✅جهاد تبیین و مولفه های سه گانه
🔺بی تردید فضای مجازی در جهان امروز هم فرصت است و هم تهدید؛ هم آموزشگاه است و هم قتلگاه و البته کاهش تهدیدات و تلفات آن بسته به حضور کمی و کیفی اهل ایمان در عرصه جهاد تببین است؛ جهادی که می توان آن را به (تلاش بی وقفه زمینه ساز و دشمن سوز) تعریف کرد.
این جهاد دست کم در سه مولفه (تولید، تکنیک و توزیع) خود را نشان می دهد: تولید به معنای هر گونه خلق اثر (مکتوب، شفاهی، تصویری و...) است که نقشه دشمن را دفع یا رفع کند و این می تواند در قالب پاسخی نو به شبهه قدیمی یا روشنگری عالمانه از شبهه ای جدید و یا ترسیم تصویری منطقی و علمی از جایگاه و کارکردهای انقلاب اسلامی و ... باشد.
مولفه تکنیک به قالب های روشی، بیانی و هنری برمی گردد که محتواهای تولیدی در آن جای گرفته و به جوامع هدف عرضه می گردد. به عنوان مثال اینکه تیتر یک محتوا دارای چه نوع، اندازه و لحنی باشد، بخشی از تکنیک های روشی در جهاد تبیین است.
🔺اما مولفه توزیع در جهاد تبیین که شاید مهمترین آنها در جامعه امروز باشد، ناظر به قدرت بلاغ و وسعت انتشار محتواست. متاسفانه آنطور که تبلیغ ضد انقلاب در میان مخاطب ایرانی و یا غیرایرانیان ایران دوست وسعت دارد، (بلاغ تبیینی) انقلابی ها آن وسعت را ندارد. به دیگر بیان، انتشار محتواهای جذاب انقلابی در گروه های غیرانقلابی و خاکستری به مراتب کمتر از انتشار محتواهای مخرب غیر انقلابی در گروه های انقلابی و یا خاکستری است! و آن حجمی که از پیام غیرانقلابی ها و یا معاندان به انقلابی ها و خاکستری ها می رسد، از پیام انقلابی ها به غیر انقلابی ها و یا خاکستری ها نمی رسد! و این یعنی ضعف جبهه انقلاب است در قدرت بلاغ و تبیین؛ در واقع آن چیزی که خدا از رسولش و امام از امتش طلب می کند بلاغ است نه هدایت! یعنی خدا از پیامبر هنر بلاغ خواسته نه معجزه هدایت! (و ما علیک الا البلاغ). چرا که هدایت به دست خداست اما بلاغ، هنر و جهاد اهل خدا... .
🔺امروز جبهه انقلاب بسان (طبیب دوار) باید پیام را به جوامع هدف (برساند) نه آنکه (بندازد). فرق است میان نظریه قرآنی تبلیغ و بلاغ با پدیده فورواردیسم در گروه های هم طیف!
امام راحل خواستار احیای ارتش 20 میلیونی برای انقلاب بود و امروز اگر تنها یک درصد از آن ارتش میلیونی مدیریت شبکه توزیع و بلاغ را (البته بطور منسجم و روشمند) در عرصه جهاد تبیین عهده دار شوند، صحنه جنگ ادراکی و شناختی متفاوت خواهد شد و این مستلزم برنامه و طرح های خلاقانه و عالمانه است. باید شبکه ای هماهنگ ایجاد شود که در آن افسران و سربازان جنگ نرم، هر هفته چند سورتی پرواز هماهنگ به جوامع هدف ( از جمله شبکه های اجتماعی پرطرفدار دوطرفه)، داشته باشند؛ یا به قصد سوخت رسانی به خودی ها و خاکستری ها و یا بمباران کانون های لجن پراکنی و غیرخودی ها.
اینکه این سورتی پروازهای بلاغ محور، چگونه، به کجا، با چه محتوایی و با چه تعدادی صورت گیرد، موضوعی است که می تواند با همفکری و هم افزایی افسران جنگ نرم تکمیل و عملیاتی شود؛ امری که بیش از (بودجه)، نیازمند (بود+جهت) است یعنی بودن در میدان با جهت درست.
🔗 پوررستمی؛ اسفند ۱۴۰۰
مادر شدن و فرزندپروری سخت است اما...
«مریم اردبیلی» مادر پنج فرزند، پزشک، دکترای رشته آیندهپژوهی و کارشناس مسائل زنان و خانواده در گفت و گو باشبکه اطلاع رسانی راه دانا در توضیح موفقیت همزمان در کار مادر بودن در کنار موفقیت اجتماعی خویش، گفت:
✴️ عقیده داشتم مسیر زندگی باید به طور طبیعی جریان داشته باشد و برای اینکه کاری را پیش ببرم نباید کار دیگری را رها کنم، این حالت طبیعی برای من خوشایندتر است و به همین ترتیب تحمل حالت غیرطبیعی مشقتبار است.
✴️ فرزندآوری یک امر طبیعی و بخشی از زندگی است، اینکه زندگی من اکنون برای برخی فوقالعاده جلوه میکند به این دلیل است که بسیاری از افراد مسیر طبیعی زندگی را کنار گذاشته و به امور در کنار هم توجه نکردهاند.
✴️ وی معتقد است که فرزنددار شدن و بزرگ کردن فرزند حتماً سخت است، مشکلات نگهداری فرزند و شب بیداری برای هر کودکی وجود دارد و مادری به طور کلی کار آسانی نیست، اما مشکلی که اکنون وجود دارد این است که علاوه بر این سختی مادر بودن، هم مادری سخت گرفته میشود و هم سختتر از آنچه هست، دیده میشود، این نگاه نادرست باعث شده است که بسیاری از زنان کشور بزرگ کردن دو فرزند و گاهی حتی یک فرزند را کاری مالایطاق بدانند.
#مادری
#جایگاه_مادری
#فرزند_آوری
╭═🌼⊰🌺⭐️🌺⊱🌸═╮
╰═🌸⊰🌺⭐️🌺⊱🌼═╯
چرا از امامان (ع) طلب حاجت مي كنيم؟ آيا سخن گفتن از ويژگي ظاهري ائمه و حضرت عباس (ع) درست است؟.mp3
2.23M
⭕️ سوال
❓مگه حاجت دهنده خدا نیست؟ پس چرا از امامان حاجت می خواهیم؟
❓سوال دوم: آیا این درسته که مداحان در وصف بزرگانی چون حضرت عباس علیه السلام از چشم و ابروی او شعر می خوانند؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
#اعتقادی
#یاایهاالعزیز
#امامزمانم✋🏻
میدانم که گاه گاه نگاه
میکنی مرا
اما نمیدانم
این خوب میکند حالم را،
یا آب میکند وجود خجالت زدهام؟!😞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
✍️سخنرانی استاد عالی
🎬موضوع: گناه تاوان داره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به کمتر از سه فرزند فکر نکنید!!!
چرا؟؟؟؟🤔
🔴 عالیه 🔴
🔴 حتما ببینید 🔴
#تربیتی
#انتشار_همگانی
4_5823276806362369064.mp3
4.22M
📼 #پادکست
📝 «شرایط وخیم قبل از ظهور»
🔹 وقتی مدیریت انسانها بر جهان باعث جنگ و خون ریزیهای فراوان میشود.
🔸آیا قبل از ظهور یک سوم مردم دنیا بر اثر جنگ و خونریزی و یک سوم بر اثر بیماری از بین میروند!؟
🎵استاد رائفی پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶مصاحبه با دختران اروپایی
اسلام چقدر به زنان احترام می گذارد😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر چه زمان ظهور نزدیک میشویم بلاها بیشتر میشود
🌼 پرسش:
شنيده ام در محاسبه الهي از قاتل براي هدر دادن نسل مقتول هم مواخذه ميشود آيا صحيح هست?
مگه در صورت مرگ يک شخص حتي به علت قتل ..اجل او پايان نيافته بوده ??? پي به چه دليلي براي نسلش مواخذه ميشود?
آيا فردي که به قتل رسيده اجل معلقش بوده با اما مسمي?
🌼 پاسخ:
یكی از گناهان كبیره، قتل نفس انسان بیگناه است، وقتی انسان بیگناهی، به ناحق كشته میشود، حق حیات و زندگی از او گرفته میشود و او از بزرگترین حقی كه دارد محروم میگردد. علاوه بر این، قتل انسان بیگناه، اطرافیان او خصوصاً همسر و فرزندان و پدر و مادر و خواهر و برادر مقتول را در شوک روحی- روانی سهمگین قرار میدهد و شیرازه زندگی خانوادگی او را از هم میگسلد.
چهار مجازات و كیفر شدید اخروی (علاوه بر مساله قصاص كه مجازات دنیوی است) در قرآن برای قتل نفس ذکر شده است:
خلود یعنی جاودانه در آتش دوزخ، میفرماید: «کسی كه مومنی را از روی عمد بكشد مجازات او دوزخ است كه در آن جاودانه میماند» (و من یقتل مومناً متعمداً فجزاوه جهنم خالداً فیها»
خشم و غضب الهی، میفرماید:«و خداوند بر او خشم میگیرد.» «و غضب الله علیه»
دوری از رحمت خدا، میفرماید: علاوه بر آن «خداوند او را از رحمتش دور میسازد» (والعنه)
مهیا ساختن عذاب عظیم برای او، میفرماید: «و عذاب عظیمی برای او فراهم ساخته است» (و اعد له عذابا عظیما)
در آیه ای از قرآن شدت قتل نفس را اینگونه بیان می کند :
مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَيْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِي الْأَرْضِ فَكَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِيعًا
هر کس نفسی را بدون حق و یا بیآنکه فساد و فتنهای در زمین کرده، بکشد مثل آن باشد که همه مردم را کشته
پس کسی که یک نفر را بکشد انگار همه مردم را کشته و جایگاه او در عذاب آنقدر شدید است که اگرهمه را هم بکشد در آن جایگاه خواهد بود.
اما درباره این که اگر یک نفری ب قتل عمد کشته شد خدا از نسل مقتول هم آن قاتل را مواخذه کند چیزی در روایات و تحلیل و تفسیر ها نیافتیم ولی از آنجا که قتل یک نفر به عنوان مرگ اخترامی تلقی می شود پس این فرد می توانسته سالهای بیشتری زندگی کند و فرزند دار شود و ادامه حیات دهد ولی به دست قاتل رشته حیاتش پاره می شود.
گر چه این فرد اجل محتومش با این قتل رقم می خورد اما اگر این قتل نبود اجل او در آینده محقق می شد.
مثال اجل محتوم مسمی و مقدر و مرگ اخترامی این است : چراغ نفتی را تصور کنید که لیتر نفت دارد و یک فیتیله و شیشه محافظ.
این چراغ با این امکانات 20 روز پشت سر هم می تواند روشن بماند روز بیستم اجل محتوم اوست حال اگر کسی چراغ را فوت کند یا شیشه محافظ آن را بشکند و یا آب روی آن بریزد (مثلا در روز پانزدهم ) این اجل اخترامی برای این چراغ است. که اگر نبود 5 روز دیگر این چراغ عمر می کرد و روشن بود.
برای همین امام علی در جنگ های خود در مواجهه با دشمن نگاه می کردند اگر در نسل او یک فرد مومن می بود که هنوز به دنیا نیامده بود آن فرد را نمی کشتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💖
#الی_الحبیب 👌
❣️اول.....🍃
❣️آخر......🍃
❣️اصل....🍃
🔰 رهبر انقلاب اسلامی در پیام به نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا:
👈🏻 لزوم شناخت جبههبندیها و انتخاب موضع درست و آمادگی نقشآفرینی به سود جبهه حق
🔻حضرت آیتالله خامنهای در پیامی به پنجاه وششمین نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا، با اشاره به تحولات سیاسی و نظامی اخیر، بر شناخت جبههبندیها و انتخاب موضع درست و آمادگی برای نقشآفرینی در تحولات به سود جبهه حق تأکید کردند.
