💧 سی روز، سی قطره از دریا 🌊 (۱)
⏮ سفیه یا عاقل؟! مسأله این است!
📖 وإِذَا قِيلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِي الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ*أَلَا إِنَّهُمْ هُمُ الْمُفْسِدُونَ وَلَكِنْ لَا يَشْعُرُونَ ﴿بقره/۱۲-۱۱﴾
📝و هنگامی که به آنان گفته شود در زمين فساد نکنید مى گويند قطعا ما اصلاح کننده ایم*آگاه باشيد كه آنان مفسِدند ليكن نمى فهمند.
🔸در طول تاریخ افرادی بودند که در جبهه مؤمنین قرار داشتند و خود را مؤمن به مسیر امام حق معرفی کردند اما در باطن ایمان نیاورده و بعد از گذشت مدتی زاویه باطنی، ظاهر گشته و روز به روز این زاویه بیشتر و عمیق تر شده تا اینکه با گفتار و رفتار خود، ادعای سابق خود را تکذیب کرده اند!
🔺جریان انقلاب اسلامی نیز از این قاعده مستثنی نیست، افرادی بودند که در ابتدای راه، انقلابی بودند اما در واقع انقلابی نشدند و در باطن با انقلاب زاویه داشتند و ای چه بسا این اختلاف و زاویه عمدی و مدیریت شده نبوده باشد اما بعد از مدتی و به تدریج این تفاوت خود را نشان داده و آنها را از مسیر اصیل انقلاب دور کرد و از صف اول انقلاب فاصله گرفتند!
▪️کسانی که ذهن و فکر آنها مملو از ایمان و اعتقاد به غرب بود و دانسته یا نادانسته نظام لیبرال دموکراسی را دقیق تر و کاربردی تر از مدیریت انقلابی امامین انقلاب میدانستند.
این عده در واقع، در موضوع اقتصاد، معتقد به کاپیتالیسم، در سیاست معتقد به مدل توسعه غربی، در فرهنگ معتقد به ولنگاری غرب گونه، در امور اجتماعی معتقد به تک صدایی و یکجانبه گرایی و در مجموع تظاهر به انقلاب و آرمان های انقلاب میکردند ولی در واقع نماینده فکری لیبرالیسم غربی و مدافع ارزش های منسوخ و قرون وسطایی بودند که امروز غرب وحشی الگوی تام و تمام این نظام فکری است!
🔺وقتی به این افراد اعتراض میشود که این مسیر فسادآلود دوگانه نه به خیر و صلاح شماست و نه به خیر و صلاح جامعه، ادعا میکنند که ما دنبال اصلاح [اصلاح طلب] هستیم ولی [در خوش بینانه ترین حالت] متوجه نیستند که درست در مسیر عکس ادعای خود حرکت میکنند و منشأ فساد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه و مفسِد حقیقی اند!
✅ جالب اینجاست که این عده علی رغم اینکه شکست عملی نظام فکری غرب را می بینند باز سفیهانه از آن دم میزنند، خود را عاقل و تفکر انقلابی را سفیهانه و ارزش گرای بدون توجه به الزامات عاقلانه میدانند، در حالیکه گرفتاری های امروز در جامعه ما همه و همه نشأت گرفته از این نظام فکری است که سالهای سال با رخنه در مراکز قدرت و تصمیم گیر، به جامعه آسیب زده و فساد ایجاد کرده است [که در آینده ان شاءالله بیشتر در مورد آن خواهیم نوشت]!
💧سی روز، سی قطره از دریا 🌊 (2)
💌 نامه دعوت
📖يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ (183 بقره)
📝در ماه رمضان، مؤمنان با «يا ايّها الّذين آمنوا كُتب عليكم الصّيام» به مهمانى خداوند دعوت شدهاند، و اين مهمانى ويژگىهايى دارد:
1️⃣ ميزبان، خداوند و مهمانان را شخصاً دعوت كرده است.
2️⃣ وسيلهى پذيرايى، شب قدر، نزول قرآن، فرود آمدن فرشتگان، استجابت دعا، لطافت روح، و دورى از دوزخ است.
3️⃣ زمان پذيرايى، ماه رمضان است كه به گفتهى روايات، اوّل آن رحمت، وسط آن مغفرت و آخر آن پاداش است.
4️⃣ چگونگى پذيرايى، شب قدر به گونهاى است كه در آن نياز يك سال مهمانان تأمين مىشود و زمين با نزول فرشتگان در شب قدر مزيّن مىگردد.
5️⃣ غذاى اين ماه، غذاى روح است كه براى رشد معنوى لازم است، نه غذاى جسم. لطف غذاى اين مهمانى، آيات قرآن است كه تلاوت يك آيهى آن در ماه رمضان، همچون تلاوت تمام قرآن در ماههاى ديگر است.
6️⃣اين مهمانى، هيچگونه همخوانى و شباهتى با مهمانىهاى دنيوى ندارد. خداوندِ عالِم و غنى و خالق و باقى و عزيز و جليل، ميزبان انسانهاى جاهل و فقير و فانى و مخلوق و ذليل مىشود و مىگويد: «من دعايتان را مستجاب مىكنم و براى هر نفسى كه در ماه رمضان مىكشيد، پاداش تسبيحى عطا مىكنم».
🍱 پذیرایی ها: در خطبه ی شعبانیه پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله ذکر شده است
📚پرتوى از نور، ص: 45
﷽؛
#روزِ_روزه
💕 امام صادق عليهالسلام فرمودند :
" هرگاه روزه گرفتى ، باید گوش و چشم و مو و پوست تو (و چيزهاى ديگر به جز اينها را نام بردند) نیز روزه بگيرد .
و فرمود : بايد روزی که روزهای مانند روزهاى ديگر تو نباشد ".
#کافےجلد4صفحه87حدیث1
فواید روزه:
عَنِ الامام الصَّادِقِ - عَلَيْهِ السَّلام - قالَ: الصُّومُ يُمِيتُ هَوي النَّفْسِ وَ شَهْوَتَ الطَّبْعِ وَ طَهارَةَ الْجوارِحِ وَ عِمارَةَ الظَّاهِرِ وَ الْباطِنِ وَ الشُّكْرَ عَلي النِّعَمِ وَ الْاِحْسانَ إلي الْفُقَراءِ وَ زِيادَةَ التَّضَرُّعِ وَ الْخُشُوعِ وَ الْبُكاءِ... .
امام صادق - عليه السلام - فرمود:
1️⃣ روزه خواهش هاي نفساني و طبيعت شهواني را مي کشد (تضعيف مي كند)
2️⃣ و موجب پاكي اعضاي بدن
3️⃣ و آباداني ظاهر و باطن انسان مي گردد.
4️⃣ و نيز مايه شكر بر نعمت
5️⃣ و احسان به فقراء
6️⃣ و عامل كثرت تضرّع، خشوع و ناله به درگاه پرودگار است
7️⃣ و همچنين سبب تمسّك و روي آوردن به ريسمان محكم الهي
8️⃣ و فروكش كردن شهوات
9️⃣ و تخفيف در حساب
🔟 و مضاعف گشتن حسنات است.
📚«مصباح الشريعه، مبحث صوم»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکم روزه مشاغل سخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ماجرای طلسم شیخ بهایی در ساخت حرم امام رضا علیهالسلام
🗓 ۳ اردیبهشت سالروز بزرگداشت شیخ بهایی