهی مجریّه، حقّ تذکّر و سؤال و استیضاح، از آن جمله است. پس اگر قانون، درست و بسنده و قابل اجرا باشد و از ضمانتهای اجرای آن بدرستی استفاده شود، کشور به هدفهای والای خود دست مییابد. این است شأن والای مجلس و این است تکلیف حیاتی و مهمّ آن.
♦️آن که میتواند مجلس را در این جایگاه شایسته بنشاند، شما نمایندگان محترمید. آنگاه که نمایندگان مجلس با شناخت درست از شرایط و اولویّتهای کشور، و با کارشناسی، و با حضور فعّال و منظّم، و با پاکدستی و امانتداری، وظیفهی قانونگذاری و دیگر وظایف خود را انجام دهند، مجلس، نقطهی امید مردم و نقطهی اتّکاء مجریان، و به معنی حقیقی، در رأس امور کشور خواهد بود و چنین مجلسی در رساندن کشور به هدفهای والا، سهم بسزا خواهد داشت. آفت عمده، سرگرم شدن نماینده به حواشی زیانبار، یا وارد کردن انگیزههای ناسالم شخصی و جناحی، یا سهلانگاری در کار، یا دستهبندیهای احیاناً ناسالم قومی و منطقهای و قبیلهای و امثال آن است.
♦️در حال حاضر، اقتصاد و فرهنگ در صدر فهرست اولویّتهای کشور است. در باب اقتصاد، علاوه بر مشکلات عمدهی مشهود، باید اذعان کنیم که در دههی پیشرفت و عدالت، نمرهی مطلوبی درباب عدالت به دست نیاوردهایم. این واقعیّتِ ناخواسته باید همه را به تلاش فکری و عملی در باب معیشت طبقات ضعیف، به مثابهی اولویت، وادار سازد. توصیهی صاحبنظران به ما میگوید که راه درست برای این مقصود اصلاح خطوط اصلی اقتصاد ملّی یعنی: اشتغال، تولید، ارزش پول ملی، تورم، اسراف و امثال آن است.
♦️سیاستهای کلّی اقتصاد مقاومتی در این زمینه، راهنمای معتبری است. توجّه به تنظیم برنامهی هفتم که در شمار وظایف نزدیک مجلس یازدهم است و نیز توجّه به کاهش نقش تعیینکنندهی نفت خام در منابع مالی دولت که خود فرصت مغتنمی برای ترسیم خطّ اقتصادی کشور است، توصیهی دیگر اینجانب به شما عزیزان است.
♦️در اقدام به وظیفهی نظارتی، تأکید اینجانب بر رعایت تقوا و انصاف و اجتناب از حبّ و بغضهای شخصی و جناحی است. نه حقّی از مدیر و مجری خدوم و زحمتکش ضایع شود و نه اغماض و اهمالِ بیمورد صورت گیرد.
♦️همکاری نمایندگان با یکدیگر، درهمتنیدگی تجربهی مجرّبان با شور و حرارت جوانان و تازهواردان، مسابقه در عمل پاکیزه و نیکو و عدم مسابقه در احراز این یا آن جایگاه، موضعگیریهای انقلابی در حوادث مهمّ جهانی و داخلی، اهتمام به مرکز پژوهشها و دیوان محاسبات، صدور آرامش و اطمینان به افکار عمومی کشور در نطقها، تعامل برادرانه با قوای مجریّه و قضائیّه، نسخ قوانین زائد و مزاحم، و اجتناب از تکثّر و تراکم قوانین، توصیههای دیگر اینجانب به شما نمایندگان ملّت است. مطمئنّم که رعایت این سرفصلها به ملّت ایران ثابت خواهد کرد که انتخاب آنان درست بوده است، و میل به حضور در انتخابات را در آنان افزایش خواهد داد. تقوا و توکّل و اعتماد به خدا را سرمایهی بیپایان خود بدانید و با قدرت و جدّیّت حرکت کنید. خدا یارتان باد.
♦️لازم میدانم از نمایندگان محترم دورهی پیش بویژه از رئیس پُرانگیزه و پُرتلاش آن جناب آقای دکتر لاریجانی قدردانی کنم و اجر و ثواب الهی را برای هر عمل صالح آنان مسألت نمایم. سلام و صلوات خدا بر حضرت بقیّةالله اعظم (روحی فداه) و رحمت و مغفرت الهی نثار ارواح طیّبهی شهیدان و امام و پیشوای آنان حضرت امام خمینی.
والسّلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای
۷ خرداد ۱۳۹۹
🔴 تحلیل یک دادگاه و یک محاکمه ‼️
🔻 یکشنبه این هفته رسیدگی به اتهامات بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی که به تازگی کابینه جدید را تشکیل داده است آغاز شد. نتانیاهو در سه پرونده قضایی، موسوم به پروندههای ۱۰۰۰، ۲۰۰۰ و ۴۰۰۰ با اتهامات رشوه، کلاهبرداری و نقض اعتماد عمومی روبروست. این اولین باری است که یک نخستوزیر از این رژیم در مسند قدرت محاکمه میشود.
🔹 در حالیکه برخی محاکمه نتانیاهو را نشانه انعطاف و انصاف نهادهای حکومتی و کارایی دموکراسی نوپای رژیم صهیونیستی میدانند، برخی دیگر این امر را مایه شرمساری و نشاندهنده یک ضعف شدید میدانند که با طولانی شدن دادگاه بدتر هم میشود.
🔹 حامیان نتانیاهو معتقدند که او از طریق انتخاباتی دموکراتیک بر سر کار آمده و نباید مجبور به کنارهگیری شود اما مخالفان جدای از بحث فساد مالی نتانیاهو معتقدند که این دادگاه وضعیت او را متزلزل خواهد کرد و در چنین شرایطی ماندن او در این سمت به صلاح نیست. استدلال میشود که این رژیم با مجموعهای از چالشها روبروست و دادگاه نتانیاهو مانند تحقیقات اولیه در این خصوص، توجهات را از این چالشها منحرف میکند و در نتیجه باید استعفا دهد.
✅ #سرخط_تحلیلی : با این وجود نباید انتظار داشت این دادگاه تاثیر چندانی بر سیاستهای این رژیم چه در خصوص فلسطینیها و چه در سطح منطقهای داشته باشد. به علاوه نتانیاهو حتی اگر محکوم شود تا پایان رسیدگی به درخواست تجدیدنظر میتواند در قدرت بماند که چنین روندی ممکن است ماهها یا سالها طول بکشد.
#دفن_دکترین_مونروئه
🔴 واسطه های آمریکا l امیر قطر و سلطان عمان؛ پاسخ روحانی به امیر قطر چه بود؟
🖌 #سعدالله_زارعی
🔻 آمریکاییها از روز اول، حرکت نفتکشهای ایران از بندر شهید رجایی واقع در سواحل بندرعباس را زیر نظر داشتند و هشدار هم دادند و چند نفر از جمله امیر قطر و سلطان عمان را واسطه کردند تا ایران متقاعد شود این اقدام با واکنش قطعی ارتش آمریکا مواجه میگردد
🔹ارتش آمریکا با اعزام چندین ناو جنگی و ناوشکن و سایر تجهیزات نظامی به دریای کارائیب»- ذیل عنوان دروغین مبارزه با مواد مخدر- سعی کرد واقعی بودن تهدید را به جمهوری اسلامی گوشزد نماید اما ایران از یک طرف از طریق همین واسطهها و نیز بصورت اعلام عمومی به تهدیدات آمریکا قاطعانه پاسخ داد و از طرف دیگر تمهیدات نظامی را برای واکنش در نظر گرفت و طرف آمریکایی را هم بطور کلی از ابعاد آن در منطقه آگاه کرد.
🔹 آخرین مورد از پیامهای قاطع و صریح ایران از طریق حجتالاسلام روحانی در تماس با امیر قطر به طرف آمریکایی منتقل گردید و حتمی بودن واکنش نظامی ایران برای طرف آمریکایی جا افتاد و لذا نفتکشها در زیر دید تجهیزات وسیع آمریکایی از دریای کارائیب عبور کردند و برخی نیز در حال عبور و پهلوگیری در سواحل ونزوئلا هستند و در واقع از این طریق دکترین ۱۹۷ ساله امنیتی آمریکا- موسوم به دکترین مونروئه- دفن شد و از بین رفت.
