⭕ به شخصه، سه ایراد جدی در ساختار انتخاباتی ایران، حس میکنم:
1️⃣ باید سامانهای برای ثبت وعدههای انتخاباتی داشته باشیم. «که کسی نتونه وعده الکی بده. همچنین، در پایان دوره، بشه با اون ارزیابیش کرد»
2️⃣ مهلت تبلیغات انتخاباتی در ایران، بسیار کوتاهه. «مجلس، کمتر از ۱۰ روز و ریاست جمهوری، یکماه»
3️⃣ کاندیداها، به رقیب انتخاباتی و حتی ساختارهای حاکمیتی تهمت میزنند «اگر کسی به دیگری تهمت زد، باید ثابتش کنه، وگرنه باهاش برخورد بشه»
🆔ابرگروه کشوری ماپیروزیم ✌️🇮🇷
غمگینم، مثل سرباز اوکراینی که دو سال تو سرما و برف و بوران جنگیده و الان وزیر امور خارجهشون میگه: مناطقی که از دست دادیم اهمیت نداشته!😂
🆔ابرگروه کشوری ماپیروزیم ✌️🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخن قدرتمندان
وزیرخارجهٔ اوکراین: مناطقی که از دست دادیم اهمیت چندانی نداشت!
ناصرالدین شاه: ترکمنستانی که از دست دادیم، اهمیتی نداشت.
محمدجواد ظریف: وسایلی که پلمب کردیم، اهمیت چندانی نداشت.
مدیر مسئول روزنامه شرق: رسالت خبرنگاری که با تیترها نابود کردیم، ضمانت نامه نداشت.
میخائیل گورباچوف: کشوری پهناوری که به فنا دادم، ارزش چندانی نداشت.
فتحعلی شاه قاجار: هفده شهر قفقازی که از دست رفت، اهمیت چندانی نداشت
محمدرضا شاه: من که صد بار گفتم بحرین، ارزش چندانی نداشت.
جرج ششم: هندی که از دست دادیم، ارزش چندانی نداشت.
🆔ابرگروه کشوری ماپیروزیم ✌️🇮🇷
کاش نامزد مجلسی که با وعدهی «آسفالت کردن» میخواد رای جمع کنه، بیاد بگه دقیقا منظورش آسفالت کردن کجاست؟🤔
🆔ابرگروه کشوری ماپیروزیم ✌️🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌کتاب کرایه میکردم و هر جلدش را یک شبه میخواندم...
🆔ابرگروه کشوری ماپیروزیم ✌️🇮🇷
⭕️جمعی از رأی اولیها و خانوادههای شهدا با رهبر معظم انقلاب دیدار میکنند
🔹در آستانه برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، جمعی از رأی اولیها و خانوادههای معظم شهدا، چهارشنبه ۹ اسفندماه ۱۴۰۲ با حضور در حسینیه امام خمینی رحمهالله، با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.
🆔ابرگروه کشوری ماپیروزیم ✌️🇮🇷
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌چه کسی جای شهدا را پر خواهد کرد؟
سردار شهید حاج حسین خرازی
انتشار به مناسبت #سالگرد_شهادت
🆔ابرگروه کشوری ماپیروزیم ✌️🇮🇷
❌به چه کسی رای بدهیم؟!
🔹هرچه به انتخابات مجلس نزدیکتر میشویم، مردم هم این سوال که "به چه کسانی رای بدهیم" را بیشتر، از یکدیگر میپرسند. درباره اینکه بدانید چگونه و به چه کسانی رای بدهید، فکر میکنم بیانات رهبر معظم انقلاب و سبک زندگی و مدیریتشان میتواند چراغ راه باشد.
🔹سعی کنید خردمندان را انتخاب کنید؛ کسانی که از هیجانات و احساسات کاذب به دور باشند. من از انتصاب هایی که امام خامنه ای در حیطه اختیاراتشان و در تمام سالهایی که پس از امام راحل انجام داده اند، این را فهمیده ام که ایشان افراد منعطف، عاقل و صبوری که اهل حاشیه نباشند را برای مدیریت مملکت بیشتر میپسندند.
