eitaa logo
بصیرت
228 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
5هزار ویدیو
706 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ احکام مربوط به تحلیل سیاسی 🌺برگرفته از کتابچه «احکام هدایت سیاسی» بر اساس فتاوای حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی)
🌠🍁 🍁 ✅ 💢برای قوی بودن باید با دشمنان بزرگ کشتی گرفت 🔸🌺🔹 💠 سرلشکر سلامی: برای قوی بودن باید با دشمنان بزرگ کشتی گرفت و در قلب نبرد ایستاد. ❇️ بدون ایستادگی، هیچ ملتی به اعتقاداتش مومن نمی‌شود. 💠اعتقادات در میدان مستحکم می‌شود و جنگ، پرورشگاه ایمان و باور ملت ایران بود.
این طرح ولایت بایستی فراگیر شود. امام خامنه ای 🔴 ثبت نام تا ١۵ بهمن تمدید شد. 🔴 🔸دوره کشوری 🔸ویژه برادران و خواهران غیرحوزوی (١٨ تا ۴۵ سال) و... ✅ثبت نام: sabtenamtarh.ir 🔺همراه با پیش ثبت نام دوره های حضوری🔺 🆔 eitaa.com/hamzevasl 🆔 t.me/hamzevasl 🆔 ble.ir/hamzevasl 🆔 instagram.com/hamzevasl
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 در را به روی غرب ببندید امام خمینی (ره): 🔹باید خودمان را پیدا کنیم. شرق باید در غرب را ببندد، در غرب را به روی خودش ببندد. تا غرب راه به اینجا دارد شما به استقلال خودتان نخواهید رسید و تا این غربزده هایی که در همه جا موجودند از این مملکت نروند یا اصلاح نشوند شما به استقلال نخواهید رسید، اینها نمی گذارند. صحیفه نور؛ جلد 10؛ صفحه 76 و 75 صحیفه امام؛ جلد 10؛ صفحه 390 مورخ: ۷ آبان ۱۳۵۸
سقف حقوق مدیران، کوتاه شد 🔹حاجی‎دلیگانی، عضو کمیسیون تلفیق: مصوب شد که سقف پرداختی حداکثری حقوق در دولت برای سال آینده ۳۳ میلیون باشد. 🔹تاکنون رئیس اداره گاز یک شهرستان ۴۵ میلیون، رئیس یک دانشگاه ۶۷ میلیون و مدیران یکی از زیرمجموعه وزارت نفت ۵۰ میلیون تومان حقوق ماهانه داشته‌اند. 🔹طبق این مصوبه چنانچه دولت سامانه ثبت حقوق و دستمزد را راه‎اندازی نکند اجازه پرداخت حقوق مدیران را ندارد و در این زمینه هرگونه برداشت از بیت‌المال جرم محسوب می‎شود.
*زشت ترين خیانت از نگاه امام علی علیه السلام* حضرت علی علیه السلام فرمود: *زشت ترين خیانت (بي وفائي)، فاش كردن سرّ است.* غرر الحكم حدیث3005
🔴 ببینید وزیر خارجه بریتانیا چی گفته؟ 🔹🔸‏وزیر خارجه بریتانیا گفته که بایدن تا ‎۱۴۰۰ جمهوری اسلامی فرصت داره. به نظر شما یعنی چی؟ یعنی باید بتوانیم دولتی همسوی منافع غرب روی کار بیاید. دولتی شبیه دولت روحانی! ان‌شاءالله ملت ایران اینا را روسیاه کنه. ♦️رفقای انقلابی و فعالان مجازی؛ خیلی باید مواظبت کرد در این چندماه آخر. اینها براحتی قدرت را رها نمی‌کنند. برنامه‌های جدی دارند. دنبال ادامه حاکمیت غربگراها بر کشور هستند. ♦️هرگونه حاشیه‌سازی و بازی در پازل غربگرایان و پررنگ کردن دوقطبی‌های غلطی چون آزادی-فیلترینگ ممنوع! ♦️برنامه دارند که با پایین آوردن قیمت دلار و گشایش‌های کوتاه و موقت، مردم را تحت تاثیر قرار دهند. ♦️ما که قطعاً خوشحال می‌شویم قیمت دلار را پایین بیارند ولی ملت هم باید روشن شوند که تحت تاثیر این بازی‌های رسانه‌ای قرار نگیرند.
-🌠🍁 🍁 ✅ 💢موضوع: 🔸🌺🔹 💠عقلانیت معنایش این است که انسان اصالتها را بشناسد؛ عقلانیت ، تکیه به نیروی داخلی و تکیه و توکل به خدای بزرگ است. 💯عقلانیت در این نیست که انسان خود را بعد از رها شدن از چنبره قدرت آمریکا و استکبار، مجدداً نزدیک به آنها بکند. 🌺(96/3/14)
🌠🍁 🍁 ❌ برجامی که"بتن" کرد قاسم و محسن را "ترور"، مردم را "تحریم"و دارو رسانی به ایران را ممنوع و"حق رآی" ایران ۷هزارساله را در سازمان ملل "لغو" می کند! تورم می آورد! دلارهای ما را در کره مسدود و را ارزان اما بورس را متلاشی می کند! 💯بی لکنت می گوییم برجام شما دزد وخائن است! ✍️ دکتر مجتبی زارعی 🔸🌺🔹