eitaa logo
بیانیه‌ی گام دوم
32 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
894 ویدیو
81 فایل
پیش به سوی تمدن نوین اسلامی
مشاهده در ایتا
دانلود
بیانیه‌ی گام دوم
این‌گونه قرآن باید وارد نظام‌سازی و جامعه‌سازی شود!
این‌گونه می‌شود از قرآن، قوانین نظام‌سازی و جامعه‌سازی درآورد.
ببینید؟ برای کسانی که می‌گن قرآن که علمی نیست، این‌ها همه از دل قرآن درآمده. مگر خدا سبب‌ساز نیست؟ مگر خدا در قرآن نگفته موسی، تو رو برای خودم ساختم اصطنعتک لنفسی؟ مگر خدا صانع حکیم نیست؟ مگر خدا در قرآن نفرموده زمین و دریا را به تسخیر تو در آوردم؟ پس چطور نمی‌شه ساختار صنعت و معدن و فناوری رو نوشت؟ 👇
هدایت شده از اخبار استراتژیک
💢 وزارت صمف (صنایع، منابع و فناوری) در دکترین ملی اصطناعت (سبب، تصنیع و تسخیر) 📡 @StrategicNews_ir
هدایت شده از جدال احسن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ باشگاه تحریمی‌ها 💬 سخنرانی استاد حسن عباسی در سال ۱۳۹۷ @jdale_ahsan کانال جدال احسن @Hasanabbasi_ir کانال استاد حسن عباسی
💢 روند ۵/۱؛ ایجاد و تشکیل قرارگاه عرش الرحمن - مرکز اشاعه‌ی ایمان 📡 @StrategicNews_ir
💢 روند ۵/۴؛ تغییر در ماهیت جهاد ما 📡 @StrategicNews_ir
💢 روند ۷؛ سرمایه‌ی علم 💢 روند ۷/۱؛ سم‌زدایی از علوم 📡 @StrategicNews_ir
💢 روند ۷/۲؛ دست‌یابی به علوم اقتدارآفرین 💢 روند ۷/۳؛ دانشگاه حکمت‌بنیان 📡 @StrategicNews_ir
💢 روند ۷/۴؛ دبستان حکمت‌بنیان 💢 روند ۷/۵؛ ایجاد وزارت حکمت 📡 @StrategicNews_ir
💢 روند ۷/۵؛ ایجاد وزارت حکمت 📡 @StrategicNews_ir
💢 روند ۸؛ سرمایه‌ی ادب 📡 @StrategicNews_ir
💢 روند ۸/۱؛ ادب حضور 📡 @StrategicNews_ir
💢 روند ۸/۲؛ آموزش تــراز 📡 @StrategicNews_ir
💢 روند ۷؛ سرمایه‌ی علم 💢 روند ۷/۱؛ سم‌زدایی از علوم 📡 @StrategicNews_ir
💢 روند ۶/۱؛ تثلیث‌زدایی و تثنی‌زدایی و نیل به معرفت توحیدی 📡 @StrategicNews_ir
🔰 یادداشت اعتراضی حسین شریعتمداری( مدیر مسئول روزنامه کیهان ) در مورد وضعیت حجاب 🔹 این سؤال چند ماهی است که در ذهن توده‌های عظیم و چند ده میلیونی مردم مسلمان و پاکباخته این مرز و بوم شکل گرفته و با نگرانی بر زبان‌ها جاری است ولی تا‌کنون بی‌پاسخ مانده است! 🔹 سؤال این است که مگر حجاب خانم‌ها یک واجب شرعی و الزام قانونی نیست؟! اگر چنین است که هست، چرا مسئولان محترم که پاسداشت اسلام و قوانین نظام تکلیف تعریف‌شده و خالی از تردید آنان است در مقابل کشف حجاب برخی از خانم‌ها که مدتی است به یک پدیده پلشت و ناپسند اجتماعی تبدیل شده است مهر سکوت بر لب زده و چاره در‌خور توجهی نمی‌اندیشند؟! و یا اگر چاره‌ای ‌اندیشیده و به کار گرفته‌اند چرا آثار و نشانه قابل توجهی از آن دیده نمی‌شود؟! 🔹 ترویج این پدیده ناهنجار از نخستین روزهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تا‌کنون مورد توجه دشمن نیز بوده است. اگر دشمن بتواند در سد عفاف رخنه کند، عبور از سایر خاکریزها امکان‌پذیر‌تر خواهد بود. 🔹 توده‌های عظیم مردم احساس می‌کنند که حق آنها از سوی یک اقلیت ‌اندک ‌و‌کم شمار پایمال شده است و حق دارند حق مسلم خویش را که مشروع و قانونی نیز هست مطالبه کنند. 🔹 آنچه از ظاهر ماجرا استنباط می‌شود، کم‌توجهی نسبت به این پدیده زشت و پلشت است! این روال اگر ادامه داشته باشد، احتمال مواجهه با یک رخداد خسارت‌بار دور از انتظار نیست. بخوانید! 🔹 مردم مسلمان و پاکباخته ایران اسلامی بارها نشان داده‌اند که برای حفظ سلامت جامعه و پیشگیری از گزند ناهنجاری‌ها با کسی تعارف ندارند! 🔹 بنابراین بعید نیست اگر به این نتیجه (ولو غیر واقعی) برسند که دست‌اندرکاران امور برای مقابله با کشف حجابِ برخی از خانم‌ها از توان لازم برخوردار نیستند! و یا خدای نخواسته در انجام وظایف خود کوتاهی می‌کنند! احتمالا خود برای مقابله با این هنجارشکنی که باورهای دینی و عفت و اخلاق جامعه را تهدید می‌کند، دست به کار شوند! و از آنجا که مقابله با این ناهنجاری در شرح وظایف چند دستگاه از هر سه قوه تعریف شده است، پیامدهای این‌گونه اقدامات که بیرون از مدیریت هوشمندانه مراجع ذی‌ربط صورت می‌پذیرد‌، خسارت‌بار خواهد بود. ✍ یادداشت کامل را در روزنامه کیهان بخوانید: kayhan.ir/fa/news/262230/ @Hasanabbasi_students
یادداشت اعتراضی حسین شریعتمداری (مدیر مسئول روزنامه‌ی کیهان) درمورد وضع حجاب. این نامعادله را چه کسی حل می‌کند؟ متن دقیقاً همان متن است ولی برای راحت‌تر خواندن و راحت‌تر فهمیدن مخاطب، این‌جانب ترجیح دادم متن مذکور را با رعایت نکات ویرایشی، مخاطبان و خوانندگان را در فهم دقیق‌تر یاری کرده باشم. و البته "بهتر است بگوئیم حقیقت" را این‌جانب اضافه کرده‌ام؛ ضمن عذرخواهی از جناب آقای شریعتمداری محترم.👇
۱- این سوال چندماهی است که در ذهن توده‌های عظیم و چندده‌میلیونی مردم مسلمان و پاکباخته‌ی این مرز و بوم شکل گرفته و با نگرانی بر زبان‌ها جاری است؛ ولی تاکنون بی پاسخ مانده است. سوال این است که مگر حجاب خانم‌ها یک واجب شرعی و الزام قانونی نیست؟ اگر چنین است که هست، چرا مسئولان محترم که پاسداشت اسلام و قوانین نظام، تکلیف تعریف‌شده و خالی از تردید آنان است، در مقابل کشف حجاب برخی از خانم‌ها که مدتی‌ است به یک پدیده‌ی پلشت و ناپسند اجتماعی تبدیل شده است مُهر سکوت بر لب زده و چاره‌ی درخور توجهی نمی‌اندیشند؟ و یا اگر چاره‌ای اندیشیده و به‌کار گرفته‌اند چرا آثار و نشانه‌ی قابل توجهی از آن دیده نمی‌شود؟ بدیهی است که مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران نیز مانند اکثریتِ قریبِ به اتفاق مردم، در ضرورت حجاب و الزام شرعی و قانونی آن کمترین تردیدی ندارند؛ که اگر خدای نخواسته این‌گونه بود، که می‌دانیم این‌گونه است، با پدیده‌ای ناشایسته‌تر از کشف حجاب روبه‌رو بودیم! از این‌روی، سوال این است که چرا با هنجارشکنی بعضی از خانم‌ها در کشف حجاب، آن‌گونه که بایسته است برخورد نکرده‌اند؟
۲- زنانی که کشف حجاب کرده‌اند، در مقایسه با توده‌های چندده‌میلیونی خانم‌های باحجاب، اگرچه اولا بسیار اندک و کم‌شمارند و ثانیاً بر اساس برخی از بررسی‌های میدانی، بسیاری از آن‌ها (نظیر برخی از زنان بازیگر)، به خطا و با توهم، از کشف حجاب و برای انگشت‌نما شدن استفاده می‌کنند، ولی این واقعیت تلخ نمی‌تواند و نباید، آن‌گونه که ظاهراً به‌نظر می‌رسد، بهانه‌ای برای کم‌توجهی نسبت به این پدیده‌ی پلشت باشد، چرا که چاره‌جویی برای مقابله با این پدیده‌ی زشت و خسارت‌آفرین نه فقط یک تکلیف اسلامی و قانونی است و برای حفظ عفاف و پیشگیری از سقوط اخلاقی جامعه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دارد، بلکه نجات خانم‌هایی که کشف حجاب کرده‌اند، از دامی که پاگیر آن شده است نیز بر ضرورت آن می‌افزاید.
۳- ادامه‌ی کم‌توجهی مسئولان دست‌اندرکار نسبت به کشف حجاب، احتمال گسترش این ناهنجاری را در پی دارد؛ و بعید نیست خدای نخواسته این تصور غلط را در میان برخی از نوجوانان دامن بزند که کشف حجاب را ناهنجار و خلاف شرع و قانون تلقی نکنند! و به این توهم دچار شوند که اگر این‌گونه نبود، مسئولان محترم، با آن برخوردی شایسته می‌کردند! و نهایتاً بیم آن می‌رود که از این رهگذر، آینده‌ی آنان در معرض تباهی قرار گیرد؛ بی‌تردید این نامعادله راه حلی دارد!
۴- به یقین، مسئولان محترم، از توطئه‌ی دشمنان تابلودار نیز غافل نیستند؛ زیرا به‌وضوح می‌توان دید ‌که ترویج این پدیده‌ی ناهنجار، از نخستین‌روزهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون مورد توجه دشمن نیز بوده است. اگر دشمن بتواند در سد عفاف رخنه کند، عبور از سایر خاکریزها امکان‌پذیرتر خواهد بود. منظور این نیست که همه‌ی کشف‌حجاب‌کننده‌ها را عامل دشمن تلقی کنیم؛ ولی یافتنِ سرنخ‌ها و دنبال‌کردن آن‌ها می‌تواند در راه‌یابی افسران اطلاعاتی کشورمان به برخی از کانون‌های اصلی، نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد.
۵- بی‌توجهی یا کم‌توجهی مسئولان محترم نسبت به کشف حجاب برخی از خانم‌ها علاوه بر آن‌که نادیده گرفتن وظیفه‌ای است که در قانون برای آن‌ها تعریف کرده است، پایمال کردن حق مسلّم توده‌های عظیم مردم این مرز و بوم نیز هست. این نارضایتی، در ابراز نگرانی‌های پی‌درپی مردم به‌وضوح قابل مشاهده است. توده‌های عظیم مردم احساس می‌کنند که حق آن‌ها ازسوی یک اقلیت اندک و کم‌شمار پایمال شده است و حق دارند حق مسلّم خویش را که مشروع و قانونی نیز هست مطالبه کنند.
۶- با توجه به تعهد و دلسوزی شناخته‌شده‌ی مسئولان محترم، تردیدی نیست که برای مقابله‌ با هنجارشکنی مورد اشاره، طرح و برنامه‌ای دارند و از کنار پدیده‌ی پلشت کشف حجاب، بی‌تفاوت عبور نخواهند کرد؛ ولی باید برای مردم توضیح بدهند که چه طرح و برنامه‌ای را در دست اقدام دارند؟ و تاکنون کدام بخش از این طرح و برنامه را به اجرا درآورده‌اند؟ زیرا آن‌چه از ظاهر ماجرا استنباط می‌شود، کم‌توجهی به این پدیده‌ی زشت و پلشت است! این روال اگر ادامه داشته باشد، احتمال مواجهه با یک رخ‌داد خسارت‌بار، دور از انتظار نیست. بخوانید!
۷- مردم مسلمان و پاکباخته‌ی ایران اسلامی بارها نشان داده‌اند که برای حفظ سلامت جامعه و پیشگیری از گزند ناهنجاری‌ها با کسی تعارف ندارند! بنابراین بعید نیست اگر به این نتیجه (ولو غیرواقعی) برسند که دست‌اندرکاران امور برای مقابله با کشف حجاب برخی از خانم‌ها از توان لازم برخوردار نیستند و یا خدای نخواسته در انجام وظایف خود کوتاهی می‌کنند، احتمالاً خود برای مقابله با این هنجارشکنی که باورهای دینی و عفت و اخلاق جامعه را تهدید می‌کند دست‌به‌کار شوند! از آن‌جا که مقابله با این ناهنجاری، در شرح وظایف چند دستگاه از هر سه قوّه تعریف شده است، پیامدهای این‌گونه اقدامات که بیرون از مدیریت هوشمندانه‌ی مراجع صورت می‌پذیرد خسارت‌بار خواهد بود.