ولی هیچکس به تواضع رهبر یکی از ۱۰ کشور قدرتمند دنیا در برابر یک کودک
۱۰ ساله توجه نکرد.
╭─┅••─• 🍃 🇮🇷 🍃 •─┅••─╮
✅https://rubika.ir/ghadir_16 🆔https://eitaa.com/ghadir_14
╰─┅••─• 🍃 🇮🇷 🍃 •─┅••─╯
یکی از شبهاتی که در سالهای اخیر توسط ضد انقلاب و عمدتاً طیف سلطنت طلب، مطرح شده این است که پیشرفتهایی که به نام دستاوردهای انقلاب اسلامی مطرح می شوند، محصول گذر زمان و پیشرفتهای علمی جهان هستند و در صورت تداوم حکومت پهلوی نیز محقق می شدند. آیا واقعا اینگونه می شد؟
برخی موارد همچون ارتباطات سیار، تلفن هوشمند، اینترنت، بانکداری الکترونیک و... محصول گذر زمان هستند و نمیتوان بر حکومت پهلوی به دلیل نبود این امکانات در آن دوره خرده گرفت اما آیا برق، گاز، تلفن، یخچال، تلویزیون و... هم در آن دوران کشف و اختراع نشده بودند؟ در سال پایانی حکومت پهلوی، چند درصد مردم به این امکانات دسترسی داشتند؟
اگر صِرف گذشت زمان باعث پیشرفت می شود چرا کشورهایی در همسایگی ما، با وجود گذشت دهها سال همچنان پیشرفت نکرده اند؟ چرا گذشت زمان در دوره پهلوی باعث پیشرفت نشد و پس از ۵۴ سال حکومت، همچنان مجبور به استخدام پزشکان هندی و پاکستانی بودند؟
توسعه وابسته و اقتصاد غیر مشارکتی که در دوره پهلوی شکل گرفت، در کنار دخالت فزاینده هزاران مستشار غربی، مانع اساسی بر سر راه پیشرفت واقعی بوده و گذر زمان نیز نتوانست این مانع را مرتفع سازد. غرب، تنها به اندازه ای که اجازه پیشرفت به ایران میداد که به دامن کمونیست نلغزد. با چنین رویکردی، با فرض تداوم حکومت پهلوی نیز پیشرفت چندانی متصور نبود.
اگر قرار باشد دستاوردهای انقلاب اسلامی را به پای گذر زمان بنویسیم، لاجرم باید مواردی که سلطنت طلبان به عنوان افتخارات حکومت پهلوی نام می برند را نیز محصول گذر زمان بدانیم. به عبارت دیگر، اگر قائل به این باشیم که با تداوم حکومت پهلوی نیز به دستاوردهای کنونی می رسیدیم، باید بپذیریم که در صورت تداوم حکومت قاجار نیز به همه اموری که پلهوی ها بدان افتخار می کنند، نائل می شدیم!
در ارزیابی دستاوردهای انقلاب اسلامی، باید توجه داشت که پیشرفتهای جمهوری اسلامی در سایه چند دهه اقسام تحریمهای بی سابقه در تاریخ، هشت سال جنگ تمام عیار، افزایش سه برابری جمعیت و کاهش چشمگیر درآمدهای نفتی حاصل شده است. مصائبی که حکومت پهلوی، نه تنها با هیچکدام از آنها روبرو نبوده، بلکه از پشتیبانی هم پیمانان غربی نیز برخوردار بوده است.
جمهوری اسلامی به عنوان نظام برآمده از انقلاب اسلامی، به موفقیتهای بیشماری در عرصه های مختلف دست یافته است اما همچنان در برخی عرصه ها با کاستیهایی روبرو بوده و با نقطه مطلوب فاصله دارد. کلید رفع این کاستیها نیز تلاش مضاعف، کار جهادی و نگاه به توانمندیهای داخلی است نه زیر سوال بردن اقدامات گذشته که با همه کاستیها، همچنان قابل دفاع است.
مشکلات اقتصادی و معیشتی که این روزها مردم بدان دچارند، قابل کتمان نبوده و برای دلسوزان و معتقدان به انقلاب، درد آور است اما این مشکلات نباید سبب شود که در تحلیل دستاوردهای انقلاب، انصاف را به کناری گذاشته و همه افتخارات و کارهای سترگ صورت گرفته را، با دیده تردید بنگریم.خلاصه آنکه، با همه گله مندی، باید همچنان پای کار انقلاب بمانیم.
سید امین فروغی نیک
✅
🔴امام خامنه ای :انقلاب ما رژیم ضد اسلام را از بین برد، رژیم اسلامی بر سر کار آورد؛ رژیم دیکتاتور و مستبد را از بین برد، رژیم مردمسالار به جای آن نشاند؛
♦️وابستگی هایی که کشور ما در طول سالهای متمادی گرفتار آن بود و در دوران پهلویها به فجیعترین و فضیحترین وضع خود رسیده بود، از بین برد و استقلال همهجانبه را به ملت ما داد.
♦️اختناق نفسگیری که بر ملت ما حاکم بود، از بین برد، آزادی به این ملت داد آراء خودشان را، حرفهای خودشان را بتوانند آزادانه ابراز کنند؛ فضا، فضای آزادی شد تحقیرشدگی تاریخىِ ملت ما را از بین برد، عزت ملی داد.
♦️دهها سال ملت ما تحقیر شد. این ملت بزرگ، با این سابقهی تاریخی، با این مواریث عظیم فرهنگی و علمی و تاریخی، در مقابل حکام زورگو و فاسد، و پشت سر آنها در مقابل مستعمران و سلطهگران بینالمللی تحقیر شد.
♦️انقلاب ما این را از بین برد، تبدیل کرد به عزت ملی. امروز ملت ایران احساس عزت میکنند، احساس تشخص میکنند.
♦️انقلاب، ضعف نفس و خودکمبینی را در ملت ما از بین برد؛ به جای آن، اعتماد به نفس ملی را به ملت داد.
♦️ما خودکمبینی داشتیم؛ فکر میکردیم نه کار علمی از ما برمیآید، نه کار سیاسی از ما برمیآید، نه کار عظیم نظامی از ما برمیآید. ما فکر میکردیم یک ملت ضعیفی هستیم؛ این را به ما تلقین کرده بودند، تزریق کرده بودند.
♦️انقلاب این را از ملت گرفت، به جای آن، اعتماد به نفس ملی به ما داد. ما امروز در همهی میدانها اعتماد به نفس داریم؛ میدانیم که میتوانیم، و دنبال این توانستن حرکت میکنیم، و همه جا هم بحمداللّه به مقاصدمان میرسیم.
🔴فرنگیس نماد مقاومت زنان ایرانی
🔹فرنگیس حیدر پور در سال ۱۳۴۱ در روستایی در توابع شهرستان گیلانغرب در کرمانشاه به دنیا آمد.
🔹وقتی بعثیها به روستای آنها حمله کردند مردم از ترس جان بدون هیچ غذا و امکاناتی به دل کوه ها پناه بردند. در مصاحبه ای ایشان گفتند:
🔹شب همان روز گرسنگی طاقت کودکان را گرفته بود و به همین دلیل من با پدرم تصمیم گرفتیم که شبانه برای آوردن برنج و آرد به روستا برویم چون بیشتر مردها برای جنگ با بعثیها به مرز رفته بودند.
🔹در راه به طور اتفاقی با ۲ نظامی مسلح رو در رو شدم و از آنجایی که تعصب و حس وطن دوستی و دفاع از سرزمینم در مقابل تجاوز داشتم و باتوجه به شهادت تعدادی از بستگان نزدیکم با استفاده از تبری که از منزل پدرم برای تهیه هیزم با خود آورده بودم به سمت یکی از افسران بعثی حمله ورگشتم و او را از پای در آوردم نظامی دیگر همراه وی که ناظر این صحنه بود دست هایش را به علامت تسلیم بالا برد.
🔹ایشان در ادامه افزودند :
میشد به شهرهای دیگر برویم و در امن و امان زندگی کنیم اما چرا میرفتیم و خانهمان را دودستی تقدیم بعثیها میکردیم؟ اینجا خانه و آب و خاک ماست. حداکثر مهاجرت ما رفتن به ۵کیلومتری روستا و کوه و کمر اطراف آن بود. ترجیح دادیم به کوه و کمر پناه ببریم؛ ما خانهمان را دوست داشتیم و این بعثیها بودند که باید میرفتند
🖼 #طرح_مهدوی ؛ #مناسبتی
📌 پیروان پیر خمینی، زمینهسازان ظهور...
👤 امام خمینی (رحمةالله علیه):
🔅 انشاءالله این نهضت و این انقلاب و قیام تا صاحب اصلی بیاید و ما، شما و ملت ما، امانت را به او تسلیم میکنیم.
▫️ #انقلاب_و_مهدویت
🕊 امام حسین علیه السلام:
🌾 هرکس برای #خیر رسانی به برادرش عجله کند، فردا که عرصه قیامت بر او دشوار شود، آن خیر را خواهد یافت.
📚بحارالأنوار، ج۷۵، ص۱۲۱
#حدیث #امام_حسین(ع)
در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال چند نفر شرکت کردند؟
بررسیهای میدانی از افزایش قابل توجه جمعیت حاضر در راهپیمایی در اکثر استانها حکایت دارد.
مشاهدات میدانی از حضور بیش از یک و نیم میلیون نفر در راهپیمایی ۲۲بهمن تهران حکایت دارد. حجم حضور ۳۰ درصد بیش از آخرین راهپیمایی در سال ۹۸ (قبل از همه گیری کرونا) بود.
حجم حضور در راهپیمایی ۲۲بهمن نسبت به قبل از شروع کرونا در سال ۹۸ به شرح زیر در استانها افزایشی و چشمگیر بود:
*البرز، زنجان، لرستان، آ.شرقی، آ.غربی، ایلام، قزوین، اصفهان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد ۲۰٪
* گیلان ۲۵٪
*تهران، خ.رضوی، فارس،اردبیل، چهارمحال و بختیاری ۳۰٪
*بوشهر ۴۰٪
*سمنان ۵۲٪
*حضور حدود یک میلیون نفر در مشهد
*قم ۲۰٪ کاهشی بوده است
*خ.جنوبی ۲۰٪
*هرمزگان، کرمان، مازندران ۳۰٪
*خ.رضوی ۸۰٪
*خوزستان ۱۰٪
*همدان، یزد ۳۰٪
*سیستان و بلوچستان ۴۵٪
*مرکزی۵۰٪
*کردستان ۱۰۰٪
* گلستان ۲۰٪
* خ.شمالی ۵۳٪
در جمعبندی میزان مشارکت در راهپیمایی امسال میتوان گفت که از نظر تعداد جمعیت حدود ۹میلیون نفر در شهرهای بزرگ و مراکز استانها برآورد میشود که این رقم نسبت به سال ۱۳۹۸ و آخرین راهپیمایی پیش از شیوع کرونا رشد ۳۱ درصدی را نشان میدهد.
جمع بندی مراسم ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ با احتساب آمار شهرهای کوچک و روستاها به شرح زیر است:
میزان حضور: حدود ۲۱ میلیون نفر
درصد حضور نسبت به سال ۹۸ : افزایش ۴۰٪