⭕️رسانه ملی یا بازیچه ضدانقلاب؟
🔹بعید است آدم عاقلی باشد و مراتب مخالفت امثال رامبد جوان نسبت به نظام و اسلام را نفهمیده و درک نکرده باشد.(اصرار رامبد بر بی حجابی عیالش و نمایش آن در فضای مجازی و همنوایی با شورش" زن ، بردگی ،هرزگی")
🔹اما آنچه باعث شده این جماعت دین ستیز و ضد انقلاب، آن قدر دلیر و شیر شوند که رسانه ملی و سینما و ...را ملک طلق خود بدانند و برای تملک آن رجز خوانده و نفس کش بطلبند(و به چشم قلک به آن نگاه کرده و هزینه زندگی در کانادا را از بودجه های میلیاردی رسانه ملی تامین کنند)،کرنش و تسلیم دائمی مدیران رسانه ملی و مسئولان فرهنگی کشور در برابر این گروه انحصارطلب و ضدانقلاب بوده است! مدیران و مسئولانی که اگر ضد انقلاب نبوده و نباشند، منفعل، ترسو و ضعیف بوده و خیال کرده و می کنند بدون این "فرقه هنرمند نمای دین ستیز" ،کار سینما و رسانه ملی می خوابد و برای ادامه کار در این عرصه باید به امثال رامبد باج داد و شاخ و شانه کشیدن آنها علیه اسلام و نظام را نادیده گرفت !
▪️اگر خدای ناکرده مدیران رسانه ملی تصمیم گرفته اند دوباره تربیت و تغذیه روح و جان مردم را به رامبد و امثال او بسپارند،مختارند!
اما پس از بازگشت رامبد و امثال او به سیما،دیگر حق ندارند نامی از شهیدان عجمیان و علی وردی و سایر شهدای آشوبهای ۱۴۰۱ ببرند و برایشان آبغوره بگیرند!( بالاخره "شراکت با دزد و همراهی با قافله" هم حد و حدودی دارد!)
▪️برای یادآوری کافیست نام رامبد و ربط او به آشوبهای ۱۴۰۱ را درفضای مجازی جستجو کنید!
✍دکتر کوشکی
🔊تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
📣 ممنوعیت استفاده از کلمه صهیونیست در فیسبوک و اینستاگرام
▪️به گزارش رویترز، متا اعلام کرد شروع به حذف پستهایی میکند که صهیونیستها را هدف قرار میدهند.
▪️ این شرکت ادعا کرده که عبارت صهیونیست برای اشاره به یهودیان و اسرائیلیها با مقایسههای غیر انسانی استفاده میشود.
▪️ حمایت متا از رژیم صهیونیستی درحالی صورت گرفته که پیش از این محتواهای حامی فلسطین را در فیسبوک و اینستاگرام محدود کرده بود.
#حاکمیت_سایبری
🔊تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
📰«روزنامههای اموی»
و اگر حقیقت را بخواهی، هنوز
ظهر عاشورا به شب نرسیده است...
#جنگ_روایتها
🔊تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
🔶 بسیاری از دوستان و دغدغهمندان فضای مجازی، نسبت به نحوه حضور مسئولان جمهوری اسلامی، بویژه دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری (خامنهای.آی.آر)، در رسانههای مجازی فیلتر شده متعلق به دشمن، ابهامات متعددی دارند و دائم از بنده سوال میپرسند که آیا این کار درست است یا نه؟
به نظرم:
1⃣ همه مسئولانی که جایگاه بینالمللی در جمهوری اسلامی (رئیس جمهور، رئیس مجلس، سخنگوی نیروهای مسلح، وزیر خارجه، سخنگوی دولت و ...) دارند و میتوانند در عرصه دیپلماسی عمومی اثرگذار باشند، باید به زبانهای بینالمللی (عربی، اسپانیولی، اردو، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، چینی و ...) در رسانههای مجازی رایج جهان (یوتوب، فیسبوک، تیکتاک، توییتر، اینستا) حضور داشته و صرفاً در مقام تبیین دیپلماسی و سیاستهای جمهوری اسلامی نسبت به منطقه و جهان باشند.
2⃣ نقدهایی به نحوه فعالیت مسئولان در رسانههای مجازی متعلق به دشمن، بخصوص گردانندگان صفحات/کانالهای آنان وجود دارد که به اهم آن اشاره میشود:
🔻 اغلب مسئولان (تقریبا به غیر مرکز نشر آثار مقام معظم رهبری، همه مسئولان درجه اول کشور)، در سکوهای ایرانی، هیچ فعالیتی ندارند. برخی نیز، آنقدر دیر به دیر در سکوهای داخلی فعالیت میکنند که مخاطب قید پیگیری صفحه/کانال آنها را میزند.
🔻در شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای فیلترشده متعلق به دشمن، به زبان فارسی و ناظر به مخاطب ایرانی ساکن ایران، فعالیت میکنند؛ بخصوص آنکه برخی از این سکوها، مانند توییتر اصلا بین مردم ایران رایج نیست؛ یعنی ایرانیان مقیم کشور برای شنیدن حرف مسئولان و مواضعشان، لاجرم باید از سکوی خارجی استفاده کنند!
🔻 از سوی دیگر، در سکوهای خارجی یادشده و در راستای دیپلماسی عمومیِ بینالمللی، مواضع جمهوری اسلامی را به زبان فارسی و ناظر به مخاطب فارسی زبان در افغانستان، تاجیکستان و یا ایرانیان خارج از کشور، تبیین نمیکنند. ضمن آنکه قریب به اتفاق مسئولانی که دارای جایگاه بینالمللی هستند، اصلا فعالیت بینالمللی ندارند و هیچ کنشی در راستای دیپلماسی عمومی از خود نشان نمیدهند. تعداد معدودی نیز صرفا به زبان انگلیسی و در نهایت عربی، پیامهایی منتشر میکنند. حال آنکه استفاده از زبانهای رایج بینالمللی در راستای دیپلماسی عمومی، ضروری است.
🔻 نکته عجیبتر آنکه مسئولان فعال در فضای مجازی و یا گردانندگان صفحات/کانالهای آنان، در حالی که در سکوهای متعلق به دشمن - بخصوص توییتر و اینستاگرام - با محدودیتهای فراوان مواجه میشوند، به شدت فعالند، اما در سایر سکوهای بینالمللی مانند تیک تاک - که هیچ محدودیتی علیه جمهوری اسلامی اعمال نمیکند - حضور ندارند. تیک تاک چینی، ۱.۶ میلیارد مخاطب فعال ماهانه جهانی دارد(توییتر ۷۰۰ میلیون مخاطب فعال ماهانه دارد)، اما مورد توجه گردانندگان صفحات/کانالهای مسئولان جمهوری اسلامی نیست! اهمیت این خطای شناختی آنجایی بیشتر میشود که بدانیم آمریکاییها در تیک تاک بسیار فعالند و زمینه مساعدی برای دیپلماسی عمومی جمهوری اسلامی محسوب میشود. در خصوص میزان اثرگذاری تیک تاک هم مسئله غزه قابل توجه است. فعالان ضد صهیونیستی حاضر در تیک تاک توانستند گفتمان خود و مظلومیت مردم غزه را به مردم آمریکا و جهان منتقل کنند.
🔻 شیوه فعالیت گردانندگان صفحات/کانالهای مسئولان جمهوری اسلامی در سکوهای مجازی متعلق به دشمن بهگونهای است که انسان گمان میکند این عزیزان نحوه فعالیت در زمین دشمن با سکوی های داخلی را یکی میدانند! به همین دلیل است که یا در دام فیلتر حبابی میافتند که لاجرم محتوایشان نه به گوش مخاطب داخلی میرسد و نه مخاطب خارجی و یا با حذف محتوا/ صفحه توسط مدیران آن سکو مواجه میشوند؛ به عبارت دیگر خطای شناختی آنان، شامل کیفیت حضور در این بسترها هم میشود.
3⃣ این نوع فعالیت در فضای مجازی ( حضور حداکثری در رسانههای مجازی متعلق به دشمن و عدم حضور در سکوی داخلی)، رسمیت و شانیت قابل توجهی به سکوهای خارجی متعلق به دشمن در افکار عمومی ایرانیان میدهد و موجب ایجاد دوگانگی در جبهه مردمی در خصوص فیلترینگ میشود.
4⃣ مسئولان فضای مجازی جمهوری اسلامی، چقدر به جهانی سازی سکوهای ایرانی فکر میکنند؟ حقیقت آن است که آنان حتی به توسعه این سکوها به میزان پاسخگویی به نیاز همه کاربران ایرانی نیز فکر نمیکنند و درد بزرگ فضای مجازی جمهوری اسلامی همین است.
✍ محمد کهوند
🔊تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7