فرمانده نیروی قدس سپاه بابیان اینکه در صدر اسلام اگر کسانی شهید نمی شدند نهال نوپای اسلام از بن کنده می شد و اگر امام حسین(ع) و اهل بیت ایشان و اصحابش به شهادت نمی رسیدند میراث پیامبر که همان اسلام ناب محمدی است از دست می رفت، گفت: شهادت در هر دوره ای با دوره دیگر متفاوت است.
وی ادامه داد: امروز در زمان ما به دلیل اینکه اسلام طلوع کرده و هجمه دشمنان متوجه اسلام است شهادت مهمتر از ۳۰۰ سال قبل است چون هجمه بزرگی در اثر طلوع اسلام نسبت به آن انجام می گیرد.
سردار سلیمانی در بخش دیگری از صحبت های خود به تجربه موفق دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: امروز جامعه ما به دلیل دستاوردهای عظیم، با تهاجم روبرو است.
این فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه تحریم در همه دوره ها بوده است، گفت: در دوران دفاع مقدس هم تحریم ها وجود داشت اما در همان جبهه محروم که دشمن ناجوانمردانه از بدترین سموم استفاده می کرد، پیروز شدیم.
فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان اینکه ما خاک کشورمان را حفظ کردیم و دشمن را وادار به امضای قطعنامه ها کردیم، گفت: آن زمان دشمن به دنبال تجزیه خاک ما بود و امروز نیز در جامعه کنونی با جنگ نابرابری روبرو هستیم.
وی با بیان اینکه امروز راه ما ایستادگی است، گفت: دولت و همه دولت ها خدمتگزار هستند و هر کسی به میزانی کشور را به پیش برده اما مدیریت در این زمینه مهم است.
سردار سلیمانی با بیان اینکه شاید نتوان در مدیریت معجزه کرد اما می توان اخوت و برادری و همراهی و همزیستی و مثل هم بودن را در جامعه ایجاد کرد، گفت: در جبهه دفاع مقدس فرماندهان شهید ما قله بودند و دامنه های این قله ها سرسبز و پر از معنویت شد به طوری که امروز مردم در قالب راهیان نور به جبهه می روند و جای پای آن ها را می بوسند که دلیلش همان قله های برافراشته است.
وی با بیان اینکه مدیر یک قله برافراشته است و نقش آن از یک منبر بالاتر است، گفت: اینکه جامعه به سمت صلاح یا غیرصلاح حرکت کند به مدیر آن جامعه بر می گردد.
سرلشکر سلیمانی با اشاره به اینکه مدیر دامنه ها را متاثر می کند و دینداری و امانتداری مدیر بر جامعه اثر دارد، گفت: باید بررسی شود که چه عواملی در دوران دفاع مقدس سبب شد جلوه های این چنینی ایجاد شود.
وی با بیان اینکه اثر مدیر جمعی است چراکه رهبر یک جامعه است، گفت: هر مسئولی در جامعه اثرگذار است و باید مدیریتی که در دوران دفاع مقدس لحاظ شد را در جامعه پیاده کرد.
فرمانده نیروی قدس سپاه بابیان اینکه باید به نحوی پیش رفت که معنویت در جامعه رونق پیدا کند، گفت: مردم از رهبر خود تابعیت دارند و تمام سطوح مدیریتی به نوعی نقش رهبر در جامعه هدف خود را دارند.
سردار سلیمانی با بیان اینکه مدیران باید متناسب با جامعه باشند، گفت: ارزش و اهمیت مسئولیت قدری خدشه دار شده است.
وی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس کسی برای مسئولیت ها سئوال نمی کرد که چپی یا راستی هستی بلکه به لیاقت ها و قابلیت ها و تطبیق فرد با مسئولیت و امتحان داده ها نگاه می کردند، گفت: متاسفانه در گزینش مدیران به جامعه ما ظلم شده است .
وی بابیان اینکه نگاه حزبی در انتخاب مدیران گودال فساد ایجاد می کند، به موضوع مدرک اشاره کرد و گفت: مدرکی ارزشمند است که قابل تطبیق با عمل باشد و اینکه فارغ التحصیل کشاورزی درخت هلو را تشخیص ندهد کار راه انداز نیست.
فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان اینکه مدیر باید بحران را مدیریت کند و خلاق باشد، گفت: مدیر نباید در بحران بترسد و جا بخورد چراکه لشگر متلاشی می شود.
وی با بیان اینکه چه اصولگرا و چه اصلاح طلب هر دو در این موضوع به نوعی مقصرند، گفت: اینکه نشسته و منتظر بودجه باشیم تا کار انجام شود مدیریت نیست بلکه مدیر باید از دل بحران خلاقیت ایجاد کند و بحران را دور زده و سرکوب کند کمااینکه در دوره های مختلفی این اتفاق رخ داد.
سرلشکر سلیمانی با بیان اینکه به سال های ابتدایی دهه ۶۰ اشاره کرد و با بیان اینکه شهید رجایی انسانی عادی اما وارسته بود، گفت: ما تجربه های موفقی داریم و باید به آنها توجه کنیم.
وی با طرح این سئوال که وحدت یک جامعه چگونه حاصل می شود؟، گفت: حزب و جناح فرع و ولی فقیه و جمهوری اسلامی و نظام اسلامی اصل است و اگر اصل به خطر بیفتد با جانمان مواجه می شویم.
این یادگار دوران دفاع مقدس با بیان اینکه باید به اصول توجه کنیم تا جامعه به وحدت واقعی برسد، گفت: باید جامعه را به اصول متوجه کنیم و اصول همان ولی فقیه است.
سردار سلیمانی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران با هیچ نظامی قابل مقایسه نیست، گفت: ارزش ها و اصول حاکم بر نظام را باید مدنظر داشت که یکی از آن ها قانون اساسی است و مدیر باید نسبت به اصول عقاید محکمی داشته باشد.
کمتر از سه ماه قبل بود که ایالات متحده آمریکا با یک امضای ترامپ بدون هیچ هزینهای از برجام خارج شد. او بلافاصله پس از این اقدام در سخنانی اعلام کرد که «میدانم که سران ایران میگویند که حاضر به مذاکره برای توافقی جدید نیستم. اگر من هم در موقعیت آنها بودم، همین را میگفتم اما اگر روزی آنها برای توافقی که به نفع همه باشد آماده باشند، من هم آمادهام.» سپس وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای اعلام کرد که با همکاری متحدان خود به دنبال «راه حلی واقعی، جامع و پایدار» برای مواجهه با تهدید ایران است که شامل «ممانعت از تولید سلاح هستهای، حذف موشکهای بالستیک ایران و فعالیتهای خطرناک ایران در خاورمیانه و تمام دنیا» باشد.
بر خلاف جنگ روانی برخی در داخل کشور، هدف تیم جدید حاکمیت ایالات متحده از خروج از برجام، نه حرکت به سمت جنگ بلکه نقطه عزیمتی برای حصول یک توافق جامع و فراگیر با رخنه به حوزههای اقتدار جمهوری اسلامی از جمله حوزه موشکی و منطقهای است. علیرغم ترکیب به ظاهر ترسناک و ضدایرانی «پمپئو-بولتون» بعنوان بازوهای دیپلماتیک و امنیتی ترامپ، حتی در تندترین اظهارات این حلقه تا کنون هیچ اثری از تهدید نظامی دیده نشده است. جان بولتون مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا بلافاصله پس از خروج ترامپ از برجام به صراحت اعلام کرد که معنای خروج آمریکا از برجام حرکت به سمت جنگ نیست. مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا نیز در تندترین سخنرانیهای خود و حتی سخنرانی معروفی که در بنیاد هریتج داشت و در آن دوازده شرط برای رفع فشار از جمهوری اسلامی مطرح کرد، کوچکترین اشارهای به تهدید نظامی نداشت و تنها مطالباتی در زمینه هستهای، موشکی و منطقهای مطرح کرد. همه اینها در حالی است که آمریکای اوباما بارها و بارها ایران را تهدید به حمله نظامی و حتی حمله اتمی کرد. یک نگاه کلان به خوبی نشان میدهد که تیم ترامپ نه به دنبال حرکت به سمت «جنگ» بلکه به دنبال افزایش فشار و کسب امتیازات بیشتر از ایران «پای میز مذاکره» است.
در داخل کشور، به دنبال خروج آمریکا از برجام، دولت حسن روحانی که تمامی برنامههای خود را بر حوزه سیاست خارجی و نگاه به دستان بیگانگان معطوف کرده بود، در واقع ایده مرکزی گفتمان خود را از دست رفته میدید و تحت فشار شدید افکار عمومی و رسانههای داخلی قرار گرفته بود. هر چند روحانی در یک موضعگیری تعجببرانگیز خود را از پاسخگویی مبرا کرد و گفت «اکنون زمان پرسیدن سوال نیست» و پس از پنج سال توهین به منتقدان و مخالفان خود به یاد آورد که امام خمینی(ره) چنین جملهای دارد که «هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بزنید»، از سوی دیگر با طرح ایده برجام اروپایی نشان داد که هنوز از ماجرای برجام عبرت کافی نگرفته و مایل است در همان ریل قبلی قطار کشور را معطل نگه دارد.
جریان غربگرای داخل کشور که تمام حیثیت سیاسی خود را به برجام و نتایج خیالی آن گره زده بود، در جریان انتخابات ریاست جمهوری اخیر ایالات متحده، آرزوی پیروزی هیلاری کلینتون را در سر داشتند تا به خیال خودشان با حضور او در کاخ سفید، شیشه عمر سیاسی لیبرالهای داخل ایران حفظ شود. فارغ از اینکه آیا تفاوت ماهوی میان آمریکای ترامپ با آمریکای اوباما و کری و کلینتون وجود دارد یا نه، بخت با اصلاحطلبان یار نبود و از میان ترامپ و کلینتون، گزینهای به کاخ سفید راه یافت که مورد علاقه اصلاحطلبان نبود. شاید مهمترین اقدام ترامپ در حوزه سیاست خارجی آمریکا، دیدار با رییس کره شمالی و آغاز مذاکراتی برای حل مناقشه هستهای این کشور بود. این اقدام اما در ایران با واکنش عجیب اما قابل پیشبینی اصلاحطلبان همراه شد: «جوزدگی». نگاهی به روزنامهها و مواضع آن روزهای غربگرایان داخلی به وضوح نشان میداد که حامیان دیروز هیلاری کلینتون امروز حاضرند برای مذاکره با ترامپ هر کاری بکنند.
علی اکبر ناطق نوری توصیه کرده است تا پیشنهاد ترامپ در شورای عالی امنیت ملی بررسی شود. او بدون اشاره به نتایج خسارت بار برجام افزود: «ایران نباید ابتدا به ساکن پیشنهاد مذاکره رییس جمهوری آمریکا را رد کند. لازم است این موضوع با تامل و در شورای عالی امنیت ملی مورد بحث قرار بگیرد.» محسن هاشمی رفسنجانی، رییس شورای شهر تهران هم ضمن مقایسه ی شرایط امروز با زمان جنگ و بیان ماجرای قطعنامه 598 و تحمیل آن به حضرت امام خمینی(ره) و بدون توجه به تجربه مفتضح برجام گفت: «فشار تحریمها که از نیمه دوم سال افزوده خواهد شد، این شرایط را سختتر خواهد کرد و ما را به این نکته واقف میکند، که نجات ایران در گرو تصمیم امسال ماست، تصمیم سختی که سی سال قبل توسط مسئولان کشور گرفته شد و صلحی پایدار، پرفایده و کمهزینه را برای ایران و نظام جمهوری اسلامی به ارمغان آورد.» عناصر فراری و دستاندرکاران فتنه88 نیز به کمک سازشکاران آمده و افکار عمومی را به سمت مذاکره با آمریکای ترامپ منحرف میکنند! حسن روحانی اخیرا در سخنانی اعلام کرده است: «امروز در برابر آمریکا حرف زدن، مذاکره کردن و سخن گفتن معنایی جز تسلیم ندارد و تسلیم به معنای پایان دستاوردهای چهل ساله ملت ایران است.این جماعتی که امروز در آمریکا روی کار هستند، اگر در برابرشان تسلیم شده و یک قدم به عقب برویم تمام منافع ملت را غارت میکنند و در این شرایط ما نترسیده و تا آخرین قطره خونمان در برابر آنها میایستیم.» اگر فرض کنیم این سخنان مصرف داخلی ندارد، لازم است دولت به توجه کند که تمامی قطعات پازل داخل و خارج کشور کنار هم قرار گرفته است تا جمهوری اسلامی پای میز مذاکره با ترامپ بنشیند. امروز و در شرایطی که تمامی کارشناسان احتمال اقدام نظامی آمریکا علیه ایران را منتفی میدانند، کسانی که تا دیروز از ترامپ بدون حتی یک مورد تهدید نظامی علیه ایران، یک غول جنگطلب ساخته بودند، از پیشنهاد مذاکره او به وجد آمده و طبق سناریوی تکراری خود در ماجرای برجام مشغول القای دوگانه باطل «جنگ – مذاکره» هستند.
اما امروز شرایط کشور مانند دوران مذاکرات برجام نیست. اکنون که مردم به خوبی تجربه اعتماد به بیگانه و معطل کردن کشور را نظاره کرده و ثمرات اعتماد به آمریکا را در دلار ده هزار تومانی و سکه چهار میلیون تومانی مشاهده میکنند، انتظارشان از دولت تمرکز بر توان داخل کشور و اهتمام ویژه به حل مشکلات اقتصادی است. دولت روحانی دیگر فرصتی برای اتلاف وقت ملت ایران در مذاکرات خوشخیالانه ندارد و هر گونه پالس مثبت از سوی دولت برای مذاکره جدید با آمریکا، مهر تاییدی بر ناتوانی دولت در اداره امور کشور با نگاه به داخل کشور و بازگشت مجدد به تئوری شکستخورده برجام است. اگر دولت راهکار دیگری بجز تکرار تجربیات آزموده شده قبلی نداشته باشد، باید یا خودش و یا در صورت لزوم مجلس شورای اسلامی با صدای بلند فریاد بزند که این دولت دیگر کفایت لازم برای اداره کشور را ندارد. شاید این سناریو برای دولتی که علاقهای برای پذیرش مسئولیت شکستها و پاسخگویی به ملت را ندارد هم دلنشین باشد.
یمه دوم مرداد ماه سال گذشته بود که نام و تصویر شهیدی جوان به اسم شهید محسن حججی، در ذهن مردم کشورمان نقش بست؛ اسمی که محال است کسی ماجرای اسارت و شهادتش را شنیده باشد و بتواند آن را فراموش کند. شهیدی که به مانند سایر مدافعان حرم آل الله، برای حفظ حریم حضرت زینب(سلام الله علیها) جانش را بر اثر لیاقتش در صراط مبارزه با دشمنان اهلبیت(علیهم السلام) از دست داد. شهید محسن حججی که با شهادت خود به نماد عزت و اقتدار کشورمان تبدیل شده به طرز بسیار ناراحت کننده و اندوهگینی توسط داعشیان حیوانصفت، سر از پیکر مطهرش جدا شد و شهد گوارای شهادت را سرکشید.
خوشا به سعادت حججی و حججیهایی که به آرزوی خود که شهادت بود، رسیدند و هماکنون در عالم والا میهمان ارباب بیکفنشان، حضرت سیدالشهدا(علیه السلام) هستند. رهبر انقلاب اسلامی درباره شهید حججی فرمودند: شهید حججی حجت خداوند در مقابل چشم همگان شد.
به تازگی فیلمی از لحظه اندوهناک شهادت شهید مرتضی حسین پور شلمانی، فرمانده شهید حججی که در 16 مرداد ماه سال گذشته به لقاء الله پیوست را مشاهده میکنید.
🎥#نماهنگ
🔸به مناسبت 16 آذر و #روز_دانشجو
🔺مداحی #حاج_میثم_مطیعی در رثای "شهدای دانشجو"🔺
🔹در سنگر دانشگاه هم درس شهیدانیم🔹
﷽
🎞 #ببینید | اردوی جهادی روستای محمودآباد و شترخوار
.
👈🏻 توضیحات حاج میثم مطیعی در دومین اردوی جهادی
.
🔸 ٩ آذر ١٣٩٧
🔺🔺🔺🔺
#خیریه_میثاق
#جهاد_ادامه_دارد
#به_عمل_کار_برآید
[جلسه هفتگی]
هیأت میثاق با شهدا [دانشگاه امام صادق "علیه السلام"]
مناسبت: گرامی داشت کودکان مظلوم یمن
با نوای: حاج میثم مطیعی
تاریخ: سه شنبه ٩٧/٠٩/۱۳
ردیف
🎥#نماهنگ
🔸دنیا خوابیده...
هیچکس به یاد کودکان یمنی نیست...
🔺مداحی #حاج_میثم_مطیعی در گرامیداشت کودکان و شهدای مظلوم #یمن
✅ دریافت نماهنگ با کیفیت بالاتر 👇
مهمترین محورهای بیانات ایشان به شرح ذیل است:
** معجزه انقلاب این است. امروز میبینید که بعد از 40سال، جوان مؤمن مسلمان که امام و دفاع مقدس را ندیده، مثل جوان اول انقلاب، با روحیه انقلابی، با علاقه و شجاعت، مثل همت و خرازی، وسط میدان میرود. این معجزه انقلاب و نظام است که میتواند، همان روحیه قوی و پرتلاش را بازآفرینی کند.
