#رصد
🔴 هدف الکاظمی و الساعدی از اقدامات اخیر
🔻روزنامه "الاخبار" لبنان در مطلبی با عنوان "تعقیب گروه های مقاومت، اقدامی شکست خورده" به اتفاقات روزهای اخیر عراق پرداخته است:
🔷 روز گذشته دادگستری عراق، 14 بازداشتی "الحشد الشعبی" را به دلیل عدم وجود دلایل کافی از اتهامات وارده تبرئه کرد. در این میان سؤالات زیادی مطرح میشود، به خصوص در مورد نقش امریکا
▪️ پس از آزادی نیروهای "الحشد الشعبی" دو نوع اظهار نظر در این باره مطرح شده است:
روایت "مصطفی الکاظمی" نخست وزیر عراق و اطرافیان وی و روایتی که گروههای مقاومت به آن استناد میکنند.
🔷روایت گروههای مقاومت که شخصیت های "الحشد الشعبی" از آن سخن می گویند به نقش آفرینی نیروهای اشغالگر امریکایی در این ماجرا معطوف است، موضوعی که موجب شده طی روزهای اخیر گروه های مقاومت به "الکاظمی" هشدار دهند.
🔷 در حالی که به زمان سفر "الکاظمی" به تهران و واشنگتن و تعیین بازه زمانی برای خروج نیروهای امریکایی از عراق نزدیک میشویم، شاهد خلق مشکلاتی از این دست از سوی "الکاظمی" هستیم که مشکلاتی امنیتی را در کشور به دنبال دارد.
▪️ حل مسائلی از این دست می بایست به دور از هیجان و درگیری و از طریق هماهنگی با ریاست سازمان "الحشد الشعبی" صورت میگرفت با این وجود بین "الکاظمی" نخست وزیر و "الساعدی" رئیس سازمان مبارزه با تروریسم برای اثبات خود رقابتهایی در جریان است.
🔷 "الکاظمی" بهدنبال تثبیت خود به عنوان شخص اول معادلات امنیتی و میدانی عراق است و "الساعدی" برای گرفتن انتقام از "الحشد الشعبی" به دلیل فشار به وی برای استعفا در زمان حکومت "عبدالمهدی"، با یکدیگر رقابت دارند.
▪️"الکاظمی" در رویارویی روزهای گذشته که خود مسبب آن بود شکست خورد، رویارویی که طی روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت.
🔷سلاح گروه های مقاومت "خط قرمز" است. این عبارت به "الکاظمی" ابلاغ شد.
@bedonimarz
@bedonimarz
♦️شب تلخ تهران/دست کم ۱۸ نفر جان باختند
🔹سخنگوی سازمان آتش نشانی از تایید فوت ۱۸ نفر در حادثه انفجار کپسول گاز در کلینیک سینا خبر داد.
🔹جلال ملکی: متاسفانه ۱۹ نفر از داخل ساختمان خارج شده که فوت ۱۸ نفر از آنها تایید شده است
@bedonimarz
@bedonimarz
💢نایب رئیس مجلس دکتر قاضی زاده از دولت سوال کرد:
♦️این همه ارز دولتی از کجا برای وزارت ارتباطات تامین شده که تجهیزات گران قیمت وارد میکند؟مگر در شرایط تحریم نیستیم؟چرا اولویت های اصلی مردم در تامین ارز رعایت نمیشود ؟
@bedonimarz
@bedonimarz
💢کارت هدیه نبود، دعوتنامه بود...
دیروز در نشست خبری نمایندگان، طرفداران تاجگردون سعی کردن اونو بهم بریزن ولی موفق نشدن، حالا شایعه کردن که نمایندگان به خبرنگارها کارت هدیه دادن در صورتی که اون پاکتها فقط دعوتنامه بوده!
دوران این فرافکنیها تموم شده آقای تاجگردون باید بابت این همه سال مسئولیت و اتهامات وارد شده پاسخ بدید
@bedonimarz
@bedonimarz
💢 تقابل
🔺 اسحاق جهانگیری: امروز #صادر_کنندگان و #وارد_کنندگان سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی با آمریکا هستند و باید قدر آنها را بدانیم. ۱۰ تیر ۹۹
🔺 رهبر معظم انقلاب: #تولیدکنندگان فرماندهان، پیشروان، خطشکنان و صفوف مقدم عرصهی حیاتیِ «تولید داخلی، رونق اقتصادی و گسترش رفاه عمومی» هستند. این میدان خطیر، میدان یک جنگ واقعی است. ۲۸ آبان ۹۸
▪️ حال مشخص میشود که چرا هر روز کارخانهها و کارگاههای تولیدی تعطیل میشوند؛ دولت در تقابل با رونق تولید و اقتصاد مقاومتی است ...
@bedonimarz
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چرا سکه شد ۹ میلیون و ۳۰هزار تومان! چرا؟!
♦️توصیه حسن مصطفوی به رای مجدد به حسن روحانی و دولت تدبیر...
@bedonimarz
@bedonimarz
💎 فصل چیدن گلابی است به سراغ بریدن درخت نروید!
💠 «حسین مرعشی» سخنگوی حزب کارگزاران که پیشازاین گفته بود «از اول انقلاب اشتباه کردیم که با آمریکا درگیر شدیم»! در مصاحبه با روزنامه ایران گفت: «انقلابی بودن در دنیای امروز نتیجهاش فشار اقتصادی میشود. نتیجهاش توقف صادرات نفت هم هست. اگر میگویند انقلابیگری یعنی اینکه مذاکرهای نباید در سطح بینالمللی داشته باشیم، ادامه آن را هم بگویند؛ یعنی به مردم بگویند این کارها هزینههایی هم برای کشور و مردم دارد و مسئولیت آن را هم میپذیریم. تصور اینکه کسی بگوید در شرایط تنش فزاینده در روابط خارجی و مشکلات رو به افزایش روابط اقتصادی با خارج، موضع من عدم مذاکره و قطع همکاری است، اما توقع دارم وضع مردم هم بدتر نشود و ارزش پول ملی هم نریزد و اشتغال از بین نرود، تصوری غیرواقعی است.» مرعشی در این مصاحبه تلاش کرده تا وضع موجود اقتصادی را بهحساب عدم مذاکره با امریکا بنویسد. این در حالی است که اتفاقاً وضع موجود، میوه و نتیجه مذاکره و توافق با آمریکاست. دلار ۲۰ هزارتومانی و پراید ۹۰ میلیونی و سکه ۸ میلیونی همان سیب و گلابیهای برجام است و نمیتوان با شعبدهبازی، میوههای برجام را بهحساب عدم مذاکره نوشت و منطق انقلابیگری به معنای تکیه بر دستاوردهای داخلی و ایستادن در مقابل زیادهخواهیهای دشمنان را تخطئه کرد.
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 پاسخ به خویشتنداری ایران به سبک اروپا‼️
🔻 ظریف وزیر خارجه:
🔹حتی یک جلسه شورا برای نکوهش دولت آمریكا یا حداقل برای بررسی نقض های مكرر آن تشکیل نشده است. درعوض، برخی از اعضای اروپایی شورا در فکر تخریب بیشتر قطعنامه و شورا هستند در حالی که نسبت به تعهدات خود در مورد برجام به پایبند نیستند.
🔹پاسخ اروپایی ها به خویشتنداری راهبردی ما، پایبندی بیش از حد آنها به فشار حداکثری آمریکا بوده است.
🔹آمریکا با برخی از عمال خود به دبیرخانه فشار آورد تا یک خوانش گمراه کننده از قطعنامه ۲۲۳۱ را اتخاذ کند. هرگونه محدودیت جدید توسط شورای امنیت، بر خلاف تعهدات اساسی است که به ملت ایران داده شده است.
🔹در چنین سناریویی، گزینه های ایران، همانطور که قبلاً به بقیه طرف های برجام اطلاع داده شده، قاطع خواهد بود.
@bedonimarz
@bedonimarz
#پیشنهاد_مطالعه
🔴 همه پرچم خواهان عدالت‼️(بخش اول)
🖌 #عبدالله_گنجی
🔻 عدالتخواهی در نظام جمهوری اسلامی برگرفته از معرفت دروندینی است که قله آرمانی آن سیره امیرالمؤمنین (ع) است. رهبران انقلاب اسلامی ارزش و جایگاه عدالتخواهی را در تراز «مشروعیت» خود و نظام میدانند و همیشه جوانان را به «عدالتخواهی واقعی» ترغیب و تشویق کردهاند. بدون تردید پس از رحلت امام هیچ سازمان و فردی به اندازه رهبری بر این موضوع تأکید نکردهاند و در عین حال با صراحت اعلام کردند که در این باره وضع مطلوبی نداریم.
