💠#روز_شمار_انقلاب
۱۲ بهمن ۱۳۵۷؛ بازگشت امام به میهن بعد از ۱۵ سال پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۵۷؛ بازگشت امام خمینی به میهن بعد از ۱۵ سال تبعید مهمترین خبر امروز بود.
امام خمینی بالاخره بعد از ۱۵ سال تبعید در ساعت ۹:۲۷ صبح امروز با یک فروند جمبوجت هواپیمایی فرانسه با حدود ۲۰۰ همراه به ایران بازگشتند. پیش از عزیمت امام از نوفللوشاتو به سمت تهران گروهی با دفتر خبرگزاری آسوشیتدپرس تماس گرفته و هشدار دادند که اگر آیتالله خمینی قصد داشته باشد از پاریس به سمت تهران پرواز کند، هواپیمای حامل ایشان را منهدم خواهند کرد. برخی ناظران هم از احتمال بسته بودن فرودگاه مهرآباد و یا هدف قرار گرفتن هواپیمای حامل امام سخن میگفتند و تهدیداتی در این زمینه وجود داشت. به دنبال این تهدیدها، امام خمینی از نزدیکان و همراهان خود در پاریس خواستند به دلیل وجود مخاطرات احتمالی در این سفر، جان خود را به خاطر ایشان به خطر نیندازند. امام خمینی قبل از ترک پاریس پیامی صادر کرده و از مهماننوازی و تفاهم فرانسویان و اجازه آزادی بیانی که به ایشان داده شد تشکر کردند.
ساعت ۲۳:۳۰ به وقت پاریس، هواپیمای حامل امام از فرودگاه " شارل دوگل" به سمت تهران با نصف ظرفیت خود پرواز کرد تا در صورت ممانعت از فرود برای بازگشت به فرانسه سوخت لازم را داشته باشد. سیداحمد خمینی، آیتالله حسن لاهوتی، محمدعلی صدوقی، سیدمحمود دعایی، هادی غفاری، محمد منتظری، سیدمحمد موسویخوئینیها، حسن حبیبی، محمدمهدی عراقی، حبیبالله عسگراولادی، ابراهیم یزدی، سیدابوالحسن بنیصدر، سیدصادق طباطبایی، صادق قطبزاده، محسن سازگارا، اسماعیل فردوسیپور و … همراهان امام در پرواز انقلاب بودند.
تلویزیون ایران با پخش سرود " ای ایران" و زیرنویس "گرامی باد بهار آزادی ایران" دقایقی از مراسم ورود امام خمینی را به صورت زنده پخش کرد اما نظامیان با حضور در صداوسیما و در اعتراض به پخش نشدن تصویر شاه و سرود شاهنشاهی در ابتدای برنامه، از ادامه پخش آن جلوگیری کردند. همین اتفاق باعث شد بسیاری از مردم در شهرهای مختلف با شکستن تلویزیونها به خیابانها بریزند. رادیو دولتی ایران هم در تمام مدت سکوت اختیار کرد و مراسم را پخش نکرد. البته نخستوزیر بختیار تاکید کرد که او دستور قطع پخش مراسم را نداده است. مردم مشهد، ارومیه، ساری، خمینیشهر، آبادان و… برای جشن گرفتن ورود امام به میهن به خیابانها ریخته و گل و شیرینی پخش کردند. در بعضی شهرها مثل مشهد ارتشیها و سربازان هم به مردم پیوسته و خوشحالی خود را ابراز کردند.
امام پس از پیاده شدن از هواپیما با یک دستگاه بنز به سالن فرودگاه که مستقبلین در آن حضور داشتند منتقل شدند و در سخنانی اظهار کردند: من از عواطف طبقات مختلف مردم تشکر میکنم و بار ملت ایران به دوش من بار گرانی است که نمیتوانم جبران کنم. با ورود امام، فریاد الله اکبر سالن فرودگاه را فرا گرفت. گروهی از دانشآموزان سرود "خمینیای امام" را اجرا کردند و یک دانشجو به نمایندگی از جامعه دانشجویان، متنی را در خوشامدگویی به امام قرائت کرد.
پس از این امام با یک دستگاه پاترول از فرودگاه تا میدان آزادی و میدان انقلاب در میان خیل عظیم جمعیت به ابراز احساسات آنها پاسخ دادند و برخلاف برخی پیشبینیها که گفته میشد قرار است امام در دانشگاه تهران سخنرانی کنند، به علت ازدحام جمعیت در مرکز شهر به بهشت زهرا رفته و در حضور جمعیت میلیونی حاضر در قطعه شهدای انقلاب به ایراد سخنرانی پرداختند. بسیاری از مردم مسیر فرودگاه مهرآباد تا دانشگاه تهران را پوشانده و با گل و شعارهای خود انتظار امام را میکشیدند. مردم شب را در میدان آزادی و مسیر استقبال از امام خوابیده و از صبح زود به سمت بهشت زهرا رفته بودند. بنابر گزارش رسانههای خارجی و خبرنگاران داخلی، جمعیت استقبالکننده از رهبر کبیر انقلاب اسلامی نزدیک به شش میلیون نفر تخمین زده شده است. مردم در بهشت زهرا شعار میدادند "به خانه شهیدان خوش آمدی ای امام" و سرود "برخیزید، برخیزید ای شهیدان راه خدا ای کرده بهر احیا حق جان فدا" از بلندگوها پخش میشد.
سخنرانی تاریخی امام در قطعه ۱۷ بهشت زهرا تا ساعت ۱۵:۳۰ ادامه داشت.
@bedonimarz
هدایت شده از هنر جنگ شناختی | کانال آموزشی- تحلیلی
🔴 مهم و فوری
🔅 نامه حوزه دفتر رئیس محترم قوه قضائیه به تمامی مردم:
با عزمی همگانی، فضای اداری کشور را آنقدر شفاف می کنیم که هیچ متخلفی با هیچ ترفندی نتواند دوام بیاورد.
🔷 اگر سند و مدارکی از تخلفات بعضی از مسئولین شهر یا استان خود و یانارضایتی از مسئولین قوه قضائیه، قاضی، وکیل، شهردار، اعضای شورای شهر، نماینده مجلس و رؤسای ادارات در دست دارید، اسناد را به صورت محرمانه و ناشناس، بدون نیاز به ذکر مشخصات شخصی خود و تنها به عنوان شهروند به دفتر حضرت آیت اللّه رئیسی ارسال کنید تا فورا پیگیری شود.
👇👇👇👇👇
*حوزه رياست قوه قضائيه رئیسی:
*تهران خيابان وليعصر (عج) خيابان پاستور* تلفن: ۶۶۹۵۲۵۳۶
*معاونت قضايي قوه قضائيه :
*تهران خيابان وليعصر(عج) بعد از چهار راه سپه كوچه سخنور*
تلفن: ۶۶۳۴۵۶۳۷-۶۶۳۴۵۶۳۸
*لطفاً به سایر گروه ها اطلاع رسانی کنید*
👌 قدرت شیعه را دست کم نگیرید*
۱-عبدالعزیز پادشاه سعودی گفته بود سوریه تا زمانی که *شیعیانش* باشند احتیاجی به کسی ندارد چون *شیعیانش مردمی باثبات* هستند .
۲- فیدل کاسترو گفت *فرانسویها مردمی احمق* هستند زیرا به کشوری حمله کرده اند که *مردمش شیعه* هستند . آنان از جنگ خسته نمیشوند و ضعفی از خود نشان نمیدهند .
۳- صدام گفته بود که :
« هر کجا خون شیعه ای ریخته شود ، در کنار آن مجاهدی متولد میشود »
۴- کسینجر سیاستمدار آمریکا* گفته است که :
شجاع تر و شایسته تر از مردان شیعه نه یافت شده و نه یافت میشود*
۵- حجاج گفته بودکه :
نه مقاومت و صبر شیعه شما را مغرور کند و نه قدرت آنان را دست کم بگیرید .
