هدایت شده از سید ابراهیم رئیسی
📸 گزارش تصویری||
حجتالاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران که به دعوت رسمی رئیسجمهور تاجیکستان به عنوان رئیس دورهای سازمان همکاری شانگهای و به منظور شرکت در اجلاس سران این سازمان به این کشور سفر کرده است، با جمعی از ایرانیان مقیم تاجیکستان دیدار و گفتگو کرد.
🗓 پنجشنبه | بیست و پنجم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
هدایت شده از خبرگزاری فارس
حمایت از عضویت دائم ایران در سازمان شانگهای
🔹وزیر خارجه چین در دیدار با همتای ایرانی در تاجیکستان حمایت این کشور از عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگهای را مورد تأکید قرار داد.
🔹امیرعبداللهیان: کاخ سفید باید یاد بگیرد در مقابل ملت ایران، از لحن تهدیدآمیز استفاده نکند.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📸قالیباف در یادوارشهدای بهشهر
▪️عکاس: محمد سلطانی مجاوری
@Farsna
هدایت شده از 👌 تلنگر 👌
👌 کانال تلنگر 👌
⚡️ جذاب، کوتاه، مختصر، مفید و کاربردی.....
📍 هم خودتان عضو شوید...
📌 هم دیگران را دعوت به عضویت نمایید...
💠 تلنگر به دیدنش می ارزه 💠
👇 کلیک کنید 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1396637832C99178817b3
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مراسم استقبال از سران سازمان همکاری شانگهای
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رئیسی: به دنبال حل مسئله هستهای از طریق گفتگو هستیم
🔹رئیسی در دیدار رئیسجمهور قزاقستان: مذاکره را برای مذاکره نمی خواهیم و به دنبال مذاکراتی هستیم که به حل مسئله و رسیدن به نتیجه منجر شود. تحولات افغانستان موضوع مشترک همه کشورهای منطقه است.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تشکیل اتاق عملیات مشترک مقاومت در کرانهباختری
🔹درپی تنشهای اخیر در جِنین، جنبش فتح، حماس و جهاداسلامی در این منطقه برای اولینبار اتاق عملیات مشترک تشکیل دادند و آماده مقابله با حمله احتمالی رژیمصهیونیستی هستند.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
چین: ایران به عنوان عضو سازمان شانگهای پذیرفته میشود
🔹رئیسجمهور چین: هرگونه موانع در تجارت و فناوری باید برداشته شود و این فرصتها در اختیار همه قرار گیرد. اعضا اجازه ندهند کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای مورد حمله کشورهای دیگر قرار گیرند.
@Farsna