انتقاد اصلاح طلبان از میدانی که روحانی به قالیباف داده است!
آفتاب یزد نوشت: عرصه سیاسی در ایران را تقریبا نمیتوان با هیچ کشوری مقایسه کرد چرا که عجایبی دارد خاص این جغرافیای جهان! به نظر میرسد هرچه به جلو حرکت میکنیم این ویژگیهای خاص نیز بیشتر میشود. یکی از جدیدترین موارد آن را باید به جلساتی که محمدباقر قالیباف به عنوان رئیس مجلس با برخی وزرای دولت داشته مربوط بدانیم... درحالی که موج شدید کرونا و فشار تحریمها مصائب بسیاری را بر مردم تحمیل کرده است، حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور تمایلی به حضور حداکثری در مسائل مختلف، دیدارهای میدانی و... ندارد!
او بسیاری از فعالیتها را پشت مانیتور خود و به شکل ویدیو کنفرانس دنبال میکند که طبیعتا نتیجه لازم را نخواهد داشت. در چنین فضایی قالیباف که همیشه رقیب روحانی بوده این فضا را یافته تا به مخاطب بگوید اگر روحانی حاضر نیست از لایه امن دفتر خود برای حل مشکلات خارج شود اما من به عنوان رئیس مجلس فراتر از حیطه معمول گام بر میدارم تا مشکلات حل شود! روحانی حتی جلسات سران قوا را نیز به دلیل نگرانی از ابتلا به کرونا تعطیل کرده است. بنابراین اگرچه مشاوران روحانی به رفتارهای قالیباف تذکر میدهند اما واقعیت این است که وقتی روحانی میدان را کامل رها کرده است نمیتوان انتظار دیگری داشت.
🔹ورود غیر رسمی روسیه به جنگ قره باغ یا قدرت نمایی در برابر ترکیه ؟
🔹بنابر اعلام نشریه اسیا تایمز به احتمال زیاد روسیه از سامانه جنگ الکترونیک کراسوخا 4 بر علیه پهپادهای آذربایجانی استفاده کرده است
▫️این نشریه اعلام کرده با توجه به تصاویر به دست امده از پهپادهای ساقط شده اذربایجانی و نبود نشانه های برخورد موشک به پهپادها این احتمال وجود دارد که از یک سامانه قدرتمند جنگال بر علیه این پرنده ها استفاده شده . به طور رسمی چنین تجهیزاتی در اختیار ارمنستان نمی باشد . همچنین استفاده زیاد از موشک های اسپایک اسرائیلی نیز می تواند دلیلی بر این مدعا باشد
▫️روسیه در شمال غرب ایروان در شهر گیومری یک پایگاه نظامی دارد و با تجربه جنگ سوریه و لیبی به احتمال زیاد این سامانه را در این پایگاه مستقر کرده است
🔹از سویی بنابر اعلام برخی منابع نیز چند روزی است پهپادهای آذربایجانی از مناطق جنوبی و نزدیک مرز ایران به سمت مناطق درگیری پرواز می کنند.
💠 خطرناک تر از بایدن و ترامپ
✍ محمد ایمانی :
🔹مسئله این نیست که بایدن خطرناک تر است یا ترامپ؟
♦️خطر واقعی، حلقه آلوده ای است که در فضای رسانه ای داخل کشور، به هر نوع تاکتیک نخ نمای آمریکا، بها و ضریب می دهد.
🔹اگر دولت آمریکا قصد فریب می کند، اینها بزکچی می شوند و سیمای شیطان را با فضایل نداشته می آرایند؛
♦️و اگر بنا را بر اِرعاب می گذارد، اینها حربه کُند او را صیقل می دهند و هراس افکنی پیشه می کنند.
🔹دموکرات ها باشند یا جمهوری خواهان، اینها مامورند به آمریکای فرتوت هیبت ببخشند و ایران قدرتمند را فاقد چاره و ناچار از نوشتن دیکته آمریکا پای میز مذاکره وانمود کنند.
♦️به شهادت اسناد فراوان، این جماعت یکی از عوامل اصلی ماندگاری تحریم ها هستند؛ چه زمان هایی که خواستار تشدید تحریم ها برای به زانو درآمدن ایران شدند؛و چه زمان هایی که با ارسال پالس ضعف و ناتوانی، به دشمن مستاصل روحیه دادند.
🔹بایدن و ترامپ آن قدری خطرناک نیستند که منافقین و نفوذی ها خطرناکند؛ منافقین از کفار بدترند و باید با آنها سرسختانه و به عنوان دشمن مسلّم و مقدّم برخورد کرد.
