🔹️ آن کسانى که به وسیلة شوراى نگهبان صلاحیت آنها اعلام میشود، معنایش این است که این از حداقل صلاحیت مورد نیاز برخوردار است. در بین این کسانى که اعلام میشوند، افرادى هستند با صلاحیتهاى بالاتر، افرادى هستند در سطح پایینتر. هنر ملت ایران و مردم شهرها و حوزههاى انتخابیه این است که دقت کنند، نگاه کنند، بشناسند اصلح را، بهترین را انتخاب کنند.
مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای
#انتخاب_اصلح
#پایگاه_بسیج_ایتا
May 11
مجلس سالم و خدمتگزار (یادداشت میهمان)
عباسعلی کدخدایی*
بررسي صلاحيت نمايندگان محترم مجلس در رسانهها حساسيتهايي ايجاد كرد. برخي از رسانهها از شوراي نگهبان تمجيد كردند و برخي ديگر آن را سياسيكاري و جناحيبازي خواندند. در اين خصوص چند نكته قابل توجه است:
نخست. مجلس شوراي اسلامي خانه ملت و ركن اساسي قانونگذاري و پيوند مردم با مسئولان و دستگاههاي مختلف است. جايگاه مجلس به هيچ وجه نبايد تضعيف شود و حساب معدود افراد متخلف با نمايندگان سالم و خدمتگزار نبايد يكي شود. عملكرد مجلس دهم در طول چهار سال اخير از جنبههاي مختلفي قابل تقدير و تشكر است و مورد حمايت مردم و اعضاي شوراي نگهبان بوده است. از جمله طرح اصلاح قانون اقدام متقابل در برابر آمريكا كه اخيراً به تصويب رسيد و شوراي نگهبان نيز فوراً آن را تأييد كرد و مورد تمجيد رهبر معظم انقلاب واقع شد.
دوم. يك مجلس خوب، مجلس شجاع، متعهد، متدين، سالم و خدمتگزار است. مجلسي كه مشكلات مردم را پيگيري نمايد، رفع تبعيض و نابرابري را دنبال كند، هوشمندانه قانونگذاري كند، در برابر مسائل بينالمللي حساس و بيدار باشد، در نظارت بر عملكرد دستگاهها فعال باشد و لحظهاي را براي شنيدن دغدغههاي مردم و پيگيري آن از دست ندهد. چنين مجلسي در رأس امور است. آنچه قانون در شرايط داوطلبان نمايندگي مجلس بيان كرده، براي تشكيل چنين مجلسي كافي نيست و حداقلهاست. بخش اصلي در انتخاب شايستهترين افراد بر عهده مردم است و پس از انتخاب نمايندگان از سوي مردم نيز بايد نظارت كارآمد و دقيقي بر رفتار آنان صورت گيرد تا عملكرد مجلس مخدوش نگردد.
سوم. در اين دوره بررسي صلاحيت نمايندگان محترم با حساسيت ويژهتري انجام شد. پروندههاي آنان جداگانه در هيئت مركزي نظارت بررسي شد و گزارشها به همراه مستندات مربوطه ملاحظه شد. مطالب غيرمستند يا غيرمعتبر در پروندهها كنار گذاشته شد و در مواردي پيش از اعلام نتايج، مطالب مبهم از خود آنان سؤال شد و ضميمه پرونده قرار گرفت. پس از اعلام نتايج نيز بسياري از آنان به شوراي نگهبان آمدند و در ملاقات با اعضاي شورا در جريان دلايل رد صلاحيت خويش قرار گرفتند. برخي آن دلايل را قبول كردند و رفتند و برخي ديگر توضيحات و پاسخهايي داشتند. توضيحاتشان شنيده شد و اگر مستنداتي در اين خصوص داشتند به محتواي پروندهها اضافه شد. برخي ديگر نيز منكر گزارشهاي دريافتي از مراجع قانوني شدند. از مراجع قانوني خواسته شد، جزئيات لازم را براي مطرح كردن با نمايندگان مذكور ارسال نمايند و تصميم نهايي را اعضاي شوراي نگهبان اعلام نمايند. لذا شوراي نگهبان در مقام يك داور بيطرف به شكايات رسيدگي ميكند و اگر توسط هيئتهاي نظارت استاني جايي خطا و اشتباهي صورت گرفته باشد يا مستندات جديدي دريافت شود، اعمال ميگردد.
چهارم. عدم تأييد صلاحيت نمايندگان لزوماً به معناي فساد آنان نيست. برخي از آنها در طول دوره نمايندگي خطاهايي داشتهاند كه صلاحيت نمايندگي را براي دوره بعد از دست دادهاند. شايد اين خطاها مساوي با ارتكاب جرم و يا منجر به محكوميت قضايي افراد نشود ولي براي اثبات عدم شايستگي نمايندگي از جانب مردم در خانه ملت كفايت كند. مثلاً فردي كه روساي آموزش و پرورش و ارشاد و مدير چند مدرسه در يك شهر را با اعمال نفوذ از ميان ليدرهاي انتخاباتي خويش منصوب كرده، شايد در هيچ دادگاهي محكوم نگردد اما چنين فردي شايسته نمايندگي است؟ برخي ديگر از افراد نيز دچار مسائل اقتصادي و مالاندوزي حرام شدهاند كه اينها نيز رد صلاحيت شدهاند.
مثلاً فردي كه 270 ميليارد تومان در يك پروژه ساختماني در يك شهر سرمايهگذاري كرده و امتياز تأسيس يك كارخانه آب معدني را از طريق اعمال نفوذ براي برادر كوچكش كه زير سي سال سن دارد گرفته، چنين فردي بايد تأييد شود؟ فردي كه در پوشش موسسه عامالمنفعه با ارز دولتي گوشت وارد كرده و با قيمت آزاد در بازار عرضه كرده و مخارج انتخاباتي خود را از اين طريق بهدست آورده، بايد تأييد شود؟ فردي كه براي قاچاق سيگار رشوههاي كلان پرداخت كرده و جزئيات اين اقدام در پرونده سوابق او موجود است، بايد تأييد شود؟ اينها بخشي از واقعيتهايي است كه شوراي نگهبان در رسيدگي به پروندهها و سوابق داوطلبان با آن روبهرو شده است. طبيعتاً قانون و مردم اجازه تأييد صلاحيت چنين افرادي را نميدهند. البته برخي ديگر نيز در محاكم قضايي اتهاماتي دارند كه هنوز رسيدگي نشده يا در حال رسيدگي است و به زودي عدالت درخصوص آنان اجرا ميگردد.
May 11
ح- آمریکا با همه توان در پی آن است که از ایران اسلامی صدایی متفاوت و مغایر با صدای انقلاب بشنود و متاسفانه آقای ظریف بیآنکه بدانند، با اظهارات خویش در مصاحبه با اشپیگل این فرصت را در اختیار دشمن
قرار دادهاند!
حسین شریعتمداری
وزیر خارجهِ کدام ایران؟! (نکته)
آقای دکتر ظریف وزیر محترم امور خارجه کشورمان که با نشریه آلمانی اشپیگل مصاحبه میکرد در پاسخ به این سؤال خبرنگار که «آیا احتمال مذاکره با آمریکا پس از ترور سردار سلیمانی کمرنگ شده است»؟ گفت؛ «نه، من هرگز این احتمال را رد نمیکنم که مردم رویکرد خود را تغییر دهند و واقعیت را بشناسند. برای ما مهم نیست که چه کسی در کاخ سفید نشسته است. مهم است که آنها چگونه رفتار میکنند. دولت ترامپ میتواند گذشته خود را اصلاح کند، تحریمها را برداشته و به میز مذاکره برگردد. ما هنوز در پای میز مذاکره هستیم و این آنها بودند که میز مذاکره را ترک کردند»!
درباره اظهارات آقای ظریف گفتنی است که؛
الف- ترامپ با صراحت اعلام کرده است که شخصاً دستور ترور سردار سلیمانی را صادر کرده است. آقای ظریف از مذاکره با قاتل سردار سلیمانی شهید چه هدفی را دنبال میکنند؟! و آیا اظهارات ایشان نادیده گرفتن خون پاک سردار سلیمانی و یاران شهیدش نیست؟!
ب- آقای ظریف شاهد بودند که دهها میلیون نفر در ایران و دهها میلیون دیگر در مجموعه شهرهای مختلف جهان اسلام در شهادت سردار سلیمانی به سوگ نشستند و بدون استثناء ضرورت انتقام از آمریکا را فریاد زدند، بنابراین باید از وزیر خارجه کشورمان پرسید کجای دیدگاه جنابعالی با خواست مردم ایران و سایر ملتهای مسلمان همخوانی دارد؟! و جنابعالی که نظرتان با خواست و نظر تمامی مردم ایران مغایر و متضاد است، وزیر خارجه کدام ایران هستید؟!
ج- شاید دیدگاه آقای روحانی را باور کردهاید که ادعا میکرد شب عاشورا، امام حسین علیهالسلام با عمرسعد مذاکره کرد؟! این دیدگاه بهاندازهای عوامانه است که نیازی نیست علیه آن استدلالی آورده شود. در کجای دنیا، نهیب دلاورانه علیه دشمن را مذاکره ترجمه میکنند که جنابعالی به تلویح و آقای رئیسجمهور به تصریح چنین
کردهاید؟!
د- برفرض که نظر حضرت امام(ره)که «آمریکا شیطان بزرگ است» را نادیده گرفته و یا از آن غفلت کردهاید! حالا جدای از دیدگاه حکیمانه امام راحل(ره) بفرمائید آمریکا باید به کدام توطئه و قتل عام انسانهای بیگناه و نقض عهد و پیمان و... دست بزند تا جنابعالی هم مانند سایر ملتهای آزاده دنیا، آمریکا را شیطان بزرگ
بدانید؟!
هـ- جنابعالی در دانشگاه علامه طباطبایی بعد از آنکه فهرستی از نقض عهدها و پیمانشکنیهای پیدرپی آمریکا را برشمردید، اعلام فرمودید که؛ «کسی از این پس نمیتواند به امضای آمریکا اعتماد کند». حالا چه شده که برخلاف نظر قبلی خود از احتمال مذاکره با آمریکا سخن
میگویید؟!
و - فرمودهاید: «دولت ترامپ میتواند گذشته خود را اصلاح کند، تحریمها را برداشته و به میز مذاکره برگردد. ما هنوز در پای میز مذاکره هستیم و این آنها بودند که میز مذاکره را ترک کردند»! آقای ظریف! برفرض محال، آقای ترامپ نصیحت شما را بپذیرد و توبه کند! و تحریمها را بردارد! در آن صورت قرار است با آمریکا درباره چه موضوع و مسئلهای مذاکره کنید؟! موضوع مذاکره را آمریکا با صد زبان و بارها اعلام کرده است، توقف صنایع موشکی ایران و دستکشیدن از حمایت جبهه مقاومت! جناب ظریف! اگر صنایع موشکی کشورمان نبود یک شبه ایران را با خاک یکسان کرده بودند و اگر حمایتمان از جبهه مقاومت که سردار سلیمانی سرآمد آن بوده و هست در میان نبود، امروز باید شاهد قتلعام مردم مظلوم کشورمان و به برده گرفته شدن نوامیس ملت توسط تروریستهای تکفیری داعش بودیم! آیا غیر از این است؟! هنوز چند روزی از کارکرد حماسی موشکهای سپاه در ضربه سخت به آمریکا نمیگذرد. چه زود این کاربرد اقتدارآفرین و دشمنسوز را به فراموشی سپردهاید!
حضرتعالی در مصاحبه تلویزیونی به مناسبت شهادت سردار دلها از رابطه نزدیک خود با آن شهید بزرگوار سخن گفتید. آیا حمایت از جبهه مقاومت و تلاش پیگیر برای تقویت توان نظامی و صنایع موشکی کشورمان از جمله خصوصیات سپهبد شهید نبود؟!
ز- جناب ظریف! هنوز چند روزی بیشتر از بیانات رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه حماسی تهران نمیگذرد که تاکید فرمودند «ما از مذاکره هم ابایی نداریم، البته نه مذاکره با آمریکا؛ بلکه از مذاکره با دیگران ابایی نداریم. مذاکره نه از موضع ضعف بلکه از موضع قوت و قدرت. به یاری خدا دارای قدرت هستیم و قویتر هم خواهیم شد». باید این بند را در صدر وجیزه پیشروی جای میدادیم ولی از آنجا که عدهای اصرار دارند بیانات حضرت آقا را در حد و اندازه یک توصیه اخلاقی جلوه دهند، اشاره به آن را بعد از ذکر دلایل روشن و خالی از ابهامی جای دادیم که تقریباً تمامی آنها وام گرفته از بیانات مستدل حضرت ایشان است و به وضوح نشان میدهد که به قول رهبر معظم انقلاب، مذاکره با آمریکا علیرغم عهدشکنیهای پیدرپی و جنایات بیشماری که علیه مردم کشورمان مرتکب شده است
«سمَ مهلک» است.
🔴 آقای ظریف شما غلط میکنید!
▪️وزیرخارجه دولت غرب پرست که بارها خیانت آشکارشان به کشور و ملت بر همگان آشکار شده است ، اینبار در سخنی وقیحانه پس از شهادت سردار سلیمانی به دست ارتش تروریستی و جنایتکار آمریکا ، از آماده بودن برای مذاکره با آمریکا سخن گفته است!
▪️آقای وزیرخارجه نامحترم شما بسیار بیجا میکنید که میخواهید با خون سردار این مملکت که شرف تک به تک مردم ایران است ، معامله کنید. از مردم خجالت نمیکشید؟ با چه آب و صابونی باید صورت منحوس و پلیدتان را بشوییم؟
▪️وزیر خارجه کشور و هر مقام دیگری تا وقتی برایمان محترم هستند که از خطوط قرمزمان عبور نکنند! خون سرخ حاج قاسم خط قرمز ملت ایران است و بدانید اگر بخواهید خون سردارمان را پایمال کنید با خشم انقلابی مقدس و نواب گونه ملت مواجه خواهید شد.
▪️خجالت میکشیم شما حقیرانه درخواست مذاکره با شیطان را میدهید و آنهم با تحقیر شما میگوید: نه!
▪️با آبرو و منافع کشور و ملت بیشتر از این بازی نکنید
والعاقبه_للمتقین
نشر_حداکثری
@basirat283
#پایگاه_بسیج_ایتا
⚠️ اگر وزارت خارجه اصلاح نشود..
🔺#وزارت_خارجه از همه وزارتخانهها مسئولیتش زیادتر است؛ برای اینکه با خارج سر و کار دارد، در داخل ممکن است که یک چیزهایی- فرض کنید- واقع بشود و لو نباید واقع بشود، اما ضررش کمتر از آن چیزی است که در خارج واقع میشود. اگر وزارت خارجه اصلاح نشود تقریباً میشود گفت جمهوری اسلامی رو به شکست میرود
📅امام خمینی (ره) | ۲۸ دی ۱۳۶۰
#ظریف
#امریکا
@basirat283