#سرخط_تحلیلی
🔴 #ایران_ونزوئلا l رمز عبور از حاشیه ها ‼️
🔻 خبری کوتاه که دیروز به نقل از سفیر ایران در ونزوئلا منتشر شد: « انتقال ۹ تن طلا از ونزوئلا به ایران در برابر سوخت ارسالی۱۰۰ درصد دروغ است» ؛ خبری کوتاه که مواجهه نادرست مخاطب با آن، دستاورد و موفقیت بزرگ ج. ا. ایران را در دور زدن علنی تحریم ها و تحقیر نظام سلطه را تحت الشعاع قرار داد و یک دستاورد ملی را در بستر فضای مجازی برای ساعاتی بازیچه ی بگو و مگوهای سیاسی و جناحی کرد. قاعده ای مسبوق به سابقه که گاهی در اوج افتخارات ملی با جابجایی اصل و فرع در تحلیل های سیاسی تکرار شده بود!!
🔻 راهکار مبنایی برای عدم تکرار این موضوع و موضوعات مشابه و راه حل اساسی برای اسیر نشدن در حاشیه ها را می توان در کلام حکیمانه رهبرانقلاب یافت.
1⃣ «مسائل اصلی را باید شناخت و مسائل فرعی را اصلی نکرد؛ نه اینکه مطرح نکرد؛ نه، مسائل فرعی هم باید طرح شود؛ همه ی جزئیات باید طرح شود؛ اما اصلی نشود و ملاک مخالفت و موافقت قرار نگیرد» ( ۸۹/۶/۲۵)
2⃣ « جدا كردن مسائل اصلی از فرعی، مسائل درجهی یك از مسائل درجهی دو، سرگرم نشدن به مسائلی كه از اولویت برخوردار نیست ؛ محیط دانشگاه باید بتواند در این زمینه داوری درستی داشته باشد: آقا این مسئله اصلی است، این مسئله فرعی است؛ این مسئله از اولویت برخوردار است، این مسئله از اولویت برخوردار نیست! » (۹۲/۵/۶)
🔺 فرمایشات فوق می تواند به عنوان یک نقشه راه و سرخط تحلیلی، تحلیل موضوع ورود نفت کشها به ونزوئلا و حواشی آن بسیار ساده و راحت کند:
🔹در ماجرای نفتکش ها ، بازی شجاعانه و جسورانه ایران در حیاط خلوت آمریکا مبتنی بر منافع ملی و دستاوردهای اقتصادی، دور زدن تحریم ها و به چالش کشیدن هژمونی آمریکا اصل بود و موضوعات دیگر ناظر تبادل بنزین با دلار ، طلا، قهوه یا هر کالای دیگر حاشیه و فرع بر موضوع اصلی است.
✅ آری؛ نقش بصیرت و شاخص تحلیل صحیح از ناصواب اینجاست که در پروپاگاندای رسانه ای اصل و فرع را اشتباه نگرفته و فروعات ملاک مخالفت و موافقت قرار نگیرد!
🖌 #احمد_برزگر_بفرویی
🔴 قدیمی های ما این جور حرف ها را لاف در غریبی می گفتند‼️
✅ #تخیلات_هوک l ایران دو انتخاب دارد، مذاکره یا فروپاشی اقتصادی‼️
🔻برایان هوک نماینده آمریکا در امور ایران:
🔹ایران با برنامه هستهای خود مشغول باجگیری از جهان است. سران ایران باید تصمیم بگیرند یا مذاکره کنند یا فروپاشی اقتصادی را مدیریت کنند.
🔹ایالات متحده به استراتژی موفق فشار حداکثری ادامه میدهد.
🔹در تلاش هستیم در شورای امنیت برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، حمایت کسب کنیم.
🔻 #پینوشت :
رمضان ۹۴ بود که اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا از احتمال جنگ علیه ایران و شکست و فروپاشی جمهوری اسلامی میگفت. رهبر حکیم انقلاب در خطبه های عیدفطر همان سال با بیان یک ضرب المثل معنادار پاسخی به اوباما دادند که خواندن دوباره آن بعد از لفاظی های برایان هوک خالی از لطف نیست:
«این آقا (رئیس جمهور امریکا) گفته است می تواند ارتش ایران را نابود کند. قدیمی های ما این جور حرف ها را لاف در غریبی می گفتند. اگر می خواهند درست بفهمند اگر می خواهند از تجربه های خود درست استفاده بکنند بدانند اگر جنگی این جا اتفاق بیفتد آن کسی که سرشکسته از جنگ خارج خواهد شد آمریکای متجاوز و جنایتکار است.»
🖌 #مهدی_مهدیان
⭕️شباهت فتنه گران ونزوئلا و ایران در خدمت به آمریکا
در سال 2002، فتنه گران ونزوئلایی توانستند با هماهنگی ایالات متحده، حوزه نفت در کاراکاس را فلج کنند و فعالیت های زیر را انجام دادند:
۱. توقف حرکت نفتکش های ونزوئلا در دریا
۲. تعطیلی تمام سازمان های تکنولوژیکی شرکت نفت ونزوئلا
۳. تلاش برای به زانو درآوردن حکومت ونزوئلا، از طریق ممانعت از استخراج نفت و انتقال آن
۴. از بین بردن منبع اصلی درآمد در اقتصاد ونزوئلا
۵. شوراندن مردم علیه نظام حاکم، به دلیل تعطیلی نظام حمل و نقل و کمبود شدید فرآورده های نفتی لازم برای فعالیتهای مختلف، به دلیل کاهش استخراج نفت.
۶.همچنین فتنه گران ونزویلایی یک شرکت ونزوئلایی که مقر آن در ایالات متحده بوده و نقش اصلی در پالایش نفت و تبدیل آن به بنزین داشته است در جریان یک عملیات سرقت سازمان یافته، رابطه خود را با شرکت مادر که در ونزوئلا قرار دارد، قطع کرده و عواید این شرکت، به نفع اقتصاد آمریکا و گوایدو، ذخیره کرد، امری که به معنای ریشه کنی استقرار ونزوئلا، بدون هزینه کردن مستقیم و تنها با استفاده از اموال یک شرکت تاریخی و مهم آن است.
🔹فتنه گران ایران هم در درخواست برای تحریم ایران و افشای اطلاعات اقتصادی و مسیر دور زدن تحریم ها به آمریکا خدمات بی سابقه ای داشته اند که اگر مزدوری آنها نبود وضعیت بهتری در تقابل با تحریم ها داشتیم.
✅درباره حکم جدید رهبری برای لاریجانی
برای برخی حکم جدید رهبری انقلاب برای لاریجانی سوال برانگیز است. خاطرم هست این ابهام زمان انتصاب احمدی نژاد و مرحوم هاشمی نیز برای مجمع تشخیص مصلحت مطرح شد. این سوال ناشی از 3 اختلاف راهبردی برخی با سبک مدیریت رهبری انقلاب است.
اول. یک اشکال فرهنگی ما این است که آدم ها را سیاه و سفید تحلیل می کنیم؛ آدم ها یا فرشته اند یا خباثت محض. گوئی اگر از کسی انتقاد داشتیم او از هر بر و حسنی بری است. رهبری آدم ها را اینطور تحلیل نمی کند. انقلابی گری از منظر رهبری انقلاب طیفی است و موسع، نه صفر و یک و ضیغ.
دوم. پایگاه اجتماعی افراد برای رهبری یک امت بسیار با اهمیت است هرچند متاسفانه هیچ جایگاهی در سبک تحلیل سیاسیون ندارد. اساسا هیچ وقت سیاسیون به این وجه از مساله توجه نمی کنند.
لاریجانی با 12 سال نمایندگی و ریاست بر نماینده های مردم دارای یک پایگاه اجتماعی است؛ ولو اندک. دقت کنیم که اسم لاریجانی مهم نیست بلکه منش و گرایش و رفتار اوست که اهمیت دارد و دارای طرفدار است. پایگاه های اجتماعی با حذف راس به سرعت حذف نمی شوند. جدا کردن پایگاه از راس نیازمند تبیین و روشنگری است نه حذف فیزیکی. تببین و روشنگری برخلاف حذف آدم ها نیازمند زمان است.
رهبری همین سبک رفتاری را با احمدی نژاد و مرحوم هاشمی داشتند. بالاتر از این، همین سبک رفتاری را با موسوی و کروبی داشتند. آنروزها که بسیاری فریاد می زدند که بگیرید و ببرید و اعدام کنید، رهبری مخالفت کردند و با روشنگری و سپردن به زمان، باعث شدند بخشی قابل ملاحظه ای از بدنه کم کم از راس جدا شود.
