eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ سردار قاآنی: انتقام از قاتلان سردار سلیمانی را با افراد کناردست‌شان می‌گیریم 🔻هرجا لازم باشد زمینه انتقام از آمریکایی‌ها را از درون خانه‌های خودشان و با افرادی از کناردست خودشان فراهم می‌کنیم، بدون این‌که ما حضور داشته باشیم. 🔻دشمنان از منطقه کاملا ریشه‌کن خواهند شد. اگر عقل داشته باشند، باید از عراق بروند وگرنه جبهه مقاومت کاری خواهد کرد خروج آنان از عراق، ذلیلانه‌تر از خروج‌شان از افغانستان باشد. شما به وجدان‌های بیدار اهانت کردید و حتماً مورد تهاجم قرار خواهید گرفت. .
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دو سال بعد از حادثه هواپیمای اوکراینی
21.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف از حادثه تلخ هواپیمای اوکراینی 🔹به مناسبت دومین سالگرد حادثه هواپیمای اوکراینی، این قسمت از برنامه بدون تعارف پای صحبت‌های مادر یکی از شهدای این حادثه تلخ نشسته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌄 | 🍃🌹🍃 🌀 بعد از پستهای حمایتی برخی سلبریتها مثل اماواتسون از فلسطین، حالا گاردین هم خبری منتشر کرده که بیش از ۲۰ اثر از جشنواره سیدنی ۲۰۲۲ کنار کشیدند و علت آن را حمایت مالی سفارت رژیم‌صهیونیستی ازین جشنواره اعلام کردند ❌ پی نوشت: همزمان که سلبریتهای ما دارن به خواب میرن سلبریتهای دنیا دارن بیدار میشن
⭕️ بعد از حدود ۲۰ روز که نقشه کرونایی کشور بدون رنگ قرمز و نارنجی بود امروز جاجرم در وضعیت نارنجی قرار گرفت. .
مهر/ عضو شورای اسلامی شهر یزد گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، پروژه های نیمه تمام شهری یزد تا پایان سال با کار جهادی و تامین بودجه، تکمیل می شود. http://akhr.ir/8740870
بهره‌برداری از ۱۵۰ واحد مسکونی طرح ملی مسکن در مهریز استاندار یزد گفت: تا دهه فجر امسال ۱۵۰ واحد مسکونی طرح اقدام ملی مسکن در مهریز به بهره برداری می‌رسد. مهران فاطمی، استاندار یزد ضمن بازدید از روند پیشرفت طرح اقدام ملی مسکن شهرستان مهریز اظهار کرد: در شهرستان مهریز ۱۳۰۰ نفر واجد شرایط طرح نهضت ملی مسکن شناخته شده اند. فاطمی گفت: عزم ما بر این است که در فاز اول ۱۵۰ واحد مسکن ملی تا دهه فجر امسال به بهره برداری برسد. او گفت: یکی از برنامه‌های مهم دولت ساخت یک میلیون مسکن در هر سال است که سهم استان یزد در این چهار سال حدود ۵۳ هزار واحد می‌باشد. فاطمی گفت: هدف گذاری ۶۰ هزار واحد مسکونی در این چهار سال در استان در دستور کار قرار دارد. او در ادامه با حضور مدیران و مسئولان دستگاه‌های متولی در این مجموعه گفت: زیرساخت‌های آب و برق و گاز و تلفن فاز اول این طرح در مهریز به زودی اجرا می‌شود و فاز اول ان تا دهه فجر به بهره برداری می‌رسد. او گفت: تمام تلاش ما واگذاری مسکن با قیمت پایین‌تر و تسهیلات قابل قبول و با نرخ بهره کم و کوتاه‌ترین زمان ممکن تحویل متقاضیان است. .