eitaa logo
بازی چی
265 دنبال‌کننده
105 عکس
11 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 داستان بازی: این بازی توسط استدیو الفت گروپ ساخته و منتشر شده است. یکی از دانشمندان ایرانی با استفاده از پرهای سیمرغ، شیردل را برای مبارزه با اهریمنان بیدار می کند. 🌐 لینک مطلب: b2n.ir/a75918 📎 📎 📎 لینک دعوت: https://eitaa.com/bazi_chei
. بازی شیردل که تصاویر اون خدمت شما ارائه می شه💪 فضای داخل بازی خشونت نسبتا بالایی داره چراکه هنگام کشتن نیروی دشمن، خونریزی رو نمایش می ده😱 . لینک دعوت: https://eitaa.com/bazi_chei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از بازی چی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. در بازی های کالاف دیوتی معمولا برای جذاب شدن بازی، چند صحنه خاطره ساز رو به نمایش میزارن😱😱😱 یکی از اونها انفجارهای هستی ای هست که توسط اکتیویژن در چند نسخه مختلف از سری کالاف دیوتی قرار گرفته☠ . لینک دعوت: https://eitaa.com/bazi_chei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 داستان بازی: بازیکن در نقش فرمانده سپاه ایرانی، باید از جزیره در مفابل غارت گران مراقبت کند. شما با گذاشتن برج، مانع از ورود آنها به داخل جزیره می شوید. 🌐 لینک مطلب: b2n.ir/b27127 📎 📎 📎 لینک دعوت: https://eitaa.com/bazi_chei
. جزیره سه گانه_نبرد خلیج، که عکس نوشته اش خدمت شما ارسال شد🌊 این بازی سبک مراقبت از قلعه (Tower Defense) رو داره و سبکش کاملا ایرانیه🇮🇷 . لینک دعوت: https://eitaa.com/bazi_chei
. سلامی به گرمی هوای کشور😓😓😓 انگار‌نه‌انگار زمستون شده☹️ .
. خب امروز رو دوست دارم برای شما، یکسری مسائل در مورد رده‌بندی سنی بازی‌ها توضیح بدم😊 حالا چرا می‌خوام اینکار رو بکنم🧐؟ خب دلیلش واضح برای اینکه شما بدونید اگه ما میگیم این بازی برای این سن مناسب بخاطر دلایل علمی هست و می‌تونه نگاه اون به آینده و روند شکل‌گیری ذهنی اون رو تغییر بده😮😮😮 ‌.
. یکی از تفاوت‌های بازی با فیلم یا انیمیشن این هست که شما وقتی بازی می‌کنید 🎮 خودتون رو درجای اون شخصیت قرار می‌دهید انگار اصلا اون شخصیت بازی رو، زندگی می‌کنید برای همین خیلی تاثیر بیشتری روی شما می‌زاره تا اینکه بشینید و یک چیزی رو تماشا کنید👀 .
. بازی‌های رایانه‌ای تاثیرات مثبت و منفی را می‌توانند بر مخاطب بگذارند. در این ذیل چند نکته از این تأثیرات رو براتون مشخص می‌کنیم😊 ✅ افزایش هماهنگی بین دست و چشم: بازی‌های ویدئویی که نیاز به هماهنگی بین دست و چشم دارند، می‌توانند به توسعه این مهارت در کودکان کمک کنند. ✅ تقویت مهارت‌های شناختی: برخی از بازی‌ها می‌توانند به بازیکن در افزایش قدرت استدلال و ترغیب شدن برای حل مسائل کمک کنن. مانند بازی‌های پازلی و معمایی که از این قبیل هستند. ✅ ارتباطات اجتماعی: بازی‌های آنلاین می‌تواند باعث افزایش قدرت تکلم و تقویت این ویژگی باشد. همانطور که می‌دانید برخی از کودکان به هر دلیلی گوشه‌گیر هستند یا توانایی ارتباط با دیگر کودکان را ندارد بازی‌های آنلاین به این دلیل که شما دائم در حال صحبت کردن یا چت کردن با شخص حقیقی هستید، می‌تواند به این موضوع کمک کند. 🔰 موارد بالا فقط چند مورد از خوبی‌های بازی کردن بود و فقط محدود به این موارد نیست. .
. توجه توجه‼️‼️ هرچیزی توی دنیا خوب و بد داره و نمیشه انکار کرد بازی‌هم همینطور پس وقتی خوبی‌هاش رو می‌گیم وظیفه داریم بدی‌های ادن روهم اشاره کنیم برخی از مشکلاتی که با بازی کردن بر سر بازیکن می‌آید 👇👇👇 ❌ پرخاشگری: بازی باعث می‌شود شما برای رسیدن به هدفی که در بازی برایتان مهم است، تلاش کنید و اگر به آن نرسید عصبی شوید. حال یا حل کردن معما است یا برنده شدن در مسابقه فوتبال و... ‌. پس پرخاشگری از نشانه‌های بازی کردن است. ❌ اعتیاد: به‌دلیل تاثیر زیاد بازی بر ذهن و جذابیت آن برای مخاطب، اعتیاد بدنبال آن خواهد آمد. شما ممکن است حتی در سنین بالاتر به یک بازی علاقه نشان دهید ولی بعد از مدتی متوجه شوید سر یک ساعت مشخص، در یک فضای مشخص به یک بازی خاص رجوع کنید و مشغول بازی کردن شوید. این یکی از نشانه‌های اعتیاد است. ❌ هنجارهای اجتماعی: بازی‌ها باعث می‌شوند شما(بازیکن) بعد از مدتی مواردی را از بازی بیاموزد که اصلا خوب نیستند ولی چون تحت تأثیر آن قرار گرفته، بدون هیچ دلیلی پذیرای آنها خواهد بود. مثل بد دهنی، عصبانیت زودهنگام، ارتباط با جنس مخالف و... که از این موارد بشمار می‌روند.(مخصوصا اگر بازی آنلاین باشد که ابتلا به هنجار اجتماعی بشدت افزایش می‌یابد) ⚠️ این نیز برخی اشکالات بازی‌های رایانه‌ای یا ویدئویی است. ♻️پس یک چیزی نه ۱۰۰٪ خوب و نه ۱۰۰٪ بد است و بستگی به میزان استفاده شما و سن شما برای آن عمل دارد♻️ .
. حالا بریم سراغ دسته‌بندی رده‌سنی‌ها و توضیح خصوصیاتش اولم می‌ریم سراغ👇 🔰 کودکان 🔊 بازی‌های رایانه‌ای مناسب برای کودکان باید محتوای مناسب و آموزشی داشته باشند. چون این سن، دقیقا نیاز به رشد ذهن و عقل داره و در این صورت اگه محتوای خوبی دریافت نکنند رشد مناسبی نداشته و در آینده به ضررشان خواهد بود😔 برای همین معمولا بازی‌های آموزشی مانند، یادگیری رنگ‌ها، پازل، اعداد،حروف الفبا و... برای این سنین مناسب هستند😌 ✅ برای اطلاع بیشتر حتما رده‌سنی بچه‌هاتون رو در نظر بگیرید .
. حالا سوالی که مطرح می‌شه: چرا باید بازی کودکان آموزشی باشد🤔؟ ❇️ زیرا این نوع بازی‌ها به کودکان کمک می‌کنند تا به صورت فعال و تعاملی مهارت‌ها و مفاهیم جدید را یاد بگیرند👦🧒 🧠 برخی مهارت‌ها تفکری‌اند مثل حل کردن مسئله یا بازی‌هایی که خلاقیت را در خود دارند. 🔢 برخی هم اساسی‌اند مثل الفبا و اعداد و... 💪 برخی برای اعتماد بنفس هستند مثل بازی‌های رقابتی که در آن موفقیت را حاصل می‌کند. ♻️ این موارد برخی از دلایل بکار گرفتن بازی‌های آموزشی است .
. در آخر🧐 اگه کودکان بازی آموزشی انجام ندهند چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ 🔰 کاهش توانایی‌های تفکری و مهارت‌های حل مسئله و منطقی کودکان 😮 🔰 عدم آمادگی برای مدرسه و یادگیری مسائل اساسی🧑‍🏫👩‍🏫 🔰 کاهش اعتماد به نفس که از بازی‌های آموزشی به کودکان یاد داده می‌شود 🙍‍♂🙍 پس کودکان سرگرمی که انتخاب می‌کنند خیلی براشون اهمیت داره مراقبشون باشید😌 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. همانطور که می‌دونید قرار شد ما از علت رده‌بندی سنی بازی‌ها براتون مطلب بزاریم تا بیشتر با دلیل آن آشنا شوید😢 .
. 💢 برخی ویژگی‌های کلی این گروه سنی چیه؟ ✅ انعطاف‌پذیری: این افراد دائما در حال تغییر و رشد فیزیکی و شخصیتی و اجتماعی‌اند. ✅ جستجوی هویت: نوجوانان در دوره نوجوانی به دنبال شناخت خود، ارزش‌ها، عقاید و هویت خود هستند. ✅ محبت و دوستی: نوجوانان علاقه زیادی به برقراری روابط دوستانه دارند و اهمیت زیادی به دوستان و روابط خود می‌دهند. ✅ خلاقیت: نوجوانان معمولاً دارای خلاقیت زیادی هستند و توانایی خلق و ابتکار در مسائل مختلف را دارند. ✅ تحمل ریسک: نوجوانان ممکن است برخطرپذیر بوده و تمایل به امتحان کردن تجربیات جدید و ماجراجویی داشته باشند. ✅ تاثیرپذیری: نوجوانان به شدت تحت تاثیر همسالان، خانواده، محیط اجتماعی و رسانه‌های اجتماعی قرار می‌گیرند. 🔰 حالا وقتی شما این ویژگی‌هارو بدانید راحت می‌توانید نوجوان رو بشناسید .
. 💠 برخی بازی‌های 🎮 مناسب این گروه رو براتون خیلی مختصر و همراه با دلیل بیان می‌کنم ۱. بازی‌های استراتژیک _ به این دلیل که کمک می‌کند مهارت تصمیم‌گیری و برنامه ریزی را رشد دهند🏹 ۲. بازی‌های آنلاین_ این دسته از بازی‌ها به تقویت روابط اجتماعی کمک می‌کنند🫂 ۳. بازی‌های خلاقانه_ آن دسته از بازی‌هایی که به فرزند این قابلیت را می‌دهد تا خلق اثر کند👨‍🎨 ۴. و... .
. 📌 بخاطر حساسیت نسبتا بالای این دوره از زندگی(نوجوانی🧑🧕) باید مراقب‌ بازی‌هایی که ممکن است روحیات و رفتارهای آنهارا بهم بریزد باشید سوال: چه ضررهایی می‌تواند موجب این نسل شود؟🤔 ❌ بازی‌هایی خشونت آمیز: بازی‌های دارای خشونت نسبتا بالا و صحنه‌های ترسناک هستند. ❌ اعتیادآور: بازی‌های آنلاین که بصورت مدام و بدون هیچ برنامه‌ریزی انجام شود. ❌ بازی‌های دارای محتوای غیراخلاقی: برخی بازی‌ها هستند که دارای ویژگی هنجارشکنانه و غیراخلاقی می‌باشند. ❌ بازی‌های آنلاین و ارتباط اجتماعی: آن دسته از بازی‌ها که شما توان ارتباط گرفتن با بازیکن را دارید و می‌توانید به‌صورت صوت یا متن با آن فرد در ارتباط باشید. 🧷 این دسته از نکات معمولا در بازی‌های رایانه‌ای یافت می‌شود و به‌عنوان مثال از ۱۰ نکته، ۶ مورد در اغلب بازی‌های ویدئویی یافت می‌شود. .
. 🔰 سوال: آیا مشکلی ندارد که خانواده نیز، همراه یک نوجوان به بازی مشغول شوند؟ جواب: ❇️ بازی کردن به همراه خانواده، برخی اوقات ضروری است😯 ✅ درست است که نباید فرزند فقط محدود به خانواده و افراد داخل آن شده و جامعه را رها کند اما برخی اوقات باید خانواده همراه فرزند، دنیای حساس اورا درک کنند و بهترین رفیق و سنگرگاه او شوند. برای خارج از فضای خانواده👨‍👩‍👧‍👦، وقتی نوجوان درست با تربیت خانواده و دیدگاه‌های آن آشنا شود، می‌تواند احساس‌های مدیریت شده خودرا، در فضای بیرون از آن حفظ کند در غیر این صورت اگر همراه فرزند خود به سرگرمی مشغول نشوید👇 🚫 در فضای خارج از خانواده، افرادی دیگر، عهده‌دار این مسئله شده و مُسَبب مشکلاتی جبران ناپذیر می‌شوند😰😰 .
. 🔰 در نهایت باید بگم که این سن چون در ابتدای رشد احساسات و شکل‌گیری است 💢 باید مراقبت خانواده‌ها بیشتر باشد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا