♦️گزارش تصویری
برگزاری چهارمین جلسه ستاد هماهنگی جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با حضور معاون بهداشت و معاون درمان، معاون نهاد رهبری دانشگاه و مدیران ستادی عضو جلسه برگزار شد.
♦️روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@behdasht_lums
♦️برگزاری جلسه ستاد هماهنگی جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
چهارمین جلسه ستاد هماهنگی جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان این جلسه روز چهارشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴ با حضور معاون بهداشت و معاون درمان، معاون دفتر نهاد رهبری دانشگاه، مدیران ستادی و کارشناسان عضو با دستور کار بررسی مصوبات جلسات قبل، بررسی مصوبات اجرا نشده و بررسی دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت، در دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.
در این جلسه دکتر مریم کوشکی با تاکید بر اهمیت راهاندازی مرکز درمان ناباروری عسلیان خرمآباد، اظهار داشت: در لرستان دو مرکز ناباروری سطح ۳ داریم که در جهاد دانشگاهی و بیمارستان شفا به صورت خصوصی فعالیت میکنند.
وی افزود: با توجه به اینکه این مراکز به صورت خصوصی فعالیت میکنند و مراجعین باید ۳۰ درصد هزینه ها را پرداخت کنند، اما با راهاندازی مرکز عسلیان، مراجعه کنندگان هیچ هزینه ای پرداخت نخواهند کرد و این مرکز دولتی است.
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به اجرای طرح آمایش امید، گفت: این طرح با هدف افزایش نرخ باروری اجرا میشود اظهار داشت: طرح آمایش امید با هدف افزایش نرخ باروری اجرا میشود.
دکتر کوشکی عنوان کرد: مطابق آمار ثبت احوال و سامانههای دانشگاه، نرخ باروری کلی در لرستان در سال ۱۴۰۳، ۱/۴۷ اعلام شده است و این درحالی است که این عدد تا سال ۱۴۰۷ باید به ۲/۵ برسد.
در ادامه این جلسه دکتر سیف معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز نکاتی را در این رابطه بیان کرد.
لازم به ذکر است، روسای شبکه های بهداشت استان نیز به صورت وبینار در این جلسه حضور داشتند.
♦️روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@behdasht_lums
دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان با نماینده مردم شهرستانهای پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی
🔴 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، صبح امروز دکتر جلال الدین امیری سرپرست دانشگاه با سید حمید کاظمی نماینده مردم شریف شهرستانهای پلدختر و معمولان در مجلس دیدار و گفتگو کرد.
💠 در این دیدار، وضعیت و مشکلات بهداشت و درمان این دو شهرستان، از جمله ، دانشکده پرستاری و بیمارستان امام خمینی (ره) پلدختر مورد بحث و بررسی طرفین قرار گرفت.
مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@webdalorestan.
@behdasht_lums
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️همه چیز درباره گرمازدگی!
♦️روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@behdasht_lums
#بازنشر
♦️خود مراقبتی در برابر پرتوهای فرا بنفش خورشید
پرتوهای فرا بنفش خورشید یکی از عوامل عمده خطر برای ایجاد اکثر سرطان های پوست و آب مروارید می باشد. بر اساس گزارشات ثبت شده، سرطان پوست بعنوان شایعترین سرطان در کشور محسوب می شود.
شاخص پرتوهای فرابنفش(UVI) مقدار پرتوهای فرابنفش خورشیدی را در سطح زمین و اقدامات بهداشتی متناسب با میزان پرتوهای فرابنفش را بیان می کند و جهت محافظت عموم مردم در برابر پرتوهای فرابنفش خورشیدی می باشد که توسط دستگاه های دیجیتال سنجش این پرتوها محاسبه می گردد.
با توجه به اینکه قرارگیری در معرض این پرتوها سبب بروز آفتاب سوختگی، پیری پوست، سرطان پوست، آسیب به چشم، آب مروارید و ... می شود لذا انجام اقدامات حفاظتی در کاهش اثرات و مخاطرات بهداشتی آنها بسیار تأثیرگذار می باشد.
توصیه های زیر می تواند در راستای حفظ سلامت عموم مردم موثر واقع گردد.
🔹در ساعات نزدیک ظهر به ویژه از ساعت 11 صبح لغایت 16 عصر، مواجهه با نورخورشید را به حداقل برسانید.
🔹قرار گرفتن در سایه، تنها میزان پرتوهای فرابنفش خورشیدی را کاهش داده اما به صفر نمی رساند، لذا اقدامات حفاظتی فردی (استفاده از کلاه و کرم های ضد آفتاب، عینک و ...) در سایه هم لازم می باشد.
🔹در فضای باز ترجیحاً از کلاه لبه دار که لبه های آن حداقل 5/7 سانتی متر می باشد یا با هر وسیله مشابه دیگر جهت حفاظت صورت و گردن، استفاده شود.
🔹در فضای باز حتماً از عینک آفتابی (ضد پرتوهای فرابنفش خورشیدی با فاکتور حفاظتی تا 400 نانومتر ) استفاده کنید.
🔹استفاده از این عینک ها پرتوهای فرابنفش را به میزان بسیار قابل توجهی کاهش می دهد.
🔹احتمال ایجاد عوارض در چشم کودکان در مواجهه با پرتوهای فرابنفش خورشیدی، تقریباَ 10 برابر بیشتر از افراد بزرگسال است، که همین امر ضرورت استفاده از عینک آفتابی را برای کودکان بیشتر می کند.
🔹جهت حفاظت پوست در مقابل پرتو خورشیدی، از کرم های ضد آفتاب مناسب مجوز دار استفاده نمایید. (ترجیحاً کرم های ضد آفتاب با حداقل SPF 15 استفاده شود)
🔹حدود 20 دقیقه قبل از بیرون آمدن از منزل، از کرم های ضدآفتاب مناسب استفاده نمایید.
🔹با توجه به عبور پرتوهای فرابنفش خورشید از ابرها، رعایت شرایط حفاظتی در روزهای ابری نیز الزامی بوده و هر دو ساعت یکبار می بایست مجدداً از کرم ضد آفتاب استفاده شود.
🔹اجتناب از برنزه کردن پوست، به صورت طبیعی ( نور خورشید ) و یا مصنوعی احتمال ابتلا به سرطان پوست را کاهش می دهد.
🔹پوشیدن لباس های مناسب (آستین بلند، یقه دار و دارای بافت متراکم) یکی از بهترین روشهای محافظتی در برابر پرتوهای خورشیدی می باشد.
♦️ روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@behdasht_lums