#فلسطین
یه سیب رو زمین افتاد جاذبه کشف شد.
۱۰ هزار جنازه روی زمین افتاد انسانیت کشف نشد؟
🌿داشتم درمورد حضرت زهرا سلاماللهعلیها صحبت میکردم رسیدم به مسئله خمس که "اگر کسی خمس ندهد مورد نفرین حضرت زهرا قرار میگیرد"...
یک لحظه صدای گریهای از کنار منبر شنیدم...
نگاه کردم دیدم دو چشمانش خیس اشک است...
دستهای لرزانش رو آورد بالا و فرمود: حاج آقا!
عرض کردم: جانم:)
فرمود: موقعی که محمد آمد پیشم که بره جبهه، گفتم: نمیذارم بری.
گفت: بابا ۵ تا پسر داری باید خمس یکی رو بدی!!!!
آن وقت راضی شدم که محمد به جبهه برود...
🎙راوی: حجتالاسلام حسین ابراهیمی
پ.ن:
دوستان گرامی پدر و مادر شهید قطعهای از وجود بلکه همه وجود خود را در راه خدا دادند، آنوقت یک عده از پولِ خودِ خدا، به خدا نمیدهند.
سال خمسی داشته باشید و خمس بدهید واجب الهی است واجب واجب
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥خطرناک تر از جنگ فلسطین🤔
🔸️نکته بسیار مهمی که پیش از اعزام به فلسطین برای جنگ با صهیونیستها، حتما باید به آن توجه نمود
📢به عشق امام زمان و حاج قاسم، لطفا این کار بسیار مهم را به صورت گسترده منتشر بفرمایید 🙏
#حجاب #زن_زندگی_آزادی #امام_زمان #غزه #فلسطین #طوفان_الاقصی #امربهمعروف
4_5908964960150490679.mp3
3.57M
🔊 #کلیپ_صوتی
🔴 اهمیّت احسان به والدین پس از مرگ
فرزندان مدرن امروزی، خود را همواره طلبکار پدر و مادرشان میدانند و اغلب هتّاک و بیادب نسبت به ایشان هستند و رعایت حقّ عظیم آنان را نمیکنند؛ پس در دوران حیات و بعد از مرگشان، مورد #عاق_والدین، دور از رحمت پروردگار متعال و ملعون واقع میشوند و به همین خاطر چنین زندگیهای آشفته و پرگناهی دارند!
🍀 حجةالاسلام والمسلمین استاد حسین یوسفی
✅ مفهوم احسان به والدین در قرآن
أبى وَلّاد حَنّاط گوید: از حضرت #امام_صادق علیهالسلام درباره فرمودۀ خدای تعالی: "وَ بِالوالِدَینِ إِحساناً" (به پدر و مادر نیکی کنید؛ اسراء: ۲۳) سؤال کردم و گفتم: منظور از این #احسان چیست؟ فرمودند:
💐 «یعنی با ایشان خوشرفتارى کنی و آنان را وانداری تا آنچه را که به آن نياز دارند از تو بخواهند، گرچه ثروتمند باشند (و بتوانند با اموال خود، برای رفع نیازهایی که از فرزندشان توقّع دارند، شخصی را اجیر کنند)؛ مگر خداوند نمیفرماید: "لَن تَنَالُوا البِرَّ حَتَّى تُنفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ" (هرگز به احسان نمیرسيد، تا اینکه از آنچه دوست داريد انفاق كنيد؛ آل عمران: ۹۲)؟»
سپس حضرت فرمودند:
🌿 «و اما فرمودۀ خدای تعالی: "إِمَّا يَبلُغَنَّ عِندَكَ الكِبَرَ أَحَدُهُمَا أَوْ كِلَاهُمَا فَلَا تَقُل لَهُمَا أُفٍّ وَلَا تَنهَرهُمَا" (اگر يكى از ایشان يا هر دوی آنها در دوران عمرت به سالخوردگى رسيدند، به آنها حتى اُف مگو و به آنان پرخاش مكن؛ اسراء: ۲۳) یعنی اگر حتی تو را به تنگ آوردند، به آنها مگو "اُف" و اگر تو را زدند، با آنها درشتی مکن؛ و فرمود: "وَقُل لَهُمَا قَولًا كَرِيمًا" (و به آنها با احترام سخن بگو؛ همان آیه) یعنی اگر تو را زدند، به آنها بگو: خدا شما را بیامرزد، این است گفتار کریمانه و محترمانه؛
🍃 و فرمودۀ خدای تعالی: "وَاخفِض لَهُمَا جَنَاحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحمَةِ" (و از روی مهربانی در برابرشان فروتنی کن؛ اسراء: ۲۴) یعنی چشم به آنها خیره مکن و جز با مهر و دلسوزی به آنان نگاه مینداز و صدایت را از صدایشان بلندتر مکن و دست بالای دست آنها مدار و در راه رفتن بر آنها سبقت مگیر.»
📚 کافی (شیخکلینی)، ج۲، ص۱۵۷، ح۱
تفسیر نورالثقلین (الحویزی)، ج۳، ص۱۴۸
🌺 حقّ والدین در کلام امام رئوف
معمّر بن خلّاد گوید: از حضرت #امام_رضا علیهالسلام پرسیدم: «آیا میتوانم برای پدر و مادرم که حق را قبول ندارند، #دعا و طلب #مغفرت کنم؟» (در این گونه روایات، حق به معنای #ولایت است؛ یعنی مذهب حَقّه تشیّع را نپذیرفتهاند.) حضرت فرمودند:
🍃 «آری، آن دو را دعا کن و از طرفشان #صدقه بده؛ و اگر زنده هستند و حق را نمیشناسند، با آنان #مدارا کن؛ چرا که #رسول_خدا صلّیاللهعلیهوآله فرمودند: همانا خداوند مرا بر اساس #رحمت مبعوث کرد، نه بر مبنای عقوق و آزردن!»
📚 کافی (شیخکلینی)، ج۲، ص۱۵۹
وسائل الشیعة (شیخحرعاملی)، ج۱۵، ص۲۰۶
⭕️ پس تکلیف جوانانی که نسبت به پدر و مادر شیعه (ولو فاسق) خود، به دلایل بچهگانۀ اغلب مالی، بدرفتاری میکنند و بعضاً #عاق_والدین میشوند، چیست؟! حضرت به شیعۀ مخلص خود، دستور احسان و مدارا نسبت به والدین غیرشیعهاش را میدهند!
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری
💠 سعادت دنیا و آخرت، در گروی ادب، احسان و خدمت مستمر به پدر و مادر است.
و فرومایه و بدعاقبت، کسی است که تمام توجّه و احسان او به والدینش در دورۀ سال، فقط در دو روز موسوم به «روز مادر» و «روز پدر» خلاصه گردد!
🍀 مرحوم حجةالاسلام والمسلمین استاد باقر علم الهدی
🌺 حقّ مادر قابل ادا شدن نیست!
روایت شده است که شخصی از #رسول_خدا صلّیاللهعلیهوآله پرسید: «حقّ پدر چیست؟» فرمودند: «اینکه تا زنده است، فرمانبردار و مطیعش باشی.» سؤال شد: «حقّ مادر چیست؟» حضرت فرمودند:
🍃 «هیهات! هیهات! اگر فرزند به تعداد ریگهای بیابان و قطرات بارانی که در همهی عمر دنیا باریده، در مقابل مادرش بایستد و به او خدمت کند، باز هم نتوانسته است به اندازهی یک روز از دوران حمل و بارداریاش، حقّ او را ادا نماید!»
💠 «قيل يا رسول الله ما حق الوالد؟ قال أن تطيعه ما عاش. فقيل وما حق الوالدة؟ فقال هيهات هيهات، لو أنه عدد رمل عالج وقطر المطر أيام الدنيا قام بين يديها ما عدل ذلك يوم حملته في بطنها.»
📚 عوالی اللئالی (ابنابیجمهور)، ج۱، ص۲۶۹
مستدرک الوسائل (محدثنوری)، ج١۵، ص١٨٢
📝 باید توجه داشته باشیم که قدردانی و احسان به والدین، نباید به یک روز خاص از سال خلاصه شود! و بنابر نصّ قرآن و فرمایشات معصومین علیهمالسلام، مؤمن باید همواره در خدمت پدر و مادرش باشد و در کنار تأمین نیازهای همسر و فرزندان، در رسیدگی به خواستهها و تحصیل رضایت آنان تلاش نماید.
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری
✅ تأکید فراوان در قرآن و فرمایشات معصومین علیهمالسلام به احسان در حقّ والدین
حضرت #امام_صادق علیهالسلام فرمودند:
⚠️ «هر کس با خشم به چهرهی پدر و مادرش نگاه کند، با اینکه آن دو ظالمِ به حقّش نیز باشند، خداوند نمازش را قبول نمیکند.»
📚 کافی (شیخکلینی)، ج۲، ص۳۴۹
مرآةالعقول (علامهمجلسی)، ج۱۰، ص۳۷۲،
🍀 آیتالله سیّدجعفر سیدان
🌿 ای کاش مادرش زنده میبود...
حضرت #امام_سجاد صلوات الله علیه فرمودند:
روزی مردى نزد #رسول_خدا صلّی الله علیه و آله آمد و عرض کرد: «ای رسول خدا! هيچ عمل زشتى نبوده مگر اینکه مرتکب شدهام؛ آيا راهی به سوی توبه دارم؟»
پیامبر رحمت به او فرمودند: «آيا از پدر و مادرت، کسی زنده است؟» گفت: پدرم زنده است. حضرت فرمودند: «برو و به پدرت احسان كن (تا خدا توبهات را بپذیرد).»
🍃 هنگامی که آن مرد میرفت، رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمودند: «ای كاش مادرش زنده میبود! (چرا که خدمت و احسان به مادر، تأثیر بیشتری دارد.)»
💠 «عن علي بن الحسين عليه السلام قال: جاء رجل إلى النبي صلى الله عليه وآله فقال: يا رسول الله ما من عمل قبيح إلا قد عملته فهل لي من توبة؟ فقال له رسول الله صلى الله عليه وآله: فهل من والديك أحد حي؟ قال: أبي، قال: فاذهب فبره، قال: فلما ولي قال رسول الله صلى الله عليه وآله: لو كانت أمه.»
📚 بحار الانوار (علامهمجلسی)، ج۷۱، ص۸۲
سفینة البحار (محدثقمی)، ج۸، ص۵۸۹