♦️اگر خط منافقین که خط تحریف است، با غیرت ملی و روشنگری و اعتراض نخبگان شکسته شود، قطعا خط تحریم شکستنی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ آخرین توصیه #معمر_قذافی به ایران
🔹قذافی با اعتماد به آمریکا و طی یک مذاکرات طولانی مدت، تمامی صنعت #هستهای خود را تعطیل کرد و حتی #موشکهایش را هم از کشور خارج کرد.
🔸وی در یکی از آخرین مصاحبههای خود، لیبی را درس عبرتی برای ایران و کره شمالی میداند.
💠 جزئیاتی از نقشه راه بایدن برای ایران؛ راهبرد ترامپ، تاکتیک اوباما
🔹کاندیدای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری رعایت تقدم و تأخر اتفاقات را نمیکند. اگر به فرض بنا بر از سرگیری تعهدات باشد، این آمریکاست که ابتدا باید به توافق برگشته و سپس ادعای پایبندی دیگران به تعهدات را بکند.
https://basirat.ir/fa/news/325711/
🔴 #کوروش به چه کسی افتخار خواهد کرد؟
🔻 ملی گرا اگر حقیقتا ملی گرا باشد شرف دارد بر غرب گرا! اما حقیقت آن است که ملی گرایی در کشور همیشه توسط غربگرایان ترویج شده است؛ آن هم نه بخاطر ایران که به واسطه مقابله با اسلام!
🔹 آنان که ادعا ملی گرایی داشتند یا گرد دیگ پلو سفارت انگلستان جمع بودند یا در جلسات شبانه سفیر آمریکا شرکت کردند! ؛ کاپیتولاسیون آمریکایی را غربگرایان پذیرفتند و ملی گرایان استقبال کردند؛ فقط حضرت روح الله بود که لب به اعتراض گشود و از ایرانی دفاع کرد!
🔹 فرزندان معنوی امام بودند که اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک ایران جدا شود، اما کارنامه ی ملی گرایان و غرب گرایان پر است از این دست خیانت ها!
🔹 حتی اگر کوروش هم روزی بخواهد لب به سخن بگشاید از حماسه بچه رزمنده های لباس خاکی فکه و شلمچه و... خواهد گفت؛ سلام بر ابراهیم خواهد داد و از حاج قاسم و حججی هایی که برای اینکه فرهادهای وطنش خواب شیرین ببینند و طعم تلخ جنگ را در همدان و کرمانشاه نچشند از زندگی و زن و فرزند گذشتند خواهد گفت ، نه از کت و شلوار پوش های کرواتیِ ادکلن فرانسوی زده که لاتین را بهتر از پارسی صحبت می کنند!
#شایعه
🔻سه حرف آخر کوروش :
تابوتم را پزشکان حمل کنند تا همه بدانند هیچ طبیبی نمیتواند جلو مرگ را بگیرد . تمام طلاهایم را در مسیر حرکتم بریزید تا مردم بدانند مال نتوانست نجاتم دهد. دست هایم را از تابوت بیرون بگذارید تا بدانند که باید با دست خالی رفت.
🔻 #پاسخ
1⃣ در هیچ منبع معتبری این سخنان به کوروش منسوب نشده است!
2⃣ مشهور ترین قول ها این جملات را به اسکندر مقدونی منسوب کرده اند؛ البته به دلیل موجود نبودن منابع دست اول، نمی توان قویا به آن استناد کرد.
3⃣ تنها مکتوب برجای مانده از کوروش، کتیبه استوانه ای معروف به منشور حقوق بشر کوروش است! این جملات و سایر جملات منتسب به کوروش همگی جعلی و فاقد اصالت هستند!
4⃣ منشور معروف کوروش نیز شامل بیان بزرگی، توانمندی، نسب و فتوحات بدون جنگ خود و ستایش بت مردوک و... است و یادی از مرگ یا وصیت و نصیحیتی در آن موجود نیست!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ترامپ تنها دلیل شکست خود در انتخابات ریاست جمهوری را پیش بینی کرد!