📝 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
دانشجویان عزیز
رویدادهای سیاسی و نظامی در این روزها، تشکیلدهندهی بخشی از همان پیچ تاریخی جهان است که گمان آن رفته بود. نخبگان و زبدگان ملت بزرگ ما در این مرحله، حامل مسئولیتهای ویژهاند. شناخت جبههبندیها و صفآرائیها و انتخاب موضع درست، مسئولیت کوتهمدت، و آمادگی برای نقشآفرینی در تحولات به سود جبههی حق، وظیفهی میانمدت آنان است.
شما جوانان عزیز میتوانید در هر دو بخش بدرخشید و امید به انجمنهائی را که مزیّن به نام مبارک اسلام است، بارور نمایید.
توفیقات روزافزون شما را از خداوند قدیر و حکیم مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۲۰ اسفند ۱۴۰۰
✨❤️✨
[ #حرفهاےدرگوشے ]
خیلیها بلدن به غریبهای که میرسن لبخندبزنن.
اگه راست میگی؛
به اون آدمی که تکراریه،
پدرت
مادرت
همسرت
فرزندت و...
به اونا که میرسی مثلِ غریبهها لبخند بزن؛
این نشون میده با ادبی.
استادپناهیان ✍🏼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری🕊
بابا رفت تا ما اینجا امنیت داشته باشیم!
فرزند شهید💔
#شهید_احسان_کربلایی_پور🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🍃🌹
نسل جوان🌹
را به جهان رهبري🌹
جلوه ي توحيد، علي اکبري🌹
هر که هواي رخ احمد کند🌹
در تو تماشاي پيمبـر کنـد🌹
شب ولادت🌹
با سعادت سرو باغ احمدي🌹
آينه ي محمدي🌹
حضرت علی اکبر(ع)🌹
و روز جـوان مبـارک🌹
#پرسش_پاسخ
❓آیا با مشاهده رفتار ناپسند از افرادی که ظاهر مذهبی دارند باید آن را به پای دین نوشت ؟
🌀خیلی از افرادی که در عقاید دینی دچار انحراف شدن، دلیل این زاویه پیدا کردن رو دیدن رفتارهای نا مناسب از افراد به ظاهر مذهبی می دونن
〽️مثلاً دخترخانمی که در رعایت حجاب دچار شبهه شده و پوشش رو تغییر داده، علت این اتفاق رو دیدن رفتارهای متناقض از افراد مذهبی پیرامونش بیان می کنه
🧕مادری که پوشش کاملی داره ولی سنخیتی بین پوشش و رفتار و اعمالش نیست، معلمی که به ظاهر مذهبی هست ولی اون طور که باید خودش احکام رو رعایت نمی کنه یا حتی یک رهگذر در خیابان که علیرغم داشتن پوشش کامل برخورد نامناسبی داشته یا رفتار عفیفانه نداشته
〽️خب اگه دقت کرده باشید این دخترخانم افراد مذهبی رو بر اساس ظاهرشون قضاوت کرده یعنی توقعش از کسانی که پوشش کاملی دارند و در ظاهر احکام اسلامی رو پذیرفتن بالا رفته
📍اما اگر کسی پیدا بشه و براساس ظاهرش قضاوتش کنه و بهش بگه که احساس می کنه اعتقاداتش دچار انحراف هست، فوری جبهه می گیره و میگه اجازه ندارید براساس ظاهرم قضاوت کنید.شاید من از خیلی افراد به ظاهر مذهبی بهتر باشم
🔻انگار این آدم احکام دینش رو به زور پذیرفته و مشروط به اینکه اگر کوچکترین رفتاری از یک فرد مذهبی دید که اون رفتار از نظرش خوشایند نبود باید علت این رفتار رو در اعتقادات دینی اون فرد جستجو کنه نه در عملکرد ناقص اون شخص و به راحتی قید احکام دین رو بزنه
ادامه دارد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵بازشدن گره ازکارهامون☝️
🎤استاد قرائتی