✅ «در خانهات بلند اذان بگو»
محمدبنراشد از هشامبنابراهيم نقل کرده است:
يکبار هشام به امام #رضا (عليه السلام) از بيمارياش و نيز از اينکه صاحب فرزند نميشود، شکوه کرد. حضرت به او امر کرد که در خانهاش بلند #اذان بگويد. هشام چنين کرد و در نتيجه، هم #بيمارياش خوب شد و هم صاحب #فرزندان زيادي شد.
محمدبنراشد پس از نقل ماجرا از زبان هشام، گويد:
من و اهل خانهام نيز هميشه بيمار بوديم، پس با شنيدن اين دستور امام به هشام، آن را انجام دادم و خداوند بيماريها را از من و خانوادهام دور کرد.
📚 کليني، الکافي ج3، ص30
https://eitaa.com/bavelalyat14
هدایت شده از سیاسی و عبادی
🌷 روز عید مبعث یکى از چهار روزى است که در تمام سال امتیاز روزه گرفتن دارد و در روایت آمده است روزه گرفتن در این روز برابر با هفتاد سال روزه گرفتن است. 🌷
📚 مفاتیح الجنان / اعمال روز مبعث
https://eitaa.com/joinchat/3061711024C28c7e87e13
هدایت شده از سیاسی و عبادی
#لیله_المحیا
مرحوم شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان در مورد فضیلت زیارت امیرالمؤمنین (ع) در شب 27 رجب بر این مسئله تأکید دارد که نه تنها شیعه بلکه برخی از علمای اهل سنت بدان اشاره کرده اند و به سفرنامه ابن بطوطه در این مورد اشاره می کند:... از جمله اینکه ابو عبدالله محمد بن بطوطه که یکى از علماء اهل سنت است و در ششصد سال پیش می زیسته است در سفرنامه خود که به «رحله ابن بطوطه » معروف است در بیان وُرود خود از مکه معظمه به نجف اشرف ذکر کرده روضه و قبر مبارک مولایمان امیرالمؤ منین علیه السلام را و گفته اهل این شهر تمامى رافضى هستند و از براى این روضه مبارکه کراماتى ظاهر شده از جمله آنکه در شب بیست و هفتم ماه رجب که نام آن شب نزد اهل آنجا «لَیْلَةُ الْمَحْیا» است، مى آورند از عراقین و خراسان و بلادِ فارس و رُوم هر شَل و مفلوج و زمین گیرى که هست و جمع مى شود از آنها قریب سى چهل نفر در آنجا پس بعد از عشا مى آورند این مبتلایان را نزد ضریح مقدّس و مردم جمع مى شوند و منتظرند خوب شدن و برخاستن آنها را و این جماعت مردم بعضى نماز مى خوانند و بعضى ذکر مى گویند و بعضى قرآن تلاوت مى کنند و بعضى تماشاى روضه مى کنند تا آنکه بگذرد نصف یا دو ثلث از شب آن وقت جمیع این مبتلایان و زمین گیران که حرکت نمى توانستند بکنند برمی خیزند در حالیکه صحیح و تندرست مى باشند و علّتى در آنها نیست و مى گویند لا اِلهَ اِلا اللّهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللّهِ عَلَىُّ وَلی ُّاللّهِ و این امری است مشهور و مُسْتَفیض و من خودم آن شب را در آنجا درک نکردم لکن از مردمان ثقه که اعتماد بر قول آنها بود شنیدم
#مبعث
https://eitaa.com/joinchat/3061711024C28c7e87e13
هدایت شده از سیاسی و عبادی
🙏خدايا در این شب نورانی #لیله_المحیا (#شب_مبعث) و نیر در آستانه ی روز #مبعث عنایتی کن :
هر چه از من فوت و فاسد و نابود شده،
عوض آن و شايسته و نيكوترش را به من عطا فرما
چرا که به قول امام سجاد علیه السلام:
عِنْدَكَ
مِمَّا فَاتَ خَلَفٌ،
وَ لِمَا فَسَدَ صَلاحٌ
https://eitaa.com/joinchat/3061711024C28c7e87e13
هدایت شده از سیاسی و عبادی
سرودمحمد.m4a
2.11M
فرا رسیدن مبعث پیامبر اعظم اسلام ختمی مرتبت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم مبارک باد 🌻🌼🌸🌸🌼🌻🌻
هدایت شده از سیاسی و عبادی
🍃🌸عید بزرگ مبعث مبارک باد🌸
🍃🌸اَللّهُمَ
🍃🌸صَلَّ
🍃🌸عَلی
🍃🌸مُحَمَّدٍ
🍃🌸وَآلِ
🍃🌸 مُحَمَّد
🍃🌸وَعَجِّل
🍃🌸فَرَجَهُم
🍃🌸وَ اَهلِک
🍃🌸عَدُوَّهُم...
🍃🌸 اَللّهُــــمَّ
🍃🌸عَجـِّل لِوَلیِّکَ
🍃🌸الفَـرَج
🍃🌸عـیدتـون مـبـارک 🌸
❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤️
https://eitaa.com/joinchat/3061711024C28c7e87e13
هدایت شده از سیاسی و عبادی
💠 اعمال شب و روز مبعث
🔻 اعمال شب بیست و هفتم
🔹غسل کردن
🔹زیارت امیرالمؤمنین (علیه السلام)
🔹خواندن دوازده رکعت نماز که در هر رکعت سورههای حمد، فلق و ناس را یکبار و نیز اخلاص چهار بار خوانده میشود و بعد از اتمام نماز، گفته شود: "لا اله الا الله و الله اکبر الحمدلله و سبحان الله و لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم"
◀️ از این شب با نام «لیلة المحیا» به معنای شب احیا و شب زندهداری نیز نام برده شده است.
🔻 اعمال روز بیست و هفتم
🔸غسل کردن
🔸روزه گرفتن
🔸صلوات فرستادن
🔸زیارت امیرالمؤمنین (علیه السلام)
🔸زیارت پیامبر (صلی الله علیه و آله)
🔸خواندن دوازده رکعت نماز که در هر رکعت سوره حمد و یس را بخواند پس از نماز، چهار بار سوره حمد را بخواند و سپس چهار بار بگوید: "لا اله الا الله و الله اکبر و الحمد لله و سبحان الله و لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم" و بعد چهار بار بگوید: "الله ربی لا اشرك به شیئا"
https://eitaa.com/joinchat/3061711024C28c7e87e13
هدایت شده از سیاسی و عبادی
شیخ طوسی در کتاب «مصباح» فرموده: از حضرت جواد علیهالسلام روایت شده: همانا در ماه رجب شبی است که از هر آنچه آفتاب بر آن میتابد بهتر است و آن، شب بیستوهفتم رجب است که در صبح آن پیامبر صلیاللهعلیهوآله به رسالت مبعوث شد. برای کسی که از شیعه ما عامل در آن شب است، پاداش نیکوکاری ۶۰ سال مقرّر است، به محضر آن حضرت عرض شد: عمل در آن شب چیست؟ فرمود: چون نماز عشاء را خواندی و به بستر استراحت رفتی تا پیش از نیمه شب، هر ساعتی که خواستی از بستر برمیخیزی و ۱۲ رکعت نماز هر دو رکعت به یک سلام بهجای میآوری، در هر رکعت «حمد» و سورهای از سورههای کوچک مفصّل میخوانی و کوچک مفصّل از سوره محمّد صلیاللهعلیهوآله تا آخر قرآن است.
بیشتر بخوانید: پیام تبریک مبعث پیامبر اکرم (ص) ۹۹ + متن، عکس، اس ام اس بعثت حضرت محمد (ص)
زمانی که از ۱۲ رکعت نماز فارغ شدی، در همان حال نشسته هر یک از سورههای «حمد» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ» و «قُلْ هُوَ اللّٰهُ أَحَدٌ» و «قُلْ یٰا أَیُّهَا الْکٰافِرُونَ» و «إِنّٰا أَنْزَلْنٰاهُ» و «آیتالکرسی» را هفت مرتبه بخوان و به دنبال همه آنها این دعا را به بخوان:
الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِی لَمْ یَتَّخِذْ وَلَداً، وَلَمْ یَکُنْ لَهُ شَرِیکٌ فِی الْمُلْکِ، وَلَمْ یَکُنْ لَهُ وَلِیٌّ مِنَ الذُّلِّ وَکَبِّرْهُ تَکْبِیراً. اللّٰهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُک بِمَعاقِدِ عِزِّکَ عَلَیٰ أَرْکانِ عَرْشِکَ وَمُنْتَهَی الرَّحْمَةِ مِنْ کِتابِکَ، وَبِاسْمِکَ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ، وَذِکْرِکَ الْأَعْلَی الْأَعْلَی الْأَعْلیٰ، وَبِکَلِماتِکَ التَّامَّاتِ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَأَنْ تَفْعَلَ بِی مَا أَنْتَ أَهْلُهُ.
سپاس خدای را که فرزندی بر نگرفته و شریکی در فرمانروایی و یاوری از روی خواری و نیاز برایش نبوده است، او را بسیار بزرگ شمار. خدایا! از تو درخواست میکنم بهحق جایگاههای عزّتت بر پایههای عرشت و منتهای رحمتت در قرآنت و بنام بزرگتر بزرگتر بزرگترت و ذکر برتر برتر برترت و به کلمات کاملت، بر محمّد و خاندانش درود فرست و با من چنان کن که شایسته آنی.
سپس بخوان هر دعایی را که میخواهی؛
و نیز غسل در این شب مستحب است و نمازی که داود بن سرحان از امام صادق علیهالسلام برای «شب نیمه رجب» روایت کرده و جزو اعمال شب نیمه ذکر شد در این شب هم خوانده میشود.
https://eitaa.com/joinchat/3061711024C28c7e87e13
هدایت شده از سیاسی و عبادی
☀️ مبعث پيامبر ختمي مرتبت حضرت "محمد بن عبداللَّه" (ص). (سيزده سال قبل از هجرت)
✍ حضرت محمد(ص) قبل از بعثت، در بعضي از اوقات براي تفكر و عبادت به غار حرا در كوهي واقع در شمال مكه پناه مي برد تا اين كه در اين روز، فرشته ي وحي، جبرئيل امين، بر آن حضرت نازل شد و به آن حضرت بشارت نبوت و رسالت داد. اين واقعه به طور مشهور، در روز 27 رجب، سيزده سال قبل از هجرت و در سال چهلم عام الفيل برابر با سال 610 ميلادي روي داد.
✅ اولين آياتي كه بر حضرت نازل شد در ابتدا آيات نخستين سوره ي علق و سپس مُدَّثر بود. آغاز اسلام و شروع بعثت با نام خدا، خواندن، قَلَم، قيام، هشدار، پاكي و اخلاص و بزرگداشت خدا شروع شد. بعثت كه به معني رستاخيز معنوي و انقلاب در همه ي امور است با انقلاب فرهنگي آغاز گرديد. چرا كه پايه و اساس تحوّل فرهنگي به خواندن، نوشتن و پاك سازي و بهسازي فرهنگي بستگي دارد.
✅ در آن زمان محيط مكه و اطراف آن، چنان در لجن زار بت پرستي و خرافات و فساد غرق بود كه دعوت علني بر خلاف آن وضع، ممكن نبود. بلكه نياز به هسته ي مركزي و دفاعي و اجتماع ياران وفادار و فداكار داشت. از اين رو، پيامبر بزرگ اسلام (ص) سه سال به طور محرمانه با افراد تماس مي گرفت و آنها را به اسلام دعوت مي نمود.
✅ پيامبر گرامي اسلام، پس از بعثت، نستوه و خستگي ناپذير با جهل، كفر و ستم مبارزه كرد و پس از سه سال تبليغ مخفي و ده سال دعوت علني مردم به توحيد و ترويج آشكار دين اسلام در شهر مكه، به مدينه هجرت كرد و تا پايان عمر خويش در آن ديار ماند.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از سیاسی و عبادی
🔰 گنجینه های دهگانه بعثت
مقام معظم رهبری در بیاناتی حکیمانه در روز بعثت پیامبر اعظم (ص) در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱
ده گنجینه تمام نشدنی برای بشریت را برشمردند که اگر حق طلبان عالم، گوش دل به ندای بعثت بسپرند ، قطعا مجذوب آن خواهند شد که بزرگترین هدیه خداوند به مجموع بشریت، می باشد:
۱- توحید :
عبودیت خدا، بشر را از بندگی و بردگی دیگران خلاص می کند که گرفتاری بشر در طول تاریخ درچنگ دیگران بودن است.
۲- تزکیه :
داروی رهایی بشر از فساد، تزکیه است.
۳- تعلیم کتاب :
تعلیم کتاب الهی زندگی را تحت اداره هدایت الهی قرار دادن است.
۴- حکمت :
جامعه با عقل، حکمت، خردمندی و فرزانگی اداره می شود.
۵- تعلیم استقامت :
گنجینه مهم بعثت و راز و رمز رسیدن به مقصود است. هم در دنیا و هم برای آخرت که با استقامت و پایداری به آن می رسیم.
واستقم کما امرت و من تاب معک
۶- قسط :
گنجینه بی نظیر بعثت، عدالت بدون تبعیض است.
چه در اقتصادی و چه در اجتماعی
۷- سخت بودن و غیرقابل نفوذ بودن در مقابل بدخواهان :
ضربه جامعه بشری از ناحیه نفوذ دشمنان وجود دارد.
اشدا علی الکفار به معنی شدت عمل نیست بلکه سخت بودن و غیرقابل نفوذ بودن است.
نفوذ یعنی اختیاری از خود ندارید و دشمن در جامعه شما تصرف می کند.
۸- رحماء بینهم :
زندگی در جامعه با مهربانی، رحم و مروت دنبال شود.
۹- اجتنبوالطاغوت :
از اشرار عالم کناره بگیرید
۱۰- رهاشدن از زنجیر جهل، تعصب،جمود و توقف :
✅ دنیای اسلام با این گنجینه ها و هزاران گنجینه ی دیگر می تواند ضعف های خودرا برطرف نماید.
✅ دنیای اسلام دچار تفرقه، عقب افتادگی، ضعف علمی و عملی است که با عمل به این گنجینه ها می تواند از آنها رهاشود.
✅ نمونه موفق آن که با عمل کردن نصف و نیمه به این گنجینه ها توانستند موفقیت های چشمگیری داشته باشند مربوط به قرن سوم و چهارم هجری است که علیرغم اینکه حاکمان درستی راس کار نبودند، بزرگترین تمدن عصر خود را ایجاد کردند.
✅ با رجوع به این گنجینه ها، چه آنهایی که مربوط به معارف اسلامی است، چه به احکام اسلامی و چه به اخلاق اسلامی، می توانیم ضعف های دنیای اسلام را برطرف نمائیم.
✅ بزرگترین مشکل امروز درجهان اسلام، در عدم اتفاق نظر و عدم مقاومت در مقابل ظلمی است که به مردم فلسطین می شود و ضعف دنیای اسلام بخاطر قضیه فلسطین بوده و سکوت در مقابل فلسطین ضررش به خود کشورهای اسلامی برمی گردد که از ابتدا محکم نایستادند.
✅ ایران از ابتدا در خصوص فلسطین موضع مشخص و حمایتی داشته و از ملت فلسطین حمایت کرده و ایران هراسی که غرب آن را ایجاد کرد نتیجه این حمایت هاست.
✅ راه حل همه مشکلات :
بازگشت به اسلام است، اتحاد امت اسلامی، همدلی ملت های اسلامی، همکاری دولت های اسلامی به معنی واقعی نه بشکل صوری که خداوند کمک خواهد کرد.
✅ همه از بعثت به معنی واقعی کلمه استفاده کنیم و مبعث بمعنای حقیقی کلمه، عید دنیای اسلام است.
والسلام علیکم ورحمه الله و برکاته
والعاقبه للمتقین
https://eitaa.com/joinchat/3061711024C28c7e87e13
هدایت شده از سیاسی و عبادی
دستزدن همراه با شادی و خواندن و ذکر صلوات بر پیامبر اکرم و آل او(صلوات الله علیهم اجمعین) در جشنهایی که به مناسبت ایام ولادت ائمه معصومین(علیهمالسلام) و اعیاد وحدت و مبعث برگزار می شود چه حکمی دارد؟ اگر این جشن ها در مکانهای عبادت مانند مسجد و نمازخانه های ادارات و مؤسسات دولتی و یا حسینیه ها برگزار شوند، حکم آنها چیست؟
✅جواب :
مقام معظم رهبری:
به طور کلی کف زدن فی نفسه به نحو متعارف در جشنهای اعیاد یا برای تشویق و تأیید و مانند آن اشکال ندارد ولی بهتر است فضای مجالس دینی به خصوص مراسمی که در مساجد و حسینیه ها و نمازخانه ها برگزار می شود، به ذکر صلوات و تکبیر معطّر گردد تا انسان به ثواب آنها برسد.
https://eitaa.com/joinchat/3061711024C28c7e87e13
هدایت شده از سیاسی و عبادی
امام خمینی:
پیغمبر می خواست همه مردم را علی بن ابیطالب کند، ولی نمی شد.
و اگر بعثت پیغمبر هیچ ثمره ای نداشت الّا وجود علی بن ابیطالب و وجود امام زمان سلام الله علیه این هم توفیق بسیار بزرگی بود...
مبعث ...
۱۳۵۹/۳/۲۱
https://eitaa.com/joinchat/3061711024C28c7e87e13