اگرشیعه تصمیم بگیرد کسی را کمک کند تا تاج پیروزی بر سرش نگذارد رهایش نخواهد کرد .
👌از سه خصلت شیعه بشدت بترسید :
الف - از زنانشان که اگر با چشم بد نگاهشان کنی مثل شیر تو را پاره پاره میکنند .
ب - از دست اندازی به سرزمینشان که حتی کوهها و صخره هایشان باشما نبرد خواهند کرد .
ج - از دینداری آنان بترسید و متعرض دینشان نشوید که دنیا را روی سرتان میسوزانند .
6 - فوکویاما فیلسوف ژاپنی گفته است که :
👌 #شیعه با دو بال گذشته و آینده پروازمی کند . بال گذشته #شهادت_امام_حسین (ع ) که ریشه در کربلا دارد .
🌼 و بال آینده او انتظار مهدی ( عج ) است که درجهان ، انقلاب خواهد کرد .
👌این دو بال با زرهی به نام *ولایت فقیه* به هم وصل و مستحکم گردیده است .
⁉ پس چگونه شیعه شکست می خورد؟
💢 #هشدار
باید حواسمان جمع باشد که *این روزها دشمنان جهت حمله به زره انقلاب ( ولایت فقیه ) سعی دارند* که اشتباهات و کوتاهی دیگران رابه گردن رهبر انقلاب بیاندازند و تخریب نمایند و وی را مقصر گرانی و بیکاری جوانان بدانند.
💢 اما باور داریم که :
*آمریکا و نفوذی های او هیچ غلطی نمی توانند بکنند زیرا مردم فهیم ایران به کوری چشم دشمنان خارجی و داخلی همیشه در صحنهٔ دفاع از وطن،دین و ولایت حضور داشته، دارند و خواهند داشت۰
@bedonimarz
⛔ عربستان هم به ظریف ویزا نداد
🔹رئیس مرکز دیپلماسی عمومی وزارت امور خارجه کشورمان گفت: دولت عربستان از مشارکت هیأت جمهوری اسلامی ایران در نشست بررسی طرح معامله قرن در مقر سازمان همکاری اسلامی در جده جلوگیری کرد.
اینا میخواستن عزت رو به ایرانیا برگردونن
@bedonimarz
#فوری |
🔻به گزارش الجزیره نیروهای مسلح ناشناس خط گاز مصر به اسرائیل در منطقه بئر العبد در شمال سینا را منفجر کردند.
@bedonimarz
دادستان تهران:
🔹 کیفرخواست روح الله زم صادر شده و دادگاه هفته آینده تشکیل میشود.
پ.ن: روح اله زم موسس آمدنیوز میگفت: سال 96 تمام شبکه پیچیده خود را جهت انتخاب روحانی به کار گرفت!
@bedonimarz
🔴 نهایی شدن ترکیب شورای انتخابات ائتلاف نیروهای انقلاب
🔻 در گام اول با پیشنهاد احزاب، فهرست ۱۵۹ نفرهای از نامزدها انتخاب شد و در گام دوم، مجمع بزرگ هشت هزار نفرهای از نمایندگان تمام محلات تهران و احزاب و تشکلهای انقلابی شهر تهران تشکیل شد که از میان ۱۵۹ نامزد پیشنهادی، ۹۰ نفر برگزیده شدند. نهایتا در مرحله سوم، این شورا، از میان ۹۰ نفر، ۳۰ نفر نهایی را انتخاب کرد.
🔻 ۱۰ چهره شاخص انقلابی به عنوان اعضای شورای انتخابات ائتلاف نیروهای انقلاب انتخاب شدند که اسامی آنها به شرح زیر است:
▪️حجت الاسلام عالی
▪️یاسر جبرائیلی
▪️حجت الاسلام قاسمیان
▪️حجت الاسلام مصلحی
▪️نادر طالب زاده
▪️منوچهر متکی
▪️حجت الاسلام و المسلمین بی آزار تهرانی
▪️کامران دانشجو
▪️معصومه آباد
▪️رضا روستا آزاد
✅این افراد در فرایندی لیست سی نفره ارائه خواهند داد.
