📝📝📝سکولارهای ایرانی ومرجعیت نجف
✍ #عبدالله_گنجی
....
....
آیتالله العظمی سیستانی از جهت هویت
ملی یک ایرانی است، در عین حال فقاهت و مرجعیت تشیع فاقد مرز و جغرافیاست. نه آیتالله سیستانی حصر در جغرافیای عراق است و نه مراجع قم حصر در فلات ایران. هیچ کس تاکنون نشنیده است که آیتالله سیستانی با تشکیل مردمسالاری دینی در ایران مخالفت داشته باشند یا به اندیشه سیاسی امام تعرض و انتقاد کنند. همانگونه که از ایشان ندیدهایم بر تشکیل نظام دینی در عراق اصرار ورزد، مشاهده نشده است که روی سکولارها و غربگراهای ایرانی و عراقی حساب ویژه باز کند.
طبیعتاً عراق اشغال شده با اکثریت نسبی – نه مانند ایران- استعداد نظام سیاسی از نوع جمهوری اسلامی ایران را ندارد و هرگونه توقع دراینباره سهلاندیشی است. بدون تردید حضرت ایشان برای همه ایرانیان محترم و عزیز است، اما برای اصلاحطلبان پیشرو از تهران تا لندن نه در ابعاد فقاهت و مرجعیت یا سلوک معنوی که در بعد سیاسی جذابیت ویژهای دارد. چرا سلوک سیاسی ایشان را میپسندند و به آن غبطه میخورند و با مثالآوری از تصمیمات وی به نظام کنایه میزنند؟
برای پاسخ به این سؤال ابتدا به این عبارت شخصیت امریکایی که در دهه ۸۰ به ایران آمد و جمعبندی خود از تحولات سیاسی ایران را در کتاب «دوام خمینی» به رشته تحریر درآورد، توجه فرمایید تا تقریب ذهن به پاسخ تسهیل شود: «کسانی که در دهه ۶۰ خود را بهترین یاران آیتالله خمینی میدانستند، در دهه ۷۰ برای بازگشت دوباره به قدرت تصمیم به تغییر ۱۸۰ درجهای ایدئولوژیک گرفتند و به مروجان غرب و لیبرالیسم تبدیل شدند. برخی نقطهنظرات آیتالله خمینی را بزرگ و برخی را به کلی نادیده گرفتند.» راز این علقه و غبطه ویژه به حضرت آیتالله سیستانی در همین عبارت نهفته است. یعنی لیبرالها و سکولارها، حضرت آیتالله را سکولار فرض کردهاند و به همین دلیل احساس قرابت میکنند. این جماعت از جهت تاریخی و اجتماعی برایشان پرهزینه است که بر امام بتازند، اما با برجسته کردن سلوک سیاسی آیتالله سیستانی نوعی شورش مستتر علیه امام را به جرم طرح اسلام سیاسی رقم میزنند. طبیعی است که کنش سیاسی حضرت آیتالله سیستانی به دلایل مختلف از جمله ساختار دینی و قومی عراق به سمت تشکیل حکومت دینی نمیرود، اما مثالآوری از نوع تعاملات آیتالله سیستانی با سیاست و حکومت با هدف هجو اندیشه سیاسی امام است. به این دلیل که امام فرمود: «والله قسم اسلام همهاش سیاست است. نمازش، حجش، صومش و خمسش و...». ابراز ارادت به آیتالله سیستانی صرفاً بر باور سکولاریسم این جماعت استوار است و گرنه بخشی از آنان نه مقلد کسی هستند و نه اصلاً به واجبات اعتقاد دارند و به قول منتجبنیا و محمد هاشمی اصلاً نماز نمیخوانند.
قطببندی و صفآرایی تصنعی قم- نجف با نگاه سیاسی نیز بر همین اساس تئوریزه میشود وگرنه ارادت مقام معظم رهبری و دیگر مراجع معظم تقلید در ایران به حضرت آیتالله سیستانی روشن و بدیهی است. شاه هم برای برجسته کردن حوزه نجف مقابل قم با گسیل نامه تسلیت درگذشت آیتالله بروجردی به مراجع نجف دنبال جابهجایی مرجعیت حوزه بود، اما موفق نشد. جذابیت ورود پاپ و غبطه ناگفتنی: کاش به ایران میآمد نیز از همین جنس است. این جماعت با نگاه بروندینی مسائل درون دینی را تحلیل میکنند و ملاقات این دو شخصیت دینی به این دلیل برایشان تیتر یک رسانه میشود که آن را ملاقات سکولاریسم – سکولاریسم برداشت میکنند. باور کنید اگر فرضاً حضرت آیتالله سیستانی به تهران بیاید و با رهبری دیدار کنند، اصلاً برایشان جذاب نیست، چرا؟ چون یک طرف ملاقات پرچمدار اسلام سیاسی است و حتی ممکن است آیتالله سیستانی را متهم به گرایش به حکومت دینی کنند. فهم آنچه به رشته تحریر درآمد، سخت نیست، میتوان توئیتها، نوشتهها و جهتگیریهای رادیکال / پیشروها را در همین روزها رؤیت و تحلیل کرد، آنگاه خواهید فهمید که حسنی که این جماعت در حضرت آیتالله سیستانی میبینند، این است که راهی را که امام رفت به هر دلیل انتخاب نکرد. منازعه «اسلام سیاسی» و «سکولاریسم» اساس حب و بغض، مثالآوری، کنایه و قیاس این جماعت با هدف تخفیف آورده امام در عرصه سیاست و حکومت است. دنبال دلیل دیگری نگردید.
...
....
🆔 @Bahrami_Mashouf
30.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ء🎥FATFیا خودتحریمی!
#FATF
______________________
🔷 صفحات رسمی دکتر #علیرضا_زاکانی در پیام رسانها:
🆔 @arzakani
بله| سروش |تلگرام | توییتر | اینستاگرام
https://eitaa.com/joinchat/2833448964C0243b18f10
هوالهادی
🔹 پیام اصلی بعثت چه بود ؟🔹
🔻 اواخر قرن بیستم محصول همه مکاتب بشری به بار نشست و ایسمهای غربی در هیبت به اصطلاح ابرقدرتی بنام امریکا و ایسمهای شرقی در هیبت به اصطلاح ابرقدرتی بنام شوروی ظاهرشدند، و هرکدام از این دو قطب در تکاپوی گسترش سلطه خود در رقابت و تنازع تسلیحاتی قرارگرفتند !
💥 در اوج جنگ سرد که این دو قدرت تمام دنیا را بین خود تقسیم کرده بودند و برای گسترش قلمرو سلطه خود در حال شاخ و شونه کشیدن بودند و دین بویژه اسلام به شیئ مقدسی تبدل شده بود که بشر بخاطر حفظ تقدسش فقط باید آن را در طاقچه خانه اش قرار میداد تا آسیب نبیند. در این شرایط مردی با دست خالی در قم گوشه ای از ایران دَم از حکومت اسلامی زد !
❇️ ظاهراً برای خیلی ها عجیب بود حتی از داخل حوزه های علمیه نیز بعضی ها میگفتند دین نباید در سیاست دخالت کند! و حکومت کجای اسلام آمده و...؟
✅ امام در پاسخ آنها استدلالهای روشنی آوردند که « دین برنامه هدایت بشر از صفر تولد تا صد سعادت است و اگر مبنای اسلام قرآن و روایات است، اکثریت آیات قرآن و روایات احکام و دستورالعملهای سیاسی و اجتماعی هستند که لازمه تحقق وعمل به آنها حکومت است و... »
امام استدلال کردند که « آن اسلامی که مخالف ورود به سیاست و اجتماع است اسلام استکباری، اسعماری و استثماری است» و بعد از انقلاب فرمودند : « اینها همه شعباتی از اسلام آمریکایی است »
امام اسلامی را که خود باز تعریف کرد « اسلام ناب محمدی صل الله علیه وآله» نامید !
❇️ برای خیلی ها سئوال شد که امام چرا فرمودن اسلام ناب محمدی (ص) ؟
✅ پاسخ این سئوال در کنش و واکنش دو ابرقدرت شرق و غرب به نهضت امام و تطبیق آن با کنش و واکنش امپراطوریها در صدر اسلام است
✅ ابرقدرت غرب به سرکردگی آمریکا با ابرقدرت شرق به سرکردگی شوروی در اوج رقابت تسلیحاتی بودند و مدام برای گسترش قدرت خود به همدیگر چنگ و دندان نشان میدادند اما در یک نقطه با هم اتفاق نظر پیدا کردند و آن مقابله با انقلاب اسلامی بود !
❇️ از ابتدا و قبل از پیروزی انقلاب دو قدرت شرق و غرب تمام توان خود را برای خفه کردن آن در نطفه بکار گرفتند و پس از پیروزی انقلاب هم در تمام توطئه ها علیه ج.ا.ا با هم هماهنگ بودند تا اینکه شوروی از هم پاشید و آمریکا همچنان به این خصومت ادامه میدهد و...!
✅ چرا ابر قدرتهایی که با هم دشمن بودند و همه جا رقیب هم بودن دریک نقطه با هم رفیق شدند و آن ائتلاف برای مقابله با انقلاب اسلامی است؟
❇️ در صدر اسلام دو امپراطوری ایران و رُم مانند دو ابرقدرت این زمان با هم درگیر جنگ و نزاع بودند اما با بعثت پیامبر خاتم (ص) بین امپراطوری ایران و رُم نامه هایی رد و بدل شد مبنی بر اینکه « فعلاً باید جنگ را متوقف کنیم چرا که خطر بزرگتری هر دوی ما را تهدید میکند! »
✅ پیام اصلی اسلام و بعثت پیامبر خاتم (ص) چه بود که آنروز و امروز قدرتهای متخاصم را کنارهم قرار میدهد؟
❇️ حقیقت این است که حیات قدرتها در سلطه و سواری گرفتن از ملتها بوده و هست و پیام اصلی اسلام حرّیت انسانهاست و اگر انسانها این پیام را دریافتند و به قدرتها سواری ندهند زمینه ای برای سلطه آنها باقی نخواهد ماند!
❇️ دیروز رهبرمعظم انقلاب در پیام زنده تلوزیونی مثل همیشه به خوبی به این حقیقت اشاره فرمودند:« http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=45225 » معظم له از طرفی همه ما را به اسلام بعنوان نسخه حیات بخش بشر توجه دادند و ازطرفی ریشه دشمنی های امروز قدرتها را به ما متذکر شدند که پیام دین و اسلام و بعثت آزادی و عدالت است و اینها فقط در سایه دین و حکومت دینی قابل تحقق است !
❇️ ویلدورانت در کتاب« لذات فلسفه » مینویسد : « در سال ۱۸۸۱ برای اولین بار در دنیای غرب در مجلس انگلیس حق مالکیت برای زن برسمیت شناخته شد و پیش از این زن در غرب نه تنها حق مالکیت نداشت بلکه خود، مِلک بوده است ... و اینجا هم که حق مالکیت به مادران ما دادند نه برای احقاق حق بلکه برای استفاده از نیروی کار ارزان در صنعت و کشاورزی و ... است »
در حوزه سلامت و بهداشت هم تاریخچه ضرورتهایی همچون حمام و سرویس بهداشتی و...در غرب محدود به همین دو سه قرن اخیراست !
✅ چرا باید غرب با چنین گذشته ی تاریکی برای جوامع اسلامی نسخه آزادی و حقوق زن و...بپیچند؟
❇️ امروز که کمی غبار غفلت ملتها کنار رفته و از طرفی کفگیر همه ایسمها به ته دیگ خورده و بشریت تشنه شنیدن حقیقت است و از طرفی جمهوری اسلامی بعنوان تجربه نسبتاً موفق الگوی حکومت دینی درخشیده ، و متاسفانه بعلت غفلت ما، دشمن طبق معمول با اعجاز رسانه ای سعی دارد نماد اسلام و تمدن اسلامی را آن جاهلی معرفی کند که کتاب هاریسون را به آتش کشید و... !
#بعثت_نسخه_حیات_بخش_سعادت_بشر
بهزادزارع
دانشجوی مشروطی دانشگاه شهادت
@daneshjumashruti
♦️ به مناسبت سفر پاپ به عراق، گذری بر مناظره خواندنی #فیدل_کاسترو با #پاپ ژان پل دوم
🔹 پاپ ژان پل دوم پاپ اسبق کاتولیکهای جهان در سال ١٩٩٨به #کوبا سفر كرده بود.
در این ملاقات پاپ ژان پل دوم از باب ارشاد و نصیحت به فیدل کاسترو گفت:
" آیا شما به کلیسا ایمان دارید؟!
فیدل با زیرکی جواب داد:
" آیا شما خود به خداوند ایمان دارید؟! "
پاپ که از این پاسخ جا خورده بود چند لحظه سکوت کرد و گفت: "مردم عادی به خداوند ایمان دارند، چطور ممکن است من در مقام جانشین عیسی مسیح به خدا ایمان نداشته باشم؟"
سپس کاسترو گفت:
"خیالم راحت شد زیرا به خاطر سکوت شما در برابر تجاوزات نظامی امریکا درگوشه و کنار جهان و کشتار انسان ها و نشان ندادن واکنش در برابر این جنایات و عدم حمایت از مظلومین جهان تصور می کردم شما بی خدا هستید!"
🔹 پاپ که از سخنان کاسترو برآشفته شده بود و این عبارات را توهین به خود و پیروان کلیسایِ کاتولیک تلقی می کرد خواست جلسه ملاقات با کاسترو را ناتمام ترك كند
اما کاسترو او را به تحمل و نشستن دعوت کرد و خطاب به او گفت:
"اگر شما خود را نماینده عیسی مسیح در زمین میدانید و معتقد هستید میلیونها نفر در جهان پیرو دارید و بسیاری از رهبران جهان و از جمله رئیس جمهور آمریکا و مقامات این کشور به شما ایمان دارند و جایگاه شما را تقدیس می کنند، از آنها بخواهید هزینه های جنگی را کنار گذاشته و در مبارزه با فقر و نجات انساندها به کار بگیرند!"
🔹 پاپ جواب داد:
" کلیسا در سیاست دخالت نمی کند!"
و در اینجا کاسترو تیر خلاص را شلیک کرد و خطاب به پاپ گفت:
اگر کلیسای کاتولیک با میلیونها نفر پيرو در سیاست دخالت نمیکند و کاری به سرنوشت مردم و بلایی که امپریالیسم غرب و سرمایه سالاران بر سر فقرا و کشورهای جهان سوم می آورند ندارد، پس چنین کلیسایی یک نقش فانتزی و تشریفاتی دارد و چیزی شبیه تشریفات جشن سال نو و یا هالووین و روز شکرگزاری و امثال آن است و چنین کلیسایی چکار به ایمان من دارد؟
البته که من به چنین کلیسایی ایمان ندارم! زیرا اهل تشریفات و مراسم فانتزی نیستم
♦️ پس از این ملاقات پاپ ژان پل دوم(پاپ اسبق) در بازگشت به رم خطاب به خبرنگاران گفت:"اگر چه کاسترو به کلیسا ایمان ندارد، اما به تصور من از انسانهای مورد توجه خداوند است! " / ویژه نامه روزنامه Granma
#آیت_الله_سیستانی
#پاپ
#عراق
#سکولاریسم
نبرد نابرابر 🚩
جناب آقای روحانی این ☝️سیاه نمایی نیست !
این ☝️سنداست !
این ☝️ رو مانمی گیم خرم وزیر راه دولت اصلاحات میگه که هم وزیر آن وزارتخانه بوده وهم اصلاح طلبه !
لطفاً فیلم ☝️رابادقت ببینید !!!
جناب روحانی ورفقایش چرا مردم راگروگان گرفتن تا کشور رادو دستی تسلیم آمریکا کنند ؟!