سوم. رهبرانقلاب 40 سال کشور را با همین مدیران اداره کرده است. به سبک و سیاق برخی از ما باشد همه باید حذف شوند تا کشور اصلاح شود و حال آنکه معلوم نیست چه کسی می تواند جایگزین شود. رشد کشور باحفظ آدم ها و استفاده از توانمندی های انها میسر است. حذف آنها حذف یک دارایی است. خانه نشینی لاریجانی با 40 سال تجربه یک خطای مدیریتی است.
خاصه این تجربه مدیریتی برای مجمع تشخیص مصلحت نظام اهمیت دارد که قرارست در تشخیص مصلحت و فهم جامع مسائل روز به رهبری انقلاب مشاوره دهد و فهم مصلحت نسبت روشنی با تجربه اجرایی و مدیریتی دارد.
💠 محسن مهدیان
🔴 سه خبر که لابلای اخبار دیگر نباید گم شود‼️
1⃣ موافقت رهبرانقلاب با تخصیص ۵۰ میلیون یورو از صندوق ذخیره ارزی برای رفع مشکل آب و فاضلاب اهواز؛ هرچند دستگاههای نظارتی باید مراقب نحوهی هزینهکرد آن باشند اما لااقل یکبار دیگر نشان داد که گویا اساساً دولت محترم در بودجههای سالانهاش هیچ نگاهی به حل مشکلات مردم نداشته و ندارد!!
2⃣ الحاق ۱۱۲ فروند شناور موشکانداز به نیروی دریایی سپاه؛ این شناورها که از نوع شناورهای تندروی نسل جدید هجومی ذوالفقار، میعاد،حیدر و.. هستند قابلیت تهاجمی نیروهای مدافع امنیت خلیج فارس را بیشتر و قدرت نیروی دریایی سپاه را دوچندان خواهند کرد...
3⃣ شهادت ۳ مرزبان کشورمان در درگیری با اشرار مسلح در سردشت؛ که همچون همیشه نه کسی (مخصوصا سلبریتیها و یقه چاک دهندگان حادثهی شناور کنارک) آنچنان برایشان دلسوزی کرد و نه حتی اسمشان را جویا شد!!
🔴 #حاشیه_نشینان_ یا #حاشیه_سازان | خشت اول را صحیح گذاشتید ؛ پیش به سوی ماموریت اصلی...‼️
🔻 علیرغم اصرار بر حاشیه سازی از سوی برخی چهره های رسانه ای و توئیتری آشنا در داخل و اپوزسیون خارج نشین ، انتخابات هیئت رئیسه مجلس یازدهم در فضایی آرام برگزار گردید. تیترهای سریالی و هماهنگ حاشیه ساز و اختلاف افکن روزنامه ی شرق و دیگر روزنامه های اصلاح طلب و تلاش جهت القاء اختلاف و جنگ قدرت حکایت از عزم جدی یک جریان خاص برای کج گذاشتن خشت اول بهارستان داشت؛
🔹حاشیه سازی های فراوانی که اولین تذکر در مجلس یازدهم از سوی تقوی ، رئیس سنی مجلس را به همراه داشت: « ما به دنبال حاشیه سازی نیستیم و به حاشیه سازان متذکر میشویم که تلاش نکنند ما را به حاشیه ببرند»
🔹پاسخ دوم به القای اختلاف و حاشیه سازی روزهای قبل، انتخاب هوشمندانه هیات رئیسه مجلس در فضای آرام بود. با نگاه به ترکیب متخبین هیات رئیسه مجلس( قالیباف، قاضی زاده، نیکزاد، امیرآبادی، حاجی دلیگانی، فرهنگی، سلیمی، موسوی لارگانی، کریمی, پیرهادی، متفکرآزاد، دهنوی) میتوان نشانه هایی از اولین لبیک نمایندگان مجلس را به توصیه های رهبر انقلاب دید: « درهمتنیدگی تجربهی مجرّبان با شور و حرارت جوانان و تازهواردان »
🔹 اما اکنون حاشیه سازان بازنده در سناریوی دوم با تقسیم کار بین خودشان ، گروهی سعی در بالا بردن آسانسوری توقعات مردم و طلب معجزه از سوی نمایندگان مجلس خواهند داشت و گروهی در راستای رقیب هراسی و به صورت خاص قالیباف هراسی مشغول خواهند شد . سناریویی که تبعات آن میتواند اقدامات شتابزده و هیجانی، جنگ های سیاسی پرهزینه بین دولت و مجلس، سرگرم شدن به حواشی زیان بار و نهایتا ناامیدی مردم از جبهه انقلاب باشد.