@bedonimarz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید/ مجید انصاری سر لیست اصلاح طلبان در مجلس کیست؟!
از خواب و خیالهای خاتمی برای انتخابات ۱۴۰۰ تا دعوای پشت پرده عارف برای ماندن در قدرت...
@bedonimarz
🚨 وحدت شرط لازم؛ ولی ناکافی!
#انتخابات_98
🔻چند نکته ای در باب #وحدت و ائتلاف؛ با هم بررسی کنیم که در انتخابات های دو سه دهه اخیر، وحدت و ائتلاف چگونه بود و نتیجه چه شد؟ از سال 76 تا حالا قریب 10 انتخابات برگزار شده که آنالیز آنها بسیار ضروری است:
1️⃣ سال 76؛ ریاست جمهوری هفتم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی روی ناطق نوری = شکست
2️⃣ سال 78؛ مجلس ششم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی با سرلیستی هاشمی رفسنجانی و حضور حدادعادل و احمدی نژاد در لیست = شکست
3️⃣ سال 82؛ مجلس هفتم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی = پیروزی
4️⃣ سال 84؛ ریاست جمهوری نهم؛ دور اول: وحدت اصولگرایان روی علی لاریجانی و محمدباقر قالیباف و حمایت حداقلی جمعی از نیروهای انقلابی از احمدی نژاد. دور دوم؛ وحدت و ائتلاف روی احمدی نژاد در برابر هاشمی = پیروزی
5️⃣ سال 86؛ مجلس هشتم؛ وحدت کامل نیروهای اصولگرا و انقلابی = پیروزی
6️⃣ سال 88؛ ریاست جمهوری دهم؛ وحدت کامل انقلابیون با جمعی از اصولگراها = پیروزی
7️⃣ سال 90؛ مجلس نهم؛ دو لیست مستقل جبهه متحد و پایداری = پیروزی حداکثری(تحریم انتخابات توسط جبهه اصلاحات بعد از فتنه88)
8️⃣ سال 92؛ ریاست جمهوری یازدهم؛ اختلاف با چند کاندیدا= شکست
9️⃣ سال 94؛ مجلس دهم؛ وحدت کامل انقلابیون و اصولگراها با لیست واحد = شکست در تهران و کلانشهرها، تساوی در کل کشور
🔟 سال 96؛ ریاست جمهوری دوازدهم؛ وحدت کامل انقلابی ها و اصولگراها روی رئیسی = شکست
🔻 در 10 انتخابات گذشته؛ 8 بار وحدت بین انقلابی ها و اصولگراها برقرار بوده و دوبار اختلاف. حاصلش 5 شکست بوده و 5 پیروزی. فقط دو بار اختلاف بوده که نتیجه این اختلافا، یکبار شکست و یکبار پیروزی بوده است.
🔹مرور مقاطع بالا نشان می دهد، وحدت شرط لازم برای پیروزی است اما کافی نیست. رضایت جامعه و همراهی مردم با نیروهای انقلابی شرط اصلی است. استفاده از ظرفیت رسانه ها، گفتمان مؤثر و کارآمد، برقراری ارتباط عاطفی با توده ها، فریاد کردن مطالبات مردم، عدالتخواهی، آزادی خواهی، خدمت به مردم، نقد مشکلات اقتصادی و ... مهم ترین عامل های رأی آوری در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی است.
