قبل از انتخابات وعده دادم که در صورت حضور در مجلس، برای مساله شفافیت منتظر قانون و... نمی مانم و داوطلبانه گزارشهای روزمره ای از جلسات مجلس را در فضای مجازی منتشر خواهم کرد تا در همین حد هم که شده دایره شفافیت را گسترش دهم. الوعده وفا.
اولین گزارش شفاف از اولین روز کاری مجلس دوازدهم
صبح حدود ساعت 8 به مجلس رسیدم. استثنائا چون روز افتتاحیه بود و سران لشگری و کشوری میهمان مجلس بودند، امکان پارک ماشین داخل مجلس وجود نداشت و ماشین را در یکی از خیابانهای اطراف پارک کردم.
وارد صحن شدم. طبق قرعه کشی، نماینده سمت چپم آقای دوستعلی از کرمان است که از قدیم او را می شناسم و بسیار سلیم النفس است و نفر سمت راستی ام هم آقای هاشمی از میناب است؛ مثل بقیه مردم جنوب، خونگرم.
بعد از پخش سرود ملی و قرائت قرآن. هیات رییسه سنی مجلس کار را شروع کردند و به صورت دسته جمعی سوگندنامه را قرائت کردیم. حس عجیبی بود؛ احساس سنگینی مسئولیت و یک نوع غم پنهان.
اواسط مراسم، کلیپی از آقای رییسی پخش شد که حال خیلی از نمایندگان را دگرگون کرد. هنوز بغضش رهایم نمی کند و امروز هم با دیدن تصاویر و صندلی خالی رییس جمهور، چند دقیقه ای بهم ریختم. مصداق آدم دلسوزی بود که دیدنش به آدم انرژی مثبت میداد. دائم تصور میکردم که امروز باید جلوی چشمانمان می بود ولی افسوس، خدا رحمتش کند...
اما یکی از اتفاقات بد جلسه وقتی بود که در حین سخنرانی آقای مخبر، تعدادی از نمایندگان در صحن راه می رفتند تا برای انتخابات هیات رییسه که سه شنبه برگزار می شود با هم لابی کنند، عملا نظم جلسه بهم ریخته بود. انگار نه انگار که جلسه افتتاحیه مجلس است و میهمانان خارجی هم دارند این وضعیت را می بینند.
بعد از مراسم افتتاحیه، با بقیه نمایندگان به سمت حرم امام خمینی (ره) حرکت کردیم. وقتی راننده میخواست وارد محوطه حرم شود، با یکی از افراد گفت: ثابتی! فقط تو با دنا پلاس نیامدی! خنده ام گرفت، گفتم من که ماشین را انتخاب نکردم! (ماشین ما پرشیا بود) ضمنا بقیه که در همین ماشین هستند هم نماینده هستند!
وارد حرم شدیم و نماز ظهر و عصر را به امامت حاج سید حسن خمینی خواندیم. بعضی نمایندگان از معماری اشرافی حرم انتقاد می کردند و من هم هیچوقت نفهمیدم کدام عقل سلیمی به این نتیجه رسید که امام مستضعفان را با ساخت چنین حرمی در غربت محصور کند؟
موقع خروج، تولیت حرم یکی یکی با نمایندگان خوش وبش می کرد و من هم با ایشان سلام و علیک نسبتا گرمی کردم و بعد هم حرکت کردیم به سمت مجلس.
موقع نهار، دکتر پزشکیان را دیدم. گفتم می دانید که به لحاظ سیاسی اختلاف داریم و به شما هم رای نمی دهم اما از اعلام کاندیداتوری تان برای انتخابات ریاست جمهوری خوشحال شدم. چون اولا به رقابت واقعی در انتخابات کمک می کند و ثانیا هر کاری که باعث افزایش مشارکت شود، ارزشمند است.
ضمنا تا امروز خیلی درباره لاکچری بودن رستوران و غذاهای مجلس شنیده بودم اما واقعا اینطور نبود. نمی گویم خیلی ساده بود اما اصلا خبری از سلف سرویس و... نبود.
بلافاصله بعد از نهار، جلسات شعب در محل کمیسیون ها برگزار شد. طبق آیین نامه داخلی مجلس، تا قبل از مشخص شدن کمیسیونها، نمایندگان باید داخل شعبه های 15 گانه بحث های مقدماتی مثل اعتبارنامه ها و... را انجام دهند. من هم به پیشنهاد یکی از نمایندگان با تجربه، برای ریاست کمیسیون تحقیق شعبه 7 کاندیدا شدم که با لطف دیگر اعضای شعبه رای آوردم. کارکرد این کمیسیون برای زمانی است که اگر اعتبارنامه ای محل اختلاف شود، باید همراه با دیگر روسای کمیسیون تحقیق شعبه های دیگر درباره آن اعتبارنامه بررسی لازم را انجام دهیم.
بعد از این جلسه یکی از نامزدهای ریاست مجلس تماس گرفت و دعوت کرد برای گفتگو به دفترش بروم. من هم صادقانه در حضور خودش استدلال کردم که چرا به ایشان رای نخواهم داد.
بعد از این جلسه هم مجددا به صحن رفتیم تا در جلسه فراکسیون انقلاب اسلامی (فراکسیون اکثریت) شرکت کنیم. اما اتفاقات تلخ و عجیب و غریبی افتاد. موقع رای گیری درباره یکی از مهمترین موضوعاتی که سمت و سوی جلسه را عوض می کرد خیلی از نمایندگان به خاطر مشکل فنی نتوانستند رای بدهند و بعد هم بعضی طرفداران آقای قالیباف بلافاصله جلسه را ترک کردند تا جلسه از رسمیت بیفتد. کاری که اخلاقا درست نبود. همین باعث شد تا جلسه ناتمام بماند و برداشت خیلی از نمایندگان این بود که انگار این یک سناریوی برنامه ریزی شده بوده است. آن هم درست در همان روزی که رهبر انقلاب در پیام افتتاحیه برای مجلس تاکید کردند که آرامش و وحدت داشته باشید و تقوا را رعایت کنید!
بعد از جلسه نیز به یک جلسه دیگر در خارج از مجلس رفتم و تازه الان به منزل رسیدم. ساعت حدود ۳ نصف شب است و جلسه بعدی ساعت ۶ صبح شروع می شود، چشمهایم را به زور نگه داشته ام تا این چند خط را بنویسم...
@Sabeti ✅
@basiratesoleymanei
20.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت تکاندهنده از شب جهنمیِ رفح
@basiratesoleymanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#استاد_پناهیان : دولت #رئیسی ترس برخیها از مذهبیها را از بین برد
🔹با روی کار آمدن رئیسی، ترسی که برخی از حزباللهیها و مذهبیها داشتند ریخت هر چند دروغهای زیادی علیه او ساخته میشد.
🔸گاهی خداوند با خون شهید، تهمتها را آشکار میکند و رئیسی هم چنین سرنوشتی الهی داشت.
#خادم_الرضا_عليه_السلام
#سید_شهیدان_خدمت
@basiratesoleymanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین سفر آقای مخبر
معاون اول رئیس جمهور
به امتداد راه شهید جمهور
امیدوار هستیم
@basiratesoleymanei
دومین گزارش شفاف از دومین روز کاری مجلس دوازدهم (سه شنبه ۸خرداد )
حدود ساعت 6 صبح رسیدم به مجلس. قرار بود قبل از شروع صحن علنی، جلسه ای با حضور تعدادی از نمایندگان برگزار شود تا درباره رای دهی به نامزدهای هیات رییسه برای سال اول، بحث و مشورت شود. جلسه تا حدود 7.30 طول کشید اما جمع بندی بسیاری از نمایندگان این بود که جریان سیاسی آقای قالیباف با ائتلاف با اصلاح طلبان مجلس دوازدهم، دست برتر را در رای گیری صحن خواهد داشت. پیش بینی دقیقی که چند ساعت بعد محقق شد.
بعد از صبحانه، حدود ساعت ۸ وارد صحن شدم. جلوی میز نمایندگان پر از کاغذ و بروشور تبلیغاتی بود. مجموعا ۶۸ نفر از ۲۹۰ نماینده نامزد حضور در هیات رییسه شده اند! یعنی حدود یک چهارم کل مجلس!
چند نفر از نمایندگان فکر می کنند من هم نامزد شده ام. حتی خبر اشتباهی هم در این باره در فضای مجازی منتشر شده اما هرکس که می پرسید تاکید میکردم که نامزد هیچ سمتی نیستم چون معتقدم حداقل در سال اول باید بیشتر با فضای مجلس و آیین نامه آشنا شوم و حتما افراد باتجربه و جوان دیگری هستند که برای حضور در هیات رییسه اولویت داشته باشند. صبر در سیاست، ضرر ندارد.
اما از بین آقایان قالیباف، ذوالنور و متکی به هیچ کدام رای ندادم و آگاهانه روی برگه رای، خط کشیدم. اما چرا این کار را کردم؟
1. حدود سه هفته قبل در جلسه مفصلی با حضور خود دکتر قالیباف در عین احترام، با صراحت استدلال کردم که چرا با ریاست وی بر مجلس جدید موافق نیستم و توضیح دادم که پپام رای مردم تهران در 11 اسفند تغییر بود.
همانجا گفتم که اگر این اتفاق تکرار شود، نه فقط آنهایی که در انتخابات شرکت نکردند بلکه بخش قابل توجهی از کسانی که در انتخابات شرکت کردند نیز سرخورده خواهند شد و این مساله باعث کاهش بیشتر سرمایه اجتماعی نیروهای انقلابی خواهد شد و القای انسداد سیاسی به جامعه خواهد کرد. در واقع با تکرار این مساله مردم خواهند گفت که انگار حضور در انتخابات باعث تغییر نمی شود چون وقتی که به یک نفر چه 1 میلیون و 200 هزار رای می دهیم (سال 98) و چه 450 هزار رای (سال 1402)، باز هم سرجایش هست، پس مسیر تغییر در مناسبات سیاسی کشور از چه راهی است؟
البته، نقدهای دیگری نیز داشتم اما یکی از اصلی ترین دلایلم برای رای ندادن به آقای قالیباف علیرغم همه زحمات ایشان در مجلس یازدهم همین مساله بود.
2. اما به آقای ذوالنور نیز رای ندادم و حتی روز قبل از رای گیری، دلایلم را به خود ایشان نیز گفتم. ادله ای که برخی مربوط به عملکردشان بود و برخی هم مربوط به بعضی سخنان ایشان در سالهای اخیر که فاقد دقت لازم بوده و حتی نقل قولهای مخدوش و بی اعتبار از افراد دیگری بوده که بازتاب آنها در فضای مجازی، هم به شخصیت انقلابی خود آقای ذوالنور ضربه زده و هم در وحدت نیروهای انقلابی خدشه وارد کرده.
3. و اما به آقای متکی نیز رای ندادم چون عقبه سیاسی ایشان را جریان راست سنتی و حتی اعتدال (لاریجانی- باهنر) می دانم و با وجود احترام به ایشان، با رویکرد سیاسی او مخالفم.
لذا تصمیم گرفتم اسم هیچ کدام از سه بزرگوار را روی برگه رای ننویسم تا حداقل آقای نبویان برای سال بعد روی جوانان انقلابی مجلس را زمین نزند و برای ریاست مجلس نامزد شود. چون من هر یک رای را یک نماد می دانم و به اصطلاح «رای هویتی» ولو در اقلیت را قابل دفاع تر از رای به کسانی می دانم که با آنها همسو نیستم.
اما پس از انتخاب هیات رییسه، آقای رسایی به بعضی عددهای اعلام شده برای نایب رییسان شک کرد و درخواست بازشماری آرا را داد. عجیب آنکه پس از بازشماری مشخص شد در اثر اشتباه، یا غفلت یا هر چیز دیگری، حدود 20 رای بیشتر برای آقایان حاج بابایی، نیکزاد و مصری اعلام شده! هرچند با شمارش دوباره رای ها تغییری در ترتیب نواب رییس به دست نیامد اما این اتفاق باعث حیرت خیلی از نمایندگان شده بود. به همین خاطر از باب محکم کاری با مسئول حراست مجلس تماس گرفتم و درخواست بازشماری آرای نامزدهای ریاست را نیز مطرح کردم و مجددا آرای نامزدهای ریاست را بازشماری کردیم. البته در اینجا هیچ اشکالی وجود نداشت و آرای آقایان قالیباف (198)، ذوالنور (60) و متکی (5) هیچ تغییری نکرد.
اما آنالیز رای ها نشان داد که تحلیل خیلی از نمایندگان در جلسه صبح درست بوده و با ائتلاف جریان اصلاحات و اعتدال و قالیباف، وی توانست ریاستش بر مجلس جدید را تمدید کند و ظاهرا حضور سه چهره اصلاح طلب در هیات رییسه مجلس نیز حاصل همین ائتلاف بوده.
بعد از پایان صحن علنی، تا الان که ساعت ۳ بامداد است، چند جلسه پشت سرهم درباره انتخابات ریاست جمهوری داشتم.
البته چند ساعتی هم برای قسمت جدید برنامه حافظه تاریخی که آن هم درباره انتخابات است و به زودی منتشر میشود، وقت گذاشتم و کم کم می خواهم بروم منزل تا بخوابم! روزهای عجیب و پر اتفاق و پرتراکمی است...
@Sabeti ✅
@basiratesoleymanei
⭕️ درست در روزی که حسن روحانی با سلبریتی های پولدار،افطار کرد...
✅ ابراهیم رئیسی در کنار کارگران و کشاورزان بجنورد روزه خود را باز میکند...
#رئیسی_عزیز
@basiratesoleymanei
از زانو زدن ظریف جلو امیر کویت رسیدیم به عرض تسلیت وزیر خارجه عمان توی منزل شهید امیرعبداللهیان...
پس خیلی فرق داره دولتی رو انتخاب کنیم نوکر امیران اعراب باشه یا با اقتدار باشه...
@basiratesoleymanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹امام خامنهای : دشمنان میدانند که اگر حضور مردم ضعیف بشود و کشور ضعیف بشود، آن وقت میتوانند کشور را دچار ناامنی و تروریسم کنند، کشور را جولانگاه تروریستها قرار بدهند.
@basiratesoleymanei
✅ حمایت دکتر محمدجواد لاریجانی از نامزدی دکتر سعید جلیلی در انتخابات
تیزهوشی دکتر جلیلی در امور سیاسی ایشان را تبدیل به گزینه ای مطرح کرده است.
@basiratesoleymanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتشار برای اولین بار
دعایی که مستجاب شد؛🤲
مکالمه تلفنی مرحوم آیتالله ناصری با شهید جمهور آیتالله رئیسی
#سید_شهیدان_خدمت
#شهید_جمهور #رئیسی_عزیز
@basiratesoleymanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیس جمهور و وزیر و مسئول شدن
بعد از این شهدا خیلی سخت شد ....
@basiratesoleymanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای مهم دکتر جلیلی از یک توافق فاجعه بار برای تولید ملی در دوران #حسن_روحانی
چرا وقتی میتونیم موشک درست کنیم، عینک،چادر،خودروی با کیفیت و ... درست نکنیم!؟
@basiratesoleymanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیافهی بچه مثبتا رو نگیرید!
امتحان سنگینه! ریزش در پیش داریم.
@basiratesoleymanei
📣 طرح عبری جدید دیوارنگاره میدان فلسطین تهران درباره موفقیت اخیر حماس در عملیات اسیرگیری از ارتش اسرائیل
🔸️همزمان با عملیات غافلگیرکننده گردانهای قسام در شمال غزه و اسارت ۳ نفر دیگر از اعضا ارتش رژیم اشغالگر قدس از جدیدترین طرح دیوارنگاره میدان فلسطین تهران رونمایی شد.
@basiratesoleymanei
💠▫️بصیرت سلیمانی ▫️💠
دومین گزارش شفاف از دومین روز کاری مجلس دوازدهم (سه شنبه ۸خرداد ) حدود ساعت 6 صبح رسیدم به مجلس. قر
دیدم بعضی از دوستان گفته اند در هر شرایطی نباید رای سفید میدادم و حتما باید بین آقایان قالیباف، ذوالنور و متکی یک گزینه را انتخاب میکردم.
درحالیکه توجه ندارند رای سفید بنده ناشی از سرگردانی یا عدم قدرت تشخیص نبوده، اتفاقا به خاطر شناخت دقیق این سه بزرگوار و شرایط سیاسی کشور چنین تصمیمی را گرفتم. چون بنده خود را نسبت به رایی که میدهم پاسخگو میدانم، هیچ حجت شرعی و عقلی برای رای دادن به این سه نفر نداشتم و نمیتوانم امروز به آنها رای دهم و فردا هم پاسخگوی عملکردشان به مردم باشم.
ضمن اینکه عده ای دیگر نیز با تحریف سخنان ایشان مدعی شده اند رای ممتنع نماینده حرام شرعی است! در حالیکه ایشان قبلا توضیح داده اند که در جریان قانونگذاری نیز اگر نماینده ای تلاشش را کرد ولی به نتیجه نرسید میتواند رای ممتنع دهد. اگرچه حتما اولویت با رای فکر شده و کارشناسی به لوایح و طرحهاست که بنده هم تلاش خواهم کرد تا در این مسیر حرکت کنم. این سخنان ایشان در خرداد ۹۲ بخوانید:
"رأی ممتنع مال آنجائی است که انسان زحمت خودش را کشید، کار خودش را کرد بالاخره ذهنش به جایی نرسید. خب، اینجا البته انسان رأی ممتنع میدهد؛ مثل فقیه و مجتهدی که زحمت خودش را میکشد، به منابع مراجعه میکند، ادلهی اجتهادی و ادلهی فقاهتی را میبیند، بعد ذهنش به جائی نمیرسد؛ میگوید خب، اینجا احتیاط کنید؛ میگوید من رأی ندارم، فتوا ندارم. رأی ممتنع مال اینجا است"
@Sabeti ✅
@basiratesoleymanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و تاریخ در حال ورق خوردن است...
🔹️ ویدیویی که در صفحه دفتر رهبر انقلاب منتشر شد.
@basiratesoleymanei
📝 متن کامل نامه حضرت آیتالله خامنهای به دانشجویان باوجدان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای ایالات متحده آمریکا.
📝 #letter4u2024 | #LetterFromLeader | #United4Palestine
🖼 متن انگلیسی | متن فارسی | نشان
💻 Farsi.Khamenei.ir
@basiratesoleymanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدیمی ترین کشور دنیا کدام است؟
انتشار حداکثری با شما ✅
🇮🇷 @basiratesoleymanei
♦️من گوسفند دارم، حقوق نمیخواهم، حقوق مرا بدهید به افراد ندار و بی سرپرست
🔹در وصیت نامهاش نوشته بود: «من چندتا گوسفند به اندازه ای که بچه هایم شکمشان را سیر کنند دارم، حقوق مرا بدهید به افراد و ندار و بی سرپرست.»
🔸فرماندهان برای متقاعد شدنش گفته بودند که این حقوق ناچیز؛ حق خودش و فرزندانش است.
📌در جواب نوشت: «امام علی (ع) که افراد را به جنگ دعوت میکرد، یکی میگفت محصولم، یکی میگفت زن و بچهام و... با این توجیهات علی رو تنها گذاشتن ایران کوفه نیست!»
➕و به فرزندانش گفت: شاید بعد من سپاه نتوانست به شما کمک کنه، که با نداری بسازید از اولاد امام حسین عزیزتر نیستید که این همه مصیبت کشیدند.
🌷شهید حاج قباد شمس الدینی، شهیدی که حاج قاسم او را حبیب ابن مظاهر لشکر ثارالله نامیده بود
@basiratesoleymanei
🔰 ماه قبل تحریم کردند حالا اول صف نامزدی ایستادهاند!
🔸این اصلاحطلبانی که برای نامزدی در انتخابات صف کشیدهاند، همانهایی هستند که سه ماه قبل، انتخابات را تحریم کردند؟!
🔸به گزارش جهان نیوز، طی ظرف زمانی چند ماهه، رفتار دوگانه اصلاحطلبان بیشتر به چشم میآید. انتخابات همان انتخابات است آنها گویا همان افراد چند ماه قبل نیستند که انتخابات را تحریم کردند و رئیس دولت اصلاحات در یک حرکت قابل تامل پای صندوق رای حاضر نشد.
🔸اینکه چه اتفاق شگرف و تحول بنیادینی رخ داده که رفتار سیاسی اصلاحطلبان ۱۸۰ درجه فرق کرده، سؤالی است که باید آنرا در لابهلای کنشهای سیاسی آنان در آینده پاسخ داد اما به نظر میرسد که به خوبی از فضای انزوای سیاسی خود باخبرند با توجه به برخی رفتارهای رسانهای این جریان در تخریب دولت سیزدهم به نظر میرسید که کم کم خود را آماده انتخابات سال آینده میکند اما حالا با شهادت آیتالله رئیسی و همراهانش، اصلاحطلبان خود را به طور جدی در یک کارزار انتخاباتی میبینند.
🔸تحریم انتخابات برای آنان به یک پاشنه آشیل بود. و حالا افکارعمومی نسبت به رفتار دوگانه این جریان سیاسی با دیده تردید و تعجب نگاه میکند. این جریان پیش از ورود به این رقابت باید به یک سؤال جدی پاسخ دهد که در این دو ماه چه چیزی تغییر کرده است ؟
@basiratesoleymanei
⁉️ماجرای تصویر شهید رییسی که منتشر نشد!
🌹خاطره یکی از همراهان رییسجمهور شهید از تصویری که منتشر نشد:حاج آقا که برای یکی از ملاقاتها از محل اقامتش در الجزایر خارج شد یکی از بچهها همونجا با موبایل یه عکس گرفته بود و میخواست منتشر کنه. هرکس میدید میگفت شبیه اون عکس معروف امام توی خیابونهای نوفل لوشاتو هست برای همین، منتشر نکردیم گفتیم دروغها و تهمتهای رسانهای رو دوباره تکرار میکنن. روحش شاد.
@basiratesoleymanei
👆 واکنش رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به نامه رهبر معظم انقلاب به دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاههای آمریکا
♦️ مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نیز با بازنشر متن پیام رهبر انقلاب به دانشجویان آمریکایی نوشت: «اگر آیت الله را راضی کردهاید، آمریکا را از دست داده اید
@basiratesoleymanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 رئیسجمهوری که بالاترین مدرک تحصیلی تاریخ را دارد!
#شهید_جمهور #سید_شهیدان_خدمت
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
@basiratesoleymanei
🔺۹ سال از نامه قبلی رهبر انقلاب به جوانان غرب گذشت...
۹ سال قبل شگفتزده شدیم از مطالبه رهبری نسبت به ایستادن جوانان غربی مقابل صهیونیستها....
ما به آینده ایمان نداشتیم و امروز را نمیدیدیم.... امروزی که رهبری دوباره به همان جوانان نامه نوشته و گفته حالا شما در سمت درست تاریخ ایستادهاید...
@basiratesoleymanei
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کپی برابر اصل
این کلیپ رو که یادتونه🤔
پس یادتون بمونه و زود فراموش نکنید 😏
@basiratesoleymanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 #بازنشر | همزمان با پیام تاریخی حضرت امام خامنهای به دانشجویان آمریکایی مبنی بر اینکه "شما در طرف درست تاریخ ایستادهاید و برگ جدیدی درحال رقم خوردن است" بشنوید از اشاره شهید حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه فقید جمهوری اسلامی ایران درخصوص آینده ایران و تغییر نظم جهانی
▪️◾️▪️
#روشنگری | #ایران_قوی
@basiratesoleymanei