eitaa logo
قدمی هرچنداندک به وقت انتظار
2.3هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
29.7هزار ویدیو
698 فایل
﷽ 🇮🇷☫﷽☫🇮🇷 @basirshou اللهم بارک لمولانا صاحب‌الزمان وظیفه ی منتظردرزمان غیبت چیست؟ سعی کنیم درزمان غیبت غرق نشیم حواسمون به میدان نبرد وخاکریز درجنگ نرم باشه 🆑️eitaa.com/joinchat/1663238346C8015084ebc 🆔️ @shabeabi 👈راه ارتباطی
مشاهده در ایتا
دانلود
گسترش ظلم و ستم قبل ازظهور.mp3
577.3K
⁉️آیا قبل ازظهور ظلم وستم گسترش پیدا میکند؟ ⭕️پاسخ: ابراهیم_افشاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸حضرت مهدی علیه السلام : من روزی صدبار برای شما دعا میکنم . 🔹خاطره ای جالب و شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین قرائتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تولیت مسجد مقدس جمکران؛ 📌ستاد ملی پشتیبانی از جشن نیمه شعبان برای نخستین بار تشکیل شد 🔻حجت‌الاسلام ‌و‌المسلمین محمدحسن رحیمیان گفت: ستاد ملی پشتیبانی از مراسم نیمه شعبان با حضور دستگاه‌های مختلف تشکیل شده است تا با حمایت همه دستگاه‌ها حضور میلیونی زائران در مسجد مقدس جمکران تسهیل شود. 🔻حضور زائرین از کشورهای مختلف اسلامی و غیر اسلامی در مسجد مقدس جمکران چشمگیر است. 🔻در ایام شعبان، مواکب مردمی از سراسر کشور و خارج ایران، در بلوار پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم انواع خدمات فرهنگی و رفاهی به زائران ارائه می‌دهند.
💠دوری از امام زمان علیه السلام 🔹از وقتی که مسجد النبی ساخته شد، پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در موقع ایراد خطبه بر تنه ی درخت خرمایی که در مسجد باقی مانده بود تکیه می دادند، اما وقتی جمعیت زیاد شد، منبری از چوب با دو پله و یک عرشه ساخته شد. در اولین جمعه ای که پیش آمد، رسول اکرم جمعیت را شکافتند و با پشت سر گذاشتن آن تنه ی نخل، به طرف منبر رهسپار شدند. همین که بر عرشه ی منبر قرار گرفتند، یک باره صدای ناله ی تنه ی خشکیده همانند زنِ فرزند مرده بلند شد. با ناله ی تنه ی نخل، صدای جمعیت نیز به گریه و ناله برخاست. 🔹رسول خدا از منبر به زیر آمدند؛ تنه ی نخل را در بغل گرفتند و دست مبارک را بر آن کشیدند و فرمودند: “آرام باش”. و او آرام شد. سپس به طرف منبر برگشته خطاب به مردم فرمودند: ای مردم! این چوب خشک نسبت به رسول خدا اظهار علاقه و اشتیاق می کند و از دوری وی محزون می گردد؛ ولی برخی از مردم، باکشان نیست که به من نزدیک شوند یا از من دور گردند! اگر من او را در بغل نگرفته و بر آن دست نکشیده  بودم، تا روز قیامت از ناله خاموش نمی شد. 📚بحارالأنوار، ج۱۷، ص۳۲۶ 📌آری، درخت خشک لحظه ای از پیامبر دور شد و صدا به ناله بلند کرد؛ با این که آن حضرت را می دید. ما را چه شده است که امام زمان خویش را نمی بینیم و از او دوریم؛ امّا به زندگی عادی خویش سرگرم ایم؟ به یاد همه کس و همه چیز هستیم؛ جز امام زمانمان!
Salam Bar Salam E12.mp3
2.37M
🎧 ✋ سلام بر سلام 🔖قسمت دوازدهم 👌نکاتی پیرامون اهمیت سلام بر وجود مقدس امام عصر علیه السلام... 👌کوتاه و شنیدنی 👈بشنوید و نشر دهید.
🌱نگاهت آبروی روزگار است نباشی، سهم دلها انتظار است 🌱چو آيی با سبدهای طراوت تمام فصل ها، فصل بهار است... تعجیل در فرج مولایمان صلوات 🌙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چگونگی ورود به‌عرصه مهدویت.mp3
482.8K
⁉️چگونگی ورود به عرصه مهدویت : ⭕️پاسخ: ابراهیم_افشاری
🌷 میرزا جوادآقا : هر و ناراحتی که به سراغ انسان می آید و و یا پای انسان به سنگ می‌خورد، اثر گناهانش است. 📚 باده گلگلون،ص ۱۱۲