🔥طوفان درو خواهند کرد
🔻شلیک به حاج قاسم؛ تکه تکه کردن یک فرد نبود که با عین الاسد تمام شود؛ بلکه شلیک به قهرمان ملی و بخشی از «هویت مستحکم»ایران انقلابی بود.
🔻بنابراین #ضربه_متقابل ، «هویت پوسیده» آمریکا را تکه تکه خواهد کرد.
🔻البته طراحان ناامنی و اغتشاش هم بعد از این، مراقب راهبرد #ضربه_متقابل باشند.
✍#حمیدرضا_ابراهیمی
@bedonimarz
@bedonimarz
#آذربایجان #ارمنستان
تغییر میدان جنگ به داخل! نگاهی به تحولات اخیر در جمهوری آذربایجان و ارمنستان
پس از وقایع پر سر و صدای هفته گذشته در دو جمهوری قفقازی و آسیب های پراکنده به خانه های مردم غیر نظامی در دو سوی مرز ، وضعیت در خطوط تماس تووز – تاووش در طی سه روز گذشته به حالت «نه جنگ و نه صلح» تغییر یافته است به نحوی که اخبار، بیانیه و تصاویر جدیدی از خبرگزاری ها و وزارتخانه های دو طرف منتشر نگردیده و تنها برخی رسانه های دولتی به طور مبهم اخباری از تیراندازی های پراکنده می دهند که گمان می رود چندان به حقیقت نزدیک نباشند.
تیترهای خبری و مباحث مطرح شده در محافل سیاسی دو جمهوری طی چند روز گذشته غالبا معطوف به مسائل داخلی بوده است که منجر به تشتت در میان طیف های مختلف سیاسی گردیده و از شدت تنش میان دو کشور کاسته است. روند مدیریت بحران در هر دو جمهوری از این جهت حائز اهمیت است که احزاب حاکم با استفاده از شرایط موجود، نوک پیکان هجوم را متوجه گروههای مخالف داخلی نموده و درصدد تحکیم پایه های قدرت خویش برآمدند.
به دنبال آغاز تنش در منطقه مرزی تووز-تاووش ، اتحادیه گروهها و احزاب اپوزیسیون جمهوری آذربایجان موسوم به «شورای ملی» طی بیانیه ای ضمن حمایت از حزب حاکم، بر لزوم اتحاد در مقابل دشمن ارمنی تاکید نمودند که در این میان حتی شخصیت های سیاسی اسلامگرا که در سالهای گذشته به حبس های طولانی محکوم شدند نیز اقدام به صدور بیانیه هایی با محتوای «آمادگی برای جنگ تا آخرین قطره خون» از پشت میله های زندان نمودند که اتحادی مثال زدنی در کشور را نشان داد.
پیشتر در مورد چرایی این موضوع توضیح داده ایم؛ بخوانید: راهپیمایی جنگ طلبان در آذربایجان! چرا و چگونه؟
لکن کمتر از سه روز بعد، الهام علی اف طی سخنانی که در صفحات رسمی ریاست جمهوری منتشر شد، بار دیگر از خاطرات دوران حاکمیت «جبهه خلق آذربایجان» سخن به میان آورده و از باده گساری ها و مسئولیت ناپذیری های آنان گلایه کرد که صرف نظر از درست یا غلط بودن تناسب چندانی با وضعیت موجود نداشته و برخلاف جو غالب کشور که در مقابل دشمن خارجی متحد گردیده بود؛ نشان می داد که تقابل با گروههای داخلی، اولویت بیشتری برای رئیس جمهور دارد به خصوص که علی اف در سایه این بحران توانست برخی مهره های کلیدی نزدیک به روسیه را پس از سالها از بدنه دولت کنار بزند.
اظهارات فوق باعث شد که جبهه خلق تنها چهار روز پس از بیانیه پیشین، از موضع قبلی خود عقب نشینی نموده و بار دیگر در موضع مخالف دولت قرار گیرد. علی اف البته به همین مقدار اکتفا نکرده و با حمله به سران دیگر گروههای عضو «شورای ملی»، حامیان لفظی خود را پراکنده ساخت تا جاییکه گروههای اپوزیسیون با چرخش موضع، راهپیمایی هایی بر ضد دولت به راه انداختند که منجر به دستگیری برخی اعضای بلند پایه احزاب مخالف گردید.
آخرین پرده از مدیریت بحران را می توان به برقراری مجدد محدودیت های رفت و آمد برای جلوگیری از اپیدمی بیماری کرونا دانست که با محبوس ساختن شهروندان در خانه های خود، عملا گروههای سیاسی را خلع سلاح می نماید لذا با کمی تردید می توان از پایان موقت بحران یاد کرد.
فضای سیاسی جمهوری ارمنستان نیز دست کمی از آذربایجان نداشت و سناریوی مشابهی در ایروان به اجرا درآمد به نحوی که پیش از آغاز بحران، راهپیمایی هایی بر ضد حزب حاکم در ایروان به راه افتاده بود و هم اکنون دولت توانسته است زیر سایه خطر خارجی از فشار گروههای مخالف داخلی بکاهد. نخست وزیر ارمنستان در نخستین روز از درگیری ها، علی اف را به «تنش زایی برای سرکوب گروههای مخالف داخلی» متهم کرده بود که رسانه های آذربایجانی، این اتهام را متوجه خود پاشینیان دانسته بودند لکن بررسی وقایع هفته اخیر و هفته گذشته نشان می دهد که صرف نظر از درست یا غلط بودن ادعای فوق، هر دو کشور در مسیر تصدیق آن ادعا حرکت کرده اند.
با این حال، نباید دور از نظر داشت که سناریوهای دیگر از جمله وقوع جنگ می توانست به قدرت گرفتن گروههای رادیکال و بروز بحران های جدیدتر و وخیم تری بیانجامد.
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴 #تحلیل_اقتصادی | بورس و یک سوال بنیادین ‼️
🔻 #زمانه | افزایش قیمت، ناشی از خریدهای جمعی در بورس، باعث شده بین قیمت بازاری شرکتها و ارزش واقعی آنها شکاف عمیقی ایجاد شود. این شکاف در ادبیات مرسوم اقتصادی به حباب معروف است. این شکاف به حدی زیاد شده که صنایع مختلف داخلی بهرغم تولید و سودآوری چند صدم درصدی شرکتهای بینالمللی مشابه، ارزشی قابل رقابت با آنان پیدا کردهاند؟!
🔹 این تصویر نشاندهنده آن است که افراد در بورس فارغ از اینکه واقعا بدانند یا بخواهند که بدانند چه چیزی را میخرند، صرفا با این اطمینان که فردا میتوانند آن را گرانتر بفروشند، امروز اقدام به خرید میکنند و این، علت اصلی ایجاد بازدهی خیرهکننده در چند ماه گذشته بازار سهام بوده است.
🔹 اگر فرض کنیم نقطه توقفی بر این رویه نباشد و خرید به دلیل اطمینان از فروش به قیمتی بالاتر، همچنان رهبریکننده معاملات بورس باشد، در نهایت حباب زمانی میتواند از بین برود که ارزش واقعی شرکت افزون شود و به ارزش بازاری آن برسد.
🔹 این امر یا بهواسطه افزایش کارآیی و تولید بیشتر شرکت محقق میشود که در مورد ما تاکنون صادق نبوده یا بهواسطه افزایش قیمت محصول و در نتیجه افزایش سود اسمی شرکت.
🔹 اما اگر رشد قیمت محصول شرکتها بخواهد شکاف کنونی را پر کند، ما دچار تورمی بسیار بالا در آینده خواهیم شد. از همین روست که برخی از اقتصاددانان معتقدند اگر روند فعلی بورس متوقف نشود، ما بهزودی شاهد تورمهایی فراتر از قبل خواهیم بود.
🔹 اما سناریوی دیگری نیز احتمال بروز دارد. اگر معاملهگران واقعا معتقد به سود انتظاری بالا ناشی از تقسیم سود شرکتی که سهامش را خریدهاند، نباشند، آن گاه زمانی خواهد رسید که به جای دنبالهروی از دیگران، از خود میپرسند آیا خرید سهام این شرکت با چنین قیمتی میصرفد؟ و اگر معاملهگران دیگر همین سوال را از خود بپرسند، آیا دیگر کسی فردا پیدا میشود که این سهام را از من بخرد؟
🔹 به اعتقاد برخی از کارشناسان دیر یا زود معاملهگران به این پرسشها فکر خواهند کرد و آن زمان روند تغییر میکند و تخلیه حباب شروع میشود. تنها نکته آن است که هر چه شکاف ارزش بازاری و واقعی شرکتها بیشتر شود، آن گاه از بین رفتن سریع حباب خود میتواند تبعات بیشتری برای اقتصاد کلان داشته باشد.
🔹 به عبارت دیگر هم تشکیل حباب فعلی تبعاتی برای اقتصاد کلان دارد و هم از بین رفتن آن. تنها میتوان امیدوار بود وضعیت با ثباتی در بازار حاکم شود و در طول زمان حباب برطرف شود و به این شکل بازارهای دیگر از آن آسیب نبینند و سطح تورم در بازه معقولی قرار گیرد.
#رضائیان
@bedonimarz
@bedonimarz
راهاندازی واحد امنیت سایبری جدید برای انتخابات امریکا: جنا گریس وولد (Jena Griswold) فرماندار ایالت فلوریدا بهتازگی از تشکیل یک واحد امنیتی جدید در زمینه امنیت سایبری انتخابات خبر داد.
فرماندار فلوریدا اعلام کرد، این واحد 5 عضوی که نام آن واکنش سریع به امنیت سایبری انتخابات است، بر پر کردن شکاف بین کارشناسان سایبری و مدیران انتخاباتی شهرستانها متمرکز میشود. همچنین این واحد بر راهبردهای مبارزه با حملات سایبری و انتشار اطلاعات نادرست تمرکز خواهد کرد.
ناتان بلومنتال (Nathan Blumenthal) که پیشتر در وزارت امنیت داخلی امریکا مسئول مبارزه با تروریسم و پیشگیری از تهدیدات بود، مدیر این واحد خواهد شد.
دفتر فرماندار فلوریدا در کنار این واحد جدید، یک بخش امنیت سایبری 4 نفره و یک دفتر فناوری اطلاعات 40 نفره دارد که بر انتخابات متمرکز هستند.
گریس وولد طی اطلاعیهای اظهار داشت، تلاش میکند وزارت امنیت داخلی امریکا را مجبور کند به مقامات ایالتی اجازه دهد پس از وقوع حملات سایبری به زیرساختهای انتخاباتی ایالتی و محلی، این مقامات هشدارهایی دریافت کنند و وزارت امنیت داخلی هرچه سریعتر اطلاعات تهدید را از حالت طبقهبندی خارج کند تا دسترسی مقامات ایالتی به این اطلاعات محدود نشود.
وی در انتها خاطرنشان کرد:
ما میدانیم که دشمنان امریکا به دنبال ایجاد تردید در صحت سامانههای انتخاباتی این کشور هستند!!
@bedonimarz
@bedonimarz
🔴علیرضا زاکانی رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شد
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⁉️ لایحهی تامین امنیت زنان چیست و چرا حرف و حدیثهای فراوانی را برانگیخته؟
⚖️ یکی از لوایحی که در سالهای اخیر کش و قوسهای فراوانی داشته و در فضای رسانهای نظرات گوناگونی را با خود همراه ساخته، لایحه تامین امنیت زنان است.
🔴 این قانون از سال ۹۰ تا ۹۵ در دولت تدوین و سپس در سال ۹۶ به مجلس ارائه شد، اما جهت تامین نظر قوه قضائیه به این قوه ارجاع شد و قوه قضائیه نیز پس از ایجاد تغییرات گسترده در آن، لایحه را به دولت بازگرداند؛ اما هنوز دولت این لایحه را به مجلس نفرستاده است.