🔻اما رمز عبور از این سناریو چیست؟ رمز عبور از این مرحله توجه کارشناسی شده نمایندگان محترم مجلس به ماموریت اصلی شان در ۴ سال آینده و شناخت اولویت هایی است که رهبرانقلاب در روز افتتاحیه جهت دهی و ریل گذاری کردند. ایشان #اقتصاد و #فرهنگ را به عنوان اولویت اصلی کشور معرفی نموده و فرمودند : « در باب اقتصاد، علاوه بر مشکلات عمده مشهود، نمره مطلوبی در باب عدالت در دهه پیشرفت و عدالت بهدست نیاوردهایم و این واقعیتِ ناخواسته باید همه را به تلاش فکری و عملی در باب #معیشت طبقات ضعیف به مثابه اولویت وادار سازد.»
✅ #سخن_آخر: نمایندگان مجلس دغدغه ی مردم را در معیشت حاشیه نشینان ببینند نه حاشیه سازانی که دغدغه ی از دست دادن قدرت دارند و نه معیشت!
🖌 #محمد_صادق_سلطانزاده
حجم پرداختن جوانان ایرانی به اعتراضات تبعیض نژادی #مينيابوليس در فضای مجازی بی نظیر و نشان دهنده سواد رسانه ای در استفاده به موقع از پدیده ها و ظرفیتها علیه دشمن است.گم نکردن دشمن اصلی و به چالش کشیدن مدعیات او در فضای مجازی ایران نشانه شناخت جنگ نرم از سوی جوانان و وارد کردن ضربه بموقع در این جنگ است.
🔷سردار حاجیزاده: در انتقال فناوری به صنعت خودرو محدودیتی نداریم
فرمانده هوافضای سپاه در بازدید از پروژههای جهش فناورانه محصولات ایران خودرو:
🔸ما یک صنعت فناورانه در اختیار داریم که بدون محدودیت آماده انتقال آن به صنعت خودروی کشور هستیم.
🔸رمز موفقیت صنعت خودروی کشور در گرو نگاه به داخل و استفاده شرکتهای دانشبنیان در زمینه بومیسازی قطعات و تولید خودرو با نشانی ایرانی است.
🔸صنعت خودرو کشور باید به سمت طراحی و تولید پلتفرم ایرانی، ارتقای کیفیت محصولات، کاهش مصرف سوخت و آلایندگیها گام بردارد.
🔸راه صنعت خودروی کشور از بیرون مرزها نمیگذرد و با تکیه بر دانش ایرانی میتوانیم پیچیدهترین فناوریها را مدیریت کنیم.
🔸موانع داخلی و خارجی با همدلی و هم صدایی قابل حل است و توانمندسازی صنعت و اقتصاد کشور میتواند ما را در مقابل تحریمها مصون کند که این امر در صنعت دفاعی کشور اتفاق افتاده است.
🔴 #تحلیل_کوتاه l الحاق کرانه باختری و محاسبات نتانیاهو
🔻 با تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی و توافق نتانیاهو و گانتز برای مطرح شدن الحاق ۳۰ درصد از کرانه باختری از ماه جولای (تیر) مطابق طرح معامله قرن، اخیراً بحث الحاق جدی شده است به گونهای که آمریکا به دلیل ترس از عواقب چنین اقدامی در خصوص حضور شهروندان خود در کرانه باختری هشدار داده است.
🔹 انتخابات امریکا و احتمال شکست ترامپ در مقابل جو بایدن که مخالف ایده الحاق کرانه باختری است یکی از عوامل مهم در محاسبات نتانیاهو و ترسیم جدول زمانی برای الحاق است.
🔹 با توجه به روند عادیسازی روابط، رژیم صهیونیستی به جز در مورد اردن و محور مقاومت نگرانی چندانی در مورد واکنش کشورهای منطقه و جامعه بینالمللی ندارد. شاید نتانیاهو حمایت آمریکا را برای مقابله با چنین واکنشهایی کافی میداند. البته در اتحادیه اروپا نیز اختلافاتی در نحوه رویارویی با این تصمیم رژیم صهیونیستی وجود دارد و نتانیاهو روی این اختلافات حساب باز کرده است.
