🇮🇷
🖼 یک عاشقانه آرام
❄️🌹❄️
🌺 آیت الله احمدی میانجی (ره): خدمت به همسر مهمتر از حج است ...
🆔 @betlijeh1
🇮🇷
📝 مهدی هاشمی آزاد شد
❄️🌹❄️
🔻مهدی هاشمی پس از ۷ سال زندان و پرداخت جزای نقدی و اجرای حکم شلاق به صورت مشروط از زندان آزاد شد.
🔺مهدی هاشمی ۱۸ مرداد سال ۹۴ به اتهام مشارکت در ارتشا، اختلاس، اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرائم علیه امنیت کشور به ۱۰ سال حبس و ۵۰ ضربه شلاق محکوم شد.
🆔 @betlijeh1
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 انگلیس بازوی رسانهای اغتشاشات در ایران
🆔 @betlijeh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید/بارش برف در بویین میاندشت
🆔️@betlijeh1
استاد ارجمند جناب آقای صفر علی خلجی ( شاغل در آموزش و پرورش منطقه ۱۵ تهران بزرگ)
سلام علیکم بما صبرتم؛
خبر در گذشت مرحوم کربلایی آقا حسین خلجی، ابوی گرامیتان واصل و موجب تألم خاطر گردید. فقدان آن مومن که پدری مهربان و با تقوی بود و عمری را با پارسایی و عشق و خدمتگزاری صادقانه به اهل بیت (علیه الاسلام) خصوصا پیر غلامی حضرت اباعبدالله الحسین (علیه الاسلام) سپری و جهان فانی را وانهاد و به دیدار حضرت حق شتافت؛ ضایعه جبران ناپذیر است که جزء با صبر و پناه بردن به ایزد منان التیام نمی یابد.
اینجانب مصیبت وارده را به جنابعالی و به سردار حاج مرتضی خلجی جانباز سرافراز دفاع مقدس و سایر بازماندگان این مرحوم تسلیت عرض نموده و از آستان ربوبی برای آن فقید سعید، علو درجات و هم نشینی با حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، صلحا و صدیقین و برای شما، خانواده محترم و سایر بازماندگان سوگوار، پاداش صابرین توأم با سلامت و سعادت مسئلت می نمایم.
رضا خلجی ،خادم پایگاه مقاومت بسیج شهدای بتلیجه
"پیام تسلیت"
🌹بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ🌹
وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَیْء مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْص مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصّابِرینَ
الَّذینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصیبَةٌ قالُوا إِنّا لِلّهِ وَ إِنّا إِلَیْهِ راجِعُونَ
🏴🏴🏴خانواده های محترم سلطانی و خلجی
سلام علیکم بما صبرتم
🥀سفر آخرت بالاترین آرامش روح آدمیست، اگر چه اندوه بزرگی بر قلب خانوده سنگینی میکند.اما از خداوند متعال میخواهیم آن فقید سفر کرده را در سایه رحمت جاویدانش قرار دهد. و همه بازماندگان و به خصوص خانواده ارجمند این بزرگوار را برای دیدن جای خالی آن عزیزسفرکرده شکیبا سازد.
خبر درگذشت بانو ماه سلطان سلطانی، موجب تَالّم و تَاثّر و اندوه بسیار گشت.
با نهایت تأسف ضایعه غم بار درگذشت والده گرامیتان را خدمت شما و خانواده محترم و کلیه ی فامیل های وابسته تسلیت عرض نموده، از خداوند متعال برای روح پاک آن مرحومه علو درجات و مغفرت الهی و برای خانواده محترم صبر عظیم آرزومندیم.
تسلیت قطره ایست در برابر غم دریا گونه ی شما
امیدواریم غم آخرتان باشد.
🥀🥀
⚫️
#روحشان شاد ویاد شان گرامی🙏
#قرین رحمت الهی🙏🙏
از طرف :
✔رضا خلجی،خادم پایگاه مقاومت بسیج شهدای بتلیجه
🌷خانواده شهید احمدرضا خلجی🌷
#صرفاجهتاطلاع ....
بزرگترینحسرتقیامتاینه
ڪہمیفھمیبــا نماز
تاڪجاهـٰـا میتونستی بالابرۍ
ونرفتۍ!
ازهرجھنمۍبیشتر
آدموعذابمیده ...
بچه که بودی
#دل_درد_هارا به زبان گریه میگفتیم
همه می فهمیدند
اما الان ڪه بزرگ شدیم
درد دلها را به هر زبانی میگوییم
ڪسی نمیفهمد