🔹علامه حسن زاده آملی:
آیتالله حسن رمضانی میگفت: چندین سال قبل، دانشگاه قم برای تجلیل از مقام حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها گردهمایی تشکیل دادند و از من خواستند که واسطه شوم و حضرت استاد علامه حسن زاده آملی را برای این مجمع دعوت کنم.
معمولا حضرت استاد به خاطر کسالت و اشتغالات فراوانشان این دعوتها را قبول نمیکردند، اما وقتی این مساله را مطرح کردم با کمال صفا و صمیمیت و تمام وجود، سریعا قبول کردند.
حتی به مسئولین آنجا تماسی نگرفتیم که وسیلهای برای حضور استاد در مراسم بفرستند. خود ایشان به محل جلسه تشریف آوردند و به محض حضور در مجلس، جلسه منقلب شد و قرار نبود ایشان سخنی بگویند، اما اصرار مسئولین و دیگران ایشان را به حرف آورد و جملهای که با تمام وجود فرمودند و ابراز کردند و همه را منقلب کرد این بود: «اگر برای من ممکن بود و مواجه با مشکل نمیشدم برای تجلیل از شخصیتی مانند فاطمه معصومه سلام الله علیها این مسیر را سینهخیز میآمدم!»
همچنین علامه میفرمود: «ما امامزاده زیاد داریم و خود موسی بن جعفر علیهماالسلام فرزندان زیادی داشتند، اما کدام یک از ایشان مانند فاطمه معصومه (س) درخشید و منشأ خیرات و برکات شد و باید یک مقام ثبوتی باشد که این مقام اثبات رقم خورده باشد و ای کاش من میتوانستم در این مسیر اینطور به محضر شما تشرف پیدا کنم.»
🔸آیت الله شیخ عبدالکریم حائری:
آمدن مرحوم آیت اللّه العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری مؤسس حوزه علمیه به قم و عزم به اقامت در آن شهر بر اثر استخاره ای بوده است که در کنار حرم فاطمه معصومه(س) و با توسّل به آن حضرت انجام داده و در نتیجه آیه ای آمده که ایشان را موظف به ماندن و جمع کردن علماء و فضلا نموده است و خلاصه در آن جریان هدایت ویژه ای در پرتو عنایت آن حضرت شامل حال ایشان شده است.
🔹آیت الله بروجردی:
در رابطه با اقامت آیت اللّه بروجردی در قم باز می توان به توجه حضرت معصومه اشاره کرد بدین ترتیب که ایشان در اواخر سال 1363 هـ.ق مبتلا به بیماری می شوند و مقرر می گردد در تهران جراحی کنند و هنگامی که به قصد معالجه از بروجرد خارج می شوند، وضع مزاجشان رضایت بخش نبوده و تقریباً در بیهوشی به سر می بردند تا اینکه یک مرتبه در دل شب چشم گشوده چراغهای قم را مشاهده می کنند، از همراهان می پرسند؟ اینجا کجاست، عرض می کنند قم است جذبه روحانی و کششی معنوی ایشان را به خود مشغول می کند و تصمیم می گیرند پس از بهبودی بقیّه عمر را در این آستان مقدّس بگذرانند و بالأخره ایشان به برکت حضرت فاطمه معصومه شفا می یابد و بعد از آنکه سلامتی خویش را باز می یابد به قم آمده و آن تحوّل عظیم علمی و فرهنگی را در حوزه بوجود می آورد.
🔸آیت الله خامنه ای:
یکی از امتیازات بزرگی که شهر قم دارد، این است که بر گرد مضجع شریف یکی از برگزیدگان اهل بیت (ع) حضرت معصمه (س) بنا شده است.
🔹آیت الله مکارم شیرازی:
به عقیده من، بهترین چیزی که میشود درباره آن حضرت گفت، آن جاذبهای است که برای تشکیل حوزه علمیه در جوار قبر مبارک آن حضرت بوده و هست.
🔸آیت الله صافی گلپایگانی:
قمیها به واسطه حضرت معصومه(ع) به بهشت میروند.
♨️ #سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
http://eitaa.com/beheshtzendegi
فرزند باعث آرامش وعاملی برای دوری از وحشت و تنهایی است
🔰امام صادق (ع) در سفارش به فردی که پس از سالها ازدواج صاحب فرزند نشده بود،
👈فرمود: زمانی که یکی از شما فرزند دار شدنش دیر شود، باید بگوید: اللَّهُمَّ لَاتَذَرْنِی فَرْداً وَحِیداً وَحْشاً، فَیَقْصُرَ شُکْرِی عَنْ
تَفَکُّرِی، بَلْ هَبْ لِی أُنْساً وَ عَاقِبَةَ صِدْقٍ ذُکُوراً وَ إِنَاثاً، أَسْکُنُ إِلَیْهِمْ مِنَ الْوَحْشَةِ وَ آنَسُ بِهِمْ مِنَ الْوَحْدَةِ وَ
أَشْکُرُکَ عَلى تَمَامِ النِّعْمَة؛
🙏خدایا! مرا تنها و وحشت زده نگذار تا سپاسگزاریم از تدبیرم کمتر شود؛ بلکه محل اُنس و جانشینی درست از پسران و دختران را به من ببخش که ازوحشت به اینان انس گیرم وازوحدت با آنان آرامش یابم و به هنگام کامل شدن نعمت، تو را سپاس گویم.
#فرزند_آوری
🌷قلب خانواده
http://eitaa.com/beheshtzendegi
🌸 تأثیر نماز مطلوب در حفظ پیکره دین
از اینجا اهمّیّت نماز هم معلوم میشود. خود ماها بِاَشخاصِنا،(فرد فرد ما) احتیاج داریم به اینکه به نماز با یک نگاه دیگری نگاه کنیم. البتّه خب، بحمدالله شماها همه از فکر برخوردارید، از منطق، از آشنایی با معارف الهی و دینی؛ بنده برای تذکّر به خودم عرض میکنم؛ ماها، عموم مردم، آنچنانکه باید و شاید، همچنان قدر نماز را نمیدانیم. نماز به معنای واقعی کلمه عمود دین است؛ معنای عمود این است که اگر نبود، سقف فرو میریزد؛ بنا شکل بناییِ خود را از دست میدهد؛ نماز این است. بنابراین پیکرهی عظیم دین متوقّف است به نماز. کدام نماز میتواند این پیکره را حفظ کند؟ آن نمازی که دارای خصوصیّات مطلوب خود باشد: قُربانُ کُلِّ تَقیّ،(کافی، ج ۳، ص ۲۶۵؛ «[نماز] نزدیککنندهی هر متّقی [به خدا است]») ناهی از فحشا و منکر، نمازی که با ذکر همراه باشد؛ وَ لَذِکرُاللهِ اَکبَر؛(سورهی عنکبوت، بخشی از آیهی ۴۵؛ «... و قطعاً یاد خدا بالاتر است...») این ذکری را که در درون نماز است، هم باید عمل کنیم، هم باید ترویج کنیم.
🔸 بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با ائمه جماعات مساجد استان تهران، 1395/05/31
🕋🕋🕋🕋🕋
کانال رسمی معاونت جامعه و مردم
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
http://eitaa.com/beheshtzendegi
چند تا قلب برای امام زمانت شکار کردی؟!
چَندتامون غصه خورِ امام زمانیم؟!
رفقا! تو جنگ، چیزی که بین شهدا جا افتاده بود این بود که میگفتن امام زمان! درد و بلات به جون من!!
پای کار امام زمانت باش.
بچهها! اگه آدم بشید، گریه کنید، توسل کنید، مراقبت کنید؛ میرسیم به نقطه ظهور؛ میرسیم به نقطه امام زمان علیهالسلام. چون آقا لَنگِ آدما نیست که بیان، آقا یه جا وایساده میگه بیا! ما باید بِکِشونیم خودمونو برسونیم به اون بالای قلّه.