🔹 وارد نکردن حزب راستگرای یمینا در کابینه که طرفدار سرسخت شهرکسازیها و الحاق کرانه باختری است نشان میدهد نتانیاهو میخواهد قدرت مانور خود را در زمینه الحاق گسترش دهد. انتقادات بنت خارج از کابینه میتواند دستاویزی برای نتانیاهو باشد تا در داخل و در مقابل گانتز و در خارج در مقابل فلسطینیها و بازیگران مخالف الحاق، دنبال امتیاز باشد.
✅ نکته دیگر انتخاب نتانیاهو بین الحاق کل ۳۰ درصد یا بخشی کوچکتر شامل برخی شهرکها است. در واقع ممکن است مطرح کردن الحاق ۳۰ درصد همان سیاست به مرگ گرفتن و به تب راضی شدن باشد تا به ارزیابی واکنشها و اعطای امتیاز در مراحل بعد بپردازد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شرورترین سگ ها و شوم ترین سلاح ها آماده استقبال‼️‼️
🔻ترامپ رئیس جمهور آمریکا:
🔹سرویس مخفی آمریکا دیشب کار بسیار بزرگی را در کاخ سفید انجام داد. آنها کاملاً حرفهای و عالی بودند. جمعیت زیاد بود و بهگونهای حرفهای سازماندهی شده بود، اما هیچکس حتی به گذشتن از فنس هم نزدیک نشد.
🔹 اگر چنین کاری میکردند، با شرورترین سگها و شومترین سلاحهایی که من تاکنون دیدهام، از آنها استقبال میشد. تعداد زیادی از مأموران سرویس مخفی منتظر اقدام هستند.
🔺 #توضیح_ویدئو : معترضان امریکایی در "سیاتل" بهنشانه همدردی با سیاهپوست مقتول، کف خیابان دراز کشیدند.
❤️ایران با محاسبات دقیق تحریمهای آمریکا و انگلیس را شکست❤️
مدیر مرکز مطالعات اروپا در دانشگاه کمبریج میگوید ایران با صادرات بنزین به ونزوئلا، اقتدار خود را به رخ آمریکا کشید و این در حالی است که پیش از این در ماجرای نفتکش «گریس-1»، اقتدار خود را در برابر انگلیس ثابت کرده بود.
مکرم خوری در گفتوگو با شبکه المیادین اظهار داشت: ایران در اوج تهدیدات آمریکا، با اعزام کشتیهای خود به ونزوئلا و چین ثابت کرد سلطان دریاها و آبراهها است.
وی گفت: ایران اگر محاسبات دقیقی نداشت این اقدام جسورانه را انجام نمیداد، من در گفتوگویی که ۶ ماه پیش داشتم، گفته بودم که ایران سلطان دریا و آبراهها است. آن زمان انگلیسی که کنترل جبلالطارق را به دست دارد، وقتی کشتی گریس-1 را توقیف کرده بود پس از آزادی این کشتی پیشبینی نمیکرد کشتی به ساحل سوریه برود و محمولهاش را تحویل دهد، اما این کشتی چنین کاری را انجام داد.
وی افزود: ایران تابستان گذشته ثابت کرد چگونه میتوان کشتی حامل پرچم انگلیس را در خلیج فارس توقیف کرد، ایران با این کار ثابت کرد بر روند امور در خلیج فارس مسلط است، زیرا امنیت ایران و خلیج فارس به هم پیوند خورده است. ایران امروز هم با بررسی تمام جوانب، بنزین به ونزوئلا فرستاد. یکی از ابعاد این کار که ایران بدان واقف است این است که این کشور میخواهد نامش را جهانی و نفوذش را علنی کند به همین منظور در کنار دوستش ونزوئلا ایستاد و این محموله را به ونزوئلا ارسال کرد و حتی فراتر از آن کشتیهایی را به سوی چین گسیل داشت تا بگوید ایران کشوری نیست که قدرت و نفوذش تنها در خلیج فارس باشد بلکه به قدرتی بزرگ در سطح جهانی تبدیل شد و میداند چگونه باید رفتار کند. ایران کشوری است که خواستهاش را به آمریکا دیکته میکند و از این پس چنین کشوری و دوستان چنین کشوری قابل محاصره و تحریم نیستند. این کشور محاصره و تحریمش را پشت سر گذاشت و با اقدامات اخیر در پی آن بر آمد تا پس از ربع قرن تروریسم اقتصادی و سیاسی آمریکا، عزت و کرامت اقتصادیاش را بازیابد.