بسم الله
وقتی داشتم بسته را طراحی میکردم، لینکهای داخل پیدیاف به فضاهای ابری رایج لینک نمیشد، اما لینکهای ایتا را قبول میکرد.
از طرفی پیوست های بسته را نمیشد قبل از انتشار، در خود کانال نجات قرار داد.
برای همین یک کانال درست کردم به نام «فضای ابری نجات» و فایلهای پیوست را داخل آن بارگزاری کردم و لینک آن را در فایل پیدیاف بسته گذاشتم.
تصورش را هم نمیکردم بیش از 2هزارنفر، عضو این کانال بشوند!!! اساسا عضویت در این کانال لزومی نداشت
داشتم فکر میکردم بعد از انتخابات دیگر این کانال به کار نمیآید.. مردم هم لفت میدهند. چکارش کنم؟؟ به سرم زد بفروشمش 😁
الان حدود 10 میلیون تومن میخرندش!
مشغول نوشتن یک یادداشت بودم برای ارسال در گروههای ایتایی خودم که ناگهان یاد این کانال افتادم!
گفتم به جای اینکه این کانال را بفروشم یا بیکار رهایش کنم، یادداشتهایی را که لازم نیست یا نباید در نجات منتشر شود در این کانال قرار دهم..
لذا از همین لحظه آغاز فعالیت کانال "بیدار | دیگر نباید خفت" را اعلام میکنم 😊
✍محمدحسین ابوطالبی
💢جمعبندی من از کاندیداهای قم تا این لحظه
1️⃣ منّان رئیسی: ✅ قطعا رای میدهم. چون:
🔻 منّان رئیسی را «سعید جلیلی» یافتم!
اولین مواجهه من با او، در ماجرای معاونت زاکانی بود که شهرداری تهران در دوگانه «شهرسازی درآمدزا» و «شهرسازی مطابق با سبک زندگی اسلامی»، اولی را ترجیح داد و منّان، به نشانه اعتراض استعفا داد و نشان داد مبانی و خطوط قرمزش را با قدرت عوض نمیکند.
🔹 دومین مواجهه، کتاب «شهرسازی مطابق با سبک زندگی اسلامی» او بود که با مقدمه آیتاللهاراکی چاپ شد و حاصل تخصص او و یک سال حضور در درس خارج معماری اسلامی آیتاللهاراکی بود. رئیسی، به شدت نگاههای تمدّنی و تحوّلی دارد.
✅ بنابراین علاوه بر «تجربه عرصه اجرا» و «نظام اندیشهای و چارچوب فکری» ظرفیت ایجاد وحدت بین علوم انسانی حوزوی و عرصه حاکمیت را نیز دارد.
🔻کمااینکه محل اجماع جبهه انقلاب قم و قدر مشترک تمام لیستهاست.
👂 در گوشی: اگر به «شورای اصولگرایان» تعهد میداد که در لیست دیگری نرود، بخاطر کارآمدی روشنی که دارد، حتی در آن لیست هم جای مقوّمی را میگرفت!
2️⃣ مهدی سکوتی: ✅ قطعا رای میدهم. چون:
🔻 سکوتی صرفا یک دندانپزشکِ مومن انقلابی نیست!!
او به جای اینکه خود را پشت کارتخوان مطب خود حبس کند، در ساختار چرخدندهایِ نظام پزشکی قم وارد شد و هضم نشد. بلکه با «عقلانیت انقلابی» خود، «تحول» رقم زد!
🔹 یک تشکیلات قوی از جامعه پزشکی جوان قم ایجاد کرد و مقابل مافیای همصنف خود ایستاد و با احیای بخش دندانپزشکی سه درمانگاه قم، اجازه نداد جریان سرمایه داری، «کاسب بیماری مردم» بشود و برای حدف زیرمیزی، مدلسازی موفق داشت.
