eitaa logo
اولی الابصار💯✨
36 دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
2.9هزار ویدیو
330 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
به دو سرنوشت دقت کنید: ۱)سودان: با وعده رفع تحریم،گزینه تسلیم را برگزید و حتی رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت. اما تجزیه شد. فقیرتر شد، الان هم درگیر جنگ داخلی است. ۲)سوریه: گزینه مقاومت را برگزید. هزینه داد اما کشورش را حفظ کرد و حالا دشمنان سابق برای ارتباط با او صف بسته اند. 🗣سیدنظام الدین موسوی
مشکل گرانی خودرو : ۱-کمبود عرضه و تولید راه حل: واردات و افزایش تولید و در نتیجه شکست انحصار بازدهی در طولانی مدت ۲-دلالی و سفته بازی راه حل: تصویب و اجرای طرح مالیات بر عایدی سرمایه بازدهی سریع 🗣احمد قصری 🇮🇷
زیبایی ببینید: جلسات قرآنی ماه رمضان با حال و هوای خوب روستای چهل حصارشهر اسفراین
جماعت دین ستیزی که همیشه به اعتقادات مردم و مذهبیا توهین کردن ، مردم رو مسخره کردن چرا به زیارت ائمه میرن چرا نامه تو چاه مسجد جمکران میندازن ، حالا شاهزاده شون رفته زیارت دیوار ندبه و زنش هم نامه گذاشته لای جرز دیوارش! :))))) 🗣توییتر انقلابی
♦️سلامی: صهیونیست‌ها دو نفر از ما را شهید کردند اما هفت نفر از آن‌ها کشته شد فرمانده کل سپاه: اسرائیل امروز از سوریه، لبنان و نوار غزه مورد حمله موشکی قرار می‌گیرد و از کرانه باختری شعله‌های خشم زبانه می‌کشد. رژیم صهیونیستی دیورا‌های چند صد متری دور خود کشیده و با قوی‌ترین سنسور‌ها پایش و رصد امنیتی می‌کند و حتی یک حیوان نمی‌تواند از مرزهایش عبور کند، اما دست‌های غیبی کرانه باختری را مسلح کرد و شما تفنگ‌های مدرن خودکار و سلاح‎های خودکار را در دست فلسطیینان می‌بینید. صهیونیست‌ها دو نفر از نیروهای ما را (در سوریه) شهید کردند، اما با دست‌های غیبی هفت نفر از آن‌ها کشته شدند، این معادلات دیگر به نامعادلات تبدیل شده است.
نقطه مشترک بازی هسته سخت اصلاحات و براندازان کجاست؟ این دو طیف می‌کوشد تا معنادارسازی اقدامات خود و نیز عملیات رسانه ای، انتخابات اخیر را آزمونی فیصله بخش برای جبهه انقلاب و حاکمیت تبدیل نماید. تقاطع‌گیری کنش های رسانه ای بخشی از جریان اصلاحات و جریان معاند بیانگر آن است که آنان به طور همزمان چند سوژه را جهت معنادار ساختن آنچه که فضای سیاسی- اجتماعی جامعه می دانند، دنبال می کنند. بر اساس احصاء صورت گرفته چند محور از سوی این طیف در حال نقطه زنی، تولید محتوا و برجسته سازی است. محورهایی همچون: 1- به چالش کشیدن و بی اعتبارسازیمحورهای ترسیم شده از سوی رهبر معظم انقلاب (محورهایی همچون ایران قوی، مهار تورم، حرام سیاسی در زمینه حجاب، پیشرفت ملت ایران و ...) 2- عملیات علیه اجرای طرح مقابله با بی حجابی 3- شدت گرفتن محدودیت ها در زمینه آزادی های اجتماعی و فرهنگی 4- برجسته سازی مخالفت دانشجویان با «حجاب اجباری» 5- افزایش لحظه ای قیمت ها 6-بی دولتی و لجام گسیختگی مدیریتی و شکست حاکمیت یکدست و... گفتنی است، این تلاش ها در شرایطی صورت می گیرد که طیف مزبور می کوشد تا ضمن قطبی سازی در خصوص مساله حجاب دامنه آن را تا انتهای تابستان افزایش داده و از جانب دیگر با درگیری سازی گروه ها، اصناف و طبقاتی همچون دانشجویان در دانشگاه ها، سوختی سیاسی برای بازسازی، نوسازی و هم سازی در بدنه اجتماعی خود برای کنش های سیاسی و در آستانه اننتخابات مجلس شورای اسلامی، تدارک ببینند. به تعبیر دیگر می توان گفت، این طیف می کوشد تا معنادارسازی اقدامات خود و نیز عملیات رسانه ای، انتخابات اخیر را آزمونی فیصله بخش برای جبهه انقلاب و حاکمیت تبدیل نماید.
دانشجویان در دیدار رهبر انقلاب چه گفتند؟ دبیرکل اتحادیه مجمع اسلامی دانشگاه آزاد: آقا جان ظاهرا بعضی از مسئولین فرمایشات شما رو درست متوجه نشدند وگرنه چه دلیل دارد یک ماه بعد از اعلام شعار سال قیمت‌ها بی‌رویه افزایش پیداکرده و امروز خرید خودروی بی‌کیفیت ایرانی برای یک جوان تبدیل به آرزویی دست نیافتنی شده است، این‌درحالی است که آقازاده‌های مسئولان با ماشین‌های خارجی درحال مانور تجمل در کشور هستند. ظاهرا یک قدرت فرا قانونی در کشور وجود دارد که اجازه واردات خودرو را نمی‌دهد، از مسئولان دولت می‌خواهیم برای یک بار هم که شده موضوع واردات خودرو و کنترل قیمت‌های داخلی را تعیین تکلیف کنند. دبیر اتحادیه تحکیم وحدت: در دولت قبل از قانون اساسی دم زدند اما بر خلاف آن استقلال کشور را نشانه گرفتند. ۸ سال ادعای دیپلماسی عزت‌مندانه داشتید و به میدان تاختید. اما اخیرا، توفیق رویکرد نگاه به شرق اثبات کرد که شما نه مرد میدان بودید نه مرد دیپلماسی. آقایان غربگرا که به بهانۀ رفراندوم به‌دنبال رابطه با آمریکا هستید، بدانید که به برکت ندای شهدای ما، امروز از هر کوی و برزن مرگ بر امریکا برمی‌خیزد. دبیرکل اتحادیه جامعۀ اسلامی دانشجویان: از ابتدای دولت برخی از انتصابات توجیه منطقی نداشته‌اند، مدیران میانی که هیچ نسبت گفتمانی با دولت انقلابی ندارند، قاعدتاً مجری سیاست‌های تحولی آن نیز نخواهند بود. جمهوری اسلامی برای مواجهه با جنگ ترکیبی و عبور از این پیچ تاریخی و رساندن بشریت به سرمنزل نهایی خود، باید از مدیرانی شایسته این وظیفه بهره ببرد، نه مانند برخی مدیران که در برهۀ حساس اغتشاشات اخیر حاضر به پرداخت هزینه نشدند. دبیر اتحادیۀ انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل: نخستین لازمۀ نقش‌آفرینی ایران ثبات داخلی در حوزه سیاسی، اجتماعی، امنیتی و البته اقتصادی است. جمهوری اسلامی ارادۀ خود را در منطقه به رقبا و دشمنان قدرتمند دیکته می‌کند اما در کنترل قیمت ابتدایی‌ترین اقلام ناتوان است. پهپادهایمان میدان نبردهای نوین را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد اما خریدن خودروهای کم‌کیفیت داخلی برای جوان ایرانی آرزو شده است. متاسفانه داریم باور می‌کنیم که زور ایران قوی به مافیای خودرو نمی‌رسد! نماینده بسیج دانشجویی: در عرصۀ مسکن برخی مسئولان همچنان اصرار دارند که به مردم کلید تحویل بدهند و روبان ببرند! به‌همین دلیل دولت وارد ساخت پروژه‌های عظیم انبوه‌سازی شده است. اگر دولت، مطابق تجربیات موفق موجود و گذشته، با شکستن انحصارِ خودساخته‌ زمین و تسهیلاتِ ساخت، زمین و تسهیلات را در اختیار خودِ مردم بگذارد، آن‌ها توانایی ساخت خانه را با سرعت و کیفیتی بیشتر از دولت دارند.
