دوبرادرنجف آبادی که دریک روزو در یک عملیات به شهادت رسیدند
بسم رب الشهدا والصديقين
مشخصات شهيد :
شهيد غلامرضا اخونديان
نام پدر: غلامعباس
متولد۴/١٧/ ١٣۴۴
شهادت ١٢/٧/ ١٣۶٢
محل شهادت :جزایرمجنون
سن 18 سال-
بسیجی لشگرنجف اشرف
نام گردان:چهارده معصوم
محل تولد:نجف اباد
عمليات :خيبر
زندگينامه شهيد :
1- غلامرضا كاراته كار ميكرد وكمربند قهوه اي داشت .
2- بسيار شوخ طبع بود .
3-_10 سال مفقود الاثر بود وپيكر او را نيافتند .
4 _بسيار به مادر وخواهرانش كمك ميكرد وغيرت داشت .
مشخصات شهيد
نام و نام خانوادگی : علیرضا آخوندیان,
نام پدر : غلامعباس ;
تاریخ تولد : ۱۳۴۳/۰۱/۱۱,
تاریخ شهادت١٢/٧/ ١٣۶٢
محل شهادت :جزایرمجنون
سن:١٩سال
بسیجی لشگرنجف اشرف
نام گردان :چهارده معصوم
عملیات خیبر
محل تولد : نجف اباد,
رشته تحصیلی : ریاضی وفیزیک.
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نشر_حدأکثری
زنی که نماز جمعه را به هم ریخت
پس بگو چرا تریبون نماز جمعه تهران را بر استاد رحیمپور ازغدی، حرام کردنویدیو
https://eitaa.com/besooyenour
چالشهای تحمیلی
بزرگترین چالشِ انقلابها آنهاست که بر آن تحمیل میشود. آنها که آن انقلاب، نانشان، آبشان، رفاهشان، غارتکردنشان، بردنشان، خوردنشان را قطع کرده، چالشآفریناند. آنقدر بلا سر آن انقلاب در میآورند که پدرش درآید و به غلط کردن بیفتد. در این میان اگر عوامل قدرت در آن کشورِ انقلابی جمع باشد، چالشها یکی یکی خنثی میشوند. ایرانِ انقلابی را ببینید! از روزی که آمریکا و اذنابش را از کشور بیرون کرد، از روزی که دست آمریکا را از منابع و منافع این ملت برید، چالشآفرینی او هم شروع شد. اول انقلاب، با ترورهای وحشیانه، بعد از مدتی با تحمیل جنگ بینالمللی، بعد با شبیخون فرهنگی، بعد با جنگ سیاسی و اقتصادی، بعد با جنگ ترکیبی و با تمرکز بر اقتصاد و معیشت مردم، بعد با جنگ ترکیبی و با تحمیل چالش تحریف. هر روز به شکلی برای این ملت مظلوم یک جور چالش درست کردند. هر کدام از این چالشها، پادزهر مناسب خود را میطلبد. ترورها را یک جور بایستی خنثی کرد، جنگ نظامی را جور دیگر، جنگ فرهنگی را با برنامه و ابزار و مدل مناسب خودش و... بحمدالله تاکنون این کشور از پس چالشهای تحمیلی - علی رغم همۀ مشکلات و سختیها - برآمده.
مثلاً آنگاه که چالش تحمیلی اقتصاد و معیشت رو شد، آنتی چالش آن شد: «اقتصاد مقاومتی». شد: سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی. شد: اصلاح الگوی مصرف. شد سند چشمانداز ۲۰ ساله. شد: اسناد برنامههای ۵ ساله. شد: توجه به تولید داخل. شد: توجه به دانشبنیانها. شد: حمایت از کالا و کارگر ایرانی. شد: مشارکت مردم در اقتصاد و تولید.
کما اینکه پادزهر تحریف هم شد: جهاد تبیین.
و اما چالش تحمیلی حجاب.
این چالش، چند وجهی است. هم شرعی است، هم حقوقی است، هم فرهنگی است، هم سیاسی است، هم اقتصادی است و هم امنیتی. خب پادزهر این چالش چگونه بایستی باشد؟ آیا میتوان یک مسالۀ چند وجهی را صرفاً تک وجهی حل کرد؟ خیر. بایستی از وجوه مختلف وارد شد. بایستی مسئولین هر بخش از این چند وجه، مسئولیت خود را بپذیرند و انجام دهند. من معتقدم مسالۀ حجاب نیاز به پرداخت خیلی بیشتری دارد. باید ابعاد مختلف آن روشن شود، بایستی آن را خودی حل کرد. تمرکز بر یک وجه از حجاب و حل آن از طریق همان یک وجه، خطای راهبردی است. حل مسألۀ حجاب، نه صرفاً با ولاء طرفینی و عرضی و امر به معروف مردمی است و نه صرفا با برخورد پلیسی. هر کدام از این دو، یک بخش کار هستند. بخشهای دیگر و مسئولین آن هم بایستی دیده شوند. بایستی همزمان در تمام ابعاد کار کرد. البته نباید از رسانه و هنر در مبارزه با این چالش تحمیلی غافل شد.
@fakhrian_ir
https://eitaa.com/besooyenour
شهیدی که حاجتش راازامام راگرفت.
اصغر حبیبی آزاده و جانباز نجف آبادی در همایش شمس الشموس کاشان گفت: قبل از عملیات رمضان در تیرماه سال ۱۳۶۱ با شهید مجید ابوترابی، به گلستان شهدا رفتیم و در آنجا هر یک از دوستان در قبرهایی که کنده شده بود خوابیدند و هر کدام گفتند این قبر من است.
مجید هم یکی از قبرها را نشان داد و گفت این هم قبر من است، اما چون قدش بلند بود نتوانست در آن بخوابد و همه دوستان به او گفتند تو شهید نمیشوی،
اما خودش که به پابوسی امام رئوف علیه السلام رفته بود، از آن حضرت خواسته بود مثل مولا و اربابش سیدالشهدا شهید شود. گفت بخدا قسم شهید میشوم و همین جا در همین قبر خاک میشوم.
شهید مجید ابوترابی تنها پسر دکتر محمد علی ابوترابی پزشک همیشه انقلابی نجف آباد، اولین شهید نجف آباد در دفاع مقدس محسوب می شود که پیکرش از عملیات رمضان در تیرماه سال ۶۱ بدون سر برگشت.
خدایا ما را شرمنده شهدا قرار نده.آمین🤲
😇🎁 مسابقه بزرگ حجاب فاطمی
يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلابِيبِهِنَّ...
شرکت کننده شماره:۳۷۳۹۹
دختر گلم: زینب فریدنی از تیران و کرون روستای ابپونه
✓ جایزه نفر اول برنده از بازدید بیشتر: مبلغ ۱.۵۰۰.۰۰۰ میلیون تومان
✓ جایزه نفر دوم و سوم: به هر نفری ۵۰۰/۰۰۰ هزار تومان
✓ جایزه ۳٠ نفر بعدی: هر کدام یک تابلو فرش چهره اهدا خواهد شد.
✓ مهلت ارسال تا روز دختراست
آیدی ثبت نام مسابقه:
@girls_313
کانال شرکت در مسابقه 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2853830665C232c32048c
" سفیــــــران حجـــــاب
سید مجتبی فرزند سید رمضان در سحرگاه بیست و یکم ماه رمضان (اذان صبح)، روز یازدهم دیماه ۱۳۴۵ در شهر ولایتمدار ساری و در خانهای که با عشق به اهلبیت علیهمالسلام مزین شده بود دیده به جهان گشود. پدرش کفاش سادهدل و متدینی بود که بیش از همهچیز به رزق حلال اهمیت میداد. سید مجتبی دوران تحصیل را در مدارس زادگاهش سپری کرد. سال ۱۳۶۲ در ایام هنرستان که ۱۷ سال بیشتر نداشت،که راهی جبهه شد
سال ۱۳۶۶ به فرماندهی گروهان سلمان از گردان مسلم لشکر ۲۵ کربلا منصوب شد و این در حالی بود که تا این تاریخ چندینبار بهشدت مجروح شد و بعد از آن نیز بهشدت مجروح و شیمیایی شد. بهطوریکه طحال و قسمتی از رودههایش را برداشتند. اما این اتفاقات باعث نشد از جمع باصفای رزمندگان جدا شود. پساز پایان جنگ تا دو سال در واحد طرح و عملیات تیپ سوم لشکر در همان مناطق ماند. سید طی این دوران از لحاظ معنوی بسیار رشد کرد.
شب یازدهم شعبان سال ۱۳۷۵ هجری شمسی در جمع دوستان به زیبایی نغمهسرایی کرد. سپس از غیبتش در شب نیمه شعبان صحبت به میان آورد. در مراسم نیمه شعبان همه منتظر نغمهسرایی سید بودند اما خبری از او نشد. سید بر روی تخت بیمارستان بود. عوارض شیمیایی به سراغش آمده بود چند روز بعد و درست در روز یازدهم دیماه (اذان مغرب) و در سیامین سالگرد میلادش پرنده روح سید از عالم خاک پرکشید و به یاران شهیدش پیوست. تشییع پیکر (اذان ظهر) او یکی از بزرگترین اجتماع مردم ساری بود. طول جمعیت به کیلومترها میرسید. سید در کنار دوستانش در گلزار شهدا، آرمید.
عقلانیت ستودنی
عقلانیت شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در تغییر ندادن زمان امامت جمعۀ تهران و حضور آقای صدیقی در جایگاه امامت جمعۀ امروز بسیار ستودنی است. عذرخواهی مجدد ایشان هم نشان از تقوا و اخلاقمداری است.
هرگونه تغییر در برنامههای جاری آقای صدیقی گمانۀ تأیید مجرم بودن ایشان را بالا میبرد. وظیفۀ دستگاه قضا بررسی و بعد پیگیری و بعد اقدام قضایی است که بایستی به درستی انجام و به مردم اطلاع داده شود.
آنانکه به اسم عدالتخواهی و محافظت از بیتالمال در جایگاه قاضی نشستند و قبل از روشن شدن مساله، حکم کردند، یا طعنه زدند، یا تهمت زدند و یا... آنها «عادل» نیستند. یعنی شهادتشان در محکمه مورد قبول نیست. یعنی نبایستی پشت سرشان نماز خواند. یعنی مورد اطمینان نیستند. یعنی انقلابی نیستند. یعنی حتی عدالتخواه هم نیستند. عدالتخواهی اگر با عقلانیت و معنویت همراه نباشد، عدالتبازی است. بعضیها دانسته یا نادانسته مریضاند. از بازی کردن با همهچیز خوششان میآید. با «عدالت» هم بازی میکنند. پایش بیفتد با بالاتر از عدالت هم بازی میکنند. هر مزخرفی را میگویند اما با عنوان زیبا و جذاب «عدالتخواهی». بعضی از اینها آنقدر ناداناند که حتی رهبری را هم یا «عدالتخواه» نمیدانند یا «عدالتخواه رقیق و ضیف» میدانند. میگویند با گذشت زمان رهبری هم «نو محافظهکار» شده. دیدید که در دیدار چند روز پیش رهبری با دانشجویان و تشکلهای دانشجویی همین مسأله مطرح شد و رهبری پاسخ فرمود که من عدالتخواهتر شدم و تأکیدم بر عدالت و عدالتخواهی بیشتر شده. مگر میتوان از مسألۀ عدالت منصرف شد؟ مگر میتوان چشم را بر عدالت بست؟ سالها قبل فرمود انقلاب اسلامی منهای عدالت اجتماعی هیچ حرفی برای گفتن ندارد. حالا این شخص میتواند محافظهکار شود؟!
خودشان تغییر کردهاند، خودشان بیعرضهاند، خودشان یک قدم عملی به نفع عدالت برنداشتهاند حالا گمان محافظهکار شدن در مورد رهبر میبرند. بارها گفتهایم عدالتخواهی را در عدالتگستری ببینید. آنکه در حوزه گسترش عدالت پیاده است، حق ندارد اسم عدالت را بر زبان بیاورد.
تمام.
@fakhrian_ir
https://eitaa.com/besooyenour
شهیدی که در شب میلاد حضرت زینب (س) گرهگشایی میکند
شهید «کیومرث (حسین) نوروزی فر»، اول مرداد سال 1341 در سمنان به دنیا آمد. پدرش درجهدار ارتش بود که در سال 57 خود را پیش از موعد بازنشسته کرد.
حسین دو سال از تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در تهران گذراند و تحصیلات دبیرستانی را در سمنان با بهترین رتبه در رشته ریاضی به پایان رسانید و در دانشگاه اصفهان پذیرفته شد اما از دانشگاه به بسیج و بعد سپاه رفت. عملیات متعدد و بزرگ والفجر مقدماتی، والفجر 3، محرم، خیبر، بدر و مخصوصاً عملیات والفجر 8 شاهد توانمندیهای او بودند.
شهید حسین (کیومرث) نوروزی و برادرش میثم (ایرج) از اوایل انقلاب تا هشت سال دفاع مقدس جزء فعالین انقلابی بودند. مادر این دو شهید میگوید «یکبار که هر دوشان از جبهه به خانه برگشتند، به آنها گفتم «حداقل یکیتان برود، یکی بماند».
میثم سکوت کرد و حسین سر تکان داد و گفت: «مادر تا کفر هست جبهه و جهاد هم هست»
میثم در عملیات «والفجر 3» به شهادت رسید. حسین که فرمانده گردان بود، بعد از پایان عملیات، بر بالین برادر شهیدش نشست. بعد هم برای خاکسپاری برادرش به سمنان رفت و بلافاصله به منطقه برگشت.
و سرانجام طی عملیات «والفجر 8» با اصابت ترکش به بدن، سر و پا ها به شهادت رسید و پیکر مطهرش در امامزاده یحیی سمنان آرام گرفت.
حسین وقتی که به جبهه اعزام شد، همسرش باردار بود. گفته بود «اگر بچهمان پسر شد، اسمش را حسین و اگر دختر شد زینب بگذارید، مدتی بعد از شهادت پدر، دخترش «زینب» به دنیا آمد.
دختر شهید میگوید: «پدرم در ایام ولادت حضرت زینب (س)، عجیب بذل و بخشش میکند». زینب میگوید «برخی از آشنایان و مردم شهر، ماهها در انتظار شب میلاد حضرت زینب (س) هستند تا در این روزها عیدی و حاجت خود را از او بگیرند.»
جکسون هینکل آمریکایی ؛ نوحه حماسی حسین طاهری رو پست و منتشر میکند.
اگر نزنیم، میگویند گندهگوی خاورمیانه جرئت انتقام ندارد..😊
اگر پایگاههای نیابتیشان را بزنیم، میگویند باز زورتان به اسرائیل نرسید و کردستان عراق را زدید😏
اگر قلب اسرائیل را بزنیم، میگویند موشکها در آسمان رهگیری شده و چیزی اصابت نکرده😇
اگر ویدیو اصابتها منتشر شود، میگویند به بیابانها خورده😐
اگر رسانههای اسرائیلی تایید کنند که دقیقا به پایگاه نظامی خورده، میگویند گور خودتان را کندید، اسرائیل پاسختان را میدهد😤
اگر رسانههای اسرائیلی بگویند گزینه پاسخنظامی از میز رژیم حذف شده، میگویند اصلا چرا پول ما را صرف موشک کردید🤨
تسلسل بیوطنی و بیجربزگی بزدلهای نقزن پایان ندارد.‼️
کام شیرین این واقعه فراتاریخی را با پرداختن به ترسوهای غرغرو برای خودتان تلخ نکنید.☺️
ما میدانیم زدهایم؛ آنها هم میدانند که خوردهاند؛ «اصلا هم درد نداشت های " دنبالهی فارسیزبان و تهراننشین امت اسرائیل چیزی را تغییر نخواهد داد.😎
https://eitaa.com/besooyenour