💠ماجرای سیلی خوردن محافظ ایت الله خامنه ای
🔹در یکی از ملاقات های عمومی آقا، جمعیت فشردهای توی حسینیه نِشسته بودن و به صحبتای ایشون گوش میدادن. من جلوی جمعیت، بین آقا و صف اوّل وایساده بودم.
🔹اون روز، بین سخنرانی حضرت آقا، بارها نگاهم به پیرمرد لاغراندامی افتاد که شبکلاه سبزی به سر داشت و شال سبزی هم به کمرش.
تا سخنرانی آقا تموم شد، بلند شد و خیز برداشت طرف من و بلند گفت: «میخوام دست آقا رو ببوسم» امان نداد و خواست به سمت آقا برود که راه اون رو بستم. عصبی شد و تند گفت: «اوهووووی....چیه؟! میخوام آقا رو از نزدیک زیارت کنم. مثل اینکه ما از یه جد هستیم»
🔹صورت پیرمرد، انگار دریا، پرتلاطم و طوفانی میزد. کمکم، داشت از کوره در میرفت که شنیدم آقا گفتن: «اشکال نداره، بذار سید تشریف بیاره جلو» نفهمیدم تو اون جمعیت آقا چطور متوجه پیرمرد شد. خودم رو کنار کِشیدم. پیرمرد نگاهی به من انداخت و بعد، انگار که پشت حریف قَدَری رو به خاک رسونده باشه، با عجله، راه افتاد به سمت آقا.
🔹پشت سرش با فاصله کمی حرکت کردم. هنوز دو سه قدم برنداشته بود که پاش به پشت گلیم حسینیه گیر کرد و زمین خورد.
🔹اومدم از زمین بلندش کنم که برگشت و جلوی آقا و جمعیت محکم کوبید توی گوشم و گفت: «به من پشت پا می زنی؟» سیلیاش، انگار برق 220 ولت خشکم کرد.
🔹توی شوک بودم که آقا رو رو به روی خودم دیدم. به خودم که اومدم، آقا دست گذاشت پشت سرم و جای سیلی پیرمرد رو روی صورتم بوسید و گفت: «سوءتفاهم شده. به خاطر جدّش، فاطمه زهرا، ببخش!» درد سیلی همونموقع رفع شد.
🔹بعد سالها، هنوز جای بوسه گرم آقا رو روی صورتم حس میکنم.»
📚برگرفته از کتاب «حافظ هفت»
آمار خودکشی در ایران بیشتر است یا کشورهای مرفه؟!
🔹خبر خودکشی "کیومرث پوراحمد" واکنشهای متفاوتی را در پی داشته و برخی از کاربران، شرایط کشور را عامل این اقدام دانستند.
🔹خودکشی چهرههای معروف، در دنیا و سایر کشورها سابقه طولانی دارد. افرادی مثل رابین ویلیامز بازیگر سرشناس هالیوود با دارایی 100 میلیون دلاری در اوج شهرت و ثروت خودکشی کردند.
🔹بر اساس آمارهای جهانی، ایران حتی در میان 100 کشور اول از لحاظ تعداد خودکشی حضور ندارد.
🔹طبق آمارها، بزرگترین، ثروتمندترین و مرفهترین اقتصادهای دنیا همچون آمریکا، آلمان، ژاپن و بسیاری از کشورهای اروپایی همچون نروژ، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، سوئیس و سوئد جزو 100 کشور اول از لحاظ تعداد خودکشی و در ردههای بسیار بالاتر از ایران ثبت شدهاند.
🔹بلژیک بهعنوان یکی از مهمترین کشورهای اروپایی با نرخ فوقالعاده بالا، در رتبه یازدهم خودکشی قرار دارد.
🔹کره جنوبی چهارمین رتبه از لحاظ میزان خودکشی است.
🔲حالا نوبت به صحرای سینا است
▪️در ادامه سیاست محاصره کامل رژیم صهیونیستی برای نشان دادن حقیقت و واقعیت ضعیف آن، حالا نوبت به صحرای سینا است که گروههای مجاهد که بخشی از تشکیلات محور مقاومت به شمار میروند و برای روز مبادا آماده شدهاند اقدام به تهدید سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ کنند بر اساس گزارش منتشره، ارتش مصر اعلان کرد در عملیاتی اقدام به خنثی سازی راکتهای دوربرد آماده شلیک از صحرای سینا به سمت بندر ایلات در فلسطین اشغالی کرده است. بعد از شلیک راکت از جنوب لبنان، سوریه و غزه حالا نوبت به صحرای سینا است؛ اگر از اردن هم چند راکت به داخل سرزمینهای اشغالی بهویژه پایگاههای هوایی که در صحرای نقب و در نزدیکی مرز اردن قرار دارند شلیک شود آن وقت داستان شکل کاملتری به خودش خواهد گرفت. حالا شهرکنشینان چندملیتی اشغالگر باید بهتر و بیشتر درک کنند که بهشتی که هرتزل و بعد از آن آدمکشهای صهیونیست وعده آن را داده بودند، جهنمی بیش نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶دستورالعمل ناب آیت الله فاطمی نیا برای شب های قدر
برای شادی روح آیت ا.. فاطمی صلوات
#شب_قدر✨
اللهـمعجـللولیڪالفـرج🌹
۹۷ درصد درآمدهای بودجه ۱۴۰۱ محقق شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور:
🔹بودجه سال قبل با افزایش ۲۰ همت سقف بودجه به ۱۳۹۴ همت رسید. بر این اساس ۹۷ درصد درآمدها وصول شد.
🔹عدم استقراض از بانک مرکزی منجر به کاهش بدهی دولت به این بانک شد. در سال گذشته ۳۶ همت از بدهیهای سال ۱۴۰۰ به بانک مرکزی نیز تسویه شد.
🔹درآمد مالیاتی ۴۷۱ همت و درآمد گمرکی نیز ۵۹.۶ همت بوده است. بر این اساس ۷۵ درصد درآمدهای گمرکی مصوب بودجه و ۱۰۴ درآمدهای مالیاتی وصول شده است.
🔹علیرغم ترمیم ۱۰ درصدی حقوق که منجر به افزایش ۶۱ همتی هزینهها شد، ۹۹۸ همت پرداختی ۱۲ ماهه سال قبل بوده که ۹۸ درصد محقق شده است. تادیه بدهی تامین اجتماعی ۱۲۰ همت بوده است. تملک دارایی سرمایهای ۲۷۴ همت بوده که درصد تحقق آن ۱۰۵ درصد بوده است.
شب قدر است بیا قدر بدانیم کمی
خانه دل ز گناهان بتکانیم کمی
شعله افتاده به ملک دلم از فرط گناه
دوست را از دل این شعله بخوانیم کمی
روح را صیقل آیینه دهیم از دل و جان
آه را تا ملکوتش برسانیم کمی
عهد بستیم و شکستیم بسی کاش! که ما
بر سر عهد وفادار بمانیم کمی
پوشه از بار گناهان شده پر حجم بیا
رمضان است به آتش بکشانیم کمی
نگذاریم زبانه بکشد دوزخمان
بنشینیم و به اشکش بنشانیم کمی
بنشانیم نهالی به امید ثمری
چشمه از چشم به پایش بدوانیم کمی
و ارادت بنماییم و بگوییم " الغوث "
ناله را تا به فلک باز رسانیم کمی
18.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لااله الا الله
خدایا یک جانباز جنگ چطوری زندگی می کند
چرا ماها که هی غر می زنیم
هی ناشکری می کنیم ؟!
الهی بحق این شبها و روز های ماه مبارک رمضان و ایام لیالی قدر ، همه مریض ها و جانبازان را شفای عاجل عنایت بفرما
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨افشاگری میر کاظمی در مورد عملکرد مالی دولت روحانی
⛔️ هشدار معاون رئیسی: بهتر است روحانی و وزرایش سکوت کنند
⛔️روایت جدید میرکاظمی از فاجعهای که روحانی تحویل رئیسی داد
🟦حتما ملاحظه کنید ،
13.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های مهم آقای ماندگاری در مورد آقای مخبر معاون اول رئیس جمهور
🔷 انسجام شرط مهار تورم برای تحول در اقتصاد
🍃🌹🍃
🔻دعوای امروز شورای رقابت با نهادهای دولتی، برای اولین بار نیست و آخرین بار هم نخواهد بود. مشاجره ای که هر روز به یک بهانه ای رخ می دهد. در بهمن سال گذشته، دعوای شورای رقابت با شورای عالی بورس بر سر عرضه خودرو در بورس بود که باعث تنش در بازار خودرو شد و دود آن به چشم مصرف کننده رفت. البته پای ثابت بهانه برای دعوا بین نهادهای متولی خودروسازی، قیمت گذاری این محصول است.
🔸فارغ از اینکه کدام نهاد استدلالی منطقی دارد، و با تمرکز بر این مهم که چنین اختلافاتی میان نهادهای دیگر در حکمرانی اقتصادی کشور به کرات دیده شده است، اشاره به چند نکته لازم و ضروری است:
1️⃣ دولت باید بداند، مادامی که تودرتوی نهادی، موازیکاری و اختلاف میان نهادهای اقتصادی به فجیع ترین شکل وجود دارد و این اختلافات به جامعه کشیده می شود، قادر به مهار تورم نخواهد بود. مشاهدات ما معلوم می سازد که عملکرد دولت یک علامت دهی صحیحی به قیمت ها در بازار نمی دهد و اساسا به جای ایجاد ثبات، خودِ دولت عاملی بر تشدید انتظارات تورمی است. در همین ایام بلاتکلیفی در نرخ گذاری خودرو، قیمت ها را در بازار بالا برد. آن هم بدون اعلام نرخهای جدید. و قطعا با اعلام قیمت های جدید، درصد دیگری بر نرخ خودرو اضافه خواهد شد.
2️⃣ امروزه حوزه خودرو، با ۱۹ سازمان و نهاد تصمیمساز و تصمیمگیر، مصداقی از موازیکاری و تودرتوی نهادی در کشور است. ناهماهنگی و تودرتوی نهادی، نشتی سیستم را بالا برده و چابکی آن را تحلیل میبرد، پاسخگویی و مسئولیتپذیری را کاهش میدهد، فساد را تکثیر میکند، ارتزاق از بودجه را افزون میکند و در نهایت هم با تشدید انتظارات تورمی، تولیدکننده و هم مصرفکننده را متضرر میکند.
🔻۱۷۵۱ واحد تولیدی راکد در سال گذشته احیا شد
علی رسولیان معاون وزیر صمت:
🔹پارسال یکهزار و ۷۵۱ واحد تولیدی و صنعتی راکد احیاء شد و مجدد به چرخه تولید کشور بازگشته که زمینه اشتغال ۳۴هزار و ۶۷۳ نفر را فراهم آورده است.
🔹از این تعداد یکهزار و ۲۹۸ واحد درون شهرکها و نواحی صنعتی و ۴۵۳ واحد خارج از شهرکها و نواحی صنعتی کشور بوده است.
🔹همچنین در سال گذشته ۲ هزار و ۵۶۲ واحدی که با کمتر از ۵۰درصد ظرفیت کار میکردند، به بالای ۵۰ درصد ارتقاء یافتند