🔆زنگ عبرت
🔴جناب جبلی و مدیران محترم سیما!
آزموده را آزمودن خطاست.
♦️هرکس در هرمقامی و درهرسطحی علیه نظام مظلوم ایران اسلامی در فتنه ها و اغتشاشات ،نمکدان شکست و به نفع اجنبی و بدخواهان ایرانیان خوش رقصی و شریک در ریختن خون شهدای عزیز و مدافعان امنیت و نیز بیگناهان شد؛ درصورت تبرئه ازدادگاه و توبه میتواند مثل یک فرد عادی زندگی کند و جبران مافات کند. اما حق برگشت به جایگاهها و مراکز مهم نظام من جمله دستگاه فرهنگی صداوسیما رانداشته که ورود این افراد قطعاً دهن کجی به همه ملت بزرگ ایران است.
♦️ملت ایران یک قطره خون پاک فرزندان خود را با هزاران فیلم و سریالی چون پایتخت که درآن چهره های منفور و فتنه گر درآن نقش داشته باشند؛ عوض نخواهند کرد. رسانه ملی جای کسانی است که با نظام زوایه نداشته و به ارزشهای دینی و فرهنگی ملت اعتقاد راسخ داشته و احترام بگذارد و سؤ سابقه نداشته باشد.
♦️پول و امکانات این ملت مظلوم را در جیب فرصت طلبان و هنرمندنماهای پلشت نریزید که در پیشگاه خداوند مسئول هستید.
#سریال_پایتخت
@bavelayattashahadat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 مگه اونا به ما میگن حجابت رو بردار که ما به اونا بگیم حجاب داشته باش؟!
⚠️ در جواب آنها باید گفت؛ بله دشمنان با ۲۰۰ شبکه ماهوارهای مدام به بانوان ایرانی میگویند؛ حجابتان را بردارید و افرادی که بیحجاب میشوند هم از آنها تبعیت میکنند! اگر قدرت دست دشمنان و سکولارها باشد مطمئنا به مردم تحمیل میکنند که بیحجاب باشند و از سبک زندگی دشمنان پیروی کنند! اینکه ما به شما میگوییم حجابتان را رعایت کنید تحمیل سلیقه شخصی نیست دستور خداوند است که امر به معروف و نهی از منکر کنیم.
@bavelayattashahadat2
📌 بارها در مناطق مرزی شاهد نحوه استقرار نیروی نظامی یا انتظامی و مرزبان بوده ایم
غرب کشور با ایجاد دولت مسئولیت پذیر در عراق و حتی اقلیم کردستان آن هم تنها به دلیل نزدیکی سیاسی اتحادیه میهنی کردستان به ایران تروریست ها مهار شدند
اما در شرق که ما میدانیم طالبان و پاکستان سوای شیطنت های شان اصولا توان ایجاد نظم و پذیرش مسئولیت مرزبانی را ندارند
آیا سیستم پشتیبانی ما توان ارسال ۲۰۰ دستگاه از خودروهای نظامی مانند طوفان و ... و تجهیز کامل نیروها به سلاح و تجهیزات انفرادی حفاظتی متناسب را ندارد؟
مگر نیروهای شبه نظامی همراستا با ما در عراق از تجهیزات ساخت ایران استفاده نمی کنند؟
حقیقتا چرا برای تجهیز نیروی خودمان بخل و تنگدستی غیر واقعی داریم؟؟
امروز دیگر نیرو در مناطق فاقد امنیت که تروریست در لباس مردم محلی در شهرها و محلات تردد دارند نمیشود با یک تویوتا با رنگ آمیزی مشکی و ... و شیشه دودی و نیروهایی با تجهیزاتی در حد ابتدایی واقعا در مواجهه با صحنه ای مانند این اتفاق توان واکنش و دفاع ندارد
این واقعیت را تصور کنید ::
🚨 شما بعنوان نیرو در ایست بازرسی یا حالت آماده در کنار جاده و خیابان داخل خودرو یا خارج آن ایستاده اید و ناگهان یک خودروی شخصی معمولی از کنارت عبور میکند و همان لحظه چند نفری به رگبارت میبندند
آنجا شما با یک دست لباس و و یک جیب خشاب و کلاشینکف هایی که در فاصله نزدیک هم به دلیل فرسودگی یا عدم رسیدگی و کالیبره شدن فاقد دقت و بعضا گیر می کنند چه کاری میتوانید بکنید جز اینکه تمام بدنت را در مقابل سلاحی که از فاصله ۵ متری و ۶ متری بطرفت آتش گشوده چاک چاک ببینی؟
⚔ الان اصلا بحث این اتفاق نیست
ما در طول سال دفعات بسیار با این اتفاقات روبرو هستیم و فقط گاهی شانس باعث زخمی شدن و نجات نیرو از مرگ میشود
ماشالله فقط بعد از حادثه برای چند روز گذرا نیروها با پوشش کمی مجهزتر در نقطه حادثه حاضر میشوند و فرماندهانی که از لحاظ منطقی و قانونی باید یا از فرمانده رده بالاتر در خصوص تلفات وارده و عدم انتقال نیاز ضروری به رده مافوق توضیح بخواهند یا با بررسی دقیق و مشاهده قصور در پیگیری تجهیز نیرو بازخواست شوند راهی خانه نیروهای از کف رفته شده و با خبر تبریک شهادت در حقیقت منتظر تقدیر و الطاف الهی هستند!!!!!
⭕️ کدام نیروی وطن پرست و با ایمانی است که از تصور پایان خدمت خود با شهادت در درگیری با دشمنان وطن و دین و وارد کردن ضربات کاری به آنها فراری یا نادم باشد؟
اما ما نباید نیروهای نظامی خود را که مظهر قدرت نظام و کشور هستند هربار براحتی از دست بدهیم و صرفا با عنوان شهادت و افتخار پیام ضعف در توان فردی و سازمانی را به گروه های تروریستی که کشتن هر نفر از نیروی حتی محلی و داوطلب غیرنظامی بدون حقوق و ... را یک پیروزی میدانند اعلام کنیم و آنان را در تکرار و گرفتن تلفات بیشتر تشویق و تحریک کنیم.
📌این را که قرار نیست مای نوعی به یک سرتیپ و سرهنگ دوره فرماندهی و ... دیده بگوییم که یک گروه تروریستی و یک نفر تروریست از ابتدای کارش برای مرگ خفت بار در کوه و بیابان و طعمه لاشخور شدن در قبال دریافت دلار اجیر شده و کشته شدن ۵۰ نفرشان در یک مکان هم هیچ اهمیتی نه برای سران گروهک دارد نه برای خود نفرات
آنها در یک یورش تروریستی اگر ۱۰۰ نفرشان هلاک شوند و فقط یک برجک خالی را منهدم کنند و چند خودرو را آتش بزنند به هدف غایی و ایجادی خود رسیده اند
📌بسیاری از نفرات گروه های تروریستی افرادی هستند که بخاطر انجام جرائمی چون قتل یا قاچاق مواد مخدر متهم به اعدام و فراری هستند و در حقیقت با پیوستن به گروهک ها حکایت نظر روغن ریخته و معامله جان بی مقدارشان با پول و .. است
این افراد پیوسته به گروهک ها نه خانواده شان با بی خبری از وجودشان و یا زنده بودن یا نبودنش دچار آسیب میشود، چون از لحاظ عقلی و منطق مرده متحرکند
نه از لحاظ کلی هزینه ای بابت استخدام و آموزش و پوشش های حمایتی پس از فقدان مانند یک نیروی رسمی بر آنها مترتب است
وقتی نیروی نظامی ما اعم از وظیفه یا کادر ثابت را با حداقل امکانات در خطرناک ترین مناطق بکارگیری می کنیم و خودروی نیروی ما و تروریست ها در یک کلاس قرار دارند انتظار برقراری نظم و امنیت داریم؟
📌 بفرمایید
مگر بار اول است که این اتفاق رخ داده ؟؟
چقدر دیگر باید جان نازنین افرادی که از سالم ترین و بهترین جوانان مان هستند را تقدیم دستان آلوده و کثیف افرادی کنیم که کشته شدن هزار نفر آنها ارزش یک سرباز ما را ندارد
چه سرمایه گران بهایی است نیروی انسانی متعهدی که با وجود علم به تمام نکات منفی ذکر شده خود را داوطلب مقابله با این اشرار میکند؟
مثلا چرا باید یک نیروی نظامی ترس جبران خسارت چراغ خودروی خدمت در نقاط حساس مرزی را داشته باشد؟
@bavelayattashahadat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 تحلیلگر شبکه صهیونیستی اینترنشنال راضی و قانع به فشار و تحریمهای حداکثری آمریکا علیه ایران نمیشود!
🔹️ کریس مورفی، سناتور آمریکایی: ایران دیگر جای تحریم ندارد.
🔹️ تحلیلگر اینترنشنال: من مخالف این حرف آقای مورفی هستم، هنوز جادارد که تحریمهای شدیدتری بر علیه ایران اعمال بشود.
@bavelayattashahadat2
🔴خواب آشفتهای که تعبیر نمیشود
پزشکیان آخرین مرد نیست/ داستان آنها که میخواستند رئیسجمهورشان دائمی باشد!
♦️محسن میردامادی، از فعالان ستادی اصلاحطلب و عضو هسته سخت این جریان خاص سیاسی است که در جریان فتنه ۸۸ نیز به زندان افتاد.
🔸او اخیراً پیرامون مفهوم "وفاق ملی" که دکتر پزشکیان آنرا بعنوان گفتمان دولت چهاردهم معرفی کرده است یادداشتی را در وبسایت مشقنو نوشت و تلاش کرد تا یک راهبری سیاسی را در رابطه با وفاق انجام دهد.
🔸میردامادی در بخش پایانی یادداشت خود اما جملاتی را مینویسد که باید آنها را با تأمل بیشتری خواند:
"شعار وفاق ملی که آقای پزشکیان در انتخابات اخیر مطرح کرده و مورد اقبال نسبی قرار گرفته است، در صورت عدم توقف در ظواهر، میتواند شروع فصل جدیدی در عرصه سیاسی کشور باشد. شرط لازم موفقیت چنین رویکردی تبیین و تعریف وفاق ملی و همچنین انعطافپذیری بازیگران سیاسی و اجتماعی و بهخصوص همراهی همه قوا و کانونهای قدرت با آن است. البته، نفس رئیسجمهور شدن آقای پزشکیان را میتوان گام اول در همراهی کانونهای قدرت تلقی کرد. شاید این رویکرد جدیدِ در حال تجربه از آخرین فرصتهای نظام برای عبور از بحرانهای داخلی و خارجی باشد."
🔺برخی اصلاحطلبان در فضای پس از انتخابات دولت چهاردهم اصرار دارند که پزشکیان را بعنوان آخرین فرصت نظام مطرح کنند!
🔺کما اینکه حسین نورانینژاد، یکی دیگر از فعالان اصلاحطلب نیز چندی قبل در اظهاراتی سرنوشت دولت پزشکیان را سرنوشت تمامی حاکمیت دانسته بود!
🔺دقت شود که در گفتارهای این هر دو نفر یک تلقی آخرالزمانی وجود دارد و اینگونه القا میشود که نظام حکمرانی کشور اکنون در نقطه رهایی به سمت خیر یا شر قرار دارد!
🔺این در حالی است که سیاست و حکمرانی یک امر بطئی است که اگر بخواهیم به زبان ریاضی آنرا بیان کنیم؛ حکمرانی در واقع یک حد (limit) است که میتواند به سمت مثبت میل کند یا به سمت منفی.
🔺پس حکمرانی را نباید امر دفعی و مقطعی جلوه داد که به اندک چالشی در سیاست یا اقتصاد یا جامعه و... به نقطه نهایی خود میرسد. (مباحث مربوط به براندازی، سقوط و انقلاب البته مباحث دیگری است!)
🔺سخنان میردامادی همچنین بصورت ذهنی حاوی این قید نیز هست که نظام حکمرانی و سیاسی کشورمان دچار بحران داخلی و خارجی است!
🔺این فرض نیز فرض صحیحی نیست زیرا صاحب فرض گویا درباره تفاوت مشکل و بحران خود را به تجاهل زده است.
🔺"مشکل" مقولهای است که در تمام حکمرانیهای جهان وجود دارد. در یک حکمرانی پیشرفته بحران از جایی بروز میکند که بنبست ایجاد شود و برای حل یک یا چند مشکل راهی وجود نداشته باشد.
🔺آیا امروز در ایران با چنین پدیدهای مواجه هستیم؟ طبیعی است که خیر و حتی فرض وجود چنین چیزی هم برای ایران ما در شرایط فعلی داخلی و خارجی متصور نیست.
🔺از تمام اینها گذشته و غلطترین انگاره ذهنی میردامادی اما این است که او به هر دلیلی فرایند انتخاب پزشکیان را آخرین فرصت نظام معرفی کرده است.
🔺اگر فرض بدبینانه القاگری توسط میردامادی را کنار بگذاریم؛ پاسخ تحلیل غلط او این است که پزشکیان نیز مردی از خیل سایر رؤسای جمهور است که خوب یا بد اما دولتش تمام خواهد شد و میرود. و آنگاه مردم با شناخت تأثیر رأی خود و درک بیشتر از نقاط و قوت و ضعف؛ به رئیسجمهوری بهتر رأی خواهند داد.
🔺این فرایند چه جای ابهامی دارد که اکنون قرار باشد کسی در آن اخلال ایجاد کند و مدعی شود که پزشکیان و یا فرایند انتخاب او آخرین فرصت است؟
🔺چه اینکه تصریح و اثبات کردیم که اولا نظام با هیچ بحران و یا نقطه بدون بازگشتی مواجه نیست و ثانیا پزشکیان هم همچون اسلاف خود؛ متولد یک فرایند دموکراتیزه با آغاز و انجام مشخص است. فرایندی که پس از او هم ادامه خواهد داشت.
🔺در واقع پزشکیان هم مثل سایرین یک تجربه است و همین.
🔺بایستی توجه داشت که زمانی طرفداران تندروی رئیس جمهور احمدینژاد او را گزینه غایی میپنداشتند و یا بودند سمپاتهایی در دولتهای دیگر که سودای مادامالعمری رئیسجمهورشان در کسوت ریاستجمهوری یا سمتهای دیگر(!) را در سر میپرواندند.
🔺همچنین طبیعی است که از گزینه آخرین فرصت پنداشتن یک رئیسجمهور؛ تز دائمی بودن آن رئیسجمهور یا مسلک او نیز استخراج خواهد شد!
🔺لکن قوت سیاست و مردمسالاری دینی در ایران در کنار عقلانیت حکمرانی ولایت فقیه اجازه نداده است که هیچکدام از این خوابهای آشفته تعبیر شوند و نظام اسلامی نه تنها گزینه استقرار خود را تحکیم بخشید بلکه اجازه نداد حق مردم در تعیین مسیر اجرائیات کشور و تغییر این مسیر پایمال شهوات سیاسی عدهای معلومالحال شود.
@bavelayattashahadat2
💢این موشکهای ایرانی که معادلات جنگ با ناتو رو تغییر میده همون موشکهایی است که هر وقت شلیک میشن به مقصد نمیرسن یا ۹۹٪ رهگیری میشن یا این ایرانیهای پدرسوخته موشکهای جدید ساختن دوباره؟!
🔹 خرمگس
@bavelayattashahadat2
⭕️ اعتراف همتی به ناکارآمدی زنگنه
عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد دولت پزشکیان در اظهاراتی افزایش رشد اقتصادی کشور در دولت سیزدهم را ناشی از افزایش تولید و صادرات نفت خوانده است.
هرچند خود همتی ابتدا در دولت سیزدهم اساسا منکر موفقیت آن دولت در افزایش تولید و صادرات نفت شده بود، اما اینکه هماکنون به این موضوع اعتراف کرده، نتیجه دیگری هم به دنبال دارد: اعتراف به ناکارآمدی وزارت نفت دولت روحانی در صادرات نفت.
آمارهای اوپک و سازمانهای بینالمللی نشان میدهد دولت روحانی کشور را با کمترین میزان تولید و صادرات نفت به شهید رئیسی تحویل داد اما تولید و صادرات نفت در دولت رئیسی افزایش چشمگیری داشت.
آمارهای موسسه بینالمللی vortexa نشان میدهد در ماههای آخر دولت روحانی در دوره وزارت نفت زنگنه، صادرات نفت و میعانات گازی ایران کمتر از ۶۰۰ هزار بشکه در روز بود.
طبق آمار این موسسه، صادرات نفت ایران در دولت مرحوم رئیسی از ۱.۵ میلیون بشکه در روز فراتر رفت که نسبت به ماههای پایانی دولت روحانی رشد ۲.۵ برابری نشان میدهد.
@bavelayattashahadat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢نماینده حزبالله گزارش المیادین درباره تلفات عملیات یومالاربعین را تأیید کرد
🔹«الموسوی»، عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان اطلاعات منتشر شده در شبکه المیادین در خصوص خسارات وارده به ارتش اشغالگر در جریان عملیات «یوم الاربعین» را تأیید کرد.
🔹الموسوی تأکید کرد که این اطلاعات کاملاً دقیق است و اگر اسرائیل واقعاً در رهگیری موشکهای حزبالله در جریان این عملیات پیروز شده، چرا فرمانده یگان ۸۲۰۰ آن استعفاء کرد؟ اگر او دستاوردی داشت، بهجای استعفاء، اسرائیلیها باید جشن میگرفتند به او نشان افتخار میدادند.
🔹اطلاعات ما از داخل فلسطین اشغالی و منابع خارج از فلسطین آنچه را المیادین گزارش کرده بود، تأیید میکند.
🔹اسرائیل همواره از ابزار تحریف رسانهای استفاده میکند اما جرأت نمیکند که خبرنگاران را به دو پایگاهی که در عملیات یوم الاربعین هدف قرار گرفت، ببرد و اطلاعات مقاومت را تکذیب کند.
@bavelayattashahadat2
🔴 چند کشور زورگویی غربی و اروپایی بیانیه دادن و ایران رو تهدید کردن که صبر شورای حکام حدی داره و ایران باید در زمینه هسته ای فراتر از پادمان همکاری کنه ( منظورشون بازگشت یکطرفه ایران به تعهدات برجامی هست ) و ......
⭕️ غربی ها اینجوری هستن ؛
- اول توافق میکنن با شما ، تعهداتی رو روی کاغذ میپذیرند ..
- بعد که شما تعهدات خودت رو اجرا کردی تعهدات خودشون رو انجام نمیدن و میزنن زیر میز ‼️
- بعد توقع دارن شما همچنان در توافق و تعهدات بمانی 😐
- و اگر از اجرای تعهدات یا توافق خارج شدی و مقابله به مثل کردی ، شما رو محکوم میکنن و تهدید به اعمال تحریم و فشار میکنن !!
🔺 تعامل غربیها اینجوریه ‼️🧐
✍ امین مهدوی پور
@bavelayattashahadat2
💢دریادار سیاری: نیروهای مسلح ایران بزرگترین و مقتدرترین سازمان ضد تروریستی جهان محسوب میشود
🔹رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه دنیای ما بیش از اسلحه به همدلی نیاز دارد، بیش از بمب به بهداشت نیاز دارد و فراتر از جنگ باید به صلح اندیشید گفت: امروز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بزرگترین و مقتدرترین سازمان ضد تروریستی جهان محسوب میشود
@bavelayattashahadat2
سفر سودمند پزشکیان
و میراث تاریخی ۳ شهید
🔹سفر آقای پزشکیان به عراق، حواشی از آن جنس که بتوان انتقاد یا ایراد گیری کرد، کم نداشت؛
🔻از اظهارات خود وی در فرودگاه که گفت "ما را به دیپلماسی وادار میکنند که بلد نیستیم" و "خیلی خراب نکردم که؟!"، تا حضور فرزند و داماد وی در دیدارهای رسمی؛
🔻و از برخی جزئیات مهم و قابل نقد سفر، تا رویکرد متناقض برخی رسانه ها که در گذشته روابط با عراق را تخطئه می کردند، اما اکنون صرفا به اعتبار حمایت از پزشکیان، به تمجید از این سفر می پرداختند.
🔹اما این حواشی -بعضا قابل توجه و تامل- به اعتبار اینکه اولویت با مصالح کلان و منافع ملی است، نمی تواند، جای متن را بگیرد.
🔹عراق، جزو بزرگترین شرکای فرهنگی، سیاسی، امنیتی و اقتصادی ایران، و عمق راهبردی ماست. مبادله سالانه میلیون ها زائر و گردشگر، دور زدن تحریم های آمریکا، پشتیبانی جبهه مقاومت در سوریه و لبنان از مسیر کریدوری عراق، و تامین ثبات و امنیت منطقه از مسیر درست همسایگی، بخشی از دستاوردهای مهم رابطه عمیق میان دو کشور است و این در حالی است که قدرت های خبیث غربی در طول ده های متمادی، دو کشور را دشمن درگیر با هم تعریف کرده بودند.
🔹تبدیل آن خصومت مهندسی شده به اخوت و همکاری راهبردی، حاصل مسیر مبارکی است که خون شهیدان والامقام دفاع مقدس و دفاع از حرم و مبارزه با تروریسم (به ویژه شهید سلیمانی) هموار کرد. روابط عمیق فعلی، در دولت شهید رئیسی و وزارت شهید امیر عبداللهیان، و با همپوشانی میدان و دیپلماسی ریل گذاری شد.
🔹اهتمام آقای پزشکیان برای تداوم شراکت راهبردی دو همسایه، آن هم در اولین سفر خارجی، اقدام درستی است که باید از آن پشتیبانی کرد.
🔹طبعیتا پیگیری اجرای توافقات قبلی در موضوعاتی مانند راه آهن شلمچه - بصره، تسهیل انتقال درآمدهای صادراتی، اخراج گروه های نروریستی ضد ایران از کردستان عراق و... می تواند بر ارزش و سودمندی روابط میان دو کشور بیفزاید.
🔹تجارت میان ایران و عراق در سال های اخیر به ۱۲ میلیارد دلار رسیده و این در حالی است که کارشناسان می گویند مبادلات تجاری، قابلیت افزایش به ۳۰ میلیارد دلار را دارد. عراق پس از چین، دومین شریک تجاری بزرگ ایران است.
🔻روزنامه آمریکایی وال استریت جورنال چند روز قبل در گزارشی نوشت: "بانکهای عراقی با سوء استفاده از یک سیستم مالی طراحیشده توسط آمریکا، تحریمها را نقض، و میلیاردها دلار به ایران منتقل کردهاند". این، یکی از علل کارشکنی و جنجال غربگدایان علیه روابط تهران- بغداد بوده است.
🔹روابط عمیق و سودمند و سازنده با عراق، بر خلاف کج فهمی کسانی مثل ظریف که میدان و دیپلماسی را در تعارض هم وانمود می کردند، نشانگر درستی و سودمندی "همپوشانی میدان و دیپلماسی" در خنثی کردن شیطنت های چند لایه غرب است.
▪️محمد ایمانی
@bavelayattashahadat2
🔴 چند کشور زورگویی غربی و اروپایی بیانیه دادن و ایران رو تهدید کردن که صبر شورای حکام حدی داره و ایران باید در زمینه هسته ای فراتر از پادمان همکاری کنه ( منظورشون بازگشت یکطرفه ایران به تعهدات برجامی هست ) و ......
⭕️ غربی ها اینجوری هستن ؛
- اول توافق میکنن با شما ، تعهداتی رو روی کاغذ میپذیرند ..
- بعد که شما تعهدات خودت رو اجرا کردی تعهدات خودشون رو انجام نمیدن و میزنن زیر میز ‼️
- بعد توقع دارن شما همچنان در توافق و تعهدات بمانی 😐
- و اگر از اجرای تعهدات یا توافق خارج شدی و مقابله به مثل کردی ، شما رو محکوم میکنن و تهدید به اعمال تحریم و فشار میکنن !!
🔺 تعامل غربیها اینجوریه ‼️🧐
✍ امین مهدوی پور
@bavelayattashahadat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای بسیار مهم سعیدیسم در صدا و سیما
هرکس گوشی داره باید این حرفها رو بشنوه و عمل کنه وگرنه اون دنیا ممکنه بدجور گیر باشه.
حرف دل همه فعالین رسانه ای و مجازی رو زد 👏👏
#انتشار_حداکثری
@bavelayattashahadat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢میدونید چرا خیلی از افرادی که مهاجرت میکنند تبدیل میشن به مشاور و بلاگر مهاجرت و دنبال پول درآوردن میفتن؟
🔹بله داداش گلم چون اگه تو این قدر ساده لوح نباشی که اینا اونجا بدبختن و از بیکاری و بی پولی کارتن خواب میشن..
