eitaa logo
دانشجوی مشروطی
3.7هزار دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
7هزار ویدیو
111 فایل
بهزاد زارع فعال سیاسی و فرهنگی دانشجوی مشروطی دانشگاه شهادت @behzad_zare
مشاهده در ایتا
دانلود
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥خیلی عادت ندارم از این ویدئوها در کانال بگذارم اما از شما دعوت میکنم این ویدئو را تا انتها ببینید داستان فردی است که در آستانه اعدام بوده خودش تعریف میکند: من را به انفرادی منتقل کردند بعد در جریان قرار گرفتم که زمان اعدام رسیده یک روحانی آمد و گفت : دو رکعت نماز بخوان ، حرف هایی اساسی به او زدم...... رفت وسط شب بیدار شدم ، ترسیدم گفتم : بگذار به امام رضا بگویم اگر هستی کمکم کن تمام شد رفتیم پای چوبه ی دار نمی دانستم دهه ی کرامت است دیدم خادم ها پرچم امام رضا آوردند بردند پیش خانواده ی اعدامی البته من میدانستم امام رضا برای من آمده 💔
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️این همون فرشید است! 💥خاطره جالب یک زندانی از حجت الاسلام رئیسی در زمان حضور در قوه قضاییه ویدئوی قبلی که ریپلای کردم را ببینید تا داستان تکان دهنده این هم وطن که تا اعدام رفت را بهتر بدانید....!!!
💥فرق میکند عزیزم! 🔺یکی از شدت خستگی...! 🔺یکی از شدت بیکاری و عیش ...! ☝️همین عکس برای این روزهای انتخابات و چه بسا ۴سال آینده کافیست که به یاد داشته باشیم فرق می کند به چه کسی رأی بدهیم...!!!
گربه برای رضای خدا موش نمیگیره! مدت ها از دور اطلاع رسانی برای مردم عادی خارج شده بود. تنها راه احیای آن ادعای درآمدزایی بود که با مذاکرت محرمانه با تلگرام انجام شده است. بازی نتیجه این ترفند است! @twtenghelabi ✍ در حالی که آنها در حال طراحی و توطئه هستند ما در حال جنگ با یکدیگریم. ایرانی ها را دارند سوق می دهند به سمت تلگرام ، جایی که خارج از کنترل و نظارت داخلی است. مقصودشان چیست؟
ماجرای بازی همستر و کشاندن افراد به تلگرام ➖بنظر شما در این مقطع نزدیک به انتخابات، تلگرام به کمک افراد خارج‌کشور دلسوز ما شده‌اند که صرفا با ضربه‌زدن روی نمایشگر دستگاه به ما سکه‌ و ارز مجازی رایگان بدهند ضمن اینکه قیمت هر سکه و نحوه برداشت و فروش آن هم هنوز مشخص نشده. خیلی از کانال‌های تلگرامی با وعده‌های غیرواقعی مردم رو به بستر این پلتفرم کشانده‌اند که با توجه به غیرمنتظره بودن و ماهیت مبهم آن بویژه در این شرایط بنظرم بیشتر به یه کلاهبرداری یا کار تبلیغاتی شبیه است معتقدم انگیزه کشاندن افراد کشور در این فضا نه پول و درامد بلکه جنبه‌ها و ابعاد سیاسی و اجتماعی است. در کنار مطلب بالا آسیبهای زیر را هم اضافه کنید: ۱. نصب صعودی فیلترشکن‌ها و سودجویی صاحبان آن. ۲. اتلاف عمر ۳. استهلاک گوشی‌های موبایل ۴. هزینه زیاد مصرف اینترنت ۵. آسیبهای جسمی و روانی بنظر میرسه الگوریتم تلگرام داره با ترفندهایی انتخابات رو مهندسی میکنه تا سرانجام جریان غربگرا و اصلاح‌طلب در ایران پیروز شوند و در قدرت بماند. با پول و سرگرمی پروژه رو شروع کرده‌اند شاهد پدیده‌های جدیدی در جنگ ترکیبی علیه کشورمان هستیم. در این میان نقش وزارت ارتباطات و مرکزملی فضای مجازی حائز اهمیت است. متاسفانه بخاطر اهمال و ترک‌فعل‌های این نهادها باید در آینده شاهد هزینه‌های بیشتری در این بسترها باشیم.
🌹 *یادآوری نماز واعدنا... برای جاماندگان* 💥از *امشب اول ماه ذيحجه* تا شب دهم در هرشبى دورکعت نماز مستحب است در *ميان نماز مغرب و عشاء* در هر رکعتى حمد و قل هو الله يک مرتبه و آيه شريفه *وَ واعَدْنا مُوسى ثَلثينَ لَيلَة وَ اَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ ميقاتُ رَبِّه اَرْبَعينَ لَيلَة وَ قالَ مُوسى لاَِخيهِ هرُونَ اخْلُفْنى فى قَوْمى وَ اَصْلِحْ وَ لاتَتَّبِعْ سَبيلَ الْمُفْسِدينَ* را بايد خواند. پس چون کسى اين نماز را به اين کيفيت بجاآورد شريک خواهد بود در ثواب حاجيان اگرچه حج نکرده باشد...! التماس دعا🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ احمدی نژاد سال ۱۴۰۰: تاریخ بداند که من در این گناه بزرگ(انتخابات) مشارکتی نداشتم و رای نخواهم داد 🔹 پ ن : تاریخ بداند که احمدی نژاد سال ۱۴۰۳ برای کاندیدا شدن در گناه بزرگ ثبت نام کرد😏😁
🟢 ‏جوانان مجاهد فلسطینی 🔸 «وَلِلَّهِ الْعِزَّةُ وَلِرَسُولِهِ وَلِلْمُؤْمِنِينَ وَلَـٰكِنَّ الْمُنَافِقِينَ لَا يَعْلَمُونَ ﴿المنافقون، ٨﴾؛ و حال آنکه عزّت مخصوص خدا و رسول و اهل ایمان است (و ذلّت خاصّ کافران).» ♦️ بدون پاست اما بال‌هایش بلند و گشوده است.
وقتی زاکانی خواب مفسدان دانه‌درشت و صاحبان قدرت را آشفته کرد! 🔹نگاهی به کارنامه پربار علیرضا زاکانی در مبارزه با فساد دانه‌درشت‌ها
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین کسی که انحراف را در دقیقه اول تشخیص داد. الله اکبر باین بصیرت خدایا ممنونت هستیم ما را دراین وادی پیچیده بدون ولی تنها رها نکرده ای. تا اخر ببینید زیباست.
49.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️سخنرانی حاج اکبر آقا امیرپور جانشین طلاعات و عملیات لشکر ۳۲ انصار الحسین (ع) در جمع بچه های اطلاعات لشکر پس از شهادت علی آقای چیت سازیان و سخنان کوتاه شهید هادی فضلی در فراق علی آقا و...!!! 😭😭😭😭😭 ✅ یادش بخیر کجا رفت این جمعهای مخلص وباصفا !!! 🌴🌹🌴🌹
انتخابات وخطر پیروزی جریان غربگرا.mp3
14.18M
سخنران: حجت‌الاسلام والمسلمین ؛ موضوع: ریاست جمهوری و خطر پیروزی جریان ؛ زمان: شب شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۸،بعد از نماز عشاء؛ مکان: شهرک ایثار، جنب میدان ایثار، حسینیه مسجد قمر بنی‌هاشم(ع). انتقاد و پیشنهاد: https://abzarek.ir/service-p/msg/1334191 🌱🆔 •┈┈••••✾•🌿🌹🌿•✾•••┈┈• 🕌 حسینیه مسجد جامع حضرت قمربنی هاشم علیه السلام. https://eitaa.com/sokhanraniha_kutahvatulani