استاد #شهید_مطهری :
⭕️ شیعه بودن تنها به "حرف" و "دوست داشتنِ" تنها نیست...!
#شیعه یعنی کسی که علی(ع) را در #عمل مشایعت کند...
١٢ اردیبهشت، سالروز شهادت استاد مطهری و #روز_معلم گرامیباد
@basiratafzayi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•﷽•
اۍ بھترین ماھ خدا💔
#وداع_با_ماھ_رمضان🌙
🆔 @basiratafzayi
🎀عید آمد و عید آمد، با نُقل و نبید آمد
🎀رمضان مبارک رفت، این فطر سعید آمد
🎀دنیا شده یکسر گل، هر گوشه پر از بلبل
🎀هر خاک شده بستان، چون نور امید آمد
🌺عیدسعیدفطر🌺 مبارک
@basiratafzayi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللَّهُمَّ أَهْلَ الْكِبْرِيَاءِ وَ الْعَظَمَةِ
وَ أَهْلَ الْجُودِ وَ الْجَبَرُوتِ
وَ أَهْلَ الْعَفْوِ وَ الرَّحْمَةِ
_طاعات و عبادات همه عزيزان قبول باشه
عیدسعیدفطر مبارک💕🎉
#استوری
#عید_فطر
💐 🌷
@basiratafzayi
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹عید فطر، روز جشن بندگی خداوند مبارک باد...
❓چگونه بفهمیم که روزههایمان مورد قبول درگاه الهی واقع شده است؟
👈 علامات قبولی روزه
#شهید_مطهری
🆔 @basiratafzayi
♦️چرا باید پشتیبان دولت رئیسی باشیم؟
1. کشور در یک شرایط اقتصادی، مدیریتی و اجتماعی بسیار نامناسبی ۸.۹ ماه قبل تحویل شده (شما تصور کنید یک کاسب خرد یا مغازه دار که ورشکست شده برای اینکه بقالیش رو برسونه به سطح سابق چقدر زمان میخواد) خزانه نه تنها خالی، بلکه بدهکار و شدیدا مقروض، تعطیلی گسترده کسب و کار خرد و کلان، تجارت خارجی با تراز منفی و نزولی، رشد اقتصادی منفی و ...
2. شرایط اقتصادی متفاوت در دنیا در اثر کرونا که تولید، حمل و نقل و در نهایت قیمت کالاهای اساسی رو در دنیا طی ۲ سال گذشته بطور میانگین ۳۰درصد افزایش داده و اوج ایران گرانی در ۲۰۲۱ اثر خودش رو نشون داد.
3. جنگ روسیه، اوکراین بعنوان ۲ تولید کننده عمده، گندم و دانه هایی روغنی در دنیا (بطور طبیعی هر جنگ فراگیری در دنیا قیمتهای جهانی رو تحت الشعاع قرار میده، حالا اگر طرفین جنگ تولید کننده محصولاتی هم باشند قیمت اونها نجومی افزایش پیدا میکنه)
4. شیب صعودی افزایش وابستگی کشور به واردات کالاهای اساسی در دولت دوم روحانی (مثلا گندم رو که دهه ۸۰ جشن خودکفایی در تولیدش رو گرفتیم، در اواخر دهه ۹۰ واردکننده حدودی نیمی از مصرف داخلی شدیم!)
5. تکلیف قانونی دولت از سوی مجلس برای اصلاح نظام پرداخت یارانه و حذف برخی دهک ها، حذف ارز یارانه ای و ...، که چندسال توسط دولت روحانی به تعویق افتاده بود.
6. اضافه کنید به اینها، تکالیف مالی زیاد و بدون مبنایی که دولت روحانی در هفته های آخر کارش برای دولت بعدی ایجاد کرد. مثلا اصلاح نظام پرداخت فرهنگیان (که در سال جاری حدود ۲۵۰۰۰میلیارد برای دولت هزینه جدید ایجاد کرده) یا افزایش مستمری بازنشستگان و ... . که افزایش به این میزان بی سابقه، دور از تدبیر و البته هزینه سازی برای دولت بعد ناجوانمردانه است (مثل این میمونه که مستاجر وقتی خونه رو تخلیه میکنه همه لامپ ها، آینه سرویس ها، شیرالات و حتی رادیاتورهای شوفاژ رو هم برداره ببره!!)
🔹حالا در این شرایط دولت رئیسی چیکار کنه؟
افزایش قیمتها، حذف ارز یارانه ای و اصلاح شیوه پرداخت یارانه، حذف برخی دهک ها، تکلیف قانونی و عقلانی دولت هست. حالا یا مثل دولت روحانی قانون رو میپیچونی و از بانک مرکزی استقراض میکنی تا قیمت ۴تا جنس ثابت بمونه اما تورم به سقف برسه یا میری سراغ جراحی...
جراحی حتما خونریزی داره، حتما ریسک داره، حتی تا مدتی بعدش درد هست، اما امیدواری که بعد از مدتی با یک تن سالم و روند کم مشکل مواجه باشی.
این کل ماجراست.
📍اما، حتما باید با مردم صحبت کرد، حتما باید گذشته، حال و آینده رو تشریح کرد و البته اقدام حمایتی برای بخشی از جامعه داشت.
همه اینها اتفاق میافته، دولت تا الان بارها به ادبیات مختلف و افراد مختلف درباره ایرادات ارز ۴۲۰۰ و اصلاح اون صحبت کرده، یکشنبه معاون اول درباره همین صحبت کرد، حدود ۲۰ روز قبل رئیس جمهور در کرج به صراحت گفت که مجبور به اصلاح پرداخت این ارز هستیم و این اتفاق بزودی رخ میده.
تا الان هم که اصل اتفاق رخ نداده، فقط برای صنوف و بخش صنعتی، آرد یارانه ای قطع شده، اونم بدلیل تخلف بسیار زیادی که از جانب اونها اتفاق می افتاد؛ بخشیش با قیمت آزاد به نانوایی های آزاد و شیرینی فروشی ها فروخته میشد و بخش زیادی هم قاچاق میشد، علاوه بر اون محصول نهایی هم با قیمت حداقل به کشورهای همسایه میرفت؛ (مثلا ماکارونی که از جیب ملت ایران یارانه میگرفت در بازار افغانستان و پاکستان با قیمت زیر ۵۰سنت فروخته میشد در حالیکه محصولات مشابه از بقیه کشورها با حدود ۱.۵دلار فروحته میشه).
روغن هم در بازار کم شده که یک اتفاق جهانی است (اوکراین تولیدکننده عمده روغن جهانه، یه نگاهی به رسانه های انگلیسی زبان اروپایی بندازید تا بدونید اوضاع روغن در اروپا و امریکا چطوره).
درباره همین ماکارونی چه باید میشد؟
بعضی میگفتن از قبل اعلام بشه که در فلان تاریخ آرد صنف و صنعت قطع میشه لذا قیمتش میره بالا، نتیجه چی بود؟ حمله مردم به فروشگاهها (بیش از میزان حمله فعلی!) و البته احتکار از مغازه دار تا بنکدار و کارخانه دار برای اینکه در قیمت بالاتر بفروشن. بعضی هم گفتند همزمان با قطع شدن اطلاع رسانی صورت بگیره.
در اقدامات بعدی که اصلاحات اساسی تره، مثل قیمت نان و روغن، ان شاءالله اول میزان جبرانی به حساب سرپرست خانواده های یارانه بگیر واریز و بلوکه میشه (شاید مبلغ دوماه) ، اطلاع رسانی صورت میگیره و همزمان اعمال میشه.
(البته قیمت نان برای مصرف معمول خانوار تغییری نخواهد کرد).
رسانه باشید 🌺
@basiratafzayi
بصیرت افزایی
♦️چرا باید پشتیبان دولت رئیسی باشیم؟ 1. کشور در یک شرایط اقتصادی، مدیریتی و اجتماعی بسیار نامناسبی
تحلیل فوق درخصوص برخی گرانی های اخیر، قابل توجه است
حتما بدقت مطالعه کرده و به اشتراک بگذارید 🌹
#تلنگر
برخی نانواها آرد رو آزاد میفروشن!
برخی مغازه دارها جنساشونو احتکار میکنن!
بعضی راننده اسنپها میگن کنسلی بزن که پورسانت ندن!
عده ای از شیر فروشها آب تو شیر میریزن!
یا برخی کارفرماها حقوق کارگرا رو نمیدن!
بعد همشون میگن مسئولین دزدن!
ببین تو خودت همون مسئولی؛ فقط به قول قدیمیا آب ندیدی وگرنه شناگر خوبی هستی!!
✅ @basiratafzayi
از شایعه تا واقعیت کارت یارانه نان
🔹در روزهای اخیر تصویری با عنوان کارت یارانه نان در فضایمجازی درحال دستبهدست شدن است که صحت ندارد.
🔹این در حالی است که معاون فناوری بانک مرکزی گفته: زیرساختی طراحی شده که مردم با کارت بانکی فعلی در زمان خرید کالاهای اساسی در همان زمان یارانه خود را دریافت کنند.
@basiratafzayi