@bavelayattashahadat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢حملۀ تلویزیون دولتیِ انگلیس به سفر تبلیغی مداحان به کشورهای مختلف
@bavelayattashahadat2
💢ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی میرجاوه از سوی شورای امنیت سازمان ملل شد
🔹امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامهای به شورای امنیت در خصوص حمله تروریستی میرجاوه، خواستار محکوم کردن این اقدام تروریستی نفرت انگیز جیش العدل از سوی این شورا و انجام اقدامات اقدامات مقتضی در راستای تعهد قاطع خود برای مبارزه با تروریسم شد.
@bavelayattashahadat2
✅نماینده ایران در شورای حکام: در مورد وجود ذرات اورانیوم در دو مکان ادعایی هیچ دلیل فنی نیافتیم
نذیری:
🔹 ایران نتوانسته هیچ دلیل فنی برای حضور ذرات اورانیوم در دو نقطه ادعایی بیابد.
🔹 عناصر احتمالا خارجی، مانند خرابکاری و یا اقدام مخرب، در آلودگی آن مکانها دخیل بودهاند.
🔹جمهوری اسلامی ایران در گفتار و عمل، تمایل خود را برای تعامل سازنده با آژانس نشان داده است.
🔹مسائل فنی نباید با ملاحظات سیاسی مورد بررسی قرار گیرد.
🔹اطلاعات جعلی ارائه شده توسط طرف ثالث، آژانس را به نتیجه گیری اشتباه در این زمینه سوق می دهد.
🔹بر اساس ماده ۹ توافقنامه پادمان جامع، اعتراض به تعیین بازرسان، یک حق حاکمیتی کشورهای عضو است.
@bavelayattashahadat2
⭕️ واکنش محمّدحسن قدیری ابیانه به صحبتهای پناهیان: انتقاد روزنامه کیهان از کسانی که در فتنه دخیل بودند ، علیه نظام موضع گرفتند و نسبت به انتصاب آنها اعتراض کند حق کیهان است
محمّدحسن قدیری ابیانه، فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با #خبرفردا:
🔸جناب آقای علیرضا پناهیان شخصیت فرزانه دانشمند و قابل احترامی
است اما با نظراتشون درباره روزنامه کیهان موافق نیستم، باید ببینیم تعریف دوقطبی سازی چیست، انتقاد روزنامه کیهان از کسانی که در فتنه دخیل بودند ، علیه نظام موضع گرفتند و نسبت به انتصاب آنها اعتراض کند اولا حق کیهان است ثانیاً موضع حقی است که بر علیه این انتصاب ها اتخاذ کرده است.
🔸چطور امکان دارد
کسانی که هم در فتنه ۱۳۸۸، هم در تحصن در مجلس ششم ، هم در نامه به رهبری ( جام زهر) و هم در فتنه به بهانه فوت مهسا امینی حضور داشتند و با دشمنان انقلاب همسو شدند امروز بخواهند به کشور خدمت کنند در حالی که حتی حاضر به عذرخواهی از مواضع گذشته خودشان نیستند، روزنامه کیهان حق دارد از این افراد انتقاد کند
و حتی بالاتر ازاین، کیهان باید از مواضع این افراد انتقاد کند.
🔸اینکه هر کسی و هر رسانه ای نقد منصفانه و درستی داشته باشد متهم به دوقطبی سازی گردد موضع ناحقی است و در حقیقت یک نوع تلاش برای تحمیل سانسور است که قطعا قصد آقای پناهیان نیست، در واقع این فتنهگران هستند که با مواضع و عمل خود دو قطبی
سازی میکنند.
🔸امیدوارم که آقای پناهیان توضیح بیشتری در این خصوص ارائه کند و حمایت لازم را از رسانههای روشنگر، منصف و دلسوز همچنان به عمل آورد.
@bavelayattashahadat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ زبان بدن غیر دیپلماتیک رئیس جمهوری !
زبان بدن به مجموعهی رفتارهای غیرکلامی و فیزیکی اطلاق میشود که در آن، فرد بدون صحبت کردن قادر به انتقال پیام و برقراری ارتباط با دیگران است. زبان بدن یا Body Language یکی از اجزای ارتباطات غیرکلامی است که در برقراری ارتباطات روزمره ما، جایگاه بسیار پررنگی دارد. زبان بدن در متن زندگی ما قرار دارد، از ارتباطات روزانه ساده تا مذاکرات پیشرفته؛ زبان بدن نتایجی که ما به دست میآوریم را تحت تأثیر قرار میدهد.
بزرگوار شما الان به اعتبار رأی اکثریت مردم یکی از نمادهای قدرت ایران اسلامی هستید، لطفا به این بدیهیات توجه کنید.
@bavelayattashahadat2
⭕️"یادمه تو مجلس دعوا کردم پشتم در اومدی بیا یه معاونت بهت بدم"
حالا طرفداراش میگن پروسه انتخاب هیئت دولت در زمان شهید رئیسی اشتباه بوده!
نکشین ما رو سلاطین دموکراسی
#پزشکیان
@bavelayattashahadat2
💢هریس: وقت رسیدن به آتشبس در غزه است
🔹نامزد ریاستجمهوری آمریکا:
وقت رسیدن به آتشبس در غزه و آزاد کردن گروگانها است.
🔹دولت آمریکا تمام ساعات روز برای رسیدن به توافق آتشبس در غزه کار میکند.
@bavelayattashahadat2
جناب دکتر همتی
ظاهرا قصد دارید قیمت ارز حواله نیمایی را به ارز اشخاص نزدیک (گران) کنید. از آنجاکه حدود ۵۰ درصد تامین ارز کشور با ارز نیمایی است، چه تضمینی میدهید که با اینکار قیمت کالاها و مواد اولیۀ تولید افزایش نیابد!؟ در مجلس پاسخگو خواهید بود؟
#رصد_قیمت_ها
#صیانت_از_معیشت_مردم
✍ کانال دکتر صمصامی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
@bavelayattashahadat2
♻️ لزوم هوشیاری رئیسجمهور در اولویتهای اقتصادی یا اولویتسازیها
🔰حمید رسایی: جریان پروژه بگیر در بدنۀ به اصطلاح کارشناسی، اندیشکدهای و رسانهای وجود دارد که خود را وامدار کانونهای ثروت (عمدتا بادآورده) میدانند.
این جریان در ابتدای شروع به کار دولتها سعی میکند به گونهای برای مسئولان اولویتسازی کند که با اجرای نسخههای اقتصادی بحرانزا و درگیر کردن دولتها با چالش معیشتیِ خودساخته، پشتوانۀ مردمی آنها را از بین ببرند. بدین ترتیب امکان اصلاح نقاط اصلی رانت و فساد در اقتصاد (سیستم بانکی و ارزی و مافیای آنها، روابط مالی غیرشفاف میان شرکتهای دولتی و قاچاق) فراهم نشود.
🔹درحالیکه اولویت اعلامی آقای روحانی در روز معارفه دکتر دژپسند (آبان ۹۷)، اصلاح سیستم بانکی بود، این جریان نسخۀ افزایش قیمت بنزین را روی میز سیاستگذار گذاشت و آشوب آبان ۹۸ را رقم زد. دولت وقت بعد از آن دیگر امکان جراحی اصلی در اقتصاد را نداشت، چون پشتوانۀ مردمی و سرمایه اجتماعی آسیب دیده بود.
🔹درحالیکه شهید رئیسی پیش از انتخابات ۱۴۰۰ از ضرورت اصلاح بانکها و سیستم ارزی سخن میگفت، این جریان نسخۀ حذف ارز کالاهای اساسی را به مسئولان دیکته و به معیشت مردم تحمیل کرد. با این اقدام معیشت سوز، سرمایه اجتماعی دولت آسیب دید و دیگر نتوانست سرشاخههای اصلی مشکلات اقتصادی را جراحی کند.
🔹اکنون نیز همان جریان به دنبال تحمیل جهش قیمت بنزین به آقای دکتر پزشکیان است تا با آسیب به معیشت مردم و پشتوانۀ اصلی دولت، بانیان اصلی مشکلات اقتصادی در مصونیت بمانند.
رئیس جمهور محترم هوشیار باشد که نحوۀ حل مساله بنزین، ایشان را همچون دولتهای گذشته از معضلات، مفاسد و رانتهای کلانتر دور نکند.
@bavelayattashahadat2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیر شدین دیگه محرم و نامحرم رو بذارید کنار‼️
@bavelayattashahadat2