eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 ماه عسل صهیونیست‌ها با صاحب‌خانه تروریست‌ها 🔹سیدرضا غرابی تحلیلگر ارشد مسائل منطقه نوشت: پس از پذیرش فرقه تروریستی منافقین در آلبانی از سال ۲۰۱۳، مناسبات اسرائیل و آلبانی شتاب فزاینده‌تری با زمینه سیاسی‌ـ امنیتی به خود گرفت و ایران، نقطه مشترک جدی در مناسبات آنها شد. 🔸فارین پالیسی اذعان می‌کند که استقرار منافقین در آلبانی بنا بر یک توافق میان واشنگتن و تل‌آویو بوده، موضوعی که نشان می‌دهد تیرانا برخلاف ادعای مقامات خود، با تحمیل و تطمیع، آنان را در خاک خود پذیرفته است. به اذعان رجوی، مقامات وقت آمریکا با حدود ۷۵ کشور از جمله رومانی، ایتالیا، سوئیس و اردن برای پذیرش آنها گفت‌وگو کردند اما به استثنای آلبانی با مخالفت همه آنها مواجه شدند. 🔹لاپید در سفر مهر ماه نخست‌وزیر آلبانی به سرزمین‌های اشغالی گفته بود: «ایران تهدیدی مشترک برای اسرائیل و آلبانی است.» 🔸صهیونیست‌ها در حال جهت‌دهی جدی به سیاست خارجی آلبانی علیه ایران هستند و تردیدی نیست که حضور منافقین در آلبانی در این رویکرد نقش اصلی را ایفا می‌کند.
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 رصد پهپادهای وزارت اطلاعات از جولان تروریست‌های مسلح در اغتشاشات دیروز و دیشب مهاباد 🍃🌹🍃
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سیلی زدن یک معترض به رئیس‌جمهور فرانسه 🔹‌ این فرد با اعتماد به نفس تمام جلوی چشم محافظان مکرون یک سیلی به صورتش زد 🔹‌ سیاستهای ضعیف رئیس جمهور فرانسه اینگونه مردم را عصبانی کرده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 لطفاً تا قبل از بازی با انگلیس اینو خوب پخشش کنید تا از آب گل آلود ماهی نگیرن
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 روزمان را با آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۴۱۶ قرآن کریم ( آیات ۱۲ تا ۲۰ سوره مبارکه سجده )  🍃🌹🍃 🌺 امام علی (ع) می‌فرمایند: «ما جالَسَ هذَاالقُرآنَ اَحَدٌ الّا قامَ عَنهُ بِزِیادَةٍ اَو نُقصانِ؛ زِیادَةٍ فی هُدًی اَو نُفصانِ مِن عَمًی» هیچ کس با این قرآن همنشین نشد، مگر آنکه چون از نزد آن برخاست با فزونی و کاستی همراه بود، فزونی در هدایت و کاستی از کوردلی. (نهج البلاغه خطبه ۱۷۶) 🎙 استاد پرهیزگار
965K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍🇮🇷👏🏻👏🏻 🚨صعود کوهنورد گرگانی خانم عباسی برفراز قله آرارات کشور ترکیه و اهتزاز پرچم یاحسین و با شعار: « هویت من است»😍😍 جمعه، ۲۷ آبان ۱۴۰۱.
1.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 حمله دوباره سپاه به احزاب تجزیه‌طلب در کردستان عراق 🔹یگان‌های نیروی زمینی سپاه ساعاتی پیش به چند مقر گروهک‌های تروریستی در اقلیم کردستان عراق حمله کردند. 🔹این حملات با موشک و پهپادهای انتحاری علیه گروهک‌های کومله و دموکرات صورت گرفته است.
💬 سخنگوی وزارت خارجه: دولت عراق به فعالیت گروه‌های تروریستی پایان دهد/نباید اقلیم کردستان عراق محل صدور تسلیحات به داخل ایران و استفاده در اغتشاشات باشد ناصر کنعانی: 🔹️در ماه گذشته دو جلسه با مقامات عراق داشته ایم که نباید اقلیم کردستان برای صدور تسلیحات علیه ایران استفاده شود ولی متاسفانه به تعهداتشان عمل نکردند. 🔹️جمهوری اسلامی حتما قائل به تمامیت ارضی عراق هست. در عین حال گروه های تروریستی قبل از اینکه امنیت ایران را تهدید کنند با اقدامات تروریستی حاکمیت عراق را نقض کرده اند و بنابراین امیدوار هستیم دولت عراق به ادامه فعالیت گروه های تروریستی پایان بدهد. 🔹️جمهوری اسلامی ایران میز مذاکره را ترک نکرده و امیدواریم طرف های مقابل هم در همین چهارچوب و مسئولانه عمل کنند.
حمله اغتشاشگران به انتظامات بهشت زهرا(س) 🔹مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س): در پی تجمع تعداد معدودی برای اغتشاش در مراسم ختم مرحوم حمیدرضا روحی در بهشت زهرا(س) و برهم زدن آرامش خانواده‌های معزا و فحاشی و حمله به مردم و ماموران امنیت، یکی از همکارانم در انتظامات سازمان، بر اثر برخورد سنگ‌های پرتاب شده از سوی اغتشاشگران دچار شکستگی جمجمه و خونریزی مغزی شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا