03_ Mara Rah Makon.mp3
3.71M
نکته مهم:
دوستان گرامی بنده قبل از شروع هر جلسه یک موسیقی تقدیم به همه ی شما عزیزان می کنم.
و امروز ترانه مرا رها مکن با صدای سالار عقیلی تقدیم همه ی شما خوبان می کنم
آغاز راهم چون به عشق تو رقم خورد
با من بمان تا انتها مرا رها مکن
▪️برنامه ریزی بخش اول آموزش خبرنگاری مقدماتی
▪️شروع آموزش 9 اردیبهشت پایان آموزش 15 اردیبهشت
▪️ساعت برگزاری کلاس: 17 تا 19
▪️آشنایی با تعریف خبر
▪️عناصر خبری
▪️ارزشهای خبری
▪️تیتر
▪️لید
▪️انواع سبک های خبری
▪️تمرین کارگاهی و ارائه توسط هنرجویان 16 تا 22 اردیبهشت
▪️ساعت برگزاری کلاس: 17 تا 19
با_هم_یاد_میگیریم
129 روز مانده به #اربعین
▪️بخش اول: خبرنگاری مقدماتی
▪️تعریف خبر یا خبر چیست؟
▪️خبر گزارشی از یک رویداد یا اتفاق است( مانند خبر درگذشت " ناگهانی آزاده نامداری مجری تلویزیون " و یا " خبر درگذشت علی انصاریان فوتبالیست و بازیگر سینما به علت کرونا " که دارای یک یا چند ارزش خبری ( شهرت، دربرگیری، مجاورت،بزرگی، عجیب و استثنایی،برخورد و تازگی ) و با استفاده از عناصر خبری ( چه کسی، کجا، در چه زمان، برای چه، چگونه و چرا ) که چگونگی ارائه این گزارش، تحت تاثیر عوامل ذیل تهیه و سپس منتشر میشود:
▪️1ـ عوامل درونسازمانی
خبرنگار: سلیقه خبرنگار، گرایش، زاویه دید و نگاه او در خبر تاثیرگذار است، لذا خبرنگار باید صادق باشد و حتی المقدور از دخالت ذهنیت خود در خبر بكاهد.
مدیران خبر: از طریق اعمال سیاست خبری و تشكیل جامعه خبری با معیارها و ارزشهای اجتماعی، سیاسی و… در رسانه خود بر فرایند خبر موثرند.
عوامل فنی: مانند میزان جا و اندازه در صفحه روزنامه و وقت و زمان در رادیو و تلویزیون.
▪️2ـ عوامل برونسازمانی
دولتها از طریق اعمال محدودیتهای قانونی
صاحبان سرمایه و آگهیها
گروههای صاحب نفوذ و فشار
منابع خبری مانند روابط عمومیها و خبرگزاریها
مخاطبان رسانه
9 اردیبهشت 1402
1⃣
01_جلسه سوم_mono.mp3
731.8K
با_هم_یاد_میگیریم
127 روز مانده به #اربعین
▪️جلسه سوم: بخش اول
▪️چرا گفتم در قدم اول خبرنگار شویم و بعد مستندساز
1️⃣
02_جلسه سوم_mono.mp3
1.82M
▪️جلسه سوم: بخش دوم
▪️نگاهی به جلسه اول تعریف خبر
▪️آشنایی با ارزشهای خبری
▪️آشنایی با عناصرخبری
2️⃣
03_جلسه سوم_mono.mp3
2.26M
▪️جلسه سوم: بخش سوم
⏮بازهم تکرار می کنم قبل از مستندساز شدن خبرنگار شویم.
3️⃣
04_جلسه چهارم_mono.mp3
1.62M
▪️جلسه سوم: بخش چهارم
⏮ نگاهی به تیتر روزنامه های 11 اردیبهشت 1402 روز دوشنبه
4️⃣
05_جلسه سوم_mono.mp3
985.8K
▪️جلسه سوم:بخش پنجم
⏮همیشه تعریف خبر را مرور کنیم. تعریف خبر در عکاسی خانوادگی هم به ما در ثبت عکس خوب کمک خواهد کرد.
5️⃣
⏮توجه: حجم کل فایل های صوتی 10M می باشد.
با_هم_یاد_میگیریم
125 روز مانده به #اربعین
▪️جلسه چهارم: بخش اول
▪️عناصر خبری:
⏮ گردآوری اطلاعات یکی از اصلیترین و پایهایترین مراحل نگارش خبر است. یکی از روشهای مهم جمعآوری خبر پاسخ به عناصر ششگانه خبری است تا بدین ترتیب اطلاعات دقیق و به طور کامل جمع شده برای تنظیم خبری مناسب و جذاب استفاده شوند. این عناصر عبارتند از: که؟ کجا؟ کی؟ چه؟ چرا؟ چگونه؟ ذکر این نکته لازم است که هر کدام از عناصر خبری ممکن است با برخی از ارزشهای خبری مرتبط باشند؛ برای مثال عنصر خبری «که» با ارزش خبری شهرت یا عنصر خبری «کی» با ارزش خبری تازگی مرتبط است.
▪️که یا چه کسی
▪️کجا
▪️در چه زمانی
▪️چرا
▪️چه چیزی
▪️چگونه
1️⃣
با_هم_یاد_میگیریم
127 روز مانده به #اربعین
▪️جلسه چهارم: بخش اول
▪️ارزشهای خبری:
▪️ یکی از اصلیترین و اساسیترین مواردی که خبرنگاران و کارآموزان رشته روزنامهنگاری باید بدانند، "ارزشهای خبری" است. در حقیقت ارزشهای خبری ملاک و معیار انتخاب خبرها در هر حوزهای هستند و میتوانند در هنگام تنظیم خبر کمک شایان توجهی به خبرنگاران کنند.
▪️دربرگیری
▪️شهرت
▪️برخورد
▪️عجیب و استثنایی
▪️مجاورت
▪️بزرگی
▪️تازگی
1️⃣
بلاگرها
با_هم_یاد_میگیریم 127 روز مانده به #اربعین ▪️جلسه چهارم: بخش اول ▪️ارزشهای خبری: ▪️ یکی از اصلیتر
#کارگاه_خبر_نویسی
▪️نمونه خبر:
⏮▪️تیتر خبر: رئیسی وارد دمشق شد
⏮ ▪️ لید خبر:
سید ابراهیم رئیسی که صبح امروز چهارشنبه 13 اردیبهشت 1402 با بدرقه محمد مخبر، معاون اول رئیسجمهور و با حضور حجتالاسلام والمسلمین محسن قمی معاون ارتباطات بینالملل دفتر مقام معظم رهبری و جمعی از اعضای کابینه، در پاسخ به دعوت رسمی رئیس جمهور سوریه و برای سفری دو روزه عازم این کشور شده بود، دقایقی قبل، با استقبال محمد سامر الخلیل وزیر اقتصاد و تجارت سوریه وارد فرودگاه بینالمللی دمشق شد.
2️⃣
بلاگرها
#کارگاه_خبر_نویسی ▪️نمونه خبر: ⏮▪️تیتر خبر: رئیسی وارد دمشق شد ⏮ ▪️ لید خبر: سید ابراهیم رئیسی ک
▪️عناصر خبری:
▪️که یا چه کسی:
⏮▪️فرد یا افرادی که در ایجاد یک خبر نقش دارند باید معرفی شوند. عنصر خبری «که» (چه کسی) به عوامل مربوط به خبر اعم از عواملی حقیقی و حقوقی ارتباط دارد و تنها به فاعل رویداد محدود نیست و برخی اوقات به مفعول نیز اشاره دارد.
▪️کجا ( محل وقوع اتفاق رویداد):
⏮▪️عنصر خبری «کجا»، همانطور که از نام آن پیداست به محل وقوع رویداد اشاره دارد، مثلاً در کدام شهر سیل آمده و یا محل بروز تصادف رانندگی کجا بوده است. توجه داشته باشید که علاوه بر اینکه با ذکر محل وقوع رویداد، اطلاعات گفته شده در خبر مستندسازی خواهد شد بلکه به دلیل دارا بودن عنصر خبری مجاورت جغرافیایی برای مخاطبی که محل زندگی او به محل رویداد نزدیک است، مهم خواهد بود.
▪️کی یا چه زمانی:
⏮▪️ عنصر خبری کی «چه زمانی» به زمان وقوع رویداد اشاره دارد. انتشار به موقع خبر از مهمترین عوامل موفقیت یک خبر و جذب مخاطبان بیشتر است. عنصر خبری «چه زمانی» همراه ارزش خبری تازگی به زمان وقوع رویداد ارتباط دارند. پس خبرنگاران باید علاوه بر تلاش برای تهیه یک خبر مناسب با اطلاعات مستند، به تازگی و سرعت انتشار آن نیز توجه ویژه داشته باشند.
▪️چه:
⏮▪️عنصر خبری «چه» به معنای «چه چیزی» به ارزشهای خبری دربرگیری، برخورد، بزرگی و عجیب و استثنایی اشاره دارد. این «چه» میتواند وقوع سیل، زلزله، سانحه هواپیمایی، جنگ، صلح و برگزاری انتخابات شورای اسلامی و ریاست جمهوری و دیگر موارد باشد.
▪️چرا:
⏮▪️عنصر پنجم یا عنصر خبری «چرا» به چرای رویداد مربوط است یعنی اینکه دلیل وقوع یک رویداد چیست. البته در بسیاری از مواقع علت بروز یک رویداد یا حادثه حداقل در اوایل وقوع آن مشخص نیست. مثلاً در پی سانحه سقوط هواپیمایی دستکم در روزهای نخست علت وقوع حادثه سقوط مشخص نیست تا زمانی که تحقیقات بیشتری انجام شود و یا در پی قتل فردی، قاتل یا قاتلین و دلیل قتل در روزها و هفتههای اولیه مشخص نیستند. اینجاست که خبرنگار باید پیگیر ماجرا باشد و انتشار خبر را تنها به اعلام خبر قتل یا سانحه محدود نکند و در روزها و هفتههای آینده با پیگیری علت رخ دادن حادثه و اطلاعات تکمیلی را در سریعترین زمان ممکن و با اطلاعات مستند و درست در اختیار مخاطبان قرار دهد.
▪️چگونه:
⏮▪️ششمین و آخرین عنصر خبری «چگونه» است؛ یعنی به چگونگی بروز یک رویداد و جنبههای توصیفی آن اشاره دارد. به خاطر داشته باشید که در خبرهای تلویزیون به دلیل تصویری بودن آنها بیان این عنصر چندان ضرورتی ندارد چون مخاطبان شاهد تصاویر هستند اما در مطبوعات و رادیو به دلیل تصویری نبودن آنها، خبرنگار باید تا جای ممکن و بدون اشاره به موارد غیرضروری در بیان عنصر خبری «چگونه» تلاش کند.
3️⃣
بلاگرها
▪️عناصر خبری: ▪️که یا چه کسی: ⏮▪️فرد یا افرادی که در ایجاد یک خبر نقش دارند باید معرفی شوند. عنصر خ
▪️#کارگاه_خبرنویسی
▪️13 اردیبهشت 1402
لطفا در خبر زیر عناصرخبری را با ذکر نام حقیقی خود مشخص کنید.
1️⃣⏮▪️سید ابراهیم رئیسی که صبح امروز چهارشنبه 13 اردیبهشت 1402 با بدرقه محمد مخبر، معاون اول رئیسجمهور و با حضور حجتالاسلام والمسلمین محسن قمی معاون ارتباطات بینالملل دفتر مقام معظم رهبری و جمعی از اعضای کابینه، در پاسخ به دعوت رسمی رئیس جمهور سوریه و برای سفری دو روزه عازم این کشور شده بود، دقایقی قبل، با استقبال محمد سامر الخلیل وزیر اقتصاد و تجارت سوریه وارد فرودگاه بینالمللی دمشق شد.
2️⃣⏮▪️به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصیسازی روز گذشته در تمرین تیم فوتبال استقلال حضور یافت؛ اتفاقی عجیب که سؤالات زیادی را در اذهان به وجود میآورد به ویژه اینکه رسانه رسمی باشگاه استقلال نه خبری از آن منتشر کرد و نه عکسی. این پرسش که چنین ماجرایی با خواست قربانزاده بوده یا باشگاه موضوع را بایکوت کرده هم موضوع مهمی است.
3️⃣⏮▪️به گزارش وزارت نفت، «جواد اوجی» در چهاردهمین همایش بینالمللی صنعت پتروشیمی ایران ضمن تبریک روز کارگر بهویژه به تلاشگران صنایع نفت و پتروشیمی اظهار کرد: دغدغه اصلی فعالان حوزه پتروشیمی تأمین خوراک پایدار است و امروز ۷۰ مجتمع پتروشیمی در کشور فعال است و بیش از ۸۰ میلیارد دلار در این صنعت سرمایهگذاری شده و نزدیک به ۱۰۷ طرح دیگر از صنایع پایه تا تکمیل زنجیره ارزش در صنعت پتروشیمی در حال اجراست که به همین مقدار سرمایه نیاز دارد.
وی افزود: امروز با وجود بیش از ۳۳ تریلیون مترمکعب ذخایر گازی و ۱۵۴ میلیارد بشکه نفت قابل برداشت، سرمایهگذاری کافی در این صنعت نشده است که بخشی بهدلیل عدم تأمین منابع مالی بوده است، بر اساس برنامه ششم باید ظرفیت تولید گاز شیرین به یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعب میرسید.
وزیر نفت ادامه داد: دولت سیزدهم و وزارت نفت از شهریور ۱۴۰۰ که آغاز بهکار کرد، یکی از بحثهای اولویتدار افزایش تولید گاز و نفت و احداث مجتمعهای پتروپالایشی بهمنظور تأمین امنیت انرژی کشور، جلوگیری از خامفروشی، بیاثر کردن تحریمها و ایجاد ارزش افزوده بود.
اوجی تأکید کرد: از آغاز بهکار دولت سیزدهم تولید نفت طی ۲۰ ماه به بیش از ۳ میلیون بشکه رسیده و تولید گاز خام بیش از یک میلیارد مترمکعب است.
4️⃣⏮▪️میتوان رخدادهای ضد امنیتی را از هماکنون پیشبینی کرد
سیدمرتضی نبوی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز سهشنبه گذشته طی سخنانی در اجلاس ملی "نخبگان، نظریه پردازی و سیاست گذاری کلان در جمهوری اسلامی" گفته است: اگر به موقع تحلیل و کارشناسی شده بود؛ در سال گذشته در مواجهه با مسایلی که پیش آمد دستگاههای مختلف به ویژه دستگاه های اطلاعاتی امنیتی منفعل نمیشدند. این یعنی به موقع دادههایمان را تحلیل نکردیم تا در موقع خود درست عمل کنیم.
تشیع جان بنت اوشانا.pdf
10.26M
▪️کتاب عکس الکترونیکی ⏪ جانی بنت اوشانا( عکاسی با موبایل )
▪️ حضور مردم در مراسم تشیع شهید آشوری تازه تفحص شده پس از نمازجمعه و کلیسای حضرت یوسف (ع) در خیابان موسوی خیابان انقلاب اسلامی تهران .
▪️مکان: تهران _ خیابان انقلاب _ محل برگزاری نماز جمعه _ و کلیسای حضرت یوسف (ع) در خیابان موسوی خیابان انقلاب اسلامی تهران
▪️تاریخ عکاسی: 8 اردیبهشت 1402
▪️عکاس:مجید مرادی
▪️گوشی همراه Xiaomi Redmi Note 11