🇮🇷 🎥 دعای روز بیست و هشتم | خدایا خواسته‌هامو بهم بده 🍃🌹🍃 |
🇮🇷 📝 دیدار نماینده مجازی از طرف ملت مجازی ایران با قصاب قانا، جنین، نابلس، قدس، غزه، رفع و خان یونس. 🍃🌹🍃 ✅ خدایا این اپوزیسیون احمق را از جمهوری اسلامی نگیر! میخی بر تابوت بود. تشکر ✍ عبدالله گنجی
💢سقوط دلار یا سقوط آمریکا 🔹در روزهای اخیر اخبار مختلفی مبنی بر حذف دلار توسط کشورهای مختلف در رسانه‌های گوناگون منتشر شد. عملی شدن این سیاست توسط کشورهای جهان، شکست بزرگ و حتی غیرقابل جبران برای آمریکا به حساب می‌آید. 🔰گزاره‌های خبری: 🔸 در نخستین خبر اعلام شد که شرکت نفت چین و شرکت توتال فرانسه معاملات خود را با یوآن انجام خواهند داد، در خبر بعدی برزیل در معاملات خود با چین یوآن را جایگزین کرد، دیگری اعلام شد که کشورهای ایران، روسیه، هند و چین با کشور برزیل با یوآن معامله خواهند کرد؛ سپس روسیه اعلام کرد که سعی دارد همه مبادلات خود را با یوآن انجام بدهد و بنا به برخی از اخبار عربستان سعودی نیز به دنبال جایگزین کردن یوآن است. 🔹 لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور برزیل در جریان سخنرانی خود در بانک توسعه جدید در شانگهای خطاب به کشورهای عضو بریکس (برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) گفت: «چرا بانکی مانند بریکس نمی‌تواند ارزی برای تأمین مالی روابط تجاری بین برزیل و چین یا بین برزیل و سایر کشورها داشته باشد؟ او سپس از این کشورها خواست در مبادلات تجاری خود از ارز دیگری به جز دلار استفاده کنند. 🔸 دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا طی مصاحبه‌ای با فاکس‌نیوز بیان کرد: ایران از طریق چین با عربستان سعودی توافق می‌کند و چین قدرت را به دست می‌گیرد. چین می‌خواهد استاندارد ارزی را تغییر دهد و اگر چنین چیزی رخ دهد و ما (آمریکا) در این موضوع به چین ببازیم، انگار در یک جنگ جهانی شکست می‌خوریم و بدین ترتیب به کشوری درجه دوم تبدیل خواهیم شد. 🔰گزاره‌های تحلیلی: 🔹 ‏ترامپ چهار سال عالی‌ترین مقام ایالات متحده آمریکا بوده و به دقیق‌ترین و حساس‌ترین اطلاعات و تحلیل‌های سیاسی و اقتصادی آمریکا و جهان دسترسی داشته است. وقتی رئیس‌جمهوری سابق آمریکا از خطر سقوط جایگاه جهانی دلار سخن می‌گوید یعنی موضوع بسیار جدی است. 🔸 چاپ‌خانه‌های ایالات متحده 24 ساعته دلار بدون پشتوانه را چاپ می‌کنند. دلار بدون پشتوانه هرچند برای آمریکا شکوفایی اقتصادی ایجاد می‌کند اما بار تورمی‌اش را به دوش سایر کشورهای استفاده‌کننده می‌اندازد. 🔹 زمانی که ایالات متحده از دلار به عنوان یک اسلحه علیه مخالفان خود استفاده کرد و به وسیله دلار شدیدترین تحریم‌های ممکن را علیه ایران اعمال کرد بسیاری از کشورها در هراس افتادند که شاید روزی نوبت به کشور آنها هم برسد و این مسئله نیز در جایگزین شدن دلار در تبادلات بین‌المللی اثرگذار بوده است. 🔸 در صورتی که حذف دلار از مبادلات جهانی جدی شود، عملا بخشی از تحریم‌های ایران و روسیه نیز بی‌اثر و مبادلات تجاری برای ایران و روسیه و سایر کشورهای تحریم شده آسان‌تر از گذشته خواهد شد. حذف دلار به دلیل اینکه ایران عملا تحریم است به نفع ایران خواهد بود. 🔹 با حذف دلار میزان نظارت بانک مرکزی آمریکا بر مبادلات ایران با سایر کشورها کاهش خواهد یافت و این مسئله نیز گشایش‌های زیادی در روابط اقتصادی ایران با جهان ایجاد خواهد کرد. زیرا معامله با ارزهای ملی و یوآن تا اندازه‌ای شبیه معامله با ارزهای دیجیتال خواهد بود و رهگیری و تحریم بانک‌های محلی که با ایران مبادله خواهند کرد، بسیار سخت می‌باشد. 🔅نکته پایانی؛ اگرچه تضعیف نقش دلار در کوتاه‌مدت بعید به نظر می‌رسد، ولی این روند در میان‌مدت، ضربه اساسی به هژمونی و سلطه جهانی آمریکا خواهد زد که بخش عمده‌ای از آن مدیون سلطه دلار در دنیاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: هر قانونِ خوبی ممکن است بد عمل شود 🔹خصوصی‌سازی همین‌طور است. چاره‌ای جز خصوصی‌سازی نداشتیم. آن توقعی که بنده از خصوصی‌سازی داشتم برآورده نشده اما کارهای خوبی انجام شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: دوقطبی‌گری خواستِ دشمن است 🔹فعالیت‌های دانشجویی نباید جامعه دانشجویی و کشور را دوقطبی کند. مطالبۀ دانشجویی همراه با واقع‌‌بینی و ارائه راه‌حلِ علمی و عملی باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: جلسۀ اقتصادی سران قوا دائمی نیست بلکه موقت و برای مقاصد خاص است 🔹این جلسه آن‌طور که باید به هدف خود نرسیده است. علاج، تعطیل‌کردن نیست بلکه باید دنبال کنیم کارها انجام شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: مسائل گوناگون کشور مگر قابل رفراندوم است؟ کجای دنیا این کار را می‌کنند؟ مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ این چه حرفی است؟!
💢لزوم سازماندهی در مصرف بنزین/ راهکارهای بهینه‌سازی در مصرف بنزین چیست؟ 🔸نماینده اسبق ایران در اوپک: با توجه به اینکه قیمت سوخت در ایران بسیار پایین است دولت با اعطای کارت سوخت امتیازی به مردم داده تا بنزین را با قیمت‌های بسیار پایین خریداری کنند، در حالی که در کشور‌های دنیا قیمت بنزین بالاتر از نرخ بین‌المللی است.
🇮🇷 📝 پول‌پاشی و خبرسازی‌های مستمر علیه وزارت صمت! 🍃🌹🍃 🔻در روزهای گذشته بیش از صد خبر علیه وزارت صمت در فضای مجازی منتشر و به صورت گسترده‌ای فراگیر شده است. 🔸تعداد این اخبار و نوع پوشش کانال‌های زنجیره‌ای به نحوی است که خبر از یک پول‌پاشی بزرگ علیه این وزارت‌خانه می‌دهد. 🔹همچنین در کمال تعجب برخی قرارگاه‌ها که با اهداف دیگری تاسیس و تغذیه شده، با دادن پیشنهادات مالی به فعالان فضای مجازی، خواستار حمله به وزیر صمت شده‌اند! 🔺اما سوال اصلی اینجاست که مافیای مربوطه چه ضربه‌ای از وزارت صمت خورده‌ است که اینگونه علیه این وزارت‌خانه پول‌پاشی می‌کند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 سفر پیاپی مقامات کشورهای عربی به دمشق؛ عربستان پس از ۱۲ سال روابط خود را با سوریه برقرار کرد.
🇮🇷 📝 | نشانه های تغییر نظم جهانی در آمریکای لاتین 🍃🌹🍃 🔻پس از شکست «بولسونارو» در انتخابات ۲۰۲۲ برزیل، کاخ سفید سرمایه‌گذاری زیادی جهت تلطیف رفتار ضدآمریکایی دولت سوسیالیست «لولا داسیلوا» صورت داد. 🔹اتخاذ مواضع قاطعانه اخیر دولت برزیل در قبال جنگ اوکراین و مداخله‌گرایی آمریکا اما نشان داد که محاسبات واشینگتن درباره تغییر رفتار جریانات ضدآمریکایی در آمریکای لاتین مانند دیگر محاسبات تیم سیاست خارجی بایدن اشتباه بوده است. 🔸اخیرا لولا داسیلوا رئیس‌جمهور چپ‌گرای برزیل در پایان سفر خود به چین صراحتا آمریکا و ناتو را مولد بحران در اوکراین دانست و پایان جنگ را به تجدیدنظر غرب در سیاست‌های جنگ‌طلبانه‌اش منوط کرد. او همچنین گفت: واضح است که کسانی که خود را «ارباب دنیا» می دانند احساس ناراحتی می کنند. با این حال، ما می خواهیم به این افراد بگوییم: "ما نمی خواهیم بالاتر از کسی باشیم، ما فقط خواهان برابری هستیم. 🔹مقامات آمریکایی در جریان سفر داسیلوا به پکن به خوبی دریافتند که تغییر راهبردهای تثبیت شده جریانات ضد آمریکایی در آمریکای لاتین با تغییر رفتار ظاهری کاخ سفید امکان‌پذیر نیست! 🔺به نظر می رسد تحولات بین المللی از غرب تا شرق آسیا، و از آفریقا تا آمریکای لاتین، همگی نشانه هایی از وجود یک پیچ تاریخی، مبنی بر تغییر نظم جهانی و انتقال قدرت از غرب به شرق دارد.
🔴 رسانه های صهیونیستی با انتشار این تصاویر مدعی شده اند به اطلاعات یکی از فرماندهان سپاه پاسداران که عملیات ترور چند شخصیت ‌و تعدادی تاجر اسرائیلی در قبرس در سال ۲۰۲۱ را مدیریت و اجرا کرده است دست یافته اند و ‌به زودی انتقام می گیرند!
💢آسیب‌شناسی عدم تحقق سیاست‌های اصل ۴۴ 🔹سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در سال ۱۳۸۴ از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به سران قوای سه‌گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شد. 🔸ابلاغ این سیاست‌های استراتژیک، بسیار مهم و مترقی، بستر و زیربنای نیل به رشد و توسعه اقتصادی در کشور را فراهم ساخته است. این اصل، نظام اقتصادی ایران را به سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی متکی می‌سازد. 🔰گزاره خبری: 🔹رهبر انقلاب عصر دیروز در دیداری چند ساعته با تعداد زیادی از اعضای تشکل‌ها و فعالان مختلف دانشجویی، دانشجو و مطالبات او را یک فرصت و ارزش برای کشور خواندند و با اشاره به راهبرد دشمن، در چارچوب برخی مسائل اقتصادی، برای بدبین‌‌کردن ملت ایران به خود و توانایی‌های خود، فرمودند: 🔻اصل خصوصی‌سازی و سیاست‌های اجرایی اصل ۴۴، فکر شده، منطقی و درست است؛ چرا که دولت نمی‌تواند اداره همه امور را بر عهده گیرد. 🔸ایشان در اول فروردین امسال نیز، ذیل بیان برخی موانع در مسیر تحول اقتصادی در کشور، به عدم تحقق برخی بندهای خصوصی‌سازی اشاره کرده و فرمودند: 🔻بنای این سیاست‌ها بر این بود که ما مدیریت‌ها و فعالیت‌های اقتصادی مورد نیاز مردم را به مردم بسپاریم. 🔰گزاره‌های تحلیلی: 🔹 خصوصی‌سازی به معنای یک فرایند حقوقی، اجرایی و مالی است که در آن اقتصاد و بنگاه‌های به بخش خصوص واگذار می‌گردد، به گونه‌ای که جهت‌گیری‌ها و عملکردها به نفع مردم تمام شود. البته مفهوم خصوصی‌سازی بسیار وسیع‌تر از واگذاری دارایی‌ها و شرکت‌های دولتی و عمومی به بخش خصوصی است و بر نوع، انتخاب و شیوه واگذاری فعالیت‌ها و تصدی‌گری‌های دولت، دلالت می‌کند. 🔸 بنا به تعریف، خصوصی‌سازی در وحله اول یک فرآیند حقوقی است. یعنی چنانچه در بستر قانون، شفافیت و نظارت دولت صورت نگیرد، تبدیل به اختصاصی‌سازی و تضییع حقوق مردم می‌شود. اساسا انحراف در تحقق سیاست‌های اصل ۴۴ نیز از همین کانون نشئت می‌گیرد. اینکه نه تنها دولت رسالت خود بر نظارت و کنترل در فرایند حقوقی را به درستی اجرا نکرده بلکه خود به عنوان رقیب بخش خصوصی، فعال بوده است. 🔹 قسمت دوم سیاست‌های اصل ۴۴ بر افزایش سهم بخش تعاونی در کشور تأکید دارد. موضوعی که رهبری در اول فروردین ذیل عنوان مردمی کردن اقتصاد، به آن پرداختند. مردمی‌سازی به معنای حضور همه مردم در اقتصاد است. یعنی عاملیت، مردم هستند. در مردمی‌سازی اقتصاد باید امکانات لازم و ارزان برای همه افراد فراهم کرد و دولت موظف است سازوکاری مناسب برای ورود مازاد تولید آن فرد به چرخه نظام مصرف فراهم کند. 🔸 مبنای مردمی‌سازی، روح تعاون است‌. از این منظر دولت باید تعاونی‌ها را به مردم معرفی کند، آموزش دهد و آن را در همه اقتصاد گسترش نماید. توسعه بنگاه‌های خرد و کوچک، و اشتغال‌های خانگی و ارائه مشوق‌های لازم در این زمینه از جمله ابزار‌های لازم برای مردمی‌سازی اقتصاد است. تجربه برخی کشورها در توسعه بنگاه‌های کوچک(هر خانواده یک بنگاه تولیدی) قابل استفاده است. در این بین اعتبارات اشتغال‌زایی در ایران غالبا در محل مورد نظر استفاده نمی‌شوند. نظارت دولت در این بین بسیار ضروری است. ✍🏻علی محمدی