eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: آزادی ۱۰۰ زندانی و تامین جهیزیه برای ۱۰۰ زوج جوان نیازمند که از خانواده زندانیان هستند، آغاز خوبی برای دوازدهمین سفر استانی رییس جمهور بود که در استان یزد صورت گرفت. همزمان با سفر رئیس جمهور به استان یزد، خیرین این استان یکصد زندانی جرائم غیر عمد را آزاد و یکصد جهیزیه به خانواده زندانیان اهدا کردند
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پشت پرده هجمه رسانه‌های اصلاح‌طلب به بودجه دستگاه های فرهنگی و مذهبی .
⭕️ ‏اگه کماندوی سیاه آمریکایی ناموسمان را در خیابون و محله جلو چشم همه اینجوری از فرق سر تا نوک پا تفتیش بدنی نمیکنه مدیون شهدایی چون سردار شهید قاسم سلیمانی هستیم 👈 هنوز هم خیلیها ارزش کارشان را نفهمیدن... .
⭕️ ‏لاشخور فقط بی بی سی !!! 🔻بودجه ای که سالانه خرج BBC میشه هشت برابر کل بودجه ی فرهنگی ایرانه !!! همین بودجه ی فرهنگی هم 1.5درصد از کل بودجه است که واقعا هچشم نماد و در برابر تهاجم فرهنگی علیه ما هیچه.. 👈بعد BBC میاد میگه ایران تموم بودجه ی کشور رو خرج چهار تا نهاد فرهنگی می کنه !!! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ وقتی میگویند «آزادی حجاب» منظورشان این نیست که آزاد هستی هرچه میخواهی بپوشی، بلکه منظورشان فقط آزادی در برهنگیست... 🔻خانم ‎فاطمه انوری، معلم ایرانی در استان کبک کانادا، بخاطر داشتن روسری از تدریس منع شد!! .
⭕️ سوگواری اصلاح‌طلبان برای دروغ گوهر عشقی!! 🔻انتشار خبر کتک خوردن یک پیرزن، بدون هیچ دلیل و گناهی، به‌طور طبیعی احساسات افکار عمومی را برمی‌انگیزد. در چنین صحنه‌ای، تکلیف ضدانقلاب و رسانه‌های بیگانه مشخص است؛ آن‌ها نه‌تنها به دنبال روشن شدن حقیقت نیستند بلکه سعی در وارونه جلوه دادن آن نیز می‌کنند. 🔻طیفی دیگر از واکنش‌‌ها، جنبه هیجانی دارد و افراد بدون بررسی ابعاد ماجرا، از سر احساسات موضع‌گیری می‌کنند. در این بین امّا دسته‌ای دیگر از واکنش‌ها متعلق به افرادی است که نه در صف ضدانقلاب قرار دارند و نه از سواد رسانه‌ای بی‌بهره هستند، امّا نوع واکنش‌ آن‌‌ها طوری است که با واکنش رسانه‌های معاند هم‌سویی پیدا می‌کنند. 👈این طیف را عمدتاً سیاسیونی تشکیل می‌دهند که موضع‌گیری آن‌‌ها ناشی از منافع سیاسی است. این افراد که در ماجرای قتل همسر محمدعلی نجفی، از حریم خصوصی افراد می‌گفتند و دیگران را بابت قضاوت عجولانه نهی می‌کردند، این روزها نظام را مقصر ضرب و شتمی می‌دانند که از اساس واقعیت ندارد! .
1.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏چند ثانیه حزن انگیز از یک تئاتر در لبنان😭
🚫هیچ بانکی حق تعطیل کردن واحد‌های تولیدی را ندارد🚫 رئیس جمهور در بازدید از یکی از کارخانه های ریسندگی یزد که هشت سال تعطیل و متروکه بوده است، گفت: هیچ بانکی حق تعطیل کردن واحدهای تولیدی را ندارد. حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور صبح جمعه در بازدید از یکی از کارخانجات ریسندگی یزد که هشت سال تعطیل بوده است، با انتقاد از تعطیلی این واحد تولیدی اظهار کرد: هر چه زودتر این کارخانه با همت و پیگیری فعال شود.
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 جزئیات همکاری جدید ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی 🔻ایران به صورت داوطلبانه مجوز تعویض دوربین های آسیب دیده از خرابکاری اخیر در مجتع تسای کرج را به بازرسان آژانس داد تا برخی از ادعاها و نگرانیهای آژانس برطرف شود. 🔻ایران برای تعویض دوربین‌های آسیب دیده در سایت کرج ۳ شرط تعیین کرده است و همینطور تصاویر ضبط شده طبق قانون مجلس تا زمان لغو تحریمهای ضد ایرانی، نزد ایران می‌ماند و تحویل داده نمی‌شود. .
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیوار دم می‌داد، در بر سینه می‌زد محراب می‌نالید، منبر داشت می‌سوخت 🏴 شعرخوانی درباره شهادت حضرت زهرا و اشک‌های رهبر انقلاب .
1.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیانات رهبرعزیزمون درباره ایام فاطمیه بنده حوائج یک ساله خودم را در ایام فاطمیه میگیرم.