eitaa logo
بصیرت انقلابی
30 دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
6.9هزار ویدیو
521 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه: 🔻خبر رویترز درباره از سرگیری مذاکرات با ۱+۵ شیطنت‌آمیز است؛ ما با ۱+۴ گفت‌وگو داریم و هنوز زمینه لازم برای این‌که آمریکایی‌ها بتوانند به برجام برگردند فراهم نشده است. .
⭕️ خبری از بسته شدن شبکه های اجتماعی نیست 🔻رئیس مجلس در نشست کمیسیون طرح صیانت به صراحت گفت است که برخلاف فضاسازی ها، این طرح قصد ندارد شبکه های اجتماعی را ببندد و اصلا به فکر چنین کاری نیست. .
☘ 🌺 بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران کنگره‌ی شهدای استان زنجان که بیست‌ و چهارم مهرماه برگزار شده بود، صبح امروز در محل برگزاری این کنگره منتشر شد. 🍃🌹🍃 🔻 افتخارات زنجان یکی دو تا نیست؛ زنجان در طول تاریخ یک مرکز پُرافتخار بوده؛ هم از لحاظ علمی، هم از لحاظ عملی؛ چه در علم، چه علوم دینی ــ در فقه، در فلسفه، در عرفان ــ چه در میدان‌های اجتماعی/ زنجان واقعاً یک مرکز برجسته و ممتاز است. در دانش‌های جدید، همین شهید نامدار هسته‌ای ما، شهید شهریاری فرزند پُرافتخار زنجان است؛ بنابراین افتخارات زنجان خیلی زیاد است؛ شهدا هم در رأس افتخارات زنجان محسوب می‌شوند. 🔹 شهیدان برگزیدگان خدای متعالند/ ارزش شهیدان با محاسبات مادّی ما ارزش غیر قابل محاسبه‌ای است/ یک نکته‌ای باید مورد توجّه همه‌ی ما باشد و آن، این است که شهادت قلّه است و قلّه بدون دامنه معنا ندارد. هر قلّه‌ای یک دامنه‌ای دارد؛ بسیاری از ماها آرزوی رسیدن به آن قلّه را داریم؛ [خب،] باید از دامنه عبور کنیم. این دامنه و این مسیر چیست؟ اخلاص، ایثار، صدق، معنویّت، مجاهدت، گذشت، توجّه به خدا، کار برای مردم، تلاش برای عدالت و تلاش برای استقرار حاکمیّت دین است؛ اینها است که مسیر را معیّن میکند و اگر شما از این مسیر رفتید، ممکن است به قلّه برسید. معنویّت را نباید فراموش کرد. 🔸 این کارِ بزرگداشت شهیدان و کارهایی را که در اطراف این قضیّه انجام میگیرد، نباید یک کار معمولی و عادی دانست؛ یک وظیفه است که تمام هم نشده. با گذشت چند سال از دفاع مقدّس، حادثه‌ی بزرگداشت شهیدان شروع شده و ادامه پیدا خواهد کرد و باید ادامه پیدا بکند/ ابتکارهایی باید به خرج بدهید؛ هم نوشتن کتابها و هم تهیّه‌ی فیلم‌ها همه کارهای خوبی است/ بایستی در کنار این کارها، کارهای دیگری هم انجام بگیرد. از جمله‌ی کارها، تحلیل‌ها و استنتاج‌های جامعه‌شناختی و روان‌شناختی روی این خاطره‌نویسی‌ها بر اساس حضور عنصر پُرقدرت دین است؛ این خیلی چیز مهمّی است. حضور این عنصر پُرقدرت، از لحاظ جامعه‌شناختی و از لحاظ روان‌شناختی مردم بایست تحلیل بشود. 🔹یکی از چیزهایی که شاید بشود گفت جزو اختصاصات کشور ما و جنگ ما است، این خدماتی است که در خانه‌ها و در مراکز زنانه و مردمی و مانند اینها انجام گرفته؛ فرض کنید در خانه‌هایی غذا درست کردند، کمپوت درست کردند، امکانات آذوقه‌های جنگی فراهم کردند، نان پختند و فرستادند؛ اینها چیزهای عجیب و غریبی است/ یکی از چیزهای مغفولی که تا حالا به آن توجّه نشده و باید حتماً توجّه بشود، تشییع جنازه‌ی شهدا است؛ گاهی اوقات استخوانهای یک شهید را وارد یک شهری میکنند، چه تشییع جنازه‌ای انجام میگیرد! اینها در هیچ جای دنیا نیست، اینها چیزهای عجیب و غریبی است، اینها به یاد ماندنی است،‌ اینها را باید ثبت کرد و نگه داشت. 🔺 یک مسئله‌ی دیگر همین‌ نامگذاری کوچه‌ها و خیابانهای شهرها است، شهر باید مزیّن شود به نام شهیدان، به یاد شهیدان؛ شوراهای شهر در شهرهای مختلف بدانند که با اسم چه کسانی این شهر مفتخر میشود. چه افتخاری برای یک شهر، برای یک خیابان، برای یک کوچه و یک گذر، بالاتر از اینکه نام شهید بزرگی، نام یک انسان فداکاری بر روی آن گذاشته بشود؛ اینها چیزهایی است که بایستی دنبال بشود/ خوشبختانه در این سالها ملّت ایران همیشه به طرف پیروزی حرکت کرده؛ آنچه امروز به عنوان مشکلات معیشتی، اقتصادی و امثال اینها وجود دارد، ان‌شاءالله به توفیق الهی با همّت مسئولان برطرف خواهد شد. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 باقری: گفت‌وگوهایی را دنبال می‌کنیم که دستاورد و نتیجه عملی داشته باشد. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تصاویر هوایی منتشر شده از حملات جنگنده های روسی به مواضع تروریست های تحت حمایت ترکیه در در سرمدا و جبل اللاذقية .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سهمیه بنزین جبرانی برای مردم در نظر گرفته می‌شود اوجی، وزیر نفت: 🔻با هماهنگی رئیس‌جمهور، سهمیه بنزین ویژه‌ای به منظور جبران اختلال در سوخت رسانی، برای مردم در نظر گرفته می‌شود. سهمیه سوخت قبلی همچنان پایدار است. .
⭕️ سرلشکر سلامی: دشمن آخرین نفس‌هایش ‌را می‌کشد 🔻اراده ‌سیاسی آمریکا دیگر نافذ نیست؛ فرار رسواکننده استکبار از منطقه آغاز شد‌. 🔻فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه دشمن آخرین نفس‌هایش ‌را می‌کشد و اراده ‌سیاسی آمریکا دیگر نافذ نیست، گفت: فرار رسواکننده دشمنان ‌از منطقه آغاز شد‌ه است. 🔻سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در کنگره شهدای استان زنجان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه ۳۵۳۵ شهید استان زنجان اظهار داشت: امروز افتخار می‌کنم که در بین مردم شهیدپرور زنجان حضور یافتیم؛ مردمانی که عزادارای آنها در هشتم ماه محرم زبا‌نزد عام خاص است. .
☘ ✅ | موقعیت یابان فرصت‌طلب؟ 🍃🌹🍃 🔻 تا دیروز نگران مدیران ناتوانی بودیم که چون در طیف اصولگرا یا اصلاح طلب بودند به پستهای مدیریتی می رسیدند، اما امروز که دولت مردمی رئیسی با محوریت خدمت‌رسانی به مردم آمده، باید نگران فرصت‌طلبانی باشیم که در لباس خدمت رسانی، در پی منافع شخصی و گروهی خود هستند. 🔹 این گونه افراد که موقعیت شناسان خوبی هستند، به راحتی رنگ و لباس عوض کرده و هنر نزدیک شدن به قدرت را نیز به خوبی دارند. 🔺 برای مواجهه با این وضعیت دو راهکار عمده متصور است؛ اول آنکه تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران نزدیک به دولت و وزرا و استانداران باید چهار چشمی مراقب فرصت‌طلبان باشند و هیچ ملاحظه‌ای مگر مصلحت جامعه و حل مشکلات مردم را در تعیین و معرفی افراد، مد نظر قرار ندهند؛ و دوم آنکه پایگاه‌های بسیج باید مدیران دولتی را در موقعیت جغرافیایی خود، در مساجد دعوت نموده و حلقه وصل مردم و مدیران دولتی شوند و ضمن فراهم سازی تریبون برای بیان خدمات مدیران دولتی، زمینه مطالبه گری مردم از آن‌ها را فراهم کنند و اجازه انحراف از خدمت به مردم را به آنها ندهند. ✍ دکتر قاسم حبیب زاده .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷حاج قاسم سلیمانی: هرکس از خدا ترسید، خدا همه چیز را از او میترساند... .
⭕️ رئیسی: برای نجات اقتصاد از آبرویمان هزینه می‌کنیم رئیس‌جمهور در دیدار مجمع نمایندگان تهران: 🔻دولت به تکالیف خود برای توسعه حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه در تهران عمل می‌کند. مسائل تهران با توجه به مرکزیت و جمعیت بالا، جنبه ملی دارد. 🔻شخص بنده و دولت از هزینه کردن آبرو برای جراحی‌های بزرگ و نجات اقتصاد کشور دریغ نمی‌کنیم. 🔻مشکلات بزرگی پیش روی دولت است اما با همکاری مجلس، ظرفیت‌های بزرگی برای حل آنها وجود دارد. .
31.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 قلیچدار اوغلو، رئیس حزب جمهوری خواه خلق ترکیه: 🔻آقای اردوغان شرافت برای ما مهم است/می‌خواهیم با ایران و دیگر همسایگانمان روابط خوبی داشته باشیم/ترکیه را تبدیل به جولانگاه داعش و القاعده کرده‌ای/اینگونه نمی‌شود کشور اداره کرد...! .
⭕️ وقتی پررویی بی انتها می شود!! 🔻 روزنامه اصلاح طلب اعتماد هم صدا با شبکه سعودی اینترنشنال، حتی بعد از اینکه مشخص شد رئیس جمهور در صحبت های خود اشتباهی نکرده بازهم هم تاکید می کند رئیس جمهور سوتی داده است! اصلاح طلبان نه تنها بابت بی سوادی خود در این زمینه عذر خواهی نکردند، بلکه با پررویی تمام بر اشتباه خود پا فشاری می کنند! .