** این جوانها مایه افتخار و ستونهای این انقلاب و کشورند. جوانهای شما این کشور را نگه داشتند و مانع شدند که مستکبرین عالم مثل دوران طاغوت بر این کشور مسلط شوند.
** این روحیه و اعتقادات جوان مؤمن انقلابی است که ما را مثل کوه درمقابل حوادث نگه میدارد. برخی عناصر انقلابی از راه برگشتند و انقلاب ریزشهایی داشته؛ در صدر اسلام هم همینطور بوده است. اما در کنار این ریزش، چند برابر رویش داریم. معجزهی انقلاب این است. امروز میبینید که بعد از 40 سال، جوان مؤمن مسلمان که امام و دفاع مقدس را ندیده، مثل جوان اول انقلاب، با روحیهی انقلابی، با علاقه و شجاعت، مثل همت و خرازی، وسط میدان میرود. این معجزهی انقلاب و نظام است که میتواند همان روحیهی قوی و پرتلاش را بازآفرینی کند. این جوانها مایهی افتخار و ستونهای این انقلاب و کشورند.
** جوانهای شما این کشور را نگه داشتهاند و مانع شدهاند که مستکبرین عالم مثل دوران طاغوت بر این کشور مسلط شوند.
** امروز دولتمردان آمریکا را ببینید؛ پولپرستی و حقکشی و بیاعتنایی به جان و مال انسانها را ببینید. یمن یک نمونه است؛ جنایت را سعودیها میکنند اما شریک این جنایتها آمریکا است. خودش هم اقرار میکند. بیمارستان، بازار و محلهای جمعیت را میزنند؛ اینها جنایتکارند. چهرهی آمریکا این است. ملت ایران! اگر میخواهید آمریکا را درست بشناسید به دولتمردان آمریکا و رئیسجمهور آمریکا نگاه کنید. اینها با صراحت، آن چهرهی زشت آمریکا را آشکار کردند.
** نقشهی آمریکا مقابل ملت ایران لو رفته است و دیگر نقشهای که بتوانند ضربه بزنند ندارند؛ هر کاری میتوانستهاند کردهاند. نقشهی آمریکا این است که به کمک تحریم و کارهای ضد امنیتی در کشور ما اختلاف و جنگ داخلی و مشکلات ایجاد کنند. اینها همهی تلاششان را کردهاند.
** آمریکاییها اول سال اعلام کردند که ایران، تابستان داغی خواهد داشت و 40 سالگی را نمیبیند. به کوری چشم آنها تابستان امسال یکی از بهترین تابستانها بود و ملت ایران 22 بهمن امسال،40 سالگی انقلاب اسلامی را با شکوه بسیار برگزار خواهد کرد.
** ملت ایران، بیداری خود را حفظ کنند. اینکه آمریکاییها گفتند در سال 97 چنین و چنان میکنیم، ممکن است فریب باشد؛ ممکن است در سال 97 جنجال بکنند و نقشه را برای سال 98 کشیده باشند. همه، حواسشان را جمع کنند.
** امروز کسانی در دنیای اسلام، پیمان دوستی با دشمن بستهاند. این جنایتی که آل سعود برای اشغالگری یمن انجام میدهد، به ضرر خودش تمام میشود؛ نزدیک چهار سال است که اینها در یمن جنایت میکنند؛ تصور میکردند در چند روز یا چند هفته مسلط بشوند، اما هرچه جلوتر بروند سقوطشان سختتر و ضربهی وارد به آنها مؤثرتر خواهد شد. خادم حرمین شریفین باید «اشداء علی الکفار» باشد؛ اینها اشداء علی الیمن و اشداء علی البحرین هستند. این، خشم الهی را برمیانگیزد.
ملت ایران با چشم بیدار و با بصیرت، این مسائل را ببیند. در این طوفان امروز دنیا که منطقه را فراگرفته و به فرانسه هم رسیده، ایران به برکت اسلام و اهلبیت در کِشتی امنی قرار گرفته و این مسیر را با قدرت ادامه میدهد. پیروزی متعلق به ملت ایران است.
📹 ببینید| مداحی امروز آقای حاج محمود کریمی در حضور رهبرانقلاب و خانوادههای شهدا. ۹۷/۹/۲۱
📽 #نماهنگ
تو مرا انتخاب کن بانو...
🔺 با نوای: حاج #میثم_مطیعی
🏴 به مناسبت وفات حضرت معصومه (س)