﷽| "یاحسین یاحسین" را نقدناپذیر ندانیم!
میگویند: شما «یا حسین یا حسین» این مردم را که از صمیم قلب در این ایام، «حسین حسین» میگویند، بیارزش میدانید؟
میگویم: هرگز، باارزش است.
دروغ میدانید؟ هرگز. واقعاً بیشتر کسانی را که من میشناسم، در آن ایام با سوز جگر «یا حسین یا حسین» میگویند. بهراستی «یا حسین» میگویند. من شکی در این ندارم. اما میگویم به این اکتفا نکنیم. این را حد نصاب ندانید، این را نقدناپذیر ندانیم. درست مثل عاطفه پاک آن مادری که بچهها را لوس و ننر بار میآورد. عاطفه است، بهراستی هم عاطفه است؛ اما در حد نصاب نیست! نقدشدنی و زیانبخش است. هیچ منافاتی ندارد که از صمیم قلب «یاحسین» بگوید؛ اما وقتی به این صورت تجلی کند حتی زیانبخش هم باشد.
📚 سید محمد حسینی بهشتی، در مکتب قرآن، ج۱، ص۲۰۵ (تفسیر سوره بقره، آیات ۸۲-۸۰)
💢تصویر: راهپیمایی عاشورا سال۵۷
@beheshtium_ir
IMG_20240713_224116_885.jpg
3.27M
﷽| طراحی پرتره شهید سید محمد حسینی بهشتی با ذغال و پاستل گچی
◽️هنرمند: محمدعلی نادری
#بهشتیم_تصویر
@beheshtium_ir
11.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽| همنوای با شهید بهشتی سلام بدهیم:
السَّلامُ علیک یا اباعبدالله و علی الأرواح الّتی حَلَّت بِفِنائک و أناخَتْ بِرَحلک. علیکم منّا سلامُ الله أبداً ما بقینا و بَقِی اللّیلُ و النَّهارُ
السلام علی الحسین
و علی علی بن الحسین
و علی اولاد الحسین
و علی اصحاب الحسین.
عظّم الله اُجورَنا و اُجورَکم بمُصابنا بالحسین و اولاده و اصحابه علیهالسلام.
#بهشتیم_تی_وی
#مبارزه_پیروز
@beheshtium_ir
﷽| در این شبها عاجزانه درخواست داریم برای عاقبتبخیری ما (بهشتی شدنمان) دعا کنید🙏
شهید بهشتی | بهشتیُم
﷽| حسین علیهالسلام سفینه نجات است. اما کدام حسین؟ #بهشتیم_تی_وی #مبارزه_پیروز @beheshtium_ir
﷽| حسین علیهالسلام سفینه نجات است. اما کدام حسین؟
آیا حسین ع سفینه نجات است؟ البته که سفینه نجات است؛ اما کدام حسین؟
هر کس بر این سفینه سوار شود بهسوی نجات میرود؛ اما باید سوار شود. مَثَل اهلبیت و پیشوایان پاک از اهلبیت پیغمبر، مَثَل کشتی نوح است؛ هر کس در آن سوار شود نجات مییابد، و هر کس از آن دوری گزیند، غرق میشود؛ اما سوار شدن چیست؟ دوری گزیدن چیست؟
اگر در آن زمان هم آژانس مسافرتی وجود داشت و بلیط مسافرت با کشتی نوح را میفروختند و بعضی روی عشق و علاقه به سوار شدن این کشتی میرفتند با قیمتهای گزاف این بلیط را میخریدند؛ اما نمیرسیدند و سوار نمیشدند، آیا باز هم نجات پیدا میکردند؟
معلوم است که صِرف علاقه و پول خرج کردنِ و بلیط خریدن برای نجات کافی نیست؛ بلکه باید سوار شد. شیعه علی بودن یک وقت بهمعنای صِرف بلیط خریدن نیست. با بلیط خریدن گمان نمیکنم کسی برنده باشد؛ اما گاهی بهمعنای دنبال علی رفتن است.
📚سید محمد حسینی بهشتی، درمکتب قرآن، ج۱، ص۲۰۹
@beheshtium_ir
﷽| عاشورا فقط روز ما شیعیان حسین دوست نیست!
عاشورا فقط روز ما شیعیان حسین دوست نیست؛ روز خیلیهای دیگر هم هست. همچنان که احساس میکنیم عاشورا برای خیلی از کسانی که خود را شیعه میشمرند روز واقعی نیست، عاشورا روز واقعی تاریخی خاطرهانگیز همه مردمی است که حسین وار در راه حق و عدل، آماده شهادت و جانبازیاند. به همین دلیل است که نام حسین، یاد حضرتش، تربت پاک حضرتش، میتوانسته و میتواند شعاری زنده و جاوید برای هر مرد و زنی باشد که با آوای فطرتش خواستار و دوستدار عدل و احسان و ناسازش بافحشاء و منکر است. بشارت بر چنین مردها و زنها و انسانها!
📚 سیدمحمد حسینی بهشتی، بایدها و نبایدها، صص۸۹ و۹۰
@beheshtium_ir
155.jpg
1.07M
﷽| شهید بهشتی در راهپیمایی عاشورای۵۷
#بهشتیم_تصویر
@beheshtium_ir
﷽| عربدهزنان: "یاحسین" چراهای کربلا را مطالعه کنند
با تمام محبت، با تمام دلسوزی بهسراغ آن گروهی که از صمیم دل عربده میزنند و «یا حسین یا حسین» میگویند میرویم و میگوییم :
ای برادر عزیز و ای خواهر باصفا! «حسین حسین»ات را با حمیّت بگو، اما زمینه انسانیت این کار، آگاهی و کمی هوشیاری است. مبادا حتی «حسین حسین» گفتنت در راه ضدحسین مورد استثمار و بهرهکشی قرار گیرد.
ببینیم حسینی که به عشقش میگریی و بهراستی میگریی، به عشقش ضجه میکنی و بهراستی ضجه میکنی، به عشقش پول خرج میکنی و بهراستی خرج میکنی،
(آنهایی که برای خودنمایی خرج میکنند، انسان با آنهاطرف بشود ارزش ندارد، آنها منافقند. ما فعلاً آنها را میگوییم که در آنها خلوص و صفایی است) بگو این حسین چرا کربلا آمد؟ و چرا کشته شد؟ از گذشته به زمان حال بیا، امروز و آینده را هم نگاه کن. سرگذشت زنده مولایمان حسین ع را به دقت مطالعه کن. ببین چه شد که حسین ع مدینه را پشت سر گذاشت و به مکه آمد. در آن روزهایی که همه مسلمانها بهسمت مکه و برای مراسم حج هجوم آوردند، در روز هفتم، به جای اینکه بهسمت عرفات کوچ کند بهسمت کوفه حرکت میکند. چرا؟ این چراها را مطالعه کن!
📚 سیدمحمدحسینیبهشتی، درمکتب قرآن، ج۱، ص۲۰۷
@beheshtium_ir
﷽| دیگر کار آزاد وجود ندارد!
نسل جوان احساس کرد آنچه برای زندگی یک حیوان پرواری لازم است در اختیار دارد، ولی آنچه برای زندگی انسانی لازم دارد در اختیار ندارد و حتی از آن انسان محروم دو قرن قبل هم از این نظر دارد محرومتر میشود. برای اینکه زندگیاش درگیر خلسهی نیرومند ماشین، عرصه را بر ارادههای فردی و انتخابهای فردی روز به روز تنگتر میکند. اگر پانزده سال قبل یک کاری به عنوان کار آزاد یا آزادنما وجود داشت، دیگر حالا هیچ کاری نیست که بشود گفت کار آزاد. بقال هم دیگر شغل آزاد ندارد؛ برای اینکه آنقدر با سازمانهای صنفی و شبهصنفی دور و بر او را احاطه کردهایم که او هم باید به همان کسبی برود که به او فرمان میدهیم. کشاورزی هم ندارد، دامدار هم ندارد، کارگر هم ندارد، کارمند دولت هم ندارد، از این بابت است که دانشمند هم ندارد.
📚سید محمد حسینی بهشتی، در مکتب قرآن، ج۴، ص۳۵۱
@beheshtium_ir
﷽| آلمان «مسجد آبی» را تعطیل کرد!
به نقل از الجزیره، رسانههای آلمانی بدون اشاره به جزئیات اعلام کردند که صبح امروز (به وقت محلی) دهها افسر پلیس و نیروهای امنیتی آلمان به «مسجد آبی» و مرکز اسلامی شهر هامبورگ حمله کردند. برخی رسانهها اعلام کردند که پلیس آلمان این مرکز را بسته است.
همزمان وزارت کشور آلمان نیز با انتشار بیانیهای اعلام کرد که مرکز اسلامی هامبورگ (IZH) و سازمانهای تابعه آن را ممنوع کرده و مدعی شد که «این انجمن اهداف اسلامگرایی افراطی» را دنبال میکند.
در بیانیه وزارت کشور آلمان از قول «نانسی فایرر» وزیر کشور وقت آلمان بدون اشاره به ادامه جنایتهای جاری اشغالگران قدس علیه مردم مظلوم فلس*طین در نوار غزه ادعا شده است: تبلیغات ضداسرائیلی را تحمل نمیکنیم! باید بسیار هوشیار باشیم و اقدامات جدی انجام دهیم. به همین دلیل قاطعانه در حال تحقیق هستیم.
منبع: روزنامه فرهیختگان
علاوه بر مرکز اسلامی هامبورگ، فعالیتهای زیرشاخههای آن در فرانکفورت، مونیخ و برلین نیز ممنوع شد.
@beheshtium_ir
شهید بهشتی | بهشتیُم
﷽| آلمان «مسجد آبی» را تعطیل کرد! به نقل از الجزیره، رسانههای آلمانی بدون اشاره به جزئیات اعلام کر
﷽| سوالی از فرزند شهید مفتح (امام جماعت فعلی مسجد آبی)
علیرغم مخالفتهای دلوت آلمان با تدبیر آیتالله بروجردی و مردم مسلمان هامبورگ، زمینی در منطقه فوقلاکچری و توریستی در همسایگی دریاچه آلستر خریداری شد. مشکل زمین که حل شد کلنگ مسجد خورد. کجدار و مریز ساختمانی بنا شد و به هر دلیلی امام جماعت، آنجا را ترک کرد و به ایران آمد. سپس سیدمحمد حسینی بهشتی عازم هامبورگ شد و سرپرستی مسجد را قبولدار شد. مسجدی که هنوز آبی نشده بود که هیچ داشت از همان بیرنگ و رویی هم میافتاد. چرا که ساختمان مسجد نیمهتمام مانده بود و در آن منطقه مایه بیآبرویی اسلام و مسلمین شده بود. دولت آلمان هم سخت پیگیر بود تا زمین را به حراج بگذارد. اما آقای بهشتی با پیگیریهای فراوان توانست ساختمان را به بهترین شکل ممکن تمام و مسجدی بنا کند که معروف بشود به مسجد آبی. فعالیتهای استکبارستیزی ایشان نیز مشهود و مشهور است. در کتاب «مسجدآبی» میتوانید مطالعه کنید. ایشان علاوه بر سخنرانیها و سمینارهای ضداسرائیلی و حمایتی از فلسطین و نوار غزه برنامههای عملیاتی نیز تعریف کردند. به طور مثال صندوقهایی نیز تعبیه کردند مخصوص کمک به مردم فلسطین. به دانشجویان و مردمان آنجا توصیه کردند حتما بخشی از حقوق ماهیانهشان را بدین منظور کنار بگذارند. البته که اقدامات شهید بهشتی محدود به همان چاردیواری مسجد نبوده است. کل اروپا آوازه ایشان را شنیده بودند. مشت نمونه خروار تاسیس اتحادیه انجمنهایی اسلامی دانشجویان در اروپا بوده است.
حالا بعد از گذشت ۵۰ سال از آن زمان چه شده است لباس مشکیپوشان نظامی به راحتی میتوانند وارد مسجد آبی شوند و پلمپ کنند؟ آیا مسجد آقابالاسر ندارد؟ بزرگتر ندارد؟ امام ندارد؟ چه شد که دکتر بهشتی علیرغم همه مخالفتها و مانعتراشیهای دولت آلمان توانست مقابله کند و مسجد را سراپا و فعال و آبی نگه دارد اما آقای دکتر مفتح -فرزند ش*هید مفتح- (امام جماعت فعلی مسجد) نه؟!
پ ن: این سوال را واقعی پرسیدیم. قصد گوشه و کنایهزدن هم نداریم. از ایشان استدعا داریم پاسخ بدهند.
#یادداشت
@beheshtium_ir
https://www.instagram.com/p/C97uHu_INNd/?igsh=MW1scGlkMWdlM3ZhdA==