🔹قاعدتا در انتخابات هم همین است. افراد هیجانی و عجول، هرچقدر هم پاکدست و سالم باشند، اما اگر در کارها تعقل و تدبر نمیکنند، مناسب مجلس نیستند. لذا باید افرادی را انتخاب کرد که علاوه بر برخورداری از سلامت اخلاقی، امنیتی و مالی، دارای سعه صدر هم باشند.
🔹افرادی را انتخاب کنید که باسواد باشند؛ نمایندگانی به مجلس بفرستید که با مستضعفین بیگانه نباشند؛ کسانی را وکیل خود کنید که شهدا را دوست بدارند و با رزمندگان و مدافعان اسلام و وطن مانوس باشند. سوابق اجرایی و مدیریتی نماینده را در نظر بگیرید.
🔹کسانی را که انتخاب میکنید، افرادی باشند که در برابر مردم خاضع اند، پرکار باشند، مسائل کلان ملی برایشان در اولویت باشد. نماینده ای برگزینید که معتقد به اصلاح تدریجی امورات مملکت باشد، نه اینکه فقط سنگ بزرگ بردارد و هیچ وقت نزند! اهل تعامل با اقشار و تفکرات مختلف در کشور باشد.
🔹نماینده ای انتخاب کنید که حاج قاسم و رهبری را دوست بدارد، و از سبک مدیریتی آنها پیروی کند. هم فدایی دین و شریعت، و هم معتقد به همگرایی ملی و تعامل با جریانات مختلف فکری و سیاسی. شخصا کسانی که به اسم انقلابیگری توهین میکنند، تکفیر میکنند، و داد میزنند را نمیپسندم.
🔹اینکه لیستی رای میدهید یا تکی، به خودتان مربوط است. نه کسی میتواند بگوید این بهتر است و نه کسی میتواند آن را ارجح قلمداد کند. گاهی یک چهره شاخص را قبول دارید به لیسش رای میدهید، گاهی هم تشخیصتان این است که جدا جدا انتخاب کنید.
🔹در هر صورت اخلاق مدارها را برگزینید، کم حاشیه های متخصص و کارنامه دار را در لیست خود جا بدهید؛ احزاب و جریان های سیاسی هم برای خود تبلیغاتی دارند که بعضا سالم یا مخرب اند؛ شما به تخریب ها و ادعاهای اثبات نشده توجه نکنید.
🔹انتخابات برای کشور سرنوشت ساز است؛ این سرنوشت را به خواسته های این چهره توییتری و آن سلبریتی اینستاگرامی گره نزنید. انتخابات مهم است؛ انقلاب اسلامی مهم است؛ ایران مهم است؛ ملت مهم است و جمهوری اسلامی حرم است؛ لطفا لطفا لطفا به دور از هرگونه هیجان، احساسات و تعصب تصمیم بگیرید!
🆔ابرگروه کشوری ماپیروزیم ✌️🇮🇷
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تبلیغات یک کامیون برای رأی دادن - تهران❤️
🆔ابرگروه کشوری ماپیروزیم ✌️🇮🇷
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌اقدامی برای حل مشکل مسکن فقط توسط یک #نماینده_مجلس در دو سال اخیر
🔶 این یک دقیقه دست شما را برای تبیین اقدامات نمایندگان پر میکند
❌ حتی یک نماینده میتواند مشکلات را کاهش دهد، چه رسد به ۲۹۰ نماینده!
🆔ابرگروه کشوری ماپیروزیم ✌️🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفتار توهین آمیز صدام حسین با هویدا نخست وزیر شاه
پس از امضای قرارداد الجزایر، امیرعباس هویدا نخست وزیر رژیم پهلوی در سال 1975 به کشور عراق سفری رسمی داشت و با صدام حسین التکریتی ملاقات کرد. رویه مرسوم در چنین دیدارهایی عدم قرار دادن پرچم برای شخص غیرهمتراز است اما در این دیدار رسمی روش دیگری در پیش گرفته شده و صدام حسین بر روی یک صندلی بلند نشست و هویدا را بر روی یک مبل راحتی نشاندند. این تصاویر کوتاه را میبینید.
#جنگ_شناختی
#حافظه_تاریخی
📌 #زاغ_سیاه
🆔ابرگروه کشوری ماپیروزیم ✌️🇮🇷