✍ دکتر عبدالله گنجی :
💠روشنفکران ما۴سال است تلاش میکنند ترامپ را از سیاست و حکومت آمریکا جدا و یک"استثنا"معرفی کنند.اما حقیقت این است که او"نماد"سیاست واقعی آمریکا است.نماد دروغ،ترور، دریده گویی، بی شخصیتی، نژاد پرستی و...اگر دوباره رای بیاورد روشنفکران ما نیز خلع سلاح میشوند.ترامپ نماد حقیقی ماهیت و جامعه کمال یافته آمریکا است
#دموکراسی_پول
#مهم #خواندنی
🔴 #تحلیل| حمله ی فرانسوی، نتیجه ای صهیونیستی
✍ علیرضا محمدلو ؛
🔻 در پی اهانت نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبررحمت و حمایت کامل این دولت از هتاکی صورت گرفته، ضروری است تا رهگیری درستی از این اقدام سخیف دولت فرانسه علیه ایدئولوژی #دومین دین پرجمعیت جهان صورت بگیرد.
1⃣ وقتی به شخص اول یک مکتب و نظام فکری به بهانه آزادی بیان، توهین و هتاکی می شود و در قامت یک رئیس جمهور به دفاع از این حرکت کاملا سیاسی و تحریک آمیز دفاع تمام قدی صورت می گیرد، این به معنای یک جنگ ایدئولوژیک و شناختی است که ساز وکاز خاصی را در پی دارد.
2⃣ برهمین اساس باید دانست که هر مسئله برای تحلیل درست، در میان مجموعه ای از علل و انبوهی از نتایج گرفتار است و تا زمانی که از این دو جنبه، آنالیز و بررسی کاملی صورت نگیرد عمق ماجرا مغفول و دچار بازتولید در بازه های زمانی متناوب خواهد شد کمافی السابق.
3⃣ اما آنچه که از صورت مساله پیداست، دامنه دار کردن و ابعادشناختی و روانی ماجرا را به هم گره زدن است که از پیچیدگی های اطلاعاتی قضیه حکایت دارد. "مردی مسلمان یک معلم را به جرم تدریس آزادی بیان به قتل رساند". این گزاره خبری در صدد توجیه و تئوریزه نمودن تمام اتفاقات مابعد ماجراست و انگار که یک #مهندسی_حادثه ای صورت گرفته و خبرسازی و تعقیب و گریزهای ساختگی در کار است.
4⃣ در همین رابطه، آنچه که حائز اهمیت است نشان از یک ناتوی رسانه ای_دیپلماتیک صهیونیستی است که اسلام هراسی و کلیشه خشونت طلبی را بازتکرار می نماید و با یک شوک خبری، احساسات ملت ها و سیاست دولت ها را علیه یک تفکر، سمت و سویی از پیش طراحی شده می بخشد.
5⃣ بنابراین عادی سازی روابط اسرائیل در منطقه و #دومینوی_شوم_اسرائیلی، نیازمند یک شوک و بهت بین المللی علیه یک نظام فکری پرمخاطب همچون دین مبین اسلام بود، تا فرسایش جنگ شناختی بظاهر فرانسوی، کانال نفوذ اسرائیل در منطقه و حیات و تنفس بیشتر این غده سرطانی را رقم بزند.
🖌 #سرخـط | در جمع بندی قضیه نیز باید اظهار داشت که رژیم منحوس اسرائیل با همپیمانان منطقه ای و عقبه اروپایی و ماهیت آمریکایی در صدد است تا از گسل های مذهبی جهان اسلام که از جانب برخی دگراندیشان حوزوی و سکولارهای دانشگاهی دنبال و پررنگ می شود و #ترندینگ_اسلام_هراسی از طرفی دیگر و مشغول سازی های و حواس پرت کنی اقتصادی و بهداشتی ملت ها در وهله سوم، میزان حساسیت ایدئولوژیک در جهان اسلام را نسبت به دشمنی با استکبارجهانی و رژیم جعلی اسرائیل پایین کشیده و #ژئوپلتیک_عبری را عمق تازه ای ببخشد.
📝 چرا تحریمهای پسابرجام کاریتر شد؟
✍ یاسر جبرائیلی :
🔻اینکه تحریمهای سال ۹۷ به بعد شدیدتر از تحریمهای ۹۱-۹۰ شدهاند، سخن درستی است. قبل از برجام بالغ بر یک میلیون بشکه نفت صادر میکردیم و مراودات تجاری ما هرچند آسیبدیده، اما در حد قابل قبولی قرار بود. اما دلیل اینکه در دوره قبل از برجام، تحریمها به شدت تحریمهای بعد از ۹۷ موثر نبود چیست؟ آیا چون دولت آمریکا دموکرات بود یا اوباما انسان مودب و باهوشی بود، تحریمها نرمتر بودند و ترامپ آنها را سختتر کرد؟
🔻این گزاره که تفاوت شدت تحریمها به تفاوت اوباما و ترامپ بازمیگردد، یکی از مصادیق تحریف است. تحریم نفت و بانک مرکزی ایران در دوره اوباما وضع شد، اما در آن دوره ایران پای میز مذاکره ننشسته بود، برنامه هستهایاش محدود و بیخاصیت نشده بود، و در یک کلام ورقهای زیادی برای بازی کردن در دست داشت. وقتی دولت تدبیر و امید در ایران روی کار آمد، از یک سو عطش برای مذاکره نشان داده شد و از سوی دیگر با عباراتی چون "خزانه خالی است" و "آمریکا میتواند با یک بمب تمام تاسیسات ایران را از کار بیندازد" و "آب خوردن مردم هم در گرو توافق هستهای است"، اظهار عجز شد، و از سوی دیگر به صورت یکجانبه همه داشتههای راهبردی هستهای به قیمت نسیه محدود گشت. علاوه بر این، تضمین داده شد که در صورت خروج آمریکا از برجام ایران همچنان به اجرای تعهدات خود ادامه دهد.
🔻این مجموعه رفتارها به دشمن این پیام را داد که میتواند بر فشار بیافزاید و امتیازات بیشتری بگیرد. این بود که ترامپ از برجام خارج شد و تحریمهایی را که هرگز آنگونه که باید برداشته نشده بود، بازگرداند.
🔻مسئله دیگری که باعث کاریتر شدن تحریمها شد، اجرای توصیههای FATF بود که امکان رهگیری مبادلات مالی ایران به ایجاد مانع در برابر تجارت خارجی ایران را برای آمریکا تحصیل کرد. یک مقام دولتی گفته است وقتی میخواهیم با یک بنگاه یا شرکتی وارد تجارت شویم، سفیر آمریکا مستقیماً با مدیران شرکت یا آن بانک ارتباط برقرار کرده و تهدیدش میکند. اینکه آمریکا قبل از تجارت، از نیت تجاری ایران خبردار شده است، یعنی حتی بر فراهمسازی مقدمات یک فرآیند تجاری اشراف دارد، و این از نتایج اجرای توصیههای FATF است. جای تاسف است که وقتی FATF ایران را در لیست سیاه خود قرار داده است، به چه دلیل باید اجرای ۳۹ بند از ۴۱ بند برنامه اقدام توافق شده با این نهاد ادامه یابد؟
🔻نتیجه اینکه اولاً تشدید تحریمها نتیجه نشان دادن عطش برای مذاکره، امضای توافق خسارتباری چون برجام و از کف دادن داشتههای هستهای، اعطای امتیازات یکجانبه به آمریکا، و اجرای استانداردهای FATF است؛ ثانیاً تحریمهای اوباما در زمان خودش "تحریمهای فلجکننده" نامیده شد، یعنی دولت دموکرات اوباما هدف رسمی خود را فلج کردن اقتصاد ایران اعلام کرد و القای این سخن که او با ما بود و انسان خوبی بود و مهربانتر بود، خدمت به آمریکا و خیانت به مردم ایران است؛ ثالثاً اگر در ایران دولتی بر سر کار بیاید، یک برجام دیگر با دولت آمریکا را امضا کند، تجربه این چند سال اخیر به ما میگوید وضعیت اقتصادی کشور ما پس از یک سیکل هشت ساله مشابه دیگر، حداقل ۱۰۰ درصد وخیم تر از امروز خواهد بود.
🔻بنابراین، راهکار برون رفت از شرایط فعلی، نه امید بستن به انتخابات آمریکا، که زمینهسازی برای روی کار آمدن یک #دولت_جوان_حزبالهی است که ایران را به دست ایرانی بسازد و دشمن را از تحریم پشیمان کند. یک دولت خسته و لیبرال، مشوق دشمن برای فشار بیشتر خواهد بود.
مأموریت مهم ضرغامی!
«عزتالله ضرغامی»، عضو شورای عالی فضای مجازی درباره رساندن نامه مردم به مسئولان در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «هر وقت که از ضلع غربی پاستور به محل کار میروم با آقای فرهاد رحیمی و مشتریانش سلامعلیک میکنم. شغل او نامهنویسی از طرف مشتریان به مقامات بهویژه ریاست جمهوری است. او کنار خیابان مینشیند و برای هر نامه هم بین ۵ تا ۱۰ هزار تومان میگیرد. سینه او صندوقچه دردهای مردم است. بعضی مواقع هم نامهشان را میگیرم و به دست آن مسئول میرسانم. تجربه نشان داده که وقتی با روی خوش با آنان صحبت میکنید و نامهشان را مستقیم میگیرید حالشان خوب میشود. این روزها، یکی از جدیترین مأموریتهای من نامهرسانی است!