#یادداشت_۸۶
۲۶ تیر ۱۴۰۱ / سال دوم
رسانه مهمانی: پلتفرم بی بدیل نشر علم در اسلام!
چگونه مردم را به امامت حضرت پدر علیه السلام دعوت کنیم؟ پاسخ واضح امام رضا علیه السلام: خدا رحمت کند کسی را که امر ما اهل بیت را زنده کند. پرسیدند چگونه؟ امام جواب دادند #علوم_ما را بیاموزد و به دیگران آموزش دهد که اگر مردم محاسن راه ما را می دانستند از ما پیروی می کردند( معانی الأخبار ج ۱ ص۱۸۰).
پرسش دیگر این است که در کجا امر امامت و مرجعیت علمی شما را زنده کنیم؟ باز بر اساس روایات، مهمانی های مومنین یکی از مهمترین بسترهای احیای امر امامت است. آقا امام باقر علیه السلام تصریح دارند که: همدیگر را در #خانه_هایتان زیارت کنید که در این زیارت شما، زنده کردن امر امامت ما نهفته است ( خصال ج ۱ ص۲۲). ممکن است بگویید مگر در مهمانی قرار است به جز دید و بازدید های معمولی چه اتفاقی بیفتد؟ پاسخ امام صادق علیهالسلام: همدیگر را زیارت کنید که در این زیارت، هم زنده شدن قلبهای شماست و هم #ذکر_احادیث_ما( کافی ج۲ ص۱۸۶). در واقع امام علیه السلام می فرمایند: گفت و گوهای مومنانه درباره علوم اهل بیت علیهم السلام، باید یکی از دستور کارهای همیشگی مهمانی ها باشد.
از طرفی در اسلام، ملاقات و مهمانی میان مومنین، یکی از کارهای معمول است تا جاییکه امام کاظم علیه السلام، آنرا یکی از چهار بخش اصلی زندگی روزمره دانسته اند( تحف العقول ج۱ص۴۰۹).
جمع اینها یعنی: امام علیهالسلام، ساختاری برای نشر علومشان طراحی کرده اند که از مهمترین ارکانش #رسانه_ی_مهمانی است که برخلاف رسانه های مدرن و بر اساس روایات: مملو از محبت است، موجب رشد و باروری عقل میشود، عمر ها را زیاد و غصه ها را ازبین میبرد، برکات را افزایش میدهد، از حفاظت اطلاعات بالایی برخوردار است، فیلتر نمی شود، اصل اساسی #ظرفیت را لحاظ می کند و....
همه اینها در بستر گفت و گوهای حدیث محور، دائمی، و خانگی میان مومنین شکل می گیرد. در واقع مزیت و ویژگی اصلی سبک زندگی ایمانی، وجود ارتباطات حقیقی میان مؤمنین در بسترهایی مانند مهمانی است.
@besalamen_amenin
#عکس_نوشت / شماره چهارم
۲۶ تیر ۱۴۰۱
#حدیث_چهارصدگانه
تا کنون نام حدیث #الأربعمأمة يا حدیث چهارصدگانه را شنیده اید؟ در این حدیث طلایی، حضرت علم، جناب پدر علیه السلام در یک مجلس، #چهارصد راهبرد گرانقدر را از دریای بیکران دانش الهی خود، به بشریت عرضه نمودند. به به به چه پدری🌺😍💐 در تاریخ چنین حادثه ای نظیر ندارد که کسی فی البداهه و تنها در یک خطبه چهااااارصد دستورالعمل گرانقدر را ردیف کند.جالب است که حضرت پدر علیه السلام از تمام این موضوعات چهارصدگانه ، فرمایشات خود را با توصیه به #حجامت آغاز میکنند که: حجامت کردن موجب صحت و سلامتی بدن و باعث افزایش عقل است. این روایت بی بدیل را در ج۲ کتاب #خصال شیخ صدوق ص۶۱۰ مطالعه کنید.
@besalamen_amenin
#یادداشت_۸۷
۲۹ تیر ۱۴۰۱/ سال دوم
جو بایدن و هارون الرشید!!!
آخرین گزارش رسمی که حدود پنج شش ماه قبل شبکه الجزیره از تعداد پایگاه های آمریکا در جهان منتشر کرد، ۸۰۰ پایگاه نظامی در هفتاد کشور جهان بود. فی الواقع اصل بر این است که آمریکای جهانخوار در همه جا تسلط و دخالت حداکثری دارد مگر اینکه خلافش ثابت شود. ازین منظر میتوان حکومت جو بایدن را با حکومت قدرتمند عباسی در عهد هارون الرشید قیاس کرد. شهید #صدر رحمه الله علیه، در درس چهاردهم کتاب سنتهای تاریخی در قرآن میگوید: دامنه ی تسلط و گستره جغرافیایی حکومت عباسیان در عهد #هارون، آنقدر زیاد بود که او خطاب به ابرها میکرد و میگفت: در هر کجا که ببارید، خراج و مالیاتش را برای من می آورند. حال پرسش جدی این است که حقیقتا امام کاظم علیه السلام که بودند و چه فعالیت هایی را یک تنه، علیه امپراتوری بلامنازع هارون سازماندهی میکردند که او مجبور شد برای مهار امام علیه السلام ایشان را زندانی کند؟ و حتی عجیب تر اینکه در زندان هم نتوانست ضربات مهلک سازمان و تشکیلات پنهان امام علیهالسلام را تاب بیاورد و ننگ به شهادت رساندن ایشان را هم پذیرفت. یک نمونه از تشکیلات شگفت انگیز و پنهان امام علیه السلام، نفوذ دادن جناب #علی_بن_یقطین به دربار و حتی رساندن ایشان تا مقام صدراعظمی هارون است. بر این اساس حقیقتا نیاز به یک بازخوانی جدی تمدنی در سیره پیشوایان ابدی بشریت داریم. بویژه امام کاظم علیه السلام که دو فرزند گرانقدرشان با هجرت تمدنی خود، ایران عزیز را آماده نقش آفرینی محوری در عصر ظهور کرده اند.
@besalamen_amenin
#عکس_نوشت /شماره پنجم
۳۰ تیر ۱۴۰۱
#چی_بگم!
شنیدم بی بی سی از پویش زنان محجبه حمایت کرده گفتم اینو بزارم. حداقل حدود ۵۰۰ میلیون عرب زبان داریم توی حدود ۲۵ کشور. و دو سه تا کشور فارسی زبان داریم با حداکثر ۱۳۰ میلیون نفر. میبینی چه تمرکزی داره رو ایران؟ اونوقت بعد از انقلاب به جز برنامه #از_لاک_جیغ تا خدا، شما بگین چه برنامه ای در مورد حجاب ساختیم؟😔😊. اخلاق واقعی خودمونم که #مهمترین_رسانه ی اسلامیه نیازی به توضیح نداره. این دوتا مطلبو قبلاً نوشته بودم درباره ی #حجاب👇
شرمنده ام صدای اتاق خواب تان را میشنوم
https://eitaa.com/besalamen_amenin/44
آپارتمان هاییکه مانتوی جلو باز میپوشند
https://eitaa.com/besalamen_amenin/43
#عکس_نوشت / شماره ششم
۴ مرداد ۱۴۰۱
#پولطلا_زیمبابوه
چند روز پیش توی الجزیره خوندم که روسیه طرح جایگزینی #نظام_مالی_اسلامی با مدل کنونی خودش رو شروع کرده . این طرح قراره برای دو سال توی روسیه اجرا بشه و در صورت موفقیت تو کل روسیه اجرایی خواهد شد. امروزم دیدم اسکای نیوز نوشته زیمبابوه برای جلوگیری از تورم افسارگسیخته ی این سالهاش شروع کرده به استفاده از پول اسلامی. خاصیت #پول_اسلامی اینه که خودش مالیت و ارزش ذاتی داره بنابراین تا حد بسیار بالایی جلوی تورم و کاهش ارزش پول رو میگیره، جلوی خلق و چاپ پول رو میگیره و....
#پولطلا
@besalamen_amenin
#یادداشت_۸۸
۱۰ مرداد ۱۴۰۱/ سال دوم
عنکبوت های نامقدس مسیر حرم تا جمکران
زمانه ی غریبی است! بعضی ها کاری به زمین ندارند، کاری به بذر، ریشه و حتی ساقه و شاخه ندارند، اما هنگام برداشت #محصول_گندیده، فریاد بر می آورند که ای وایِ إيمان، ای واىِ اسلام. همین غفلت در ساخت کالبد شهری بویژه ساختار های اقتصادی شهر نمایان است. از قرار معلوم، مسیر بینظیر حرم تا جمکران، به ساخت بازارها و مالهای پسا لاکچری اختصاص پیدا کرده. این روزها جرثقیل های عنکبوتی نامقدس، در سرتاسر این مسیر مقدس و مهم به شدت مشغول کارند. اشکال کار اینجاست که بازار مدرن، یکی از اصلی ترین ریشه های بی عدالتی در جامعه است. چرا که متمرکز، محدود و گران قیمت ساخته میشود. نتیجتا عده ی بسیار کمی از مردم می توانند از ظرفیت این بازارها برای کسب و کار استفاده کنند.حال آنکه حضرت نبی الله الاعظم می فرمایند: برکت ده جز است که ۹ بخش آن در تجارت و خرید و فروش است(خصال ج۲ ص۴۴۵). بگذریم که بازار گران، محصولات گران قیمت و خریداران با اخلاق خاص را نیز همراه خود می آورد. اما در منطق حضرت پدر، آقا امیرالمومنین علیه السلام، بازار یکی از اصلی ترین بسترهای جریان عدالت در جامعه است. ایشان در همه نقاط شهر، بازار درست میکردند و #رایگان در اختیار #همه_مردم قرار می دادند(کافی ج۲ص۶۶۲). در نتیجه تمامی مردم حتی فقیرترین اقشار، غرفه رایگان داشتند. می توانستند چیزی تولید و به آسانی عرضه کنند. امام علیه السلام با این روش، تولید کننده هارا افزایش، قیمت ها را پایین، کیفیت را بالا و فقر را می زدودند. چرا که امکان #تجارت_عمومی را برای همه مردم بصورت رایگان فراهم کرده بودند.
ساخت بازار به شیوه حضرت آقا امیرالمؤمنین علیه السلام به عنوان بزرگترین اقتصاددان عالم، یکی از اولویت های تمدی دوازده گانه است(دریافت)
@besalamen_amenin
#عکس_نوشت / شماره هفتم
۱۴ مرداد ۱۴۰۱
#عرصه_خالی_نخواهد_ماند
اینجا ی بساط کتاب روبروی دانشگاه تهران نیست. ی نمایشگاه کوچولوی دائمی، چند قدمی حرم تو قمه! با پنجاه درصد تخفیف😳🤔.اینها دقیقا ثمره ی کارهاییه که ما نکردیم. و یکی از مهمترین ریشه هاش به این برمیگرده که ما به دلیل سیطره #ذهنیت، بیشتر تمرکزمون روی #اثبات دینه تا صحبت در مورد #فواید دین. عجیب اینه که برخلاف این مدل تفکر ما، قرآن حدود هفتاد بار از واژه های نفع و ضرر و مشتقاتش استفاده کرده. مردم میرن زیارت بانوی علم، اونوقت بعد از زیارت میان و از ملحدین و کفار استمداد میکنن که چطور خوشحال شن، پول دربیارن و....
@besalamen_amenin
#یادداشت_۸۹
۱۸ مرداد ۱۴۰۱/سال دوم
تحقق پیش بینی تلخ رهبری در مورد حوزه علمیه!
اگر حوزه بخواهد از تحول بگریزد، منزوی خواهد شد اگر نمیرد(امام خامنه ای ۱۳۸۶/۹/۸). شاید مهمترین رکن تحول حوزه: تعیین تکلیف موضوع #جامعیت_اسلام است. چندی پیش آیه الله جوادی آملی هم فرمودند: حوزه یعنی حوزه! هیچ یعنی هیچ! حوزه هیچ کاری با قرآن ندارد. (۱۱ اسفند ۱۴۰۰). امروز رئیس سازمان نظام روانشناسی، در اعتراض به طرح نمایندگان مجلس در خصوص استقلال مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، برای صدور مجوز مشاوره #حتی با رویکرد دینی گفته است:روحانیت وظیفه ای بس مهمتر و در سطح بالاتر دارد و نباید او را درگیر اختلالات روانی کرد! و فعلا به صلاح نیست چنین اختیاراتی به حوزه داده شود!! و چرا که نه؟ وقتی خودت بگویی اسلام ربطی و کاری به سلامت جسم ندارد و علم سلامت یعنی پزشکی مدرن، پس باید بپذیری که در امور روحانی هم بیسوادی. شاگرد امام صادق علیهالسلام حتی اگر دهها سال غور در آیات و روایات کرده باشد و «شفاء لِما في الصدور»(٥٧ يونس) خوانده باشد، باز هم باید #مجوز فعالیتش را شاگردان فروید بدهند. ازین درد بگذریم که کلمات نورانی آن پیر سفر کرده راهنمای همیشگی ماست: من قبلاً نیز گفتهام #همه توطئههای جهانخواران علیه ما از جنگ تحمیلی گرفته تا حصر اقتصادی و غیره، برای این بوده است که ما نگوییم اسلام جوابگوی جامعه است و حتماً در مسائل و اقدامات خود از آنان #مجوز بگیریم. ما نباید غفلت بکنیم، واقعاً باید به سمتی حرکت نماییم که تمام رگههای وابستگی کشورمان از چنین #دنیای_متوحشی قطع شود.(صحیفه امام ج۲۱ ص۲۹۰).
@besalamen_amenin
#یادداشت_۹۰
۲۰ مرداد ۱۴۰۱ / سال دوم
به بهانه ی روز تولدم: از عشق کوروش، شجریان و شریعتی تا شیخ صدوق و کلینی!
از ساحل دریای مازندران تا ساحل بحارالانوار!
راستش اصلا از این روز تولد ها خوشم نمی آید، چه رسد به اینکه در یک فضای عمومی اعلامش کنم. چه گلی بر سر دنیا زده ام که آمدنم را مبارک شمرند؟ اما آنچه قانعم کرد دربارهی ی خودم بنویسم ۱. بیان تجربه ای بود که ان شالله مرورش مفید باشد و ۲. استخاره ی امروزم درین خصوص: وَ هُدوا إلى الطَيّبِ مِنَ القَول، آیه ۲۴ سوره حج. درباره اهل بهشت می فرماید: و به سوی سخنان پاکیزه هدایت می شوند!
زادروزم به قمری هشتم محرم است و به شمسی بیستم مرداد. در خراسان، آنجا که محل بر آمدن خورشید است. من روستایی ام و تا دلتان بخواهد از وقتی که میتوانستم درست و حسابی راه بروم چوپانی کرده ام. ابتدایی که بودم از حدود ساعت پنج صبح بیدار میشدم و حدود دو کیلومتر با گوسفندانم میرفتم، تا برسم به زمینمان که پدر و برادر بزرگم جو و گندم درو میکردند. راهنمایی که بودیم خانواده ام نگران دبیرستانم بودند. چه اینکه نمی توانستند مرا به شهر بفرستند و از طرفی در منطقه ما دبیرستانی نبود. اما به لطف خدا در مدرسه نمونه شهرمان قوچان قبول شدم و از آنجا آغاز دوازده سال زندگی خوابگاهی من هم شروع شد. در دبیرستان عاشق شجریان بودم و در کمد وسایلهایم پوستر شجریان زده بودم. تقریبا همیشه آواز می خواندم و در مدرسه به این وصف شناخته میشدم. از طرفی عاشق ایران باستان هم بودم. مثلا می رفتم ترجمه ی سنگ نوشته های خط میخی تخت جمشید را می خواندم. هنوز که هنوز است گاهی مادرم میگوید: یادت هست که همیشه میگفتی نام پسرانم را داریوش،کوروش و مینوچهر خواهم گذاشت و دخترانم را پریزاد و آناهیتا! زمان گذشت و نوبت کنکور ما شد. ما آخرین نسل دهه ی شصت بودیم و هنوز، چوب حراج طرح صهیونیستی کنترل جمعیت، بهار ایرانمان را خزان نکرده بود. علوم انسانی آن سال ۵۰۲ هزار نفر شرکت کننده داشت و رتبه من در منطقه ۵۷۶ شد. عاشق دبیری تاریخ بودم اما مشاوری لیبرال به پدرم گفت: پسرت میتواند به راحتی حقوق قبول شود و پول پارو کند. از طرفی با نمره بالا در دانشگاه علوم اسلامی رضوی هم قبول شدم. در مصاحبه گفتند: دوست داری لباس طلبگی بپوشی؟ به صراحت گفتم نه! آنها هم گفتند خوش آمدید. نهایتا حقوق روزانه ی دانشگاه دولتی مازندران(بابلسر) قبول شدم.اما در دانشگاه فهمیدم که هیچ علاقه ای به حقوق ندارم. خاطرم هست روزی همراه پسرعمویم رفته بودیم از پاساژ مهتاب مشهد، برایش کتاب کنکور بخریم که کتابی جلد سیاه توجهم را جلب کرد: تشیع علوی و تشیع صفوی از دکتر علی شریعتی! پشت جلد را خواندم و عجب متن سحرانگیزی داشت. و آن شد آغاز یک مسیر جدید. آنقدر جذب شریعتی شده بودم که تا ساعت سه صبح کتابهای دکتر را میخواندم. فکر کنم حدود شانزده جلد از مجموعه آثار ۴۲ جلدی دکتر را خواندم. آن سالها در دانشگاه، همیشه موهایم تا شانه بلند بود. چهره ام به هر تیپ و خطی میخورد به جز حزب الله. اما در تمام این مدت، تلاشم این بود که همیشه سرم پایین باشد و چشمانم امین! گاهی به اصرار دوستانم در نمازخانه خوابگاه دانشجویی، امام جماعت میشدم و ترکیب عبا و آن موهای بلند و پیراهن آستین کوتاه تماشایی میشد. خوابگاه مان در ساحل دریای مازندران بود. روزی یکی از دوستانم که مسئول بسیج دانشکده بود گفت: بیا برو طرح ولایت! سال ۸۸ بود و آن اوضاع. رفتم و بماند که آنجا چه چالشهایی با یکی از بسیجیان سر موضوع دکتر شریعتی داشتیم. همانها که از شدت خودمرکزبینی، به تنهایی ظرفیت بیزار کردن همه را از انقلاب و اسلام دارند. در طرح ولایت، برای اولین بار در عمرم به گلزار شهدا رفتم! تا آن موقع تمام اطلاعاتم از دفاع مقدس، این بود که هشت سال بوده و یکی هم در این جنگ شرکت داشته به نام حاج همت! آنجا با کتاب خاکهای نرم کوشک آشنا شدم و برای اولین بار در عمرم فهمیدم که شهدای ما خاطره هم دارند! آن کتاب را که شرح حال سردار شهید عبدالحسین برونسی بود، دو روزه خواندم و همان شد آغاز مطالعه ی حدود هفتاد جلد کتاب خاطره شهدا و اینکه بعدها راوی کاروان های دانشجویی راهیان نور بشوم. برخورد خوب اساتید طرح ولایت با من، که دگر اندیش محسوب میشدم و بسیاری از عوامل دیگر، مرا به این جمع بندی رساند که به حوزه بیایم. جایی که نه در مخیله من و نه هیچ کس دیگری، نمی گنجید که روزی از آنجا سر دربیاورم.
تمام حرفم این است: ما انسان ها ربات، مغز و ذهن نیسیم. ما به تصریح آیات متعدد قرآن، قلبیم قلب! عقل و ذهن تنها یکی از اجزای وجودی ماست(۴۶ حج) و نوع تعامل با کسی که محور وجودش را قلب بدانی یا مغز، از زمین تا آسمان تفاوت دارد. به انسانها فرصت بدهید، اختیارشان را به رسمیت بشناسید، حق را با محبت، احترام و رعایت کرامتشان به آنها عرضه کنید و مطمئن باشید که عاقبت از آن متقین است.
@besalamen_amenin
#عکس_نوشت / شماره هشتم
۲۱مرداد ۱۴۰۱
#باشگاه_جهانی_کتاب_سند_۲۰۳۰
سایت سازمان ملل خیلی جدی برای پیشبرد سند ۲۰۳۰ کار میکنه. یکی از فعالیت های مهمشون اینه که ی باشگاه جهانی کتاب راه انداختن برای توضیح #اهداف_۱۷_گانه سند ۲۰۳۰ برای بچه ها اونم در قالب قصه های مختلف. خیلی ها تصور میکنن ۲۰۳۰ همون آموزش مسائل جنسی به کودکانه، در صورتی که اون فقط ی جزء از هفده بخش این سنده. مثلا طرح #تحول_سلامت وزرات بهداشت روحانی با اون فجایع، هدف سوم این سند بود. این سند برای حل مشکلات بشر راه حل ارائه کرده ولی به نفع سیطره حداکثری یهود بر جهان و نابودی تمام عیار ارزش های انبیاء علیهم السلام. راه مقابله با ۲۰۳۰ اینه که شمام از دل آیات و روایات راه حل ارائه بدی.
@besalamen_amenin
#عکس_نوشت / شماره نهم
۲۶ مرداد ۱۴۰۱
#جای_خالی_بدیهیات!
اگر مسئولیت حرم با من بود،قطعا از دهها کاری که برای اداره ی اسلامی آنجا انجام می دادم، یکی این بود که از مهمترین هزینه کردهای حرم ها را به #معطر کردن صحن ها و رواق ها اختصاص می دادم. چه روایات گرانقدری که در مورد آثار عطرهای بینظیر اسلام داریم و چه گزارش های شورانگیزی از جایگاه عطر در سیره پیشوایان #زندگی. مثلا یکی از جذاب ترین و استثنایی ترین اوصاف نبی الله الاعظم این بود که حتی بعد چند روز، مردم می توانستند از بوی عطر به جا مانده در کوچه بفهمند که #معلم_اول و آخر بشریت ازینجا رد شده( مکارم الاخلاق ص ۳۴). و همینطور ایشان برای عطر بیشتر از غذا هزینه می کردند( کافی ج۶ ص۵۱۲). در حال حاضر یا خبری از بوی عطر نیست یا بسیار بسیار حداقلی به این هدایت ها عمل میشود.
@besalamen_amenin
#عکس_نوشت / شماره دهم
۲۷ مرداد ۱۴۰۱
#پودرهای_سرطانی
بعد از اینکه هزاران نفر تو نقاط مختلف دنیا از شرکت «جانسون اند جانسون» آمریکایی شکایت کردن، تااااازه قراره از سال بعد تولید پودر بچه جانسون که بهترین پودر بچه ی #دنیاست متوقف بشه. هزاران شکایت از طرف مادرانی که بعد از استفاده ازین پودر با بچه هاشون #سرطان گرفتن. جالبه که این شرکت از ۱۳۰ سال پیش داره این پودر رو میسازه. خدا میدونه چندین میلیون نفر رو تو این مدت سرطانی کردن و زندگیشون رو تباه. بدبختانه این شرکت یکی از اصلی ترین تولیدکنندگان #واکسن کرونا هم بود. وقتی ی پودر بعد از ۱۳۰ سال تجربه خیلی موفق معلوم میشه سرطانی بوده، خدا به داد واکسن هایی برسه که تو چند ماه درست کردن. الان باز میگن بهرحال نباید خودمون رو از #تجربه_گرانقدر_بشر محروم کنیم!
@besalamen_amenin
#یادداشت_۹۱
۲۹ مرداد ۱۴۰۱/ سال دوم
سوره حمد یا شاخصه های توسعه سازمان ملل؟
توجه به #اصطلاحات و مفاهیم اختصاصی قرآن، از مهمترین عوامل فهم تمدنی وحی الهی است. چرا که مفهوم و اصطلاح اختصاصی، تمامی رویکردهای اختصاصی را در خود جای داده و به دنبال خود می آورد. مثلا «آن مفهومی که اهداف نظام اسلامی را تا حدود زیادی در خود جمع میکند، مفهوم #پیشرفت است».( امام خامنه ای ۲۳مهر ۱۳۹۱). هر چقدر اصطلاحات جامع تر باشند، تأثیرشان در جهت دهی زندگی و تربیت بیشتر است. در حال حاضر #یهود(مغضوبین) به محوریت سازمان ملل و شاخص های مورد قبول خود، تمام کشورها را با اصطلاحات بنیادین «جهان اول، دوم و سوم» طبقه بندی میکند. فردی که با این اصطلاحات بنیادین رشد کرده باشد، حتی اگر بخواهد نمی تواند استفاده چندانی از قرآن داشته باشد. چرا که ارتباط مفهومی اش با قرآن قطع است و قرآن حتی یکبار هم این اصطلاحات را به کار نبرده. وحی الهی و احادیث، کلید های خاص خودشان را برای طبقه بندی و جهت دهی انسانها (و نه کشورها) دارند. مثلا طبقه بندی بر اساس معیارهای گرانقدر سوره حمد:صراط مستقیم، ضالین و مغضوبین. بین اینکه زندگی را بر مبنای سه گانه های سوره حمد بفهمی و تحلیل کنی یا بر اساس سه گانه های سازمان ملل، فرسنگ ها فاصله است. در این منظر، عظمت امام خمینی ره به عنوان #فقیه_تمدن_قرآن مشخص میشود. ایشان به جای جهان اول و سوم، بر اصطلاحات قرآنی مستکبران و مستضعفان اصرار داشتند.
مشابه: مباحثه شیخ و دکتر شیخ در مورد روانشناسی
@besalamen_amenin
#یادداشت_۹۲
۱ شهریور ۱۴۰۱ / سال دوم
حتی خدا اسم دینش رو «سلامت» گذاشته!
+ اسلام برنامه عبادی داره؟
# خب معلومه! مگه میشه نداشته باشه؟ایییینهمه آیه و روایت تو این زمینه هست.
+ خب قاعدتاً آدم باید سالم باشه تا بتونه خوب عبادت کنه و اصلا حال عبادت داشته باشه. # قطعا.
+ اسلام برنامه اقتصادی داره؟
# سوالایی میپرسی ها. ایییینهمه آیه و روایت در مورد کار و شغل و پول و بازار و روابط اقتصادی و...
+ خب قاعدتاً باید سالم باشیم تا بتونیم دنبال کار و تلاش اقتصادی بریم. # صد در صد.
+ اسلام برنامه تربیتی داره؟
# یعنی چی؟ خدا خودش رو مربی معرفی میکنه. هدف اصلی پیامبر رو تربیت و تزکیه قرار داده. تازه ایییینهمه آیه و روایت در این مورد هست.
+ خب قاعدتاً آدما اگه سالم باشن خیلی بهتر و راحت تر میشه به این اهداف تربیتی هم رسید. # درسته.
+ اسلام برنامه ی دفاعی و امنیتی داره؟
# مگه میشه نداشته باشه؟ اینهمه آیات و روایات جهاد و شهادت و نفی سبیل و قتال و....
+ خب قاعدتاً اگه مردم سالم و قوی باشن خیلی بهتر میتونن از ناموس و کشور شون دفاع کنن. # معلومه.
+ حالا که سلامت زیربنای همه مسائله و حتی خدا هم اسم دینشو سلامت گذاشته(۲۰۸ بقره)، آیا اسلام برنامه ی سلامت هم داره؟
# دور شو ای گمراه!! اسلام رو چه به سلامتی؟ پیامبر فقط یک مرشد معنوی بود!!!!!! هررررررچی آیه و روایت هم تو این زمینه هست جعلیه و سندشم مخدوش😳😐
@besalamen_amenin
#عکس_نوشت / شماره یازدهم
۳ شهریور ۱۴۰۱
#تکمیل_پازل
نوشته به خاطر خشکسالی، سه چهارم کشاورزای آمریکا ضرر کردن و دارن گاو و گوسفند هاشونو می فروشن. اینو بزارین کنار خبری که پارسال منتشر شد که #بیل_گیتس داره عین یک اژدها زمینهای کشاورزی عالی رو میخره و تا الان مالک صدهزار هکتار از بهترین زمین های کشاورزی آمریکا شده. بزارین کنار اینکه بیل گیتس ابلیس، پارسال برای اولین بار گوشت گاو مصنوعی درست کرد و روانه بازار. بزارین کنار مشکلات عجیب و غریب یکی دو ساله اخیر توی کشاورزی و دامداری خودمون که خیلیا گوسفنداشونو جبرا فروختن. اضافه کنید سند #اجندا_۲۱ سازمان #خلل رو که یکی از بنداش پایان دادن به دامداری و کشاورزی طبیعیه....
#فساد_در_کشاورزی: اصلی ترین اولویت یهود ( بقره ۲۰۴)
@besalamen_amenin
#عکس_نوشت / شماره دوازدهم
۱۰ شهریور ۱۴۰۱
#نخندیم_چه_کنیم_و_حکم_شرعی!
مجنونی را دیدند که میخندد، پرسیدند چرا همی خندی؟ پاسخ گفت: نخندیم چه کنیم! حکایت بحث های #فقهی و شرعی ماست که تصور میکنیم با صدور حلال است یا حرام است کارمان تمام شده و تبلیغ مبین کرده ایم و مانع پیش روی سبک زندگی کفر. و البته حکم شرعی صادر نکنیم چه کنیم؟ چون این مدل صدور حکم، فرق خاصی در روند جولان حداکثری #مدرنیته ایجاد نمیکند. تحولات مدرن بر پایه یک سری نیازهای واقعی ایجاد میشود که ما از قرآن و سنت پاسخش نگفته ایم. در این مورد بخصوص اگر میخواهید نظم موجود را به نفع اسلام تغییر دهید، ابتدا باید نظام تفریحات را در اسلام بررسی کنید. #لذتهای_حلالی که آنقدر اهمیت دارد که امام کاظم علیه السلام می فرمایند: تمام بخشهای زندگی حتی عبادت انسان، وابسته به برآورده شدن آن لذتهای حلال است( تحف العقول ج۱ ص۴۰۹). مادامی که نیازهای بشر را با قرآن و روایات پاسخ نگوییم، صرف حلال است و حرام است هیچ گُلی به سر اسلام نخواهد زد.
@besalamen_amenin
#یادداشت_۹۵
۹مهر ۱۴۰۱/ سال دوم
ما چقدر به خواندن و دانستن غرب نیازمندیم؟؟!
توفیق داشتم در خدمت استاد محترمی بودم. ایشان می گفتند بنظرم اگر یک طلبه جدای از رشته ای که در حوزه می خواند، به یکی از رشته های علوم انسانی روز مسلط نباشد و دکترا نداشته باشد نمی تواند با نسل جدید ارتباط بگیرد و موثر باشد.
#پرسشی که از محضر این استاد بزرگوار و همه معتقدان به این نگاه وجود دارد این است: آیا ریشه این تفکر به این باز نمی گردد که ما دین اسلام را صرفا به عنوان یک ذهنیت اعتقادی مطرح کرده ایم تا منبعی بی بدیل برای گره گشایی از مشکلات بشر؟ بیشتر خواسته ایم اثبات کنیم که باید دیندار بود تا اینکه بگوییم این دین به چه دردی میخورد. مثلا من طلبه اگر بخواهم روزی برای بچههای تیزهوش دبیرستانی سخنرانی کنم، هیچگاه از بحثهایی که در سخنرانی های مذهبی معمول است شروع نخواهم کرد. من به استناد آیه روشی و بسیار گرانقدر ۶۴ سوره آل عمران، #برای_شروع_ارتباط از مسئله ای خواهم گفت که بین من و مخاطبی که در بادی امر مانند من نمی اندیشد مشترک باشد. دست روی مسئله ای خواهم گذاشت که برای مخاطبم مهم است. مثلا به آنها پنج راه حل گرانقدر بر اساس آیات و روایات خواهم گفت برای #افزایش_حافظه! یا بخواهم برای دختران دبیرستانی نسل جدید حرف بزنم، فقط بر اساس آیات و روایات و برای آغاز ارتباط، چند راه حل خواهم گفت برای #زیبایی_و_روشنی پوست! تقریبا محال است که این مخاطب بگوید چون تو طلبه ای و از قرآن و روایات سخن گفتی من حرفت را نمی فهمم. یا بگوید چون در کلماتت به #ایسم_های غربی استناد نکردی پس بیسوادی.
چرا که زبان دیگری هم وجود دارد که تنها زبانی است که هیچگاه تغییر نمیکند و در همه زمانها و مکانها زنده است و قابل فهم و آن زبان رفع نیاهای ثابت انسانی است(سوره فاطر آیه۱۵). و حقیقتا اگر با این زبان ثابت و همیشگی با انسان سخن بگوییم، آیا بازهم خواهیم شنید که با قرآن و روایات نمیشود با مخاطب نسل جدید ارتباط گرفت؟ اگر قرار است که غرب با علوم انسانی جدیدش نیازهای انسان را برطرف کند، او عصای رفع نیازش را بندازد و ماهم عصایمان را: لا إكراه في الدين قد تبيّن الرشد من الغي...
@besalamen_amenin
#یادداشت_۹۶
۲۱ مهر ۱۴۰۱/سال دوم
چند دوست از ملائکه الله دارید؟
یکی از مهمترین حوادث روز قیامت این است که خداوند متعال، پیامبر عظیم الشأنش را به عنوان شاهد اعمال انسان ها حاضر میکند(۴۱ سوره نساء). از معدود گزارش هاییکه قرآن کریم در مورد سخنان پیامبر صلوات الله علیه در آن روز ارائه داده، شکایت آن حضرت در مورد مهجور و متروک بودن قرآن در میان قوم است(۳۰ سوره فرقان). #حضرت_پدر، آقا امیر المومنین علیه السلام در حدیثی می فرمایند: من آن قرآنی هستم که مهجور و متروک ماندم( کتاب شریف کافی ج۸ص۲۸).
از بنیادی ترین معارف گرانقدر و فوق متروک قرآن و اهل بیت علیهم السلام، #ملائکه الله هستند و آنچه که مربوط به آنهاست. عجیب تر اینکه تنها در قرآن کریم بیش از هفتاد بار از لفظ #ملائکه استفاده شده و سه سوره نازعات، قدر و مرسلات هم بصورت اختصاصی در مورد فرشتگان سخن میگویند. به تصریح کلام الله، خداوند متعال تدبیر امور عالم را با فرشتگان انجام میدهد(سوره نازعات آیه ۵) و ارزاق بنی آدم و سرنوشت شان را از طریق ملائکه تقسیم و تدبیر میکند(سوره قدر/ سوره ذاریات آیه ۴/ کتاب شریف من لایحضره الفقیه ج۱ ص۵۰۴). جالب اینجاست که فرشتگان الهی خود را دوست و یاری کننده مومنان در همین دنیا معرفی میکنند که تحت شرایطی می توانند به صراحت با آنها صحبت کنند(سوره فصلت آیه ۳۰و۳۱). از بارزترین آنها فرشتگانی اند که وظیفه یاری جنود حق را در جنگها به عهده دارند(سوره آل عمران آیه ۱۲۳تا ۱۲۶/ سوره انفال آیه ۴۸).از آنجا که بارها گفته ایم ایمان و مومن بودن محصول مستقیم سبک زندگی است، بنابراین آنچه که متعلق به سبک زندگی است، مربوط به ملائکه و موثر در میزان ارتباط آنها با مومنان نیز هست. بنابراین می توان در مورد سرفصل های زیر به تفصیل سخن گفت: ملائکه و تغذیه، ملائکه و شغل، ملائکه و معماری، ملائکه و حیوانات، ملائکه و نظام اقتصادی و دهها عنوان تمدنی دیگر .
مثلا بر طبق احادیث گرانقدر، فرشتگان الهی وارد خانه ای نمی شوند که در آن سگ وجود داشته باشد، یا شراب نوشیده شود. خانه ای که در آن ادرار شود( آپارتمان) ملائکه را دفع میکند، همینطور خانه ای که اهالی آن اهل مهمانی دادن نیستند و... .
از آن طرف کمک و یاری #شیاطین_و_اجنه به کفار را داریم که مفصل در قرآن و روایات به آن پرداخته شده.
برایتان عجیب نیست که چرا تا این حد نسبت به این مدیران اصلی عالم و دوستان حقیقی مومنان غافلیم؟ ریشه اش به نظام تعلیمی آموزش و پرورش و دانشگاهی ما بر میگردد که اساسا بر اساس شبه علمهای مدرن غربی منکر عالم غیب و ملائکه بنا شده. فراموش نکنیم که ابلیس یک تمدن ساز بزرگ است.
@besalamen_amenin
#یادداشت_۹۷
۲۷ مهر ۱۴۰۱/ سال دوم
قرآن کریم: امتهای سابق، پیشرفته تر، قدرتمند تر، فرزندانشان بیشتر و دنيايشان آباد تر بود!
یکی از مهم ترین اسبابی که مانع ارتباط و استفاده حداکثری ما از #گنجنامه قرآن کریم میشود، این است که ما، مدرنیته و باورهای غلط اندر غلط آن را از جان و دل پذیرفته ایم. تمدن مدرن و ضد قرآن غرب، دهها سال از طرق مختلف آموزشی به کل بشر باورانده که دنیای ماقبل مدرن، دنیایی عقب افتاده، سراسر نادانی و حماقت بوده. جهانی که مردمانش اگر امروز بخاطر وبا و طاعون نمی مردند، قطعا فردا با یک بیماری دیگر از بین رفته بودند. به ما باورانده اند که عصر کنونی، دنیای #پیشرفت_علمی و آبادانی است و پیش از آن جز بدبختی و جهل و فلاکت چیزی نبوده.
این در حالی است که خداوند متعال تصریح دارد: «#والذین_من_قبلکم» هم زمین را آباد تر کردند، هم قدرتشان بسیار بیشتر از ما بوده، هم ثروت و هم تعداد فرزندان شان(سوره روم آیه ۹/ سوره توبه آیه ۶۹). همه اینها یعنی ملل سابقه، هم از لحاظ علمی و هم از نظر سلامت جسمی پیشرفته تر از عصر حاضر بوده اند.
حال می دانید چرا ارتباط مان با قرآن و روایات در حد قرائت و ثواب بردن است نه درس گرفتن و ساختن زندگی؟ چون ما فرزندان مدرنیته، عملا قرآن را مربوط به دوره حماقت و جهالت بشر می دانیم! قاعدتاً مخالفان و دشمنان انبیاء الهی را هم مشتی احمق و نادان بدوی. در این منظر بدیهی است که راهکارها و هدایتهای انبیاء علیهم السلام، جز یک متن خاموش به درد نخور مقدس تاریخ گذشته نخواهد بود. ما خودمان را پیشرفته و عالم می دانیم و نتیجتا قرآن را مربوط به دوران ابتدائی زندگی بشر! واضح است که عالم باسواد به جاهل نادان رجوع نمیکند!
اما اگر نگاهمان به قرآن همانطور بود که باید، و انبیاء و در رأسشان پیامبر اسلام را #اسوه و الگوی جامع تمامی عرصه ها می پذیرفتیم(سوره احزاب آیه ۲۱)، درین صورت قرآن برای ما گزارش سنگین ترین و پیشرفته ترین نبردهای حق و باطل میشد که بدون رهنمود هایش حتی نمی توان نفس کشید. انبیاء علیهم السلام را #مدیرانی_فوق_پیشرفته می دیدیم که مسیر تاریخ را یک تنه تغییر داده اند.
@besalamen_amenin
#عکس_نوشت / شماره سیزدهم
۱ آبان ۱۴۰۱
#این_همان_سکولاریسم_حقیقی_است
شاید بتوان گفت مهم ترین مسئله در فهم دین اسلام و گستره آن، ترجمه و تبیین واژه #هدایت است. در حوزه علمیه کم نیستند بزرگان و بزرگوارانی مانند علامه طباطبایی و آیه الله معرفت که هدایت را صرفا امری ذهنی میدانند و گستره اش را همان اطلاعات مربوط به مبدا و معاد و امثال و حکم و مواعظ! میگویند: شأن دین این نیست که بیاید در مورد مسائلی که خود بشر آنرا میفهمد؟!؟! نظر بدهد. مسائلی مانند سلامت جسم، ساز و کارهای نظام اقتصادی، نحوه مدیریت و استفاده از محیط زیست و... . اگر این تفسیر از #هدایت درست باشد معنایش این است که خداوند متعال در مورد مهم ترین مسائل زندگی بشر که تار و پود شخصیتش را شکل میدهند ساکت است. ناگفته نماند که ظاهرا این نگاه، دقیقا همان حرفی است که #روشنفکران_سکولار امثال زیباکلام ها و سریع القلم ها میگویند. آنها هم بندگان خدا میگویند دین را چه به حکومت و نظامات اجتماعی؟ عرصه دین همان موعظه و نصیحت کردن مردم است.
@besalamen_amenin
#یادداشت_۹۸
۱۸ آبان ۱۴۰۱/سال دوم
تضرّع و امنیت ملی!
هر چه بیشتر می اندیشم، بیشتر به فهم سکولار و بی ربط به زندگی مان از آیات و روایات گرانقدر اسلام واقف می شوم. همین الان سخن از #ایمان و #مومن کنید، قریب به اتفاقِ حتی جماعت حزب الله فردی را تصویر میکنند که صرفا نمازی میخواند و حالات خاصی دارد. تقریبا نادر است که از این اصطلاحات، که اصلی ترین معانی زندگی ساز قرآن هستند، برداشت های اجتماعی هم به ذهنمان خطور کند. به همین دلیل است که میگویم سکولاریسم تا عمق جان تفکر دینی ما نفوذ کرده. عجیب تر از غفلت های ما، #تصریحات آیات و روایات در این زمینه است. فی المثل همین موضوع گرانقدر#امنیت که قرآن کریم به صراحت آنرا محصول زندگی مومنانه و روابط انسانی صالحانه می داند(سوره بقره آیه ۲۰۸/ سوره انعام آیه۸۲). یا مثلاً خداوند متعال امم سابقه را توبیخ میکند: شما را گرفتار بلا و مصیبت کردیم، چرا برای رفع بلا و بازگشت آرامش تضرع و انابه نکردید؟(سوره انعام آیه ۴۱و۴۲/ سوره مومنون آیه ۷۶و۷۷). به همین دلیل است که در این ایام شاید کمتر به ذهنمان رسیده باشد که برای حفظ امنیت کشور و در کنار سایر کارهاییکه انجام داده ایم، بیایید جلسات تضرع دسته جمعی برگزار کنیم، نماز شب بخوانیم، از سلاح دعا که در مواردی به مراتب قوی تر از موشکهایمان است، بیشتر استفاده کنیم، صله رحم و مهمانی های ساده را زیاد کنیم و... . از آن سوی هم کمتر می بینیم که نهادهایی مانند ستاد کل نیروهای مسلح، به موضوع ایمان و تضرع و #بهبود_روابط_انسانی به عنوان مهمترین و اصلی ترین مولفه های ساخت امنیت ملی نگاه کند و برنامه ی خاصی برایش داشته باشد. میگوید مرا با ایمان چه کار؟من مسئول امنیت جامعه ام. حوزه هم ازین سوی میگوید مرا با امنیت چه کار؟ من مسئول ایمان جامعهام. و این همان سکولاریسم آشکار است. محدود کردن ایمان و دین به مسجد و حوزه منهای عرصههای مختلف جامعه.
@besalamen_amenin
#یادداشت_۹۹
۲۲ آبان ۱۴۰۱/ سال دوم
قرآن؛ کتاب زمین، غایب بزرگ همایش بین المللی آب و هوا و اقلیم در مصر
یکی از شگفت انگیزترین حقایق قرآن؟!؟!
نمیدانم چگونه میتوان عذر تقصیر به پیشگاه قرآن کریم برد؟ چگونه میتوان پرده از اینهمه غفلت زدود و روندگان در بیابان های پر سراب را به #نهر_عظیم علم قرآن و اهل بیت علیهم السلام رهنمون شد( کتاب شریف کافی ج۱ ص۲۲۲). بارها گفته شده که صرف بیان حکم و اینکه فلان موضوع حلال است یا حرام، حداقلی ترین و ضعیف ترین مدل پیشبرد امر هدایت است. چرا که پدیده ها و راهکارهای جدیدی که از دنیای کفر غرب به تمام دنیا پمپاژ میشود، بر اساس پاسخگویی به نیازهای واقعی انسان پدید آمده و اگر شما راه رشد را پیش روی بشر نگذاری، صرف اینکه راه دیگران غیّ، گمراهی و حرام است تقریبا اثر خاصی ندارد. این است داستان #صعود_چهل_ساله_مدرنیته در ارکان جمهوری اسلامی است که اساسا در نفی مدرنیته بوجود آمد. همین است قصه تاخت و تاز سند ضاله ۲۰۳۰ توسعه پایدار در ایران. این سند همان طور که خودش میگوید برای #دگرگون_کردن_عالم نوشته شده و قطعا این دیگرگون شدن بر ضد اهداف و مسیر هدایت است.(شرحش بماند). این روزها در #شرم_الشیخ مصر و برای پیگیری اهداف ۱۴،۱۳ و ۱۵ این سند که در مورد آب و هوا، اقلیم،دریاها، جنگلها، کوهها و بیابان هاست، سران و رؤسای جمهور حدود ۲۰۰ کشور از جمله ایران جمع شده اند. طبق معمول قرآن و علوم اهل بیت علیهم السلام غایب بزرگ این کنفرانس هستند. متاسفانه مدل ما در اجتهاد، فهم دین و رجوع به آیات و روایات، ناقص و متمرکز بر احکام عبادی فردی است. به همین دلیل بسیاری از هدایتهای وحیانی بیبدیل در عرصه های مختلف زندگی مورد غفلت حداکثری واقع میشود. چیزی که برای بنده حقیقتا بسیار شگفت انگیز بود کثرت تقریبا بی نظیر آیات قرآن در مورد مسائل اب و هوا و زمین و آسمان و اقلیم است. جالب است بدانید در قرآن کریم ۳۸ بار کلمه بحر، ۳۷ بار جبل و جبال، ۴۰ بار سماوات، ۱۲۴ بار سماء و شگفت انگیز تر از همه ۴۴۶ بار کلمه ارض تکرار شده است. آیا نمیتوان از اینهمه آیات گرانقدر راه حل های مناسبی برای مدیریت زندگی بشر در این زمینه ها به دست آورد؟ آیا خداوند متعال حدود ۴۵۰بار بی دلیل از #زمین در کتاب هدایت انسان سخن گفته است؟
@besalaman_amenin
#عکس_نوشت/شماره چهاردهم
۲۵ آبان ۱۴۰۱
#دنیای_علم_همینقدر_تباه😂
چند روزیه که اخبار کنفرانس بین المللی محیط زیستی شرم الشیخ مصر داره منتشر میشه. این همایش برای پیگیری چند هدف از ۱۷ هدف سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ به محوریت #نجات_کره_زمین داره برگزار میشه . خدمت عزیزانی که خیال میکنن واقعا ی عده آدم اهل علم دغدغه مند نگران جهان، پشت این دسته همایش ها هستند بگم: اسپانسر این همایش شرکت #کوکا_کولا است که امسالم برای پنجمین سال پیاپی، آلوده کننده ترین شرکت جهان به مواد و بطری های پلاستیکی رتبه بندی شده😁😂.
#تروریستهای_کرواتی
#علوم_ذاتا_مسموم
@besalamen_amenin
#عکس_نوشت/ شماره پانزدهم
۲۹ آبان ۱۴۰۱
رمز ارز وسیله قمار است!
حرفای جالب #وارن_بافت تاجر آمریکایی و پنجمین ثروتمند جهان در مورد #رمزارزها: رمزارز ها فقط ابزار قمار هستند و دربردارنده فریبهای بسیار زیادی هستند. در این ابزار پیچیدگی ها و خسارتهای فراوانی وجود دارد ....
حالا که بانک مرکزی میخواد پروژه خطرناک رمزارز ها رو عملیاتی کنه، کاش حداقل به حرف اینا گوش میداد....
@besalamen_amenin
#یادداشت_۱۰۰
۱۰ آذر ۱۴۰۱/ سال دوم
مدیریت شهری بی آبروی مدرن و امر به معروف!
یکی از ابواب حقیقتا شگفت انگیز منظومه گرانقدر آیات و احادیث اسلام، مربوط به موضوع محبت، دوستی، برادری و ارتباط مومنان با همدیگر است. تا جاییکه در روایات ما، در تعریف #عقل می فرمایند: آنچه که خدا با آن عبادت میشود و از دیگر سوی، محبت و مهربانی با مردم را #رأس_العقل و #أول_العقل توصیف کرده اند. ناتوان ترین انسانها را کسی گفته اند که دوستی ندارد و ابتدای جوانمردی را گشاده رویی با مردم. در بستر وجود ارتباط و در نتیجه شناخت حداکثری است که مفاهیم گرانقدری مانند صله رحم، ایثار، انفاق، حق و حقوق همسایگی و... معنا پیدا کرده و جویبار زندگی را پر از آب محبت و مهربانی میکند. در این بستر است که کلمه مقدس #آبرو متولد میشود و از دیگر سوی #خودکنترلی و امنیت انسانی عمیق، پایدار و ارزان را به ارمغان آورد.
حال اگر نحوه ساخت، مدیریت شهر و مدیریت نیازهای انسان به گونه ای باشد که میزان ارتباط و متقابلاً شناخت انسان ها را به حداقل ممکن برساند(مانند شرایط مدرن کنونی ما)، نتیجه اش از دست رفتن تمام آثار ذکر شده است. تمدن مدرن در اوج نفوذ و عملیاتی شدن، کشور انگلیس میشود با بیش از ۹ میلیون نفر انسان تنهای تنها و تأسیس #وزارت_خانه_تنهایی در سال ۲۰۱۶ برای مدیریت مشکلات فراوان و لاینحل تنهایان. امر به معروف و نهی از منکر هم یکی از اصلی ترین قربانیان این مدل از مدیریت شهری حمل و نقل محور مدرن است. چه میزان تفاوت است بین امر به معروف کردن در محیط محله ای که انسانها کامل همدیگر را می شناسند و شرایط کنونی که حتی اهالی یک آپارتمان هم با هم غریبه اند . در نظریه مدیریت شهری محله محور به تفصیل به این موضوعات پرداخته شده است
@besalamen_amenin
#عکس_نوشت/ شماره شانزدهم
۱۷ آذر ۱۴۰۱
عنوان: 😂😳😝😱😱😜
تیتر دو روز پیش خبرگزاری صهیونیستی #فرانس_۲۴ : علی رغم هشدار مسئولان، اعتصاب سراسری در ایران وارد دومین روز خود شد😝😝
#آقای_خاتمی تو بیانیه اش نوشته همصدایی بی سابقه ای بین نخبگان و دانشگاهی ها و مردم بوجود اومده و توصیه کرده جمهوری اسلامی #حکمرانی_خوب رو شروع کنه.
یعنی که آقای خامنه ای توبه کنید از مقاومت جلوی آمریکا، آره!
#پی_نوشت: تا جاییکه من میبینم همصدایی بی سابقه فقط بین شمای خاتمی وجود داره و روزنامه های صهیونیستی
@besalamen_amenin
#یادداشت_۱۰۱
۲۶ آذر ۱۴۰۱ / سال دوم
من، شاهنشاه آریامهر و خاطره دیشب بیمارستان!
دیشب به مناسبتی در یکی از بیمارستان های مشهد بر بالین عزیزی بودم. پنج خانم دیگر و همراهانشان هم در اتاق. مشغول مطالعه بودم که شوهر یکی از خانمهای اتاق که بی بی صدایش می زدند گفت: ما چه کاره ایم تو مملکت؟ پول که باشه میفرستن برای #حسن_نصرالله و اگر جنازه ای چیزی بخوان مارو احضار میکنن! بقیه هم با او همراهی و بالا و پایین را گفتند و شستند و دفن کردند! از اعلیحضرت همایونی گفتند و اقتدار گذشته ایران و... . مترصد فرصتی بودم که جوابشان را بدهم. گذشت و گذشت! گفتند و گفتند و من: سکوت و سکوت. حرفشان تمام شد و غم و اندوهی عمیییق تمام وجودم را گرفته بود. کلمات حضرت آقا درباره جهاد تبیین را مرور میکردم و لعن و نفرین نثار خودم. چرا از حق دفاع نکردی؟ چرا از خودت آبرو نگذاشتی و و و... . خیلی حس تلخ و بدی داشتم. احساس می کردم از چشم خدا افتاده ام و قلبم تاریک شده و نابینا ( سوره توبه آیه ۸۷). شاید نیم ساعتی گذشت و من از شدت اندوه، چشمانم را بسته بودم و شعله های سکوتی تلخ را در خود تحمل میکردم و میسوختم. تا اینکه دوباره دیدم شوهر بی بی آمد. بیچاره بی بی که بخاطر یک #زخم_دیابت ساده در انگشت پایش، سه انگشت سالمش را هم قطع کرده اند! شوهر بی بی به بهانه اینکه خانومش، هم سیده است و هم حاجیه گفت: قبل از انقلاب، عربستانی ها پول حجاج ما رو که میدیدن، سه بار خم میشدن و عکس اعلیحضرت رو می بوسیدن! من گفتم چهار بار میبوسیدن! بنده خدا که تصور کرد در تایید او میگویم جواب داد: خدا پدرت رو بیامرزه. شروع کردم به بسیاری از حرفهای اشتباهش پاسخ دادم. اهل اتاق جیک نمیزدن. خیلی حرف زدیم. برایش اشتباه و منصفانه نبودن حرفهایش را روشن کردم. بنده خدا حرفی نداشت. نهایتا گفت ولی نه از نوع انتقاد بلکه از نوع درد دل های تلخ. میگفت چهارده پانزده ساله بود که نیروی سپهسالار دلاور اسلام #شهید_کاوه شد و در غرب و جنوب جنگیده. تا اواخر سال هفتاد یعنی سه سال بعد از قطعنامه در منطقه مانده بود.در ایلام ترکش به سر و پایش خورده بود. دنبال مدارک پزشکی اش نرفته بود و بهمین دلیل، وقتی در بنیاد شهید گفته بودند: حتما ترکشهای بدنت نتیجه تصادف و زمین خوردن با موتور در خیابان های همین مشهد است! نتوانسته بود چیزی را اثبات کند. از کسی گفت که دائما قبل از عملیات از جبهه فرار میکرد و حالا با زد و بند در بنیاد شهید به آلاف و اولوف رسیده بود. بعد از همه اینها دردمندانه گفت: الان هم خدا شاهده من ی ریال از جمهوری اسلامی نمیخوام، ولی میگم حداقل ی خرده هم مارو حساب کنید، نگید با موتور خوردی زمین! میگفت الانم اینجوری نیست که ما مملکت مون راحت بدیم دست دشمن! اینجور که گفت حقیقتا در خودم شکستم و فرو ریختم که: خدایا امان از این مردم فهمیم، مظلوم و غیور و امان از بعضی از مسئولین خفاش زالو صفت که با عملکردشان چه بر سر اعتماد این مردم آورده اند.
اللهم اجعل عواقب أمورنا خيرا
@besalamen_amenin
#یادداشت_۱۰۲
۱ دی ۱۴۰۱/ سال دوم
گاو ها از اصلی ترین عوامل گرم شدن و نابودی زمین هستند؟!؟!
این مطلب شوخی نیست!
راهنمایی که بودیم هیچ وقت برایم حل نشد که چطور ممکن است که #زرافه ها بخاطر کمبود غذای روی زمین، آنقدر گردنشان را دراز کرده اند که گردن بندگان خدا به این شکل در آمده؟! در مدت زمانی که گردنشان مشغول دراز شدن بود چه غذایی میخوردند؟و مگر غذا فقط برای زرافه ها کم شده بود؟ چرا دیگر حیوانات گردنشان دراز نشد؟
چه کسی باور میکند که تا همین یکی دو دهه ی گذشته، کتابهای ما پر بود ازین دست خزعبلات مضحک آنهم به نام علم!!! چه عمرهایی که پای این توهمات مدرن هدر رفت. بد نیست بدانیم دنیای علم کماکان ازین دست یافته ها در چنته دارد. میگویند گرم شدن زمین در دو هزار سال گذشته بی سابقه بوده! و یکی از مهمترین دلایل آن، دامهای بیچاره و در رأسشان گاوها هستند که عددشان را تا حدود یک و نیم میلیارد رأس تخمین می زنند. چرا که گاوها از منابع اصلی تولید گاز متان هستند! اینها برنامه های جهانی هستند که بسیار هم جدی دنبال می شود. اینها را بگذارید کنار خبر ورشکستگی سه چهارم کشاورزان آمریکایی، اخبار مربوط به وضعیت وخیم کشاورزی و دامداری در چند ساله اخیر در کشور خودمان و بسیاری از دیگر مناطق جهان، افتتاح اولین کارخانه تولید #گوشت_گاو_مصنوعی بوسیله ی صهیونیست اعظم بیل گیتس در سال گذشته و... . همه اینها دال بر این است که یک برنامه ریزی جدی برای پایان دادن به کشاورزی و دامداری طبیعی در جریان است. جالب اینجاست یکی از مهمترین و اصلی ترین برنامه های ابلیس، ایجاد تغییر در خلقت الهی است!(سوره نساء آیه ۱۱۹). و این امری است وحشتناک که یکی دیگر از اضلاع سوق دادن جهان به سمت زندگی مصنوعی و مجازی است.
@besalamen_amenin
#یادداشت_۱۰۳
۱۵ دی ۱۴۰۱/سال دوم
یکی از قابل تامل ترین عذابهای قوم یهود: عذاب روغن خوراکی!!!
خداوند متعال در بسیاری از آیات گرانقدر قرآن کریم، به توصیف امتهایی پرداخته که گرفتار #فسق و خروج از سبک زندگی درست شدند و نهایتا به واسطه اعمال ناشایست شان نابود. قرآن کریم متعدد در متعدد تصریح دارد که خداوند کوچکترین ذره ای ستم نمیکند و هرچه از بلایا و سرنوشت های تلخ و شومی که به امم سابقه رسیده نتیجه عملکرد خودشان بوده(۱۱۷ آل عمران/۵۷ بقره/۴۰ نساء/۷۰ توبه/۴۴ یونس). بعضی از امتها با طوفان ازبین رفتند، برخی با زلزله و بعضی دیگر با سیل. نکته ی بسیار جالب و قابل تامل در این میان، یکی از عذابهای قوم یهود است. آنهم یهودی که لجوج ترین و بدترین قوم ها بوده اند و هستند. خداوند متعال در آیات ۱۶۰ و ۱۶۱ سوره نساء می فرماید: ما به خاطر اینکه #یهودیان در مسیر صراط مستقیم بسیار مانع ایجاد میکردند، رباخواری و مال مردم را به ناحق می خوردند، #طیبات را بر آنان حرام کردیم. آنگاه در آیه ۱۴۶ سوره انعام و در توضیح بخشی از طیبات حرام شده بر یهود می فرماید: شحم یا همان روغن گاو و گوسفند را به خاطر سرکشی شان بر آنها حرام کردیم! این یعنی اولا از مهم ترین مصادیق طیبات که حداقل در حدود بیست آیه قرآن مورد تصریح و تاکید قرار گرفته است، همین روغن شحم گاو و گوسفند است. ثانیا این روغن آنقدر در سلامتی، هدایت و آرامش انسان موثر است که خداوند متعال، یهود خطاکار ظالم را به واسطه آن همه اعمال ضد هدایت از خوردن آن محروم میکند. ثالثا جامعه کنونی ما هم که به نام علم و پیشرفت محروم از روغن شحم است در واقع یک جامعه عذاب زده است. شاهدش هم اینهمه انسان بیمار ناشی از روغن های کارخانه ای است. همه اینها در حالی است که در گذشته علمای بزرگ شیعه به تفصیل به موضوع خوردنی ها و آشامیدنی ها در قرآن و روایات می پرداختند. از جمله اینکه در سه کتاب گرانقدر کافی، استبصار و تهذیب باب اختصاصی #اطعمه و #اشربه داریم.
@besalamen_amenin