🔸برخی از نیروهای انقلابی و اصولگراها، فکر می کنند مسئله ی وحدت و ائتلاف خودشان، مسئله اصلی جامعه است! فکر می کنند اگر با هم وحدت کردند، ائتلاف کردند، کار تمام است! در حالیکه مسئله اصلی فریاد کردن مطالبات مردم و دفاع از حقوق اساسی ملت است. حقوق ملت و مطالبات مردم، همان آرمان های انقلاب اند. عدالتخواهی، ارتباط با مردم، ساده زیستی مسئولین، مبارزه با فساد، مبارزه با اشرافی گری، خدمت به مردم، انسجام و وحدت همه مردم و ... اینهاست که چاره ساز است نه تأکید افراطی روی یک مسئله!
🔹از دیگر عوامل پیروزی یا شکست، آرایش جریانات مختلف در انتخابات است. خاصه آرایش جریان رقیب در انتخابات. آیا لیست خواهد داد؟ آیا جریان رقیب بعد از 7 سال که دولت و مجلس دستش بوده، رضایت مردم را کسب کرده؟ آیا به مردم خدمت کرده؟ آیا مردم آنها را می پسندند؟ و ... .
🔸جریان انقلاب باید برای پیروزی مردم و انقلاب تلاش کند و در این مسیر، سایر جریانات یعنی اصولگرا و اصلاح طلب را با خود همراه نماید یا حداقل جریان همسوی خود –یعنی اصولگرایی- را تحت تأثیر قرار دهد. اگر احزاب اصولگرا برای جریان انقلاب تصمیم بگیرند، آن زمان شکست است.
🔘 پ.ن: جریان انقلاب را بسیار گسترده تر و عمیق تر از احزاب اصولگرا می دانم و معتقدم احزاب اصولگرا در برخی مقاطع همسوی انقلاب بوده و برخی مقاطع غیرهمسو؛ و البته جریان اصولگرایی نسبت به جریان اصلاحات، بیشتر همسوی جریان انقلاب بوده.
داودمدرسی یان
@bedonimarz
«اصلاح طلبان لیستشان را بسته اند»
🔺ساده میگویم: روش اصلاح طلبان اینگونه است چندین ادم معروف را نامزد میکنند تا رد صلاحیت شوند که به این وسیله موج مظلوم نمایی راه بیندازد
🔺سپس یک سر لیست معروف از تایید صلاحیت شده ها انتخاب میکند(این دوره شنیده ها اینه که انصاری این شخص است)
سپس ۲۹ گمنام (هر کس سهمیه یک شاخص برای مثال انتخابات قبل که فاطمه حسینی سهمیه صفدر بود) را همراه این یک نفر وارد مجلس میکنند
🔺شاید بپرسید چرا شورای نگهبان افراد مساله دار را تایید میکند! خب اینها که در ابتدا مساله ای ندارند اتفاقا سفید هستند اما وقتی وارد مجلس میشوند انتحاری عمل میکنند
🔺این استراتژی اصلاح طلبان در این چند انتخابات اخیر بوده است و الان هم خبرها حاکیست لیستشان را بسته اند و منتظرند اعلام کنند
@bedonimarz
🔺 حاصل چهل سال انقلاب 🇮🇷
این روزها مردم می پرسند حاصل چهل سال ایستادن پای #انقلاب چه بوده؟! به مناسبت چهل و یک سالگی انقلاب، چهل و یک #دستاورد_انقلاب اسلامی خصوصا در مقیاس های جهانی قابل تامل است:
🔰دستاوردهای علمی _ آموزشی
1. #ایران رتبه 16 تولید #علم جهان (2018) و رتبه اول شتاب علمی جهان (2017)
2. سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا
3. رتبه چهارم تولید علم #نانو در جهان
4. رتبه اول آسیا و پنجم جهان در فناوری #لیزر
5. رتبه پنجم جهان در زمینه امنیت شبکه #مجازی
6. ایران در رتبه 47 #نوآورترین کشورهای جهان (گزارش بلومبرگ 2019)
7. تدریس ۲۱هزار عضو #هیات_علمی زن در دانشگاهها (قبل از انقلاب تنها 100 زن استاد دانشگاه بوده اند)
8. 208 #دانشمند ایرانی در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان
9. 23 دانشگاه ایران در زمره یک درصد دانشگاههای برتر جهان (ایران دارای 2540 دانشگاه است که قبل از انقلاب تنها 223 واحد بود)
10- ایران رتبه 11 جهان در رشته مهندسی #هواوفضا
11. ایران رتبه دهم جهان در سلولهای بنیادی
12. ایران رتبه 11 جهان در تولیدات علمی رشته #شیمی
13. ایران رتبه 19 جهان در رشته #پزشکی
14. رشد #باسوادی در ایران 3 برابر میانگین جهانی: از 38 درصد باسواد اینک 93 درصد جامعه باسواد است.
🔰دستاوردهای درمانی
15. ایران رتبه 10 جهان در تولید و صادرات #دارو (96% داروها تولید داخل)
16. دومین کشور دارای توانایی ساخت دریچه #قلب (ایران پس از آمریکا دومین کشور جهان در زمینه این توانایی است.)
17. دومین کشور درمان #تالاسمی با شیوه پیوند مغز استخوان (پس از ایتالیا)
18. رتبه 15 جهان در #چشم پزشکی، رتبه 17 جهان در حوزه #پوست و..
19. رتبه چهارم جهان در تولید علوم #ناباروری و باروری
🔰دستاوردهای نظامی
20. ایران سیزدهمین #قدرت_نظامی جهان (شاخص Global Firepower 2018)
21. ایران دهمین قدرت #موشکی جهان (موشکهای سجیل، خلیج فارس، قدر، فکور، قیام، خرمشهر، ذوالفقار، قاصد، عماد، نصر، هویزه و..)
22. تنها کشور خاورمیانه در تولید #زیردریایی
23. دومین کشور دارای فناوری تولید #پهپاد رادار گریز
24. ایران جزء #امن ترین کشورهای جهان ( رتبه ۷۷ ) و امنتر از کشورهایی چون روسیه، چین، هند، ترکیه و.. (ردهبندی ۲۰۱۹ Global Finance)
🔰دستاوردهای اجتماعی و ورزشی خصوصا در حوزه زنان
25. ایران رتبه 17 جهان در آخرین #المپیک (پرافتخارترین ورزش های ایران: کشتی و وزنه برداری)
26. افزایش 80 برابری فضای #ورزشی کشور بعد از انقلاب
27. رشد تعداد نویسندگان: بیش از 60 هزار #نویسنده مرد (قبل از انقلاب تنها 388 نویسنده)، بیش از ۲۸هزار نویسنده زن (قبل از انقلاب تنها 11 زن)
28. رشد تعداد #دانشجویان و تحصیلکردگان دانشگاهی: (تعداد دانشجویان از 170 هزار قبل از انقلاب به بیش از 4 میلیون در هر سال رسیده و بیش از 50% دانشجویان را #زنان تشکیل میدهند. (قبل از انقلاب کمتر از 6% درصد بوده)
29. رشد تعداد #پزشکان زن: 30 هزار پزشک متخصص زن (قبل از انقلاب تنها 590 پزشک متخصص زن)
30. تعداد وکلای زن: از ۳۹ زن #وکیل به بیش از ۲۵۰۰۰ زن وکیل رسیده
31. تعداد قضات زن: از ۳۰ نفر به ۱۰۰۰ نفر رسیده؛ ۸.۵ درصد #قضات زن هستند
32. سازمانهای غیردولتی زنان از ۱۰ به ۲۰۰۰ رسیده
33. شمار کارکنان زن عالی رتبه از ۱۱ درصد به ۴۲ درصد رسیده
34. تعداد #سریال های ساخته شده قبل از انقلاب، از ۶۲ عنوان به ۱،۱۵۰ عنوان به رشد ۱۸ برابری در پس از انقلاب رسید.
35. ایران رتبه 14 جهان در نشر #روزنامه و نشریات روزانه و رتبه 8 جهان در تولید نشریات غیرروزانه
🔰دستاوردهای اقتصادی و رفاهی
36. رتبه #رفاه و #توسعه انسانی ایران: 60 از بین 189 کشور (توسعه یافته تر از کشورهایی چون ترکیه و..) (دفتر برنامه توسعه سازمان ملل متحد 2018)
37. ایران رتبه 47 جهان در برابری درآمد و #عدالت اقتصادی (حتی وضع بهتری از آمریکا، ترکیه و...) و نصف شدن #شکاف_طبقاتی (ضریب جینی ایران از 50 به 38 رسیده و شکاف طبقاتی 40 درصد کاهش یافته)
38. #قدرت_خرید مردم ایران در رتبه 18 جهان (آمار بانک جهانی و صندوق بین المللی پول)
39. افزایش 25 سال #امید_به_زندگی در ایران پس از انقلاب. (رتبه 62 جهان)
40. ایران رتبه 13 خودکفایی و تولید محصولات #کشاورزی در جهان ؛ ایران در رتبه 19 جهان در تولید #برق و..
41. مهمترین دستاورد انقلاب، #انتخابات است. مردم خود حاکمان را انتخاب میکنند. نه با کودتای آمریکا، نه با عزل و نصب انگلیسیها
@bedonimarz
"اصلاح طلبان و هزارتوی لیست انتخاباتی"/ اصلاح طلبان این بار با لیست خاتمی
✍️محمد رضا سیاوش پور
🔺طبق اخبار منتشره از جلسه شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان که فصل الخطاب انتخاباتی آنها خوانده می شد، شورای مذکور قصد ارائه لیست واحد انتخاباتی از حوزه تهران را ندارد اما نکته جالب قضیه اینجاست که به احزاب اجازه ارائه لیست با نام خود را داده است که خود این نکته، تئوری دو یا چند لیستی را بر زبان ناظران سیاسی انداخته است.
🔺تجربه انتخابات مجلس نهم و تحریم آن از سوی اصلاح طلبان و همچنین نتیجه آن یعنی ترس از حذف از معادله قدرت و به قولی نهضت آزادی سازی اصلاحات نمایان کرد که اصلاح طلبان متوجه هزینه تحریم انتخابات شده اند که این توجه، خود را در حضور واپسینی خاتمی در انتخابات مذکور نشان داد. از طرفی دیگر ماجرا ما با اصلاح طلبانی طرف هستیم که هم در عرصه دولت و هم درعرصه مجلس ضعیف ترین عملکرد پس از انقلاب را داشتتند. این طیف با عدم ارائه لیستی واحد و همچنین با اما و اگرآوردن درشرکت در انتخابات دو هدف کلان را دنبال می کند که عبارت است ازفشار به حاکمیت برای دادن امتیاز بیشترو در ادامه مظلوم نمایی و ازبین بردن کارنامه ی ضعیف خود.
🔺با توجه به شرایط فوق آنها متمایلند که یکی به نعل بزنند و یکی به میخ. به زبانی دیگر از یک طرف شورای سیاست گذاری که بیشتر پاتوق مشارکتی های سابق و اتحاد ملتی های امروز شده است و دیگر از برش گذشته برخوردار نیست را قربانی می کنند و از طرف دیگر با لیست های جدیدی تحت عنوان احزاب مختلف و با حضور چند چهره با سابقه و احتمالا چهره های جدید و با اظهار نظر خاتمی وارد انتخابات خواهند شد.
🔺🔺ناگفته پیداست که با همه تفاسیر ذکر شده هیج تضمینی وجود ندارد که تا انتخابات ترکیب بازی بدین شکل باشد و سناریو تغییر نکند کما اینکه برخی محافل تحلیلی هم اکنون از لیستی تحت عنوان «لیست خاتمی» یاد می کنند که شائبه تک لیستی بودن را افزایش می دهد.
🔺صد البته تمام موارد فوق نباید حمل بر شکست آنان بشود و انگیزه نیروی های انقلابی را برای فعالیت انتخاباتی تضعیف کند.
@bedonimarz