هدایت شده از بشری
♦️نشست آیندهپژوهی گفتمان انقلاب اسلامی در حوزه مسائل #زنان با نگاهی به بیانیه #گام_دوم
قسمت پایانی
📍به عبارات امام رجوع کنید؛ از هر جایی که شروع شود، به این میرسیم که هدف قیام لله است. یعنی همه چیز را وحدت میدهد. وقتی درباره #زنان صحبت میکنند، اصلا مهم نیست که با پرستاران صحبت میکند، یا خانهداران صحبت میکنند، یا با مادران صحبت میکنند و...؛ یک وحدتی را بر زندگی #زنان و بر زندگی هر انسانی حاکم میبینند و همه این حیات را به سوی یک هدف میدانند. در این راستا، حال شرایطت چیست؟ مادر هستی یا مادر نیستی؟ ازدواج کردی یا نکردی؟؛ اینها مهم نیست. مهم این است که شما به سمت آن هدف میروی یا نمیروی. در هر شرایطی که هستی باید به آن هدف نزدیکتر شوی ولی گفتمانهای پس از انقلاب دقیقاً بازی کردن در میدانی است که از سوی ادبیات لیبرالی مطرح شده است؛ تمایز حوزه خصوصی و عمومی، تمایز میان خانه و جامعه؛ اینها دو واقعیت نیستند. این تفکر، اسلامی نیست. این یک نحوه نگاه کردن به واقعیت است و لیبرالی است. ولی نگاه الهی یک نگاه وحدتگراست و تا این اندازه این مرزها را جدا نمیکند.
یک ویژگی دیگر گفتمان امام و #گفتمان_انقلابی این بود که خداآیین بود؛ الهی بود؛ افقها و کلیشههای زنها را شکست. در مورد تمدن صحبتهای زیاد و متنوعی مطرح میشود. یکی از تاریخنگاران مطرح میکند که همیشه چالشهایی در جوامع وجود دارد. گاهی برهههایی پیش میآید که یک اقلیت خلاق این چالشها را جمع میکنند؛ اینجا یک تمدن خلق میشود. این تمدن هست تا مادامی که به این چالشها رسیدگی میشود. اگر این اقلیت خلاق دیگر به این چالشها رسیدگی نکنند، این چالش جذابیت خود را برای عموم مردم از دست خواهد داد، عمومی که به اینها اعتماد کرده بودند، دیگر سرهایشان را به اطراف میگرداندند و سایر نیروهای اجتماعی آنها را جذب میکنند. یا اقلیت خلاق ضعیف است که تمدن زوال پیدا میکند یا اینکه میخواهد تلاش بیشتری بکند و مجبور میشود به قوای قهری متمسک شود تا افراد را از راه نیروهای دیگر بیرون بکشد، در این صورت جنگ رخ میدهد. این توضیحات کاملا درست نیست اما هشدار خوبی است.
#گفتمان_انقلاب یک چالشی را برای #زن ایرانی حل کرد. قبل از انقلاب ما این موضوع را داشتیم که در خانه بمانم یا بیرون بروم و زن انقلابی بیرون نمیرفت چون معتقد بود که نمیشود دیندار بود و بیرون بود. انقلاب اسلامی یکی از کارهای مهمی که کرد این بود که این چالش را حل کرد. حالا ما باز با دست خودمان دوباره این چالش را ایجاد کنیم؟ مشکل بعدی ظاهرگرایی است. گفتمان امام خمینی باطنگرا بود و نگاهها را از این ظواهر و صورتهای سطحی به سمت افقهایی مانند شهادت کشید؛ اینکه #زنان ما افق مادر شهید داشته باشند، اینها در کدام ادبیات سطحی قابل تبیین است؟ ولی ما الان ظاهرگرا هستیم مثلا میگوییم هر زن باید 4 فرزند داشته باشد. این یعنی چه؟ شما باید اهداف و افقها را تعیین کنید و خود آن زن با شرایط خود تشخیص میدهد چه کار کند. ما ملاک نمیدهیم، باطنها را نمیدهیم، اصول را نمیدهیم و اعتماد نمیکنیم و شاید حق داریم اعتماد نکنیم؛ چون زنانمان را تربیت نکردیم تا عاقل و انتخابگر باشند.
روابط عمومي مرکز تحقيقات زن و خانواده
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از خیابان انقلاب
🔴 همه عیب سیل گفتیم، هنرش همی بگوییم
📝 #محمد_فاضلی
✅ در این چند روز به مقولاتی پرداختیم نظیر خسارات سیل، نقد آمادگی کشور در برابر این رخداد طبیعی، اثر سیاستهای گذشته بر وقوع و کمبود در مقابل سیل و بسیاری مقولات دیگر که عمدتاً نگاهی انتقادی و منفی به سیل داشتند. حق داشتیم این کار را انجام دهیم و گزارشهای دقیق برای رفع این کاستیها مطالبه کنیم. این کار را ادامه خواهیم داد، اما زمان مناسبی است تا فواید سیل را هم مرور کنیم.
1⃣ سیل به انتشار وتوزیع مواد ارگانیک، و توزیع رسوبات در دشتهای سیلابی کمک میکند. رطوبت مناسب خاک که پس از سیلابها ایجاد میشود سبب تثبیت پوشش گیاهی و پیآمدهای ناشی از آن نظیر جلوگیری از توسعه بیابانها و پدیدههایی نظیر ریزگردها میشود.
2⃣ سیل سبب تقویت و تجدید حیات تالابها شده و به این ترتیب بر رخدادهای مهم حیات پرندگان آبی نظیر مهاجرت، تخمگذاری و زادآوری آنها مؤثر است. سیل سال 2016 در نیوساوت ولز استرالیا این پدیده را در مقیاس دهها هزار پرنده ایجاد کرد.
3⃣ مقیاس زمانی عاملی تعیینکننده برای ارزیابی اثرات سیل است. آنچه در کوتاهمدت برای برخی افراد و خانوادهها، خسارت فاجعهبار به حساب میآید، در درازمدت برای گیاهان و جانورانی که در مناطق سیلخیز زندگی میکنند و خود را با آن تطبیق دادهاند، تضمینکننده کارکرد درست و حیات زیستبوم زندگی آنهاست. آنها زندگی خود را با دورههای سیلاب تطبیق داده و تنظیم میکنند.
4⃣ تالابها و سایر پیکرههای آبی با سیل احیا میشوند و این بر کیفیت آبهای در دسترس انسانها و سایر موجودات، و حتی کیفیت هوا مؤثر است. سیل مواد مغذی بسیاری را وارد تالابها کرده و تغذیه ماهیان سایر زیستمندان تالابها را تسهیل میکند.
5⃣ سیل رسوبات بسیاری را در دشتهای سیلابی انباشته میکند و زمینهای کشاورزی با این رسوبات غنیتر میشوند. جمعیتهای انسانی در طول تاریخ در همین دشتهای سیلابی و آبرفتی نظیر نیل، رود زرد و سایر آبرفتها ساکن شدهاند. تخریب رژیم رودخانهها و ممانعت از سیل به معنای تخریب سطح باروری خاک در این گونه دشتهای سیلابی نیز هست.
6⃣ سیلابها باعث تغذیه آبهای زیرزمینی میشوند و از طریق تقویت پیکرههای آبی، علاوه بر فواید محیطزیستی این پیکرههای آبی، امکانات تفریحی و توریستی آنها را نیز تقویت میکنند. سیلابها زمینهای شور شده را میشویند و از میزان آلودگیهای ناشی از سموم و کودهای شیمیایی انباشته و متمرکزشده در اراضی میکاهند.
7⃣ سیل سبب تخریبهای اقتصادی در منطقه سیلزده میشود اما همزمان سبب تشدید فعالیتهای اقتصادی در خارج منطقه سیلزده و همچنین تشدید فعالیت اقتصادی برای بازسازی میشود. غنی ساختن اراضی کشاورزی و همچنین در دسترس قرار دادن آب بیشتر برای فعالیتهای صنعتی، توریستی و خدماتی، فواید اقتصادی فراوانی برای سیل ایجاد میکنند.
✅ ارزیابی واقعبینانه از سیل در چارچوب موازنه خسارات سیل، که خود به دو دسته پولی (تخریب زیرساختها، از دست رفتن مشاغل، ساعات از دسترفته کار و مزارع تخریبشده) و غیرپولی (نظیر از دست رفتن جان انسانها و رنج سیلزدگان) تقسیم میشوند؛ و منافع سیل به دست میآید. عنصر زمان بسیار تعیینکننده است. خسارات در کوتاهمدت وارد میشوند اما فواید عمدتاً در طول زمان و در چارچوب «خدمات اکوسیستمی» به دست میآیند.
✅ تحلیل ریسک در این میان نقش مهمی ایفا میکند. سیل آنگونه نیست که بهطور کامل قابل پیشگیری و مقابلهپذیر باشد. بنابراین همواره میزانی از خطر سیل وجود دارد و جوامع باید فواید اقتصادی و اجتماعی ناشی از قرار گرفتن در معرض سیل (نظیر سکونت در دشتهای حاصلخیز سیلابی و منافع ناشی از آن) را با خسارات دورهای ناشی از بروز سیل، متوازن سازند.
✅ جوامع باید به گونهای رفتار کنند که خسارات و بالاخص خسارات غیرپولی سیل را به حداقل برسانند. این همان عقلانیتی است که در پس سیل خفته است و باید آنرا در نظام حکمرانی محیطزیستی، اقتصادی و سیاسی جامعه جستوجو کرد. این عقلانیت، سیل را از رخداد طبیعی خطرناک، به رخدادی که میتوان با آن تطابق یافت و توأمان از فواید آن بهرهمند شد بدل میسازد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229
هدایت شده از خیابان انقلاب
🔴 سیلاب و ضعف امدادرسانی چه ربطی به تحریمها دارد؟!
🔹جواد ظریف در اقدامی عجیب، این همه ضعف در مدیریت آبی کشور طی سالهای اخیر و بازنکردن سدها در تابستان، عدم تعمیر سیلبندها، لایروبی نکردن مسیلها و رودخانهها و ناکارآمدی دولت در خدمترسانی و ضعف امداد رسانی، عدم حضور رئیس جمهور و استاندار گلستان و ... در هفته اول بحران را به تحریمهای آمریکا ربط داده!
1⃣ این پیام که باعث دلسوزی دونالد ترامپ نمیشود بلکه پالسِ امیدوار کردن دشمنان است که فشار آنها جواب داده. پس همین فشار را افزایش دهید ما هم هرچیزی را به تحریم ربط میدهیم
2⃣ این کار آدرس غلط به مردم در داخل است که بله این مشکلات و سیلابها هم بخاطر کوتاه نیامدن در برابر آمریکاست.
3⃣ این پیام نشان میدهد که دولتمردان ما یا واقعاً نفهمیدهاند یا نمیفهمند یا نمیخواهند بفهمند که عامل مشکلات دشمنان نیستند. دشمنان دشمنی میکنند و از مشکلات سوءاستفاده میکنند، اما عامل اصلی مشکلات داخلیاند. و هیچ راهی بجز توجه به داخل و اصلاحات مدیریتی و ساختاری نیست. هنوز آمریکا را عامل مشکلات میدانند و راهحل مشکلات را پا دادن به آمریکا!!
📝 #داود_مدرسی_یان
📡 @kh_enghelab
هدایت شده از عصر انتظار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 #کلیپ
📹 حاج آقا دانشمند :
⭕️ حقوقی که از گوشت سگ نجس تره .....
🆔 @avaye_shia
هدایت شده از عصر انتظار
🔸هلال احمر شماره کارت جدید برای کمک به سیلزدگان اعلام کرد .
▫️در صورت تمایل برای کمک به جبران خسارات سیل زدگان شمال کشور می توانید از راههای زیر اقدام کنید:
🔹 شماره حساب ۹۹۹۹۹ نزد تمامی بانک های کشور به نام هلال احمر
🔹 شماره شبای بانک ملت:
۹۲۰۱۲۰/۰۰۰۰/۰۰۰۰/۰۰۰۰/۰۹۹۹۹۹
🔹 شماره کارت:
ملت: 6104337999999996
رفاه: 5894631850259730
🔹 موبایل:
*780*112#
🆔 @avaye_shia
هدایت شده از عصر انتظار
🌱﷽🌱
⭕️ بی غیرت!
🔹 جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی مودبانه گفت:
🔹 ببخشید آقا! من میتونم یکم به خانم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟
🔹 مرد که اصلاً توقع چنین حرفی رو نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا پرید و میان بازار و جمعیت، یقۀ جوان رو گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد:
🔹 مردیکۀ عوضی، مگه خودت ناموس نداری…؟ خجالت نمیکشی؟؟
🔹 اما جوان،خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش های مرد عصبی بشه و واکنشی نشون بده، همان طور مودبانه و متین ادامه داد..
🔹 خیلی عذر میخوام؛ فکر نمیکردم این همه عصبی و غیرتی بشین! دیدم همۀ بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت میبرن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم، که نامردی نکرده باشم…!
حالا هم یقه مو ول کنین! از خیرش گذشتم!!
مرد خشکش زد… همانطور که یقۀ جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد…
اینجاست که میگن مردان باغیرت زنان با حجاب دارند .
🆔 @avaye_shia
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
📃 سند | عصبانیت ساواک از کمکرسانی آیتالله خامنهای به سیلزدگان ایرانشهر در دوران پهلوی
🔹بخشی از گزارش ساواک: کمکهای یک نفر از آخوندهای تبعیدی به نام خامنهای به مردم باعث رفع گرفتاری آنها شده است.
@Drsalaam
هدایت شده از بشری
♦️سبک زندگی منفعلانه با موبایل
قسمت دوم
استاد پناهیان
🔸امروزه مهمترین عامل سبک زندگی نامنظم، رسانههای دیداری و شنیداری هستند. باید به گوشی همراه به عنوان یک عامل قدرتمند که میتواند تمام قوای ذهنی انسان را نابود کند نگاه کنیم. اگر برنامه منظم و متقنی برای استفاده از گوشی همراه خود نداشته باشیم، دچار یک زندگی انفعالی شدید و درماندگی گسترده خواهیم شد.
🔅اما همین زمینۀ درماندگی، میتواند بستر بالندگی قرار گیرد، زیرا کنترل مراجعۀ منظم و هدفمند به گوشی همراه، میتواند قدرت ارادۀ انسان را تقویت کند و آدم را به برخی از صفات برجستۀ روحی و ذهنی برساند. انواع پیامها، حتی اگر همیشه حدیث و اخبار مهم و مفید باشد، به صورت نامنظم در هر لحظه ای از شبانهروز به شما میرسد. اگر شما با همان بینظمی که پیامها را دریافت میکنید، به صورت منفعلانه به گوشی مراجعه کنید، به مرور بسیاری از قوای ذهنی خود را از دست خواهید داد.
🔸اساساً نباید با گوشی همراه صرفاً به عنوان یک وسیلۀ سرگرمی برخورد کرد. ولی از آنجایی که سرگرمکننده بودن گوشی همراه یک امر اجتناب ناپذیر شده است، باید برای این سرگرمی نظمی قرار داد. انسان باید برای تفریحات خودش برنامه داشته باشد، خصوصاً اگر نیاز دارد به بالاترین سطح رشد خود برسد و از سطحی ماندن خود متنفر است. مهمترین عنصر نظم در استفاده از گوشی همراه این است که در زمان و مدت معینی به مطالعه بپردازد و به مقدار مشخصی، ولو تقریبی، به تولید و ارسال پیامهای رسانهای خود اقدام نماید.
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از بشری
♦️سبک زندگی منفعلانه با موبایل
قسمت اول
استاد پناهیان
یکی از عوامل مهم رشد یک انسان، دقت در نوع رفتارهایی است به صورت روزمره انجام میدهد و #سبک_زندگی او را تشکیل میدهد. آنچه مهمتر از رفتارهای خوب و بد ماست، عادتهایی است که این رفتارها در ما به جای میگذارند. بدترین قسمت یک رفتار بد، عادت بدی است که در ذهن و روحیۀ ما به جای میگذارد و بهترین قسمت یک رفتار خوب، عادت خوبی است که در ذهن و روحیۀ ما به جای میگذارد. به همین دلیل به شدت باید از مداومت بر رفتار غلط پرهیز کرد، حتی اگر این رفتار یک گناه واضح نباشد؛ اما رفتاری باشد که عادت بدی از خود به جای میگذارد. شاید به همین دلیل در روایات بر «مداومت بر رفتار خوب» اینقدر تاکید شده است. اگر یک رفتار اندکی ناصحیح باشد، اما انسان دائما آن را انجام دهد میتواند عامل هلاکت انسان بشود.
🔅یکی از بدترین عادتها که زمینهساز محرومیتهای فراوان از معنویت و عقلانیت میشود و استعدادهای انسان را نابود میکند، عادت به بینظمی و عادت به رفتار منفعلانه است. کسی که بیبرنامه زندگی کند و زمانبندی دقیق و صحیحی برای بسیاری از رفتارهای خود نداشته باشد، دائما منفعلانه رفتار خواهد کرد، و این #سبک_زندگی منجر به از دست رفتن قدرت تمرکز و دیگر قوای ذهنی او خواهد شد.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از بشری
📚کتاب «هم قسم»
📕 کتاب "هم قسم" روایتگر شرح زندگی و خاطرات "ام یاسر" همسر شهید سید عباس موسوی، دبیرکل پیشین حزبالله لبنان توسط انتشارات آستان قدس رضوی منتشر شد.
📙 این کتاب برگردان کتاب «الوصول» است که «عبدالقدوس الامین» نویسنده لبنانی به رشته تحریر درآورده است و در آن خواننده در فراز و نشیب داستان با روح بزرگ بانویی همراه میشود که قدم به قدم در کنار وجود معنوی شهید سید عباس موسوی میبالد و در قامت یک شهید قد میافرازد و برای کسانی که به دنبال یافتن نمونهای از انسان ناب آن هم از نوع شیعیه هستند، ام یاسر قهرمانی کم نظیر است.
📗کتاب "هم قسم" قرار است همزمان با بیست و هفتمین سالگرد شهادت شهید سید عباس موسوی رونمایی شود.
📚 همقسم
✍🏻 احمد نطنزی
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از بشری
♦️۳ چهره ای که رهبر انقلاب از آنان نام بردند
قسمت سوم
🔻 جلال آلاحمد
- آلاحمد، نقطه شروع «فصل توبه» بود. و کتاب «خدمت و خیانت روشنفکران» پس از غربزدگی، نشانه و دلیل رستگاری تائبانه. البته این کتاب را نمیشود نوشته سال ۴۳ دانست. به گمان من، واردات و تجربیات روز به روز آلاحمد، کتاب را کامل میکرده است. در سال ۴۷ که او را در مشهد زیارت کردم؛ سعی او در جمعآوری مواردی که «کتاب را کامل خواهد کرد» مشاهده کردم. خود او هم همین را میگفت.
- یک نهضت انقلابی از «فهمیدن» و «شناختن» شروع میشود. روشنفکر درست آن کسی است که در جامعه جاهلی، آگاهیهای لازم را به مردم میدهد و آنان را به راهی نو میکشاند و اگر حرکتی در جامعه آغاز شده است؛ با طرح آن آگاهیها، بدان عمق میبخشد. برای این کار، لازم است روشنفکر اولاً جامعه خود را بشناسد و ناآگاهی او را دقیقاً بداند. ثانیاً آن «راه نو» را درست بفهمد و بدان اعتقادی راسخ داشته باشد، ثالثاً خطر کند و از پیشامدها نهراسد. آلاحمد، آن اولی را به تمام و کمال داشت (یعنی در فصل آخر و اصلی عمرش). از دوّم و سوّم هم بیبهره نبود. وجود چنین کسی برای یک ملّت که به سوی انقلابی تمامعیار پیش میرود، نعمت بزرگی است. و آلاحمد به راستی نعمت بزرگی بود. حداقل، یک نسل را او آگاهی داده است. و این برای یک انقلاب، کم نیست.
- آلاحمد کسی نبود که بنشیند و مسلمانش کنند. برای مسلمانی او همان چیزهایی لازم بود که شریعتی را مسلمان کرده بود. و ای کاش آلاحمد چند سال دیگر هم میماند.
- آن روز هر پدیده ناپسندی را به شاه ملعون نسبت میدادیم. درست هم بود. امّا از اینکه آلاحمد را چیزخور کرده باشند، من اطلاعی ندارم، یا از خانم دانشور بپرسید یا از طبیب خانوادگی.»
🔸جلال آلاحمد در غروب هفدهم شهریور سال ۱۳۴۸ در سن چهل و شش سالگی درگذشت.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از بشری
♦️۳ چهرهای که رهبر انقلاب از آنان نام بردند
قسمت اول
📍رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی روز اول فروردین در حرم مطهر امام رضا (ع)، از سه چهره نام بردند: امیرکبیر، جلال آل احمد و تقیزاده.
🔸در ادامه، با برخی زوایای زندگی این چهرهها بیشتر آشنا میشوید:
🔻امیرکبیر
🔅حضرت آیتالله خامنهای در بخشی از سخنان خود در باب ضرباتی که اروپاییها در طول تاریخ به ایران وارد کردهاند، بیان کردند: «فشارهای انگلیسها و سفارتخانههای اروپایی در تهران بود که پادشاه ابله قاجار را وادار کرد خون امیرکبیر را بریزد و او را که میتوانست ایران را متحوّل کند، کنار بگذارد.»
🔸میرزا محمد تقیخان فراهانی، مشهور به امیرکبیر، متولد ۱۱۸۶ در هزاوه اراک، صدراعظم و شوهرخواهر ناصرالدین شاه قاجار بود.
🔅اصلاحات امیرکبیر، اندکی پس از رسیدن او به مقام صدارت آغاز شد و تا پایان دوران کوتاه صدارتش ادامه داشت. مدت صدارت امیرکبیر ۳۹ ماه بود. او بنیانگذار دارالفنون بود که برای آموزش دانش و فناوریهای نو به فرمان او در تهران پایهگذاری شد. همچنین انتشار روزنامه وقایع اتفاقیه از جمله کارهای مهم او بهشمار میرود. رسیدگی به وضع مالیه، حذف القاب و عناوین، اصلاحات اجتماعی، سروسامان دادن به ارتش، اصلاحات مذهبی و... از مهمترین اقدامات او بود.
🔸امیرکبیر پس از اینکه با دسیسهٔ اطرافیان شاه از جایگاه خود برکنار و به کاشان تبعید شد، ۲۰ دی ۱۲۳۰ در حمام فین به دستور ناصرالدینشاه به قتل رسید و پیکرش با پیگیریهای همسر او در محدوده شرقی حرم امام حسین (ع) معروف به «پایین پا» به خاک سپرده شد.
ادامه دارد ...
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از فارس پلاس
▪️انتقاد کاربران فضای مجازی از تزریق ناامیدی مهران مدیری در برنامه دورهمی به بهانه طنز و نقد!
▪️بگذریم از اینکه چرا باید شبکه نسیم وسط بحران نفرت پراکنی و ترویج ناامیدی کند و امید را همسو با ضدانقلاب مسخره کند، اما ای کاش کاسب بزرگ اول مارکت، جزییات قرادادهای چرب و شیرینش را هم میگفت و بعد آرزو میکرد که ای کاش پارسال بود!
این حرفها بر سر شاخه بن بریدن است آقای مدیر شبکه!
💬 محمدرضا باقری
▪️شاخص امید امثال مهران مدیری و حمید فرخ نژاد نسبت مستقیم دارد با رانت و سهمی که از سفره دارند! به دلار هم حساب میکنند! از حدی کمتر شود، با کلنگ به جان امید عمومی میافتند و با اینکار اقتصاد را بیثباتتر میکنند. به خاطر ماهی ده هزار دلارشان، به سفره هر ایرانی چنددلار ضرر میزنند!
💬 علی علیزاده
▪️گیرم ما منتقد آقای روحانی و دولتش باشیم ولی با تعابیری که دیشب از مجری دورهمی درباره مسئولین شنیدم، شرمسار و سرافکنده شدم!
ترکیبی از تحقیر و تمسخر و تزریق ناامیدی!
💬 وحید یامینپور
▪️به نیتها کاری ندارم اما همونقدر که خرابکاری مشمئزکننده است؛ قُر و نِق زدن هم حال آدمو خراب میکنه اونم از آنتن تلویزیون با ژستِ اپوزیسیون!
#مهران_مدیری
💬 جواد نیکی ملکی
▪️در اوضاع بحرانی #سیل وناراحتی مردم، برای اثبات توهم #صدای_مردمم، اونم در تلویزیون دولتی(!)، پلاتویی بنویسی که باتمسخر حتی فکر #امید به درست شدن اوضاع رو از مخاطب دریغ کنی؛
خب چه دلیلی میشه پیداکرد جز عادتت به کسب درآمد و شهرت از ژست اپوزیسیون؟
💬 فاطمه ترکاشوند
▪️بعضی ذوق زده شدن که #مهران_مدیری به"مسئولین"انتقاد کرد! در واقع کاری که کرد،مسخره کردن صداوسیما، امید،آینده،راه نجات و حتی اصل زندگی بود! درحالیکه خودش از کنار همین صداوسیما گنده شده و به این ثروت رسیده.اگه واقعا دلش برای مردم سوخته،درآمد نجومیش از این برنامه رو وقف محرومین کنه!
💬 ساسان سروش
▪️مدیران #رسانه_ملی صریح و شفاف بگویند که این ذبح و استهزای امید، در غوغای تحریم و قهر طبیعت، شبی چند تمام میشود از جیب این ملت گرفتار؟ حداقل مروت را در حق امدادرسانان و هزاران نفر که در کنار سیلزدگان ایستادهاند، مراعات کنید!
💬 alireza moezi
▪️حیرتآور است که این روزها عدهای فعال سیاسی و تحلیلگر و هنرمند در شبکههای اجتماعی و حتی #رسانه_ملی نوک حملات خود را به سمت خود مفهوم #امید گرفتهاند! آیا کشتن حس امید در مردم در اوج فشارهای خارجی و مشکلات داخلی و حوادث طبیعی٬ مُد جدید روشنفکری است یا نشانگر بلوغ سیاسی؟
#دورهمی
💬 Ali Nasri
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
هدایت شده از بشری
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقازاده کیست؟! ببینید
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از بشری
♦️۳ چهرهای که رهبر انقلاب از آنان نام بردند
قسمت دوم
🔻جلال آلاحمد
🔅جلال در سال ۱۳۲۶ به استخدام آموزش و پرورش درآمد و همان سال از حزب توده جدا شد. آنها از رهبری حزب و مشی آن انتقاد میکردند و نمیتوانستند بپذیرند که یک حزب ایرانی، آلت دست کشور بیگانه باشد: «روزگاری بود و حزب تودهای بود و حرف و سخنی داشت و انقلابی مینمود و ضد استعمار حرف میزد و مدافع کارگران و دهقانان بود و چه دعویهای دیگر و چه شوری که انگیخته بود و ما جوان بودیم و عضو آن حزب بودیم و نمیدانستیم سر نخ دست کیست و جوانیمان را میفرسودیم و تجربه میآموختیم. برای خود من «اما» روزی شروع شد که مأمور انتظامات یکی از تظاهرات حزبی بودیم (سال ۲۳ یا ۲۴؟) از در حزب خیابان فردوسی تا چهارراه مخبرالدوله با بازوبند انتظامات چه فخرها که به خلق نفروختم اما اول شاهآباد چشمم افتاد به کامیونهای روسی پر از سرباز که ناظر و حامی تظاهرات ما کنار خیابان صف کشیده بودند که یک مرتبه جا خوردم و چنان خجالت کشیدم که تپیدم توی کوچه سیدهاشم و ... .»
🔸امام خمینی (ره)، ۲۶ اردیبهشت ۱۳۵۹ در دیدار شمس آلاحمد، برادر جلال و سردبیر وقت روزنامه اطلاعات، با بیان خاطرهای از جلال آلاحمد میگوید: «در اوایل نهضت یک روز دیدم که آقایی در اتاق نشستهاند و کتاب ایشان - غربزدگی - جلوی من بود. ایشان به من گفتند «چطور این چرت و پرتها پیش شما آمده است؟» یک همچنین تعبیری. فهمیدم که ایشان جلال آلاحمد است. معالاسف دیگر او را ندیدم. خداوند او را رحمت کند.»
🔅رهبر انقلاب تعابیر کمنظیری درباره جلال آلاحمد داشتهاند و او را «جلال آل قلم» توصیف کردهاند. صریحترین نظرات حضرت آیتالله خامنهای درباره جلال را میتوان در خلال پاسخهای ایشان به پرسشهای «انتشارات رواق» در سال ۱۳۵۸ مشاهده کرد که برخی از این نظرات را مرور میکنیم:
- - دقیقاً یادم نیست که کدام مقاله یا کتاب مرا با آلاحمد آشنا کرد. دو کتاب «غربزدگی» و «دستهای آلوده» جزو قدیمیترین کتابهایی است که از او دیده و داشتهام. اما آشنایی بیشتر من به وسیله و برکت مقاله «ولایت اسرائیل» شد که گله و اعتراض من و خیلی از جوانهای امیدوار آن روزگار را برانگیخت. آمدم تهران (البته نه اختصاصاً برای این کار) تلفنی با او تماس گرفتم و مریدانه اعتراض کردم. با اینکه جواب درستی نداد از ارادتم به او چیزی کم نشد. این مکالمه تلفنی برای من بسیار خاطرهانگیز است. در حرفهایی که رد و بدل شد هوشمندی، حاضرجوابی، صفا و دردمندی که آن روز در قلّه «ادبیات مقاومت» قرار داشت، موج میزد.
- به اسلام به چشم ایدئولوژی که باید در راه تحقق آن مبارزه کرد، نمینگریست. اما هیچ ایدئولوژی و مکتب فلسفی شناختهشدهای را هم به این صورت جایگزین آن نمیکرد. تربیت مذهبی عمیق خانوادگیاش موجب شده بود که اسلام را ــ اگرچه بهصورت یک باور کلی و مجرد ــ همیشه حفظ کند و نیز تحت تأثیر اخلاق مذهبی باقی بماند. حوادث شگفتانگیز سالهای ۴۱ و ۴۲ او را به موضع جانبدارانهتری نسبت به اسلام کشانیده بود و این همان چیزی است که بسیاری از دوستان نزدیکش نه آن روز و نه پس از آن، تحمّل نمیکردند و حتی به رو نمیآوردند!
- روزی تودهای بود. روزی ضد تودهای بود. و روزی هم نه این بود و [نه] آن. بخش مهمی از شخصیت جلال و جلالت قدر او همین عبور از گردنهها و فراز و نشیبها و متوقّف نماندن او در هیچکدام از آنها بود. کاش چند صباح دیگر هم میماند و قلههای بلندتر را هم تجربه میکرد.
- در نظر من، آلاحمد، شاخصه یک جریان در محیط تفکر اجتماعی ایران است. تعریف این جریان، کار مشکل و محتاج تفصیل است. امّا در یک کلمه میشود آن را «توبهی روشنفکری» نامید. با همه بار مفهوم مذهبی و اسلامی که در کلمه «توبه» هست. جریان روشنفکری ایران که حدوداً صد سال عمر دارد با برخورداری از فضل «آلاحمد» توانست خود را از خطای کجفهمی، عصیان، جلافت و کوتهبینی برهاند و توبه کند: هم از بدفهمیها و تشخیصهای غلطش و هم از بددلیها و بدرفتاریهایش.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از همسرداری حرفهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیه به تربیت گام به گام
⛔️تربیت پادگانی ممنوع
#استاد_قرائتی
🍃❤️ @zanashooi_amoozesh
هدایت شده از بشری
⚠️مراقب باشیم انتظار ما انتظار یهودی نباشد
آیت الله حائری شیرازی:
🔹«همین انتظار که امروز ما نسبت به حضرت مهدی (عج) داریم، یهود نسبت به پیامبر اسلام داشتند. یهودیان بر اساس همین انتظار… به سوی مدینه روانه شدند و در اطراف آن خیبر، فدک و… سکنی گزیدند تا به هنگام ظهور پیامبر آخر الزمان نخستین بیعت کنندگان با او باشند… اما وقتی پیامبر موعود به رسالت مبعوث شد، نه تنها با او بیعت نکردند، بلکه در مقابل انجام رسالتش خدعه، توطئه و صف آرایی کردند.
🔺آنها گمان می کردند که فاصله شان با پیامبر فاصله زمانی است، در حالیکه با آن حضرت، فاصله ی اخلاقی داشتند
‼️ فاصله ی ما با مهدی موعود (عج) نیز فاصله ی اخلاقی و معنوی است این فاصله اگر برداشته نشود، دیر یا زود ما را از امام زمانمان جدا خواهد ساخت…
🔸 و در مقابل چه بسیار کسانی که در ظاهر از بی خبران بسیار دورند، اما به دلیل آگاهی و پاکی درونی در واقع با امام عصر (عج) نزدیکند و پس از ظهورش بلافاصله به او می پیوندند.»
✔️ آری، یهودیان مدینه به دیگران همچون محرومان و بی خبران می نگریستند، اما خود از بیعت با پیامبر موعود بازماندند، چرا که با آن حضرت فاصله ی اخلاقی داشتند. در مقابل سلمان ها و اویس ها که در ظاهر از دوران و بی خبران بودند، پس از بعثت پیامبر خود را به پیامبر رساندند و بیعت کردند، چون فاصله ی معرفتی و اخلاقی را در نوردیده بودند.
اما فاصله ی ما با امام زمان (عج) چقدر است⁉️
خدا کند ما به سرنوشت یهودیان مدینه دچار نشویم…
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
▪️علی علیزاده نوشت:
برای ما فرقی نمیکند...
🔹برای ما فرقی نمیکند حمید فرخ نژاد باشی و جزو تیم سلبریتیهای اصلاح طلبان که سلاح تیز و برنده کمپین انتخاباتی روحانی محسوب میشدی یا مهران مدیری و احسان علیخانی باشی، سرمایه و ابزاری چنان پرارزش برای مدیران اصولگرای تلویزیون که وقتی پارسال روزنامه شرق شبههای به تو وارد کرد یک ساعت آنتن تلویزیون هشتاد میلیونی را به مثابه رانت برای رفع شبهه در اختیارت گذاشتند، خط قرمز ما امنیت و منافع ملی است.
🔹برای ما فرقی نمیکند فلان طلبه جوانی باشی که چون پدرزنت فقیه شورای نگهبان است رانت نوعی عدالتخواهی را داری که اگر یک کارگر هفت تپه یک کلمه اش را بگوید دستگیر میشود یا نسرین ستودهای باشی که چشم به جایزه نوبل دوختهای و هفت سال زندانت را میگویی سی و هفت سال، خط قرمز ما امنیت و منافع ملی است.
🔹برای ما فرقی نمیکند اصولگرا باشی یا حزب اللهی یا اصلاح طلب یا اپوزیسیون، اگر صورت امید و اعتماد عمومی که بنیان امنیت و منافع ملی است را بخراشی مقابلت میایستیم و صورتت را میخراشیم. که بدون امید این هشتاد میلیون با هم دشمن و از هم تجزیه میشوند. هشتاد میلیونی زیر بمباران جنگ اقتصادی تحمیل شده از سوی ترامپ و شرکا.
🔹و اگر ذهنیت کمیتزده و نئولیبرال شدهی مدیران صداوسیما مدارا با مجریهای چندمیلیارد تومنی است چون فلان میلیون تماشاچی میآورند و اگر فلان نهاد انقلابی سیاستش این است که همانطور که تیم های فوتبال ستاره میخرند او هم سلبریتی های چشم سبز خودش را داشته باشد، حتی اگر این سلبریتی ها تک تک ارزشهای ملی این کشور را زیر سوال ببرند، حتی اگر مثل مهران مدیری در این سالها به اسم نقد، ایرانی بودن را تحقیر کنند و خروجی کارشان وادادگی ملی و لاابالیگری هویتی و کلنگی کردن ارزشهای جمعی باشد. خط قرمز ما بر اساس منافع قبیله و جناح و دسته ما تعیین نمیشود و وزن کشی تیم سلبریتی های اصلاح طلب در برابر تیم سلبریتی های اصولگرا برای انتخابات بعدی جایی در محاسبات ما ندارد، چراکه وطن باشگاه فوتبال لیگ حرفهای نیست و بازیکنانش خریدنی نیستند.
🔹خط قرمز ما همین امروز، همان چیزی است که عدهای با دست خالی در مهر پنجاه و نه بخاطرش جلوی صدام ایستادند. جلوتر از ارتش و سپاه و دولت و امروز هم بخاطرش سختیهای تحریم را تحمل میکنند. همان مردمی که دستمزد تمام عمرشان از درآمد یک ماه مهران مدیری کمتر است.
🔹راستی آقای مدیری. کاش یک کلمه بگویید برای برگشتن به تلویزیون رقم دریافتی تان از تلویزیون و درآمدتان از اسپانسرها چقدر بوده؟
بگذارید تا مردم قضاوت کنند که آیا همه ما سختی های این سال سیل و تحریم را یکسان تحمل میکنیم یا نه؟
@Drsalaam
هدایت شده از خیابان انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🎥 موشن گرافیک| خلق پول از هیچ و ظرفیتهایی که از دست رفت
🔹 روایتی متفاوت از جریان اصلی اقتصاد
🔸با دیدن این کلیپ انگار که کلی کتاب اقتصادی خوندید و متوجه میشید ریشه مشکلات این مملکت چه کسانی هستن!
📌بانک، خلق پول، دلالی، تورم، افزایش قیمت، دلار، سکه، طلا، ارز، تولید، بورس، صنعت، مسکن، خودرو...
@kh_enghelab
هدایت شده از سید ابراهیم رئیسی
✅پیام تبریک رئیس قوه قضائیه به تولیت آستان قدس رضوی
🔺صدیق مکرم وبرادر ارجمند جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ احمد مروی (زید عزه)
🔹مفتخرشدن جنابعالی به مقام خدمت به حضرت شمس الشموس ابوالحسن الرضا علیه السلام که از والاترین توفیق ها محسوب می شود، شایسته ابراز صمیمی ترین تبریک ها به شما است.
🔹قطعا وجود اخلاص و سایر ویژگی های بارز اخلاقی و مردمی در شخصیت جنابعالی که در طول دوران آشنایی بیش از چهل ساله باشما سراغ دارم، زمینه جلب این توفیق عظیم و حسن اعتماد رهبر حکیم انقلاب (مدظله العالی) بوده است.
🔹اینجانب ضمن تبریک مجدد، از خداوند متعال مزید توفیق شما در بجای آوردن شکرانه این نعمت عظیم، که همانا خدمت هرچه بیشتر به زائران آن حضرت و محرومان است را مسألت می نمایم.
🔹کمک به جنابعالی در اجرای این ماموریت مهم بر اساس منشور ابلاغی مقام معظم رهبری را تداوم توفیق خود در خدمت سه ساله به امام رئوف، و بر خود فرض میدانم.
والسلام علیکم
سید ابراهیم رئیسی
۱۵ فروردین ۱۳۹۸
@raisi_org
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
📸 اين تصاوير روايتی از بازديدهای آيت الله دژكام نماينده رهبری در استان در ميان مردم سيل زده شيراز هست.... ايشون در اين مدت حضور مستمری در اين مناطق داشتند و مكان های حساس را چندباره بازديد كردند و از نزديك پيگير مسائل و مشكلات مردم بودند؛ همه توقعات، انتظارات و نگاه ها به سمت ايشون بود؛ حتی به جای كسانی هم كه مسئوليت اصلی را داشتند و حضور نداشتند و يا حضورشان تنها محدود به چند عكس يا تصوير در صداوسيما بود هم حرف های مردم را صبورانه شنيدند كه مظلومانه با انتقال حرف مردم به مسئولين، ايشان در برخی رسانه ها مورد حمله هايی قرار گرفتند.
پی نوشت: اينها چند تصوير گلچين شده از هزاران تصويری كه روزهای گذشته پس از سيل شيراز در بازديد آيت الله دژكام از مناطق سيل زده شيراز (شهرك سعدی، جواديه، روستای كرونی و...) ثبت كردم هستند...
💬 علی معانی
@Drsalaam
هدایت شده از خیابان انقلاب
🔴 سال ٩٨، فرصتهایی که باید رُبود
📝 دکتر #مجید_شاکری
🔹اگر چه خاطرات پر التهاب اقتصادی سال ٩٧، سایهای بسیار بدبینانه را بر پیشبینی های عمومی از وضعیت اقتصادی سال ٩٨، فرو انداخته، اما وقایع سه ماه آخر سال ٩٧ به وضوح تغییر روند سیاستگذاری را در بعضی از کلیدی ترین متغیرهای اقتصادی نشان می دهد. سال ٩٨ فرصت های ویژه ای را در اختیار اقتصاد ایران قرار داده است. بخشی از روندهایی که این امید غیر منتظره را پدید آورده، به شرح زیر است:
1⃣ مسئله تخصیص ارز کالاهای اساسی، به خوبی نشان داد که کیفیت دسترسی بانک مرکزی به منابع ارزی به مراتب از کمیت درآمد ارزی مهمتر است. عدد نسبتا کوچکی از ارز آزاد به مراتب مهم تر از انبوه درآمد ارزی بلوکه شده است و از این باب ایجاد کانال های حواله ای پایدار نقش مهمی هم در حفظ ارزش پول ملی و هم کنترل نوسانات دوره ای کالاهای خاص دارد.
خوشبختانه بانک مرکزی در زمستان ٩٧ دسترسی های مهم، پایدار و با کیفیتی در حوزه ارزی ایجاد کرده است. دسترسی هایی که بدرستی با دستاودهای امنیتی ایران در منطقه چفت شده و ذاتا تحریم ناپذیر است. شواهد بسیاری نشان می دهد در سال ٩٨ حرکت روی این ریل تازه تسریع خواهد شد. در صورت تکمیل این چرخه و با توجه به مثبت بودن تراز تجاری، حتی تشدید احتمالی تحریم های نفتى هم ریسک چندانی از زاویه تراز تجاری متوجه ارزش پول ملی نخواهد بود.
2⃣تغییر الگوی خرده فروشی به سمت برندهای ایرانی در گروه پوشاک ولوازم منزل از پیش نشانه های بسیار مهم در این زمینه است. واقع تصور آن که میتوان برای رشد همه گروه های صنعت برنامه ای عمومی داشت، از بن غلط است. بعضی صنایع به الگوی مسلط جایگزینی واردات نیاز دارند و بعضی دیگر به الگوی مسلط توسعه صادرات. بعضی درگیر مواد اولیه هستند و بعضی با افزایش نرخ ارز از نعمت فعال شدن اجزای قبلی زنجیره ارزش خود بهره می برند. بخش مهمی از این رونق ناخواسته به استراتژی بانک مرکزی در کنترل نرخ حواله با محدودسازی واردات برمیگردد. از طرف دیگر شرایط بعضی کالاها و صنایع نیاز به روان سازی واردات را نشان می دهد. این وضعیت متناقض نما تنها یک راه حل دارد: وجود یک برنامه فوری توسعه صنعتی، به نحوی که سیاست ارزی و اولویتبندی روانسازی بر مبنای داده های عملکرد هر صنعت تحت شرایط تحریمی یک سال گذشته و جایگاه آن در پازل توسعه معلوم باشد. مراد از واژه “ فوری” طبعا نه تعجیل در اجرا، بلکه فوریت تدوین چنین استراتژی ای است.
3⃣یکی از تبعات مهم شوک های ارزی افزایش نابرابری است. اما در سال ۹۸ دو منبع مهم برای کاهش ضریب جینی قابل طرح است. نخست نحوه افزایش حقوق، که از آستانه مشخصی به بالا بصورت قدرمطلق خواهد بود. محاسبات بخت بالایی را به کاهش ضریب جینی در نتیجه این تصمیم میدهد. نکته مهمتر تغییر بسیار محتمل نحوه یارانه دهیم ارزی به بخشی از کالاهای اساسی است که تا حد زیادی می تواند وضعیت نابرابری را بهبود بخشد.
4⃣کمتر کسی اکنون از نحوه مدیریت کلهای پولی در سالهای ۹۳ تا ۹۷ دفاع میکند. وضعیتی وخیم که به امید تک رقمی کردن تورم، نظام بانکی را وارد یک اعسار سیستماتیک کرد و علیرغم تلاش واقعی دولت برای کنترل رشد نقدینگی از کانال عدم افزایش بدهی دولت به بانک مرکزی، سرعت رشد نقدینگی را همچنان بالا نگاه داشت.
اگر چه رهبری از عدم تصویب لایحه دولت برای بانکداری و بانک مرکزی صریحا گلایه داشتند، ولی اجزای ضروری لایحه بخصوص در مورد نظارت در بانکها در شورای عالی سران قوه مطرح شده و منتظر تصویب است. صرفا زمزمه تصویب این دستورالعمل در کنار تغییر روش نظارتی بانک مرکزی کاهشی جدی و فوری را در پایه پولی از محل باز پرداخت بدهی بانکها به بانک مرکزی را موجب شده که شاید در تاریخ کل های پولی ایران کم نظیر باشد. در مقابل همه فرصتهای مهم فوق، مهمترین منبع ریسک مسئله کسر بودجه دولت است که مستقیما بر گزاره های اول و چهارم سایه می اندازد. توانایی یا ناتوانی دولت در تراز کردن بودجه خود سرنوشت اقتصادی سال ۹۸ را رقم می زند، چرا که ناترازی منجر به افزایش بدهی دولت به بانک مرکزی برای تامین بودجه جاری خواهد شد.
💢آیا دولت می تواند بدون فشار به بانک مرکزی بودجه خود را تراز کند؟ قطعا راههای بسیاری قابل طرح است اعم از کنترل هزینه ها(بصورت واقعی)، درامد زایی(و نه لزوما فروش) دارایی های دولت از طریق تجمیع مدیریت آن ها، یافتن پایه های مالیاتی جدید بدون فشار تازه بر مودیان موجود و یافتن راههای بازپرداخت غیر ریالی تعهدات دولت تنها تعدادی از راههای قابل پیشنهاد ذیل این سرفصلند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229
هدایت شده از بشری
♦️کمک یک میلیارد ریالی آستان مقدس حضرت معصومه (س) به #سیلزدگان
🔅معاون اجرایی آستان مقدس حضرت معصومه علیهاالسلام از اختصاص یک میلیارد ریال کمک به #سیلزدگان به دستور آیتالله سعیدی، تولیت حرم کریمه اهلبیت (س) خبر داد.
🔸به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه علیهاالسلام، هادی محمودنژاد با اشاره به ادامه پخش غذای تبرکی در وعدههای ناهار و شام در بین زائرانی که به علت جاری شدن سیل از ادامه مسیر بازماندهاند، اظهار داشت: طبق دستور آیتالله سعیدی، تولیت آستان مقدس، از محل منابع این آستان قدس در نخستین مرحله مبلغ یک میلیارد ریال جهت #سیلزدگان استانهای شمالی و استان فارس اختصاص یافت.
🔅وی ضمن تقدیر از تلاشهای صورت گرفته توسط همه دستگاهها برای حل مشکلات ناشی از حوادث طبیعی اخیر تصریح کرد: کمکهای زائران و مجاوران که به منظور تسکین آلام هموطنان با مشارکت نهادهای ذیربط در حرم مطهر و فضاهای اطراف در حال جمعآوری است در اسرع وقت از طریق مجاری قانونی معرفیشده ارسال خواهد شد.
🔸معاون اجرایی آستان مقدس با بیان اینکه کمکرسانی خادمان آستان مقدس به در راه ماندگان و هموطنان تا هر زمان که نیاز باشد، انجام خواهد پذیرفت، گفت: آستان مقدس همواره پیشتاز خدمترسانی به زائران است، بهخصوص در این شرایط سخت که رهبر معظم انقلاب همه دستگاهها را به کمکرسانی دعوت کردهاند، این وظیفه سنگینتر از قبل شده است.
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از خیابان انقلاب
🔴 مبارزه با ظالمان کوچک، راز عدالت خواهی امید آفرین
📝 #محسن_مهدیان
🔺نقش آقای رئیسی به عنوان رئیس جدید عدلیه در سیل را چطور دیدید؟ آقای رئیسی طی حکمی اعلام کرد که با مسئولین متخلف و سهل انگار در ماجرای سیل گلستان برخورد شود. قاضی سراج هم بلافاصله مصاحبه می کند که پیشتر 5 گزارش کارشناسی درباره سیل به استاندار و دیگر مسئولین ارائه شده بود که متاسفانه مورد توجه قرار نگرفت. وی ادامه داد با قصور و تقصیر برخورد می کنیم. سراج چند روز بعد در بدو ورود به دروازه قرآن شیراز هم گفت که اگر رودخانه لایروبی میشد سیل اتفاق نمی افتاد. با مدیران متخلف برخورد می شود.
غرض سیل نیست. ماجرا یک فصل جدید در مبارزه با فساد و عدالتخواهی است. این متن را تا انتها مرور کنید.
🔹انتظار ما از مبارزه با فساداقتصادی چیست؟ خیلی ساده است. افزایش امید.
اما آیا اینگونه است؟ احتمالا تصدیق می کنید که ماجرا بدتر شده است. یعنی برخلاف انتظار، با افزایش مبارزه با فساد مردم دچار بی حسی بیشتر شده و هر روز امیدشان کمتر می شود. یک نشانه اش، "احساس" فساد سیستمی است.
اما چرا؟ علت در اولویت های ما در مبارزه با فساد است. به پرونده های تاریخی فساد نگاه کنید. چه ویژگی مشترکی دارند؟ همین پرونده اخیر پتروشیمی را مجدد ببینید. چندین نفر متهم دارد اما کدام متهم مورد توجه است؟ خانمی که که دارای روابط سیاسی با این گروه و آن حزب است. مبارزه با فساد اقتصادی در کشور ما بیشتر همراه با هیجان های سیاسی بوده است چون برای مردم برخورد با یک آقازاده و آقایش جذابیت بیشتری دارد.
اشکال همینجاست.
🔸نتیجه توقف- دقت شود؛ "توقف"- در فساد "سلبریتی های سیاسی" ناامیدی است. مردم می گویند برخورد با فساد این ژنرال سیاسی و آن آقا و آقازاده یک معنی بیشتر ندارد و آن اینکه : "همانطور که فکر می کردیم همه تان با هم فاسدید!" و ترجمه اش فساد سیستمی است.
اما چرا اینطور فکر می کنند؟ طبیعی است. چون مبارزه با فساد منجر به کاهش ناکارآمدی نمی شود و همزمان سفره آنها کوچکتر می شود. رحیمی و فریدون و بقائی و مهدی هاشمی را هم بگیرید باز با ناکارامدی فلان استاندار و بهمان فرماندار باران رحمت، باران غضب می شود. باز با تصمیم غلط یک مسوول و بدون هرگونه ارتشا و اختلاسی، ارز 15 هزارتومان و تورم 40 درصد و سفره مردم کوچک تر می شود و غیره.
پس مردم می گویند دستگیری این و آن کفاف نمی دهد. سیستم فاسد است که مبارزه با فساد هم منجر به کارآمدی نمی شود.
🔺فصل جدید عدالتخواهی و مبارزه با فساد، مبارزه با ظالمان کوچک است. ظالمانی که هرچند اسم سیاسی و پرطمطراق ندارند و مبارزه با انها بی هیجان است؛ هرچند اختلاس نمی کنند و ارتشا ندارد اما تصمیم غلط و سهل انگاری و اهمال و تنبلی شان موجب ظلم های بزرگ می شود و عامل اصلی ناکارآمدی در کشورند. مبارزه را باید ازین نقطه آغاز کرد. این مبارزه با فساد، برای مردم محسوس است و هرقدمی که برداشته شود کارآمدی را بیشتر می کند نه هیجان را فزونتر.
🔹رئیسی تاکید کرد حکم رهبری منشور عدلیه است. اما مهمترین نکته در حکم رهبری چیست:"احیای حقوق عامه". یعنی نظارت بر حسن عملکرد مجریان قانون. یعنی بجای توقف درین که کدام آقازده چی پوشیده است باید ببینیم کدام آقاست که به وظیفه قانونی اش عمل نمی کند. اهتمام به این بند یعنی احساس امید و همزمان رشد کارآمدی در نظام. گامی که در ماجرای سیل برداشته شد.
💢امیدست جریان عدالتخواهی ما نیز همگام با عدلیه به این بلوغ برسد که "راز عدالتخواهی امیدآفرین" در پیگیری کارآمدی و مبارزه با ظالمان کوچک است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229