🔹 اما عدالتخواهی کمکم از امری ارزشی و دینی و انسانساز وارد مجاری جدیدی میشود که ممکن است به لوث شدن آن بینجامد و همانند بسیاری از مفاهیم پرقدرت پس از لوث شدن به سخره گرفته شود و به واژه «بیحس» و بیخاصیتی تبدیل شود که به ضد خود عمل کند. برای اینکه عدالت در ریل و دالان اصلی و ذاتی خود حرکت کند و هرکسی نتواند پشت آن سنگر بگیرد، باید اصالت یا تقلبی بودن پرچمداران آن احراز شود.
🔹 پدیدار شدن مقوله فساد از یک سو و فشار اقتصادی سالهای اخیر بر طبقه پایین اقتصادی از سوی دیگر بستر گفتمان عدالتخواهی را پررنگتر کرد و اینجا بود که عدالت همانند ابزاری برای اهداف متفاوت و حتی بیربط با عدالتخواهی مورد برنامهریزی قرار گرفته و میگیرد.
🔻 سؤال اساسی این است که طیفهای متفاوت عدالتخواه، عدالت را «در نظام» میطلبند و یا عدالت را «بر نظام» دنبال میکنند و یا عدالت را رهاورد مهمی برای «عبور از نظام» شناسایی کردهاند. با عدالتخواهی نوعی براندازی عامهپسند را دنبال میکنند یا دنبال اصلاح پلشتیهای نظام جمهوری اسلامی هستند. منافع خود را در عدالتخواهی میبینند و از زمان و موقعیت خاصی به میدان میآیند یا آن را امری بهحق، دائمی و همتراز نظام جمهوری اسلامی میدانند؟ محرومیت خود از مزیتی را نقطه عزیمت عدالتخواهی میدانند یا دغدغه فروکاستن مشروعیت نظام جمهوری اسلامی را دارند؟
🔻 بنابراین، به جز آنان که عدالتخواهی را با هویت انقلاب اسلامی معنا و دنبال میکنند و جز تولید سرمایه اجتماعی برای نظام و اجرای واقعی عدالت هدف دیگری ندارند، دیگرانی نیز هستند که یا به اشتباه و شناخت ناقص یا به عمد و خباثت مسیرهای دیگری را طی میکنند.
1⃣ عدهای عدالت را همتراز «مبارزه با فساد» گرفتهاند و تمرکز آنان بر اشخاص و افراد است. سوژهیابی آنان سلبی و روش عدالتخواهی نوعی مبارزه عاطفی (تولید تنفر) است. این جماعت شاید نیت خیرخواهانهای دارند، اما تقلیل عدالت به بخشی از آن معرفی ناقص از آن و رهایی جنبههای ایجابی است. شاید مقام معظم رهبری به این نقص رسیده بودند که در شیراز دانشجویان را از ورود به مصداق منع کردند و خواستار توجه به روندها و فرایندها شدند. نشر عدالت، فرهنگسازی برای عدالت، تولید گفتمان عدالت و مطالبه عدالت توزیعی معمولاً بیمشتری مانده است و عدالتخواهی معادل منازعه رخنمایی میکند. البته دستگاه قضایی میتواند با اقدامات اقناعی و بدون تبعیض این مسیر را اصلاح کند.
2⃣ برای عدهای عدالتخواهی به مثابه سیاستورزی است. در جامعه فسادزده و معیشتزدا عدهای عدالت را پرچمی برای تصاحب قدرت میدانند و اینجا است که عدالتخواهی رنگ سیاستزدگی به خود میگیرد، رأی با پرچم عدالتخواهی مطالبه میشود و در این عدالت خواهی نیز امر ایجابی نمیبینید. حملات بر غیریتی صورت میگیرد که ضدعدالت معرفی میشود. به تعبیر دیگر عدالت ابزار مبارزه انتخاباتی برای بیرون راندن رقیب است و گرهی از زندگی مردم باز نمیکند. از آنجا که طبع و طبیعت عدالتخواهی در جوانان مهمتر است، حمله به مصادیق انسانی بیعدالتی هم بسیار جذاب میشود و مرزهای سلایق تا مرزهای دشمنی گسترش مییابد.
3⃣ دستهای هستند که اهداف متمایز از کلیت نظام را در دستور کار دارند و سالهاست برای آن مبارزه میکنند، اما فشار کنونی بر مردم را فرصتی مغتنم میدانند تا همان راه و همان هدف را «عدالتمالی» کنند. راههای رفته قبلی را کورهراه میبینند و نارضایتی موجود را زمینه مستعد برای مبارزه با نظام میدانند و دستاویزی موجهتر از عدالتخواهی برای ایجاد اجماع پیرامون خود نمییابند...
💢 #ادامه_دارد
@bedonimarz
@bedonimarz