🎙 جهت آشنایی بیشتر با این لایحه و بررسی روند تدوین و نیز محتوای آن، بخش زن، خانواده و سبک زندگی KHAMENEI.IR (ریحانه) با حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمد مصدق، مدرس دانشگاه و معاون حقوقی قوه قضائیه به گفتگو نشسته است.
🔹 معاونت حقوقی، یکی از چهار معاونت اصلی قوه قضائیه است که وظیفهی تدوین قوانین قضائی را بر عهده دارد. بخشهایی از این گفتگو:
✅ اینچنین نیست که در این لایحه ما زن را در برابر مرد قرار بدهیم، به طوری که با کوچکترین اختلافی به محکمه برود. عمده هدف ما در لایحه این است که اگر اختلافی بین زن و شوهر ایجاد شد، تا جایی که ممکن است این اختلاف را حل کنیم تا آن خانواده به هم نخورد.
✅ لایحهی معاونت حقوقی پنج نوع جرم که ممکن است علیه زنان اتفاق بیفتد را پیشبینی کرده است. جرائم علیه تمامیت جسمانی، جرائم علیه حیثیت معنوی و روانی، جرائم علیه عفت و اخلاق عمومی در ارتباط با زن، جرائم علیه حقوق و تکالیف خانواده و جرائم علیه حقوق و آزادیهای مشروع زن است.
✅ اگر این لایحه عملی شود در هر دادگستری یک اتاقی برای حمایت از بانوان در نظر گرفته شده است. هر خانمی در رابطه با پروندهاش -که به اصطلاح معاضدت ویژهی خانمها میگوییم- هر سؤال و مطلبی که دارد به این اتاق مراجعه میکند تا به کارش رسیدگی کنند.
✅ گاهی اوقات خانمی توسط یک نفر که احیاناً قصد ازدواج هم ندارد، با پیشنهاد ازدواج آن خانم را اذیت میکند. در این لایحه پیشبینی شده که اگر کسی این کار را انجام دهد، تا دو سال حبس دارد. یا بعضی از کارخانهدارها به زن میگویند که ما تو را به شرط اینکه هر روز آرایش کنی استخدام میکنیم. این لایحه هیچوقت اجازه نمیدهد که آن کارفرما زن را بهخاطر اینکه حجابش را رعایت میکند، او را اخراج کند.
مطالعه متن کامل 🔻
🔗 https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=46068
@bedonimarz
@bedonimarz
#ویژه
⭕️احتمال انتصاب فعال فتنه ۸۸ و عضو ستاد مهدی کروبی در شرکت پلی پروپیلن( پ پ جم)
🔹 شنیده ها حاکیست که میثم سعیدی مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم از شرکتهای مهم صندوق بازنشستگی قصد دارد فیاض زاهد را با تحصیلات تاریخ در این شرکت مهم و حیاتی منصوب کند. فیاض زاهد مشاور محمد شریعتمداری در وزارت صمت و وزارت تعاون بوده است. باید از محمد شریعتمداری سوال نمود بابت کدام تخصص و شایستگی وزارتخانه متبوع جنابعالی قصد چنین انتصابی را دارد.
🔹اما فیاض زاهد زمانی عضو گردانندگان اصلی روزنامه حزب وابسته به کروبی، یعنی روزنامه «اعتماد ملی» بود. البته او پیش از پیوستن به حزب «اعتماد ملی» کروبی، او همزمان جزو مسوولان دیگر روزنامه اصلاحطلب، یعنی روزنامه «اعتماد» نیز بوده است.
🔹در انتخابات سال 88، فیاض زاهد جزو مشاوران ارشد کروبی و عضو ستاد مرکزی او بود و به واسطه فعالیتهای ضد امنیتی در فتنه 88، در 25 شهریور 88 توسط دستگاه اطلاعاتی بازداشت شد. او به مدت 80 روز در بازداشت بود و با قرار وثیقه یک میلیارد ریالی آزاد شد. اتهامات او در دادگاه تبلیغ علیه نظام، توهین به رییسجمهور و دولت و مشارکت در اخلال نظم عمومی با حضور در راهپیمایی ۲۵ خردادماه عنوان شده بود.
🔹به نظر می رسد شریعتمداری قصد دارد در سال پایانی دولت تدبیر و امید دوستان نزدیکش را در مناصب مهم منصوب نماید تا این دوستان در مدت زمان باقی مانده از سفره انقلاب بهره کافی را ببرند.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️نوبخت يك بازداشتي فتنه ۸۸ را بهعنوان مسئول روابط عمومي سازمان برنامهوبودجه منصوب كرد/ مركز اطلاعرساني سازمان برنامهوبودجه كشور امروز در خبري نوشت: دكتر نوبخت طي حكمي نسرين وزيري را به سمت رييس مركز اطلاعرساني، روابط عمومي و امور بينالملل سازمان برنامهوبودجه منصوب كرد/
وزيري خبرنگار سابق خبرآنلاين، اعتماد ملي، شرق و چندين رسانه اصلاحطلب ديگر، از بازداشتيهاي فتنه ۸۸ است كه امروز مسئول روابط عمومي مهمترين سازمان بودجهريزي كشور شده است.
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
ستون اشغالگران ارتش تروریستی آمریکا در استان ذیقار عراق هدف حمله قرار گرفت....
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz
⭕️ اطلاعاتی درباره سرکرده جدید داعش
🔹 به گزارش فرانس پرس، نام واقعی سرکرده جدید داعش «امیر محمد سعید عبدالرحمن المولی» میباشد، معروفترین القاب او "پروفسور" و "تخریبگر" بوده و در تمامی گزارشها بر توحش او تأکید شده است.
🔹 «ابوابراهیم القرشی» در سال ۲۰۰۴ از سوی آمریکاییها دستگیر و به زندان "بوکا" منتقل شد؛ بستر مناسبی برای تفکر افراطی که در همانجا با «ابوبکرالبغدادی» دیدار کرد.
🔹 القرشی به دلایلی نامشخص از زندان آزاد شد و به دوست زندانیاش البغدادی که در سال ۲۰۱۰ اداره یک شاخه از القاعده را در دست داشت و پس از آن داعش را تشکیل داد، پیوست.
🔹 وی بهسرعت به صفوف بالای رهبری سازمان صعود کرد و بهدلیل نحوه مقابلهاش با مخالفان البغدادی در داخل داعش، چهره وحشی او برای همه نمایان شد.
🔹 القرشی علاوه بر مسئولیتهایش در حملات تروریستی و کشتارهای جمعی، نقش زیادی در نسلکشی ایزدیها، آوارگی و به اسارت گرفتن زنان و کودکان آنها بهعنوان برده جنسی ایفا کرده است.
🔹 او تلاش دارد داعش را که در مقایسه با دوران طلاییاش بسیار ضعیف شده، احیا کند و طی ماههای اخیر در سوریه هر سه روز یک بار، یک عملیات تروریستی انجام داده است.
@bedonimarz
@bedonimarz
#خاطرات_شهید
●سال اول دبیرستان بیماری عجیبی گرفت. دکترها بعداز یک ماه بستری شدن گفتند:رضا فلج شده.کم کم فلج شدنش از پاها به بالا قلب رسیده و جانش را میگیرد.بعداز قطع امید پزشکان گفتم هیچکس مصیبت زده تر از حضرت زینب س نیست.
●نذرعمه سادات کردم.تارضاخوب شود برای خودشان.
یک روز درکمال ناباوری دیدم رضا دست به دیوار گرفت و راه رفت.ان روز زینب کبری س پسرم را شفا داد وامروز رضا فدائی زینب س شد.
#شهید_رضا_کارگر_برزی
#سالروز_ولادت 🌷
#سنگرشهدا
@bedonimarz
@bedonimarz