✅ سکوتی علاوه بر خستگیناپذیری و تحولخواهی و تجربه و «جگردار بودن» در ساختار اجرایی، 10سال در مدرسه علمیه معصومیه قم درس طلبگی را تا پایان سطح3 خوانده و برای خودش یک «حجتالاسلاموالمسلمین» است! 😊
🔻مجمع همافزایی نیز در ارزیابی خود از بین 60 نفر، سکوتی را جزو 3نفر اصلح معرفی کرده و آقا مهدی افراز هم ایشان را اولویت اول خود میداند.
3️⃣ مالکی نژاد: ❌ قطعا رای نمیدهم. چون:
🔹 حاج حسن آقا، مداح انقلابی و پاکدست و محترمی هست که «ایده و طرح و تخصص خاصی ندارد» جز مدح اهلبیت علیهم السلام و حمایت مالی از مساجد و هیئت امنا! که خیلی هم مقدس است؛ اما..
🔻در مصاحبهها و ارزیابیها پاسخ هیچیک از سوالات تخصصی مربوط به مجلس را نتوانست بدهد و تنها جوابش این بود: «با متخصصین مشورت میکنم!»
🔹منظورشان از متخصصین هم همان بزرگوارانی هست که در شورای شهر قم، ایشان را شیر کردند که بعنوان یک شخص «رای آورِ بی ایده» وارد کارزار انتخابات بشود تا آنها بتوانند با حضور شخص مدنظرشان، از آب مجلس هم کره بگیرند. (این عزیزان قصدشان خیر است، اما شخص مناسبی را برای نمایندگی انتخاب نکردهاند)
4️⃣ اسلامی: ❌ قطعا رای نمیدهم. چون:
🔻هرچند ایشان حقوقدان است و بلد است بدون تخلف قانونی، کارهایی را انجام دهد؛ اما..
🔹در بستری مثل شورای شهر که محک تعارض منافع بود، ایشان وکالت پروندههایی را گرفت که طرفش شهرداری بود و از این آزمون، موفق بیرون نیامد.
🔸در جای دیگر از ایشان نقل شد که صراحتا گفتند ۲میلیارد برای انتخابات امسال هزینه کردند! مشکل دیگر، پیری بیش از حدّ ایشان هست که کارآمدی کافی را سلب میکند.
✅ همچنین اگر به زاکانی نقد داریم که چرا سنگر نمایندگی قم را به قصد شهرداری تهران رها کرد، ایشان هم شورای شهر را به قصد مجلس رها کرد.
5️⃣ رضی و روانبخش و ذوالنور: برای نفر سوم، بین اینها مردد بودم؛ اما..
🔰 طبق افکارسنجیهای بسیج و صداوسیمای قم، ذوالنور با اختلاف زیاد نفر اول است و نفر سوم و چهارم به دور دوم میروند.
🔹 بنابراین بحث از ذوالنور بیفایده است و بهتر است سه نفری که انتخاب میکنیم، نفر دوم و سوم و چهارم باشند.
🔸 بین رضی و روانبخش، رضی در ارزیابی مجمع نفر چهارم بود! از سویی روانبخش، تجربه بیشتری دارد و هرچند مسنّ است اما پیر خسته نیست.
🔹 رضی نگاههای تمدنیتحولی دارد و روانبخش هندوانه دربسته نیست. رضی تعاملش پایین است و همنشینی روانبخش با امیرآبادی و اسلامی توی ذوق میزند.
🔻هریک نقاط قوت و ضعف جدی دارند که انتخاب را سخت میکند. خود منّان رئیسی در جلسه ای خصوصی میگفت رایش «رئیسی، سکوتی، رضی» است. جمعبندی من هم همین است.
در این زمانه که حرف و سخن فراوان است
سکوت مرضی خلق و خدای منّان است✌️🇮🇷
۷۴۸
۷۳۳
۵۰۸
✍️ محمدحسین ابوطالبی
⁉️ مگه جلیلی میتونه با بقیه تعامل کنه؟؟ (سوال دوم)
✍️محمدحسین ابوطالبی
🔹 یکی از تهمتهایی که رسانههای جلیلیهراس(!) به آن دامن میزنند این است که جلیلی جمود دارد و تند است و آبش با هیچکس توی یک جوب نمیرود.
🔰 جلیلی قدرت «تعامل با نهادها و شخصیتهای کشور» را وقتی نشان داد که با پیروزی روحانی در ریاست جمهوری گفت: «اگر مشکل مردم را بخاطر اینکه دولت دستمان نیست حل نکنیم، رذالت است.» و این را در عمل ثابت کرد. کجا؟
🔻 آنجا که طرح پتروپالایشگاهها را در سال 97 در کارگروه نفت دولت سایه طراحی کردند، در مجلس «لاریجانی» تصویب کردند و در دولت «روحانی» اجرا کردند! چه قدرت تعاملی از این بالاتر؟؟
جزئیات بیشتر درباره این اتفاق را اینجا بخوانید:
https://eitaa.com/sabeti/754
🔸 توئیتهای جلیلی درباره دستاوردها و نقاط قوت دولت روحانی را میتوان در فضای همین تعاملها و حل مسالهها ترسیم کرد.
🔹 ضمن اینکه عقلانیت و متانت جلیلی را در مناظرههای 92 و 1400 دیدهایم. شخصیتی که از دهه هشتاد بعنوان نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی حضور دارد و بر برحههای حساس مختلف میتواند علیه شخصیتهای عتیقهی این سالها «بگم بگم» راه بیندازد و اخلاقمدارانه، سکوت میکند، برچسب عدم تعامل به او نمیچسبد.
🔸 البته تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها! جلیلی #چارچوب و #خط_قرمز هایی دارد که در برابر آنها با هیچکس تعارف ندارد و همین هم باعث میشود اصلاحطلب و اصولگرا از دستش عاصی باشند! چون به هیچکس پا نمیدهد.
و این، از مهمترین ویژگیهای مثبت اوست که قدرت تعاملش، اجازه نمیدهد این ویژگی تبدیل به نقطه ضعف بشود.
🔻رسانههایی که لولوهای دروغین از اصلاحطلبان میسازند تا بر طبل وحدت بکوبند و به این بهانه از هردو طرف رقیبکُشی کنند، همزمان دارند از جلیلی هم لولوی دروغین میسازند و در مغز ما فرو میکنند.
💢 مشاهده پاسخ سایر سوالات:
⁉️ جلیلی اجماع ساز نیست!
https://eitaa.com/bidaar_ir/105
⁉️ جلیلی رای نمیاره
https://eitaa.com/bidaar_ir/106
⁉️ کسی به حرف جلیلی گوش نمیده اگر رئیس جمهور بشه..
https://eitaa.com/bidaar_ir/123
⁉️ جلیلی مگه کار اجرایی کرده؟
https://eitaa.com/bidaar_ir/177
🔻
@Bidaar_ir | دیگر نباید خفت
https://eitaa.com/joinchat/262734536C7ffbcbe195
⁉️ جلیلی اجماع ساز نیست؟! (سوال سوم)
✍️محمدحسین ابوطالبی
🔰 این هم یکی دیگر از پیشفرض های غلط و غیرواقعی است که رسانهها برای ما درست میکنند! و ما هم با همین عینک غلط به کاندیداها نگاه میکنیم.
🔹 دلیل مطرح کردن این شاخص غلط هم این است که با استدلال و تبیین نمیتوانند کاندیدای اصلح را کنار بزنند و مجبورند «شرایط حساس» دروغین ترسیم کنند تا به تب راضی شویم.
🔻مگر در سال 84 اجماع بر گزینه واحد داشتیم که پیروز شدیم؟؟ مگر در سال 88 اجماع داشتیم؟؟ مگر در سال 92 اگر اجماع میکردیم پیروز میشدیم؟؟
🔸 در همان سال 92 اگر تمام آرای جلیلی و رضایی و ولایتی و غرضی هم میرفت در سبد رای قالیباف، بازهم روحانی رئیس جمهور میشد!
🔰تازه اگر دوقطبی قالیباف-روحانی شکل میگرفت، فقط آرای سعید جلیلی به طور کامل به نفع قالیباف میشد و خیلی از آرای سنتی دوستداران هاشمی به ولایتی و رضایی، سهم روحانی میشد! بعلاوه اینکه آرای سیاه هم به میدان میآمدند و به قصد تضعیف نظام به روحانی رای میدادند و شکست سنگینتری رخ میداد.
🔹 فارغ از همه اینها، از دهه شصت تا کنون، رهبری اینهمه درباره شاخص های اصلح صحبت کردند! کجا قابلیت اجماعسازی را از شاخصهای اصلح مطرح کردهاند؟ چرا انقدر راحت رسانهها به ذهن ما جهت میدهند؟؟
🔸 بعلاوه اینکه انتخابات مجلس امسال در قم و تهران و خوزستان و مشهد و تبریز و یزد و... خیلی از شهرها نشان داد آن 40 درصدی که رای دادند، دیگر پذیرش تصمیمات از بالا به پایین پدرخواندهها را ندارند...! بلکه دیگر «میسنجند و انتخاب میکنند».
🔰 در این فضای فکری «سنجش و انتخاب» هیچکس به اندازه جلیلی مورد اتفاق عموم حزباللهیهای مصطلح نخواهد بود! حتی اگر پدرخواندهها از بالا دستور بدهند و رسانهها را بهخط کنند و شخصیتهایشان را وارد کارزار کنند.
🔻بنابراین گزاره «جلیلی اجماعساز نیست» نه واقعی است! نه مطابق مبانی است، نه از جهت تجربه تاریخی، ضرورت دارد.
💢 مشاهده پاسخ سایر سوالات:
⁉️ مگه جلیلی میتونه با بقیه تعامل کنه؟؟
https://eitaa.com/bidaar_ir/103
⁉️ جلیلی رای نمیاره
https://eitaa.com/bidaar_ir/106
⁉️ کسی به حرف جلیلی گوش نمیده اگر رئیس جمهور بشه..
https://eitaa.com/bidaar_ir/123
⁉️ جلیلی مگه کار اجرایی کرده؟
https://eitaa.com/bidaar_ir/177
🔻
@Bidaar_ir | دیگر نباید خفت
https://eitaa.com/joinchat/262734536C7ffbcbe195
⁉️ جلیلی رای نمیاره (سوال چهارم)
✍️محمدحسین ابوطالبی
🔻 اگر در سال 92 فقط همانهایی که میگفتند جلیلی خوب است اما رای نمیآورد، به جلیلی رای میدادند، جلیلی با رای 4 میلیونی نفر سوم نمیشد!
🔹 بعلاوه اینکه اگر هم در سالهای قبل این حرف را بتوان قابل تامل دانست، در شرایط امروز که شهید رئیسی بعنوان یک مکتب و الگو در جامعه مطرح شده، هیچکس به اندازه جلیلی نمیتواند نماد واقعی امتداد «ساده زیستی» و «مردمی بودن» و «انقلابی بودن» و «خستگی ناپذیری» و... شهید رئیسی باشد.
🔸 اینها ضمیمه کنید به اینکه ما میخواهیم راحتطلبانه یک شخصیت کاریزماتیک بیاید و خودش رای ها را درو کند؟؟ یا میخواهیم برای رای آوردن اصلح بجنگیم و دوندگی کنیم؟؟
🔻فراموش نکنیم حماسه مبلّغین انتخاباتی سال 84 را که بنده خودم سراغ دارم طلبهای را که در آن سال ماشین زیر پایش را فروخت برای تبلیغ انتخابات! رئیس ستاد احمدی نژاد در قم هنوز فاکتورهای متعدد دارد از حجم بالای طلاهایی که خانم میآوردند برای ستاد!
🔹اگر مرد جهاد هستیم، میدان جهاد آماده است! باید برای اصلح تلاش کرد. والا برویم سراغ کارهای خوب دیگرِ وجدانخفهکن و آسان! و اسمش را بگذاریم تکلیف.
💢 مشاهده پاسخ سایر سوالات:
⁉️ مگه جلیلی میتونه با بقیه تعامل کنه؟؟
https://eitaa.com/bidaar_ir/103
⁉️ جلیلی اجماع ساز نیست!
https://eitaa.com/bidaar_ir/105
⁉️ کسی به حرف جلیلی گوش نمیده اگر رئیس جمهور بشه..
https://eitaa.com/bidaar_ir/123
⁉️ جلیلی مگه کار اجرایی کرده؟
https://eitaa.com/bidaar_ir/177
🔻
@Bidaar_ir | دیگر نباید خفت
https://eitaa.com/joinchat/262734536C7ffbcbe195
هدایت شده از سیاستودیانت | مهدی ابوطالبی
❇️تحلیلی بر میزان مشارکت در انتخابات مجلس شورا و خبرگان ۱۴۰۲
طبق آمار در این انتخابات حدود 40 درصد مشارکت داشتند و 60 درصد مشارکت نداشتند. در مورد این میزان مشارکت چند نکته قابل توجه است:
1️⃣ پیروزی ملت ایران بر دشمنان داخلی و خارجی
بررسی شرایط موجود نشان میدهد که با همه سختی ها و فشارهای اقتصادی بویژه در 5 سال اخیر و با تبلیغات گسترده و سنگین رسانه ها و دشمنان داخلی و خارجی برای تحریم انتخابات، و امید دشمنان به مشارکت 10 تا 25 درصدی، مشارکت 40 درصدی ملت ایران پاسخ محکمی است به این دشمنان و در حقیقت این بار ملت ایران دشمنان خود را تحریم کردند و در این جنگ نابرابر، پیروز ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی است و شکست خورده دشمنان داخلی و خارجی این ملت هستند.
2️⃣ غافل نشدن مسوولین و توجه به دلایل کاهش مشارکت
نکته دوم این است که مشارکت 40 درصد قطعا در حالت عادی برای نام جمهوری اسلامی مطلوب نیست چون در طول این 45 سال متوسط مشارکت در انتخابات مجلس، 58 درصد بوده است لذا از میزان متوسط، 18 درصد کاهش مشارکت داریم. این زنگ هشداری است برای مسوولین جمهوری اسلامی و نخبگان سیاسی و فرهنگی که علت این مساله و سپس راهکار حل آن را پیدا کنند.
3️⃣ توجه به سیاه نمایی دشمنان و ایجاد ناامیدی
برخی تلاش میکنند با سیاه نمایی، عدم مشارکت 60 درصد را نشان از افت 60 درصدی طرفداران نظام بعد از 45 سال نشان دهند. این در حالی است که بیشترین مشارکت انتخابات مجلس حدود 71 درصد بوده است یعنی همیشه 30 درصد در انتخابات مجلس شرکت نکردند. پس دربدترین حالت نهایتا 30 درصد افت مشارکت بوده نه 60 درصد. البته با توجه به اینکه متوسط مشارکت 58 درصد بوده است، در حقیقت به طور متوسط شاهد کاهش مشارکت 18 درصد هستیم نه 60 درصد.
4️⃣ ضرورت گسترش جهاد تبیین
با توجه به این که کاهش مشارکت رقمی بین 18 تا 30 درصد است، معنای این است که این پتانسیل وجود دارد که 30 درصد دیگر به مشارکت افزوده شود، لذا همانطور که عرض شد باید علت این عدم مشارکت را خوب واکاوی کرد و برای افزایش مشارکت و حمایت مردم به دنبال راهکار بود.
❇️ قطعا تلاش اقشار مختلف مردم، مسوولین و فعالان جبهه انقلاب در شکل گیری این مشارکت تأثیر گذار بود ولی این را میدانیم که همه اقشار فوق از ظرفیت کامل خود برای جهاد تبیین استفاده نکردند و اقدامات تبیینی جدی هم بسیار دیر هنگام بود.
🔸نتیجه اینکه اولا مسوولین و بویژه منتخبین ملت در این دو مجلس تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم و حل مشکلات آنها به کار بندند و پاسخ مناسبی به این غیرت وحمیت مردم بدهند. ثانیا برای انتخابات ریاست جمهوری باید از همین فردا و با استفاده از تمام ظرفیت اقدام کرد که قطعا با این ملت غیور و ولایی میتوان مشارکتی بالاتر از این را هم رقم زد.
سیاستودیانت|حجتالاسلامابوطالبی
@aboutalebi57
💢 ننگ مشارکت ۴۰درصدی؟؟
🔻 این روزها فیلمی از رهبری درحال انتشار است که مشارکت ۳۰-۴۰ درصدی مردم کشورهای غربی در انتخابات ریاست جمهوری را مایه ننگ میدانند.
🔹بله! مایه ننگ است!
برای کشورهایی که پس از ۵۰۰ سال غارت منابع و استعمار و کشتار در کشورهای جهانسوم، مدعی رسیدن به اوج آرمان توسعه و رفاه و آزادی هستند، مشارکت ۴۰درصدی مایه ننگ است!
🔸 برای کشورهایی که هیچ تحریم اقتصادی و تهدید نظامی و نفوذ امنیتی و تهاجم فرهنگی ندارند، مشارکت ۴۰درصدی مایه ننگ است!
🔹برای کشورهایی که ۳۰۰شبکه ماهوارهای و صدهاهزار صفحه مجازی به زبان مردم شان هرروز پمپاژ "احساس بدبختی و فلاکت" نمیکند و کمپین تحریم انتخابات راه نمیاندازد، مشارکت ۴۰درصدی مایه ننگ است!
🔸برای کشورهایی که حتی دلقکهایی مثل ریگان و ترامپ و زلنسکی با تخصص «بازیگری» میتوانند مستقیما از پرده سینما بروند پشت میز ریاست جمهوری بنشینند، چنین مشارکتی مایه ننگ است!
🔻تصور کنید محمدرضا گلزار یا پرویز پرستویی در ایران وارد کارزار انتخابات ریاست جمهوری شوند..
🔰 در جمهوری اسلامی چطور؟ بهتر است نه مالهبهدست روی مشکلات سرپوش بگذاریم و نه کلنگبهدست بیفتیم به جان کشورمان..
🔻 اسفند ۹۸ را با مشارکت ۴۲ درصدی به یاد بیاورید. از دلار ۱۴ تومانی و سکه ۶ میلیونی و پراید ۴۰ میلیونی
🔹 رسیدهایم به دلار ۵۸ تومانی و سکه ۳۴ میلیونی و پراید ۳۵۰ میلیونی!!
🔸از فاجعه بورس تا وضعیت خودرو تا جنگ تمامعیار شهری و رسانهای پس از فوت مهسا امینی که همه باورشان شده بود دیگر کار نظام تمام است...
🔹 تا دولت و مجلسی که اقدامات گسترده و متنوّع و خرد و کلان خود را در راستای بهبود وضعیت اقتصادی، حتی به گوش حزباللهیها هم نتوانستند برسانند.. چه رسد به عموم مردم.
🔻اینها را ضمیمه کنید به خواصّی که از آزمون انتخابات امسال سربلند بیرون نیامدند و اکثر آنها علیرغم اصرار و تاکید فراوان رهبری، برای فعالسازی مجموعهها و دعوت مردم به انتخابات، به بهانه اینکه دم انتخابات اثر ندارد، اقدام چندانی نکردند!
(عجیبتر آنکه دوسال است فرمان #جهاد_تبیین نیز نمیدانم به چه بهانهای زمین مانده و تقلیل یافته به همان تبلیغهای موسمی وجدانخفهکن یا فعالیتهای روزمره و مناسبتی و گزارشی)
🔹در چنین وضعیتی، مشارکت ۴۰.۶ درصدی در انتخابات امسال نه یک پیروزی، که یک معجزه باورنکردنی است!
🔻جمهوری اسلامی با وجود چنین مشکلاتی در این ۴ سال که هرکدام بهتنهایی میتواند چند کشور را زمین بزند، هرچند با آرای باطله بیشتر اما مشارکت سال ۹۸ را حفظ کرد!
🔹 حفظ مواضع، در چنین جنگ تمدنی بزرگی، پیامهای مهمی را به دنیا مخابره کرد.
به دشمنی که خیلی بهتر از خود ما میداند چقدر نزدیک قلهایم!
🔻اما ای کاش مسئولین و خواص و امّت حزبالله که خود را گوش به فرمان رهبری میدانند، پیامهای منفی این مشارکت را هم دریافت کرده باشند و دوباره همه چیز را تعطیل نکنند تا یک ماه به انتخابات بعدی که دوباره کارهایی که امسال نکردند، دفعه بعد هم انجام ندهند!!
⏳انتخابات بعدی نزدیک است..
✍محمدحسین ابوطالبی
🔻
@Bidaar_ir | دیگر نباید خفت
https://eitaa.com/joinchat/262734536C7ffbcbe195
هدایت شده از امیر احتشام
هم خوشحالیم هم ناراحتیم
نه خوشحالی ما باید مایه ی سرمستی باشد و نه اندوهمان زمینه ساز یأس!
ما ۲۵ میلیون نفریم که یکسال فرصت داریم تا ۵٠ میلیون شویم!
سخت است ولی اگر تلاش کنیم نصرتِ مقلب القلوب همراه ماست.
@Amirehtesham
هدایت شده از نجات
📊 نجات به روایت آمار و ارقام (نتایج 650 فرم نظرسنجی)
🔻به لطف الهی برای ارائه و آموزش بسته عملیاتی نجات در ۱۳ استان و ۲۸ شهر، ۷۰ جلسه حضوری توسط راهبران نجات برگزار شد که بیش از ۲۰۰۰ مجموعه فعال مخاطب این جلسات بودند.
🔹 قریب به ۱۰ جلسه وبیناری و آنلاین نیز برگزار شد که حدود ۳۵۰۰ مجموعه فعال، مخاطب این جلسات بودند.
📍به لطف الهی بسته عملیاتی نجات در 30 استان و 50 شهر کشور اجرا شد.
🔻تکتک ۳۷ قالب نجات توسط کنشگران، اجرا شد که کمترین میزان اجرا برای قالبی بود که از ۶۵۰ مجموعه، ۱۵ مجموعه آن را اجرا کردند و بیشترین میزان اجرای قالب، توسط ۲۵۰ مجموعه بود.
🔹کنشگران، تکتک قالبهای نجات را دارای اثرگذاری بالا میدانستند و هیچ قالبی نبود که هیچ مجموعهای آن را دارای اثرگذاری بالا نداند.
🔻۸۴ درصد مخاطبان، وجود بسته نجات را ضروری میدانستند که ۳۸ درصد آنها کاملا سردرگم بودند و ۴۶ درصد معتقد بودند بدون بسته نجات، اثرگذاری آنها به میزان معناداری کم میشد.
🔸۸۲ درصد کنشگران، بسته عملیاتی نجات را در زیستبوم شهر خود مناسب و اثرگذار یافتند.
🔹67 درصد کنشگران، «دعوت کلی با قالب های جذاب به اصل مشارکت» را از «دعوت به انتخابات در قالب معرفی شخص اصلح و کارآمد» در شهر خود اثرگذارتر میدانستند.
[نجات ؛ نهضت جوانان انقلابِ تمدنساز]
@nejaatt_ir
https://eitaa.com/joinchat/3189309560C7e7ca20fab