بجای پرداختن به عظمت اربعین و گسترش زندگی فرهنگ اربعینی
داریم سر دو سه تا توییتی که از افرادی مثل فوتبالیست ها و سلیبریتی ها پخش شده
کل فضای مجازی رو اختصاص میدیم به یه خانمی که طبق کلیپ ها مشخص هست چجوری فوت کرده
چقدر ما رو زمین دشمن بازی می کنیم
بابا یبار نشده یه اتفاقدرست و قشنگی بیفته و ما اونا رسانه ای کنیم
موشک هامون پایگاه های آمریکایی رو زدن،
رسانه ها در مورد هواپیمای اوکراین حرف زدن😏
اربعین به این عظمتی رو همه ی عالم دارن زیر سوال می برند
بعد رسانه ها به مرگ یه خانم گیر دادن😏
و هزاران نمونه ی دیگه ای که اتفاق افتاده و متاسفانه ماها تو زمین دشمن بازی خوردیم
امروز فرمایش های امام جامعه رو حتما گوش کنید متوجه میشید✅
darya-shode-sarab1.mp3
6.07M
دریا شده سراب صحرا پر از غبار
بوسه نزن به مشک ای اسب بی سوار
حرم بیقرار و شریعه پر از آب
نوامیس حیدر همه در تب و تاب
نه صبر و قراری نه پشت و پناهی
نه سقا نه مشکی بمیرم الهی
یا عباس خودم منت تو میکشم این بار
نکش منت این مشک رو علمدار
فدای سرت انگار نه انگار
یا عباس خودم منت تو میکشم این بار
نکش منت این مشک رو علمدار
دست تو روی خاک خون تو روی مشک
با گریه میکشم تیر از گلوی مشک
زمین گیر شدی ای علمدار لشکر
زمین خورده یعنی من بی برادر
تو از حال و روزم خبر داری یانه
تو رفتی نگفتی برادر داری یا نه
یا عباس تو غرق اشکی ومن غرق آهم
به دستای تو خشکیده نگاهم
حلالم کن علمدار سپاهم
یا عباس خودم منت تو میکشم این بار
نکش منت این مشک رو علمدار
فدای سرت انگار نه انگار
پشت منو شکست اشک خجالتت
این نهر جاری از رگ های غیرتت
تو رو دوره کردند کمین خوردی عباس
بمیرم با صورت زمین خوردی عباس
اگه تیر به مشک و به چشمت نمی خورد
حسین از خجالت کنارت نمی مرد
یا عباس نمیشد یه نفس از من جدا شی
میخوام دنیا نباشه تو نباشی
می ترسم آخرش از هم بپاشی
یا عباس خودم منت تو میکشم این بار
نکش منت این مشک رو علمدار
فدای سرت انگار نه انگار
یا عباس یا عباس یا عباس یا عباس ....
یا عباس جی بالماء لسکینا
#اربعین
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب اسلامی در مراسم عزاداری دانشجویان بهمناسبت اربعین حسینی علیهالسلام:
👈🏻 سفارش قرآنیِ تواصی به حق و تواصی به صبر دستورالعمل اساسی برای همیشه ما است
▫️ در اربعین سید و سالار شهیدان، حسینیه امام خمینی(ره) میزبان هیئتهای دانشجویی بود و دانشجویان عزادار در حضور رهبر انقلاب اسلامی همنوا با زائران کربلای معلّی یکپارچه ندای «لبیک یا حسین» سر دادند.
📝 در پایان مراسم عزاداری، حضرت آیتالله خامنهای در سخنانی دلهای پاک و مؤمن جوانان را موجب کیفیتبخشی به دعا و موعظه و افزایش هدایت الهی دانستند و گفتند: مراسم اربعین که پرچم بلند حضرت سیدالشهداء است امسال با شکوهتر و معظّمتر از هر دوره دیگری در تاریخ برگزار شد.
🔹 رهبر انقلاب، حادثه معجزهآسای راهپیمایی اربعین را نشانه اراده پروردگار برای برافراشتهتر کردن پرچم اسلامِ اهلبیت خواندند و افزودند: این حرکت با هیچ سیاست و تدبیر بشری قابل تحقق نیست و این دست خدا است که با این جلوه عظیم بشارت میدهد راه پیش روی ما روشن و پیمودنی است.
ایشان، جوانان را به قدر دانستن دوران جوانی و اهتمام ویژه به هیئتهای حسینی توصیه کردند و گفتند: هیئتها هم باید یاد اهلبیت را زنده نگه دارند هم مرکز و پایگاه تبیین حقایق باشند.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به تلاشهای بیوقفه بدخواهان و رهزنان حقایق بر ضد حوادث مهمی همچون راهپیمایی شورانگیز اربعین، همگان را به وظیفهشناسی سفارش و خاطرنشان کردند: دو جمله حیاتی و جاودانی قرآن یعنی تواصی به حق و تواصی به صبر برای همیشه و بخصوص برای امروز ما یک دستورالعمل اساسی است.
🔹 ایشان، صبر را به معنای پایداری، ایستادگی، خسته نشدن و خود را در بنبست ندیدن دانستند و خطاب به جوانان عزیزِ هیئتی و قرآنی گفتند: هم خودتان راه حق را بروید هم تلاش کنید با منوّر کردن محیطهای گوناگون از جمله دانشگاه به رنگ خدا، دیگران نیز به این راه هدایت شوند.
▫️ همچنین در این مراسم، حجتالاسلام عالی در سخنانی، لازمه ظهور منجی عالم بشریت را ایجاد آمادگی و استعداد عمومی در امت اسلامی دانست و گفت: زیارت اربعین که امروز به نماد همگرایی مؤمنان و اجتماع عظیم حقطلبان تبدیل شده است، بستری بینظیر برای تربیت جمعی جامعه اسلامی و تحکیم پیوندهای مؤمنین و ایجاد آمادگی برای ظهور است.
▫️ در این مراسم، آقای محمد کاویان زیارت اربعین را قرائت کرد و آقای میثم مطیعی نیز به مقتلخوانی و مرثیهسرایی پرداخت.
🏷 #از_تبیین_تا_قیام | #اربعین
💻 Farsi.Khamenei.ir