eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
پرسش و پاسخ ۱
پرسش و پاسخ ۲
سلام و عرض ادب خدمت همراهان گرامی . صوت هادی محترم سیاسی،جناب آقای غفاری ( ناحیه تفت ) با موضوع چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده و اگاهانه در انتخابات تقدیم می گردد .
پرسش و پاسخ ۱
پرسش و پاسخ ۲
روزمان را با آغاز کنیم 🌹🌳درمیدان مبارزه در مقابل قاعدین همیشه مبارزانی بوده اند که از اسلام دفاع کرده اند سوره 3. آلعمران آيه 154 يَقُولُونَ لَوْ كَانَ لَنَا مِنَ الْأَمْرِ شَىْءٌ مَّا قُتِلْنَا ههُنَا قُلْ لَّوْ كُنْتُمْ فِي بُيُوتِكُمْ لَبَرَزَ الَّذِينَ كُتِبَ عَلَيْهِمُ الْقَتْلُ إِلَى مَضَاجِعِهِمْ وَلِيَبْتَلِىَ اللَّهُ مَا فِى صُدُورِكُمْ وَ لِيُمَحِّصَ مَا فِى قُلُوبِكُمْ ترجمه اگر در تصمیمگیرى (براى شیوه جنگ،) حقّى براى ما بود، ما در اینجا كشته نمىشدیم. (به آنان) بگو: اگر در خانه هایتان نیز بودید، آنهایى كه كشته شدن بر آنها مقرّر شده بود، به سوى قتلگاه خود روانه میشدند و(حادثه اُحد) براى آن است كه آنچه را در سینه هاى شماست، خدا بیازماید و آنچه را در دل دارید، پاك وخالص گرداند. 🌹🌳پيام ها 1- افراد ضعیف الایمان، شكست خود را به عدم نصرت الهى نسبت میدهند. «یقولون لو كان لنا من الامر شى ما قتلنا ههنا» 2- آنهایى كه خودخواهند، توقّعِ قبول نظراتشان را در تصمیمگیریها دارند. «اهمّتهم انفسهم...یقولون لو كان لنا من الامر...» 3- در مقابل قاعدین انسانهای مبارزی بوده اند که همیشه در وسط میدان ؛ در دفاع از اسلام فدا کاری کرده اند «لو كنتم فى بیوتكم لبرز الّذین...» 4- حوادث تلخ و شكست در جبهه ها، یكى از راههاى شناسایى روحیه ها و درجات ایمان در مبارزان راه حق است. «لیبتلى اللّه ما فى صدوركم» 🌺
⭕️هزینه سنگین رهگیری موشک های ارزان قیمت فلسطینی ها 🔸یکی از مقامات ارشد موشکی رژیم صهیونیستی در مصاحبه به جروزالم پست اعلام کرد: 🔹گران ترین موشک های دوربرد گروه های فلسطینی که به تل آویو می رسد ۳۰۰ تا ۵۰۰ و در بیشترین میزان ۸۰۰ دلار قیمت دارد. این در حالی است که رهگیری هر راکت با سامانه دفاع موشکی گنبد آهنین بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار دلار هزینه دارد. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
⚠️۱۰۰ روزپایانی دولت و گرانی بدون توقف... 🔸افزایش بدون توقف قیمت‌ها در دولت روحانی، ۱۰۰‌روز نخست و پایانی ندارد، دولت دوازدهم با نزدیک‌شدن به روز‌های پایانی فعالیت خود فاز دیگر افزایش قیمت‌ها را بدون هیچ استدلال منطقی آغاز کرده‌است به طوری که روز گذشته، نان با افزایش ۱۰ تا ۵۰‌درصدی و شکر با افزایش ۷۲‌درصدی به صورت چراغ خاموش گران شدند. همچنین با مجوز سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان روغن مایع ۳۵‌درصد و انواع روغن جامد ۳۰‌درصد گران شد. 🔸روند افزایش قیمت کالا‌های اساسی درحالی از دیروز رسماً کلید خورده است که قرار بود براساس اظهارات ربیعی، سخنگوی دولت در سه‌ماهه نخست امسال هیچ تغییرات قیمتی در انواع کالا‌ها اعمال نشود، اما متأسفانه دولت با نقض این موضوع و استفاده از شرایط انتخاباتی جامعه، نان، شکر و روغن را گران کرد. ⚠️نکته قابل تأمل اینجاست، انجمن‌ها و اتحادیه‌ها هر بار که درخواست افزایش قیمت از مسئولان مربوطه را به‌بهانه افزایش هزینه‌های تولید داشتند سازمان حمایت با افزایش بیش از ۱۵ درصدی قیمت‌ها موافقت نمی‌کرد، اما در شرایط فعلی که کشور درگیر انتخابات ریاست جمهوری است مجوز افزایش بیش از ۳۵ درصدی روغن، ۵۰ درصدی نان و ۷۲‌درصدی شکر را صادر کرده است. 🔸با اتفاقات بازار مواد غذایی، در این روز‌ها علاوه بر رقابت کاندید‌اهای ریاست جمهوری، باید شاهد رقابت گرانی‌ها در بازار کالا‌های اساسی هم باشیم و هر روز گرانی یک گروه از کالا‌های اساسی شوکی به سبد خانوار وارد می‌کند؛ یک روز گوشت، روز دیگر مرغ و تخم مرغ، روز بعد روغن و بعد از آن هم لبنیات و سایر کالا‌های اساسی! 🔸ظاهراً دولت تصمیمی برای مدیریت این اوضاع ندارد و بیشتر ترجیح می‌دهد بر طبل این گرانی‌ها بکوبد، اما سؤال اینجاست براساس کدام استدلال این افزایش قیمت‌ها شروع شده است و آیا تا پایان ۱۰۰ روزه دولت تدبیر ادامه خواهد داشت؟ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .