eitaa logo
کانال بصیرت مهدوی
310 دنبال‌کننده
11هزار عکس
8.5هزار ویدیو
241 فایل
سلام علیکم؛ خوش آمدید گروه بصیرت مهدوی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2598567954C5afa203a8c
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عطرِظهورِمولا
45.Jathiya.28-31.mp3
3.22M
🔹سوره سوره ۴۵ قرآن کریم ⚘تفسیر آیات ۲۸ تا ۳۱ سوره جاثیه⚘ ↙️↙️↙️ @atr_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بیان امام صادق(علیه السلام) در مورد مهدی موعود(عج)
Aali-43.mp3
3.51M
👤 حجت الاسلام والمسلمین 👌 یک مرحله تا ظهور 💀 شیطان در زمان غیبت نقاط قوت شیعه را رصد می کند، و تمام نیرو های خودش را روی آن نقاط متمرکز می کند، اما نقاط قوت شیعه در آخرالزمان چیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ امام خمینی (ره): ضد انقلاب کسی ست که؛ در آن کاری که مشغول است ، سستی کند و باعث ضربه زدن به کشور شود!
13.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 🌀 موضوع: رییس جمهور را انتخاب میکند؟؟‼️ 💢 مردم هیچ کاره اند؟؟ ‼️
وجوبِ عقلی شرکت در انتخابات ✍ علی اکبر صیدی 🔻حضورِآگاهانه در پای صندوق رای، ضمن این که وجوب شرعی و وظیفه ملی است؛ وجوبِ عقلی هم دارد. 🔹عقل، به عنوان یکی از راهنمایان انسان (رسول باطنی)، حکم می کند که هر شهروندِ ایرانی، شخصا با شرکت در انتخابات و گزینش اصلح، سرنوشتِ خود و کشورش را تعیین کند. 🔸زیرا اگر در این مساله مهم کوتاهی کند؛ دیگران به جایش تصمیم خواهند گرفت‼️ بسا با انتخابِ غیر اصلح، خسارت جبران ناپذیری به فرد و جامعه وارد نمایند، در این صورت عقل سلیم و نفس لوامه (وجدان)، فردِ متخلف را سرزنش می کند ولی نتیجه ای ندارد. 🔺نتیجه: زمامِ امور مان را بدست دیگران نسپاریم! خودمان با شرکت در انتخابات، و گزینش اصلح سرنوشتِ خود و کشورمان را تعیین نماییم.
52.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مستند بسیار مهم «آدرس غلط» 8سال به کام یه عده اندک با هزینه مردم؛ ♦️از آنجا که دانستن حق مردم است لطفاً در انتشار عمومی آن کوتاهی نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مــهـــــــم لطفا نشر حداکثری ♦️شــبـهـه ۶ عضو منصوب رئیسی هستند!! ✅ پاسخ حجت‌الاسلام دکتر قربانی مقدم به شبهه شبکه ایران اینترنشنال را در فیلم ببینید.