هوالصادق
🔴 جناب مهاجری!
گرچه شنیدی «دروغ هرچه بزرگتر باورپذیرتر» اما بدان که به کاه دان زدی!
در ضمن، به بزرگانت که تو را آلت دست کردن هم بگو دقت بیشتری بخرج دهند؛ دروغ و اتهام و بی تقوایی هم حساب کتابی دارد و همینطور کیلویی موثر نخواهد شد!
❇️ دکتر #زاکانی که تمام عمر و حتی سلامتی خود را خرج انقلاب کرده و سالهاست از مجلس هم حقوقی دریافت نمی کند و حتی همه می دانند ایشان بخش عمده ای از حقوق هیأت علمی خود را هم در دفتر کارش هزینه می کند و... چرا و چطور ممکن است سرمایه ملّت را در حلقوم دیگران بریزد؟!
🔻 آقای مهاجری!
🔹 اولاً به بزرگانت متذکر شو در طراحی ترور شخصیت های خدوم انقلاب دقت بیشتری بکنند!!!
🔸 ثانیاً درسته حقیری چون تو درد مهم شدن دارد اما بدان راه های آسانتری هم برای مهم شدن هست!
🔹 ثالثاً همه می دانند کسی چون زاکانی که پرچم مبارزه با فساد را برداشته و وارد دهها پرونده بزرگ همچون کرسنت، تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد و قوه قضائیه، جریان انحراف، طبری و تاجگردون و... شده حواسش هم هست که مافیای فساد هر آن ممکنه ملیجکانی چون تو را برای انتقام اجیر کرده باشند؛ لذا چون می داند ورود به چنین محدوده ممنوعه ای چه هزینه هایی دارد پس قبلاً پیه این هزینه ها را به تن مالیده و تو بیهوده آب در هاون نکوب!
✍ #بهزاد_زارع
@daneshjumashruti
🔴 پروژه شیلی سازی (یکی از پروژه هایی که دشمن برای ایران میخواهد اجرا کند)
🔴 بسیار مهم حتما بخونید
🔹در دهههای ۶۰ و ۷۰ میلادی که اوج حکومتها و دولتهای پدید آمده از کودتای آمریکایی در منطقه آمریکایلاتین بود ولی برخلاف خواسته آمریکا، در شیلی رئیس جمهوری مردمی آقای سالوادور آلنده روی کار آمد.
🔹دولتها و نظامیانِ وابسته به آمریکا که از حمایت CIA برخوردار بودند با شعار مبارزه با کمونیسم و مبارزه با شوروی، همه حکومتهای مردمی رو قلع و قمع میکردند، اما استثنائا درشیلی به مشکل برخوردن...
🔹سرنخِ تمامِ کودتا ها و توطئهها هم,طبقِ معمول درسفارت آمریکا بود.
آلنده (رئیس جمهور مردمی) شیلی با آگاهی از این مسئله راههای ارتباطی با سفارت آمریکا رو محدود کرده بود.
🔹او با پشتوانه مردمی به رهبری قدرتمند در منطقه آمریکای لاتین تبدیل شده بود بطوریکه در خودِ ارتش هم ازش حمایت میکردن و کسی را یارای مخالفت با آلنده نبود. در این شرایط تمام راه های کودتا بسته شده بود و آمریکا در این کشور به مشکل برخورده بود.
🔹غربیها هم شیلی رو مثل کوبا از دست رفته میپنداشتند، اینجا بود که سازمان سیا ، با استفاده از عوامل نفوذی خود وارد عمل شد.
🔹سیا با استخدامِ افراد نفوذی و استفاده از جاسوس هایی که در بدنه دولتآلنده داشت، هزینه خدمات را در کشور بالا برد . خدماتی مثلِ هزینه درمان هزینه سوخت هزینه تحصیل هزینه بهداشت هزینه رفت و آمد و... .
🔹هدف آنها ایجادِ قحطی در کشورِ شیلی بود. نفوذیها، برای فقرا صف های طولانی جهت پرداخت کوپنهای غذا و یا یک کاسه سوپ و یا سبدکالا ترتیب میدادند و طی آن افرادی را وارد صفها میکردند تا به آلنده فحاشی کنند.
🔹آنها مرتب به مردم القا میکردند که سایه جنگ بر کشور سایه افکنده. (میگفتند ناوهای هواپیمابر آمریکا در اقیانوس بسمتِ آبهای شیلی حرکت کردند) و خطرِ قحطیها و گرسنگیهای کشنده، بزودی و قریب الوقوع خواهد بود! و تقصیر تمام این بدبختیها به گردن رهبر و اعتقادات ِضد آمریکایی اوست !
🔹نفوذیهای CIA سوبسیدها رو برداشتند و قیمتها لحظه بهلحظه بالاتر میرفت.
آنها رهبری را که در اوج محبوبیت بود مسئول این قحطیها و کمبودها معرفی میکردند. نفوذی ها قیمتِ آب و برق رو بالا بردند و نان و مایحتاجِ مردم در انبارها عمدا از بین میرفت اما بدست مردم نمیرسید. ( وضعیت گمرکات کشورمان اخیرا یادتان هست ؟)
🔹رادیوی اسپانیایی زبانِ آمریکا دلیلِ این مشکلات را آلنده معرفی میکرد ، و به مردم القا میکرد که سیاستهای غلط و ضدآمریکایی او کشور رو به ناکجا آباد برده و مردم اگر خواهان برآورده شدن خواسته های حداقلی برای زنده ماندنِ خود هستند، باید دست از حمایت از آلنده بر دارند !( همان کاری که الان توسط شبکه های آمریکایی و انگلیسی و اسرائیلی و سعودی و ... )
🔹آمریکائیها آلنده و خانواده شو با دروغ، کاسب تحریم معرفی میکردند که از کنارِ تحریمهای اقتصادی آمریکا به ثروتِ هنگفتی رسیدهاند. آنها با انواع و اقسام شیوههای تبلیغاتی رهبر محبوب شیلی را نا کارآمد معرفی میکردند و آلنده را ترور شخصیت مینمودند.
🔹کار بجایی رسید که مردم و انقلابیونِ شیلی به خیابانها ریختند و فریاد میزدند:
*ما عدالت نمیخوایم
*ما آزادی نمیخوایم
*ما برابری نمیخوایم
*ما نان میخوایم تا از گرسنگی نَمیریم...!
🔹مردم با هدایت پینوشه (نظامی شیلیایی که مامورِ سیا بود) به کاخ ریاست جمهوری حمله ور شدند و آلنده رهبر شیلی را سر بریدند. معترضان که روزی حامی آلنده بودند
با چاقو و چوب به رهبرشون هجوم بردن و سرشو از بدن جدا کردن!
🔹دولت مردمی آلنده سقوط کرد و پینوشه(نظامی شیلیایی که مامورِ سیا بود) بلافاصله با کشتاری تاریخی که در شهرِ سانتیاگو به راه انداخت ، قدرت رو بدست گرفت. ابتدا همان مردمی را که سرِ آلنده را بریده بودند کُشت و سپس برای زهرِچشم گرفتن حکومت نظامی اعلام کرد و هزاران نفر دیگه از مردم رو به جوخه های تیرباران سپرد. ( برای ما برنامه لیبی را ریخته اند )
🔹 صد درصد باز هم آمریکا در ایران پینوشه هایی در آستین داره که با توجه به موقعیتِ ویژه ایران، این پینوشه ها دیگه نظامی نیستند و اتفاقا حتی خود نیز اعلام میکنند که سرهنگ نیستند !
ضمنا کسانی را می شناسیم که با خانواده در آمریکا زندگی میکردند ولی به ناگاه وزیر شدند و خیانت هایی کردند که تاریخ خواهد نگاشت
🔹پس مراقب نفوذی ها و پینوشههای زمان باشیم و اجازه ندیم که باز هم آلنده ها رو سر ببرند و دشمن دوباره بر ما سلطه پیدا کند. حالا چه کسانی برای مردم گرانی می تراشند و نارضایتی